pankit sysmässä

Anonyymi

Täytyy vaan ihmetellä miksi pankit Sysmässä asiakkaistaan eroon . Tai ainakin se siltä tuntuu . Tänäänkin niin op:n kuin sp:n kassapalveluissa pitkät jonot kun aukioloaikoja on supistettu . Pankit kuitenkin mainostavat että palveluita on parannettu ,ei todellakaan ! Vai käykö niin kuin Nordea paransi palveluitaan ja lopetti koko konttorin Sysmässä Pankit kuitenkin pyörittävät asiakkaidensa rahoja omissa bisneksissään niin kyllä asiakkaitakin pitäisi kuunnella ja heidän mielipiteitään ! sillä eivät kaikki pysty netissä asioitaan hoitamaan eivätkä edes osaa niin on vähän kyllä syrjimisen maku ! Että on pankin vaihto harkinnassa !

8

226

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No kumpaankos pankkiin ajattelit sitten vaihtaa? Vai molempiin? Toisen toiseen ja päinvastoin.

   • Anonyymi

    Ajattelin hakea S marketista muovisen attasea salkun ja nostaa omat " pienet " säästöni siihen ja kaivaa ne torppani taakse piiloon ! Samahan se on missä niitä säilyttää kun pankkikaan ei pikkurahoille enää korkoa maksa !


  • Anonyymi

   Ei varmaan mene kovin kauaa kun molemmat konttorit lopettavat toimintansa Sysmässä...

  • Anonyymi

   Totta puhuu. Pankkien aukioloaikojen supistaminen ja konttorien sulkemiset on aiheuttanut seniori asiakkaille ongelmia, joka on huonoa asiakaspalvelua.

   Se on ajankuva. Ensimmäisenä kaatuu Sysmä ja seuraavaksi koko Suomi. Veronmaksajien rahat ei riitä tämän punavihreän bolshevismin pyöristämiseen.

   • Anonyymi

    Seniorit ja köyhät tuovat pankin lattialle vain hiekkaa sano Nalle Waalruuskin ja pankit joutuuvat sentakia palkkaamaan siivoojia ja se tulee kalliiksi pankeille !


   • Anonyymi

    Pankkien isännistöhän koostuu näistä parempiosaisista , ja " ns " rahamiehistä jotka puhuvat paikallisuuden puolesta ja palveluiden paranemisista . mutta aina on menty huonompaan suuntaan ! Aina kun on fuusioita tehty niin usein kehutaan kuinka palvelut paranee on täyttä puppua . Aina on pienistä kunnista myös palvelut loppuneet ja niin tulee Sysmässäkin käymään saatte nähdä !


  • Anonyymi

   Tekstaten ilmaisun puolesta keskustelun aloittaja ei todellakaan tule pärjäämään nykyisten pankkipalveluiden kanssa. Kannattaa harkita edunvalvojan käyttöä.

   • Anonyymi

    Niin ja edunvalvoja tyhjentää tilit ! Tarkoitin sitä että , kyllä pankin on järjestettävä myös tiskiltä palveluja koska palvelu maksujakin maksetaan ! Siis viellä kerran että , kaikilla ei ole nettiä eikä kykyä hoitaa muuten kuin tiskillä !


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4372
  Aihe