Starttaamisen erikoisuus.

Anonyymi

Pattayan Savossa Mossea rintamamiestalon pihassa aamuisin täytyy herättää koko potretti työntämään, että isä ja broidi pääsee metsähommiin.
Kotiin tultaessa metsän siimeksestä työntöapu tarpeeton.

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei, kyllä tämä tapahtui Lahdessa rintamamiestalossa ja kovilla pakkasilla muutamia kertoja. Siihen se loppui kun isäukolta paukahti akillesjänne.

   Seuraava auto broidilla olikin kankaan kaunis kaarina, Toyota Carina coupe, melkein uusi sinapinvärinen komistus, jonka broidi paukautti sitten kylki edellä valtavaan kiveen kännipäissään. Kyläseppä sen siitä takoi ja paklasi suoraksi.

   Rattijuoppus oli todella yleistä. Bussipysäkit oli oksennuksessa kun kuskit pysähtyi siihen helpottamaan heikkoa olotilaansa ja jotkut väänsivät paskankin niihin joutessaan.

   Katollaan olevia tai pylvään ympärille kietotutuneita autoja oli varsinkin kesäisin kerran viikossa jossakin pellolla tai tien laidassa. Se joka ehti ensin sai viedä kaiken mikä lähti irti ja loput kivitettiin tuhannen muusiksi.

   Oi niitä aikoja. Kotikylällämme asui 7 poliisiperhettä ja heistä ainakin kaksi alkoholisteja. He istuivat poliisiautossa pelkääjän paikalla ja haisivat pahalle, kun meitä mopopoikia kiusasivat.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3456
  Aihe