Parisuhdepohdintaa.

Anonyymi

Päivän aiheen johdosta huomioitavaa magneetista ja magneetin voiman kestoajasta.

Sama popula samoin mielipitein ja kokemuksin kertoo erinäisiä ns. pippelinjatkojaan tarpeellisiksi tai ainakin erittäin toimiviksi ehdottomasti miehen varallisuuden aina ollen pääasia.
Lisänä on saanut lukea erään lainaavan johtajansa autoa, moottoripyörän takasatula tehokas, jenkkiautot Lahden torilla, sekä jopa jääkiekkoharrastus.
Poppoo kertoo magneettiensa avulla päässeen läheiseen kanssakäymiseen mitä laadukkaimpien naisten kanssa ja lukumäärä huikea.

Aiheuttaa kysymyksen, missä on tänäpänä nämä korkeatasoiset naiset?

Myös hieman hymyä aiheuttaa jääkiekkoilevan moottoripyöräiskijän olevan kuitenkin nykyisin opettaja ja kihlattunaan nainen, jota ope tuskin on iskenyt moottoripyöräkiihdytyksellä ja varallisuudella.

Aiheen kirjoituksissa olennainen osa tavan mukaan on selit miten ja mistä naisen saa mieleiselleen mielentilalle, lukea voi että eniten kyykkypyörän postimerkinkokoinen pepun alus ja kyykkyasento.

Esitän herroille kysymyksen.
Mikä on naisen mielentila kun nainen ajaa omalla moottoripyörällä olematta riippuvainen magneettimotoristista, joka kokee ajopukunsa aiheuttavan poliisi-palomies aatoksia täyspäisissä naisissa.

Mitkä on miehen mietteet kun vaimo ajaa vierellä laatupyörällään?
Niin, tähän tietysti kykenee vastaamaan ainoastaan miehet joilla kokemusta.

S

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hupiukkoja 2010 ja totuuspelle.

  • 2010vuodesta

   Numerosensein matkailutarinat ne on kaikkein hienoimpia. Meillä miehillä on muna ja jos on terve niin se toimii. Jos ei ole terve se ei toimi ja silloin ei naiset kiinnosta.

   Minä tiesin neljän vanhana olevani hetero, kun vähäpukeiset naiset vaikkapa telkkarissa aiheuttivat reaktion siellä missä kuuluukin.

   Naiset on aina tykänneet minusta ja minä naisista. Eipä tuota ole tarvinnut koskaan hävetä.

   Toisesta suomivaimosta kun erosin niin sain treffipyyntöjä noin kuudelta hänen kaveriltaan joista kaksi oli kaasoja häissämme ja jopa hääbändin naislaulaja pyyteli käymään.

   Numerosenseintä jos nainen pyytää käymään luonaan niin kyseessä on Jorvin sairaalan hoitaja joka pyytää kausikontrolliin. Tämä jälkeen lääkäri ripittää lerpandeeruksen ja kysyy että kuuntelitko sanaakaan mitä viimeksi sanoin sulle?

   Tähän numerosensei vastaa että mitä oot mieltä ku on lavat vähän jumissa että auttasko pirturesepti?

   • Anonyymi

    Taitaa tällä kirjoittajalla pääppönen alkanut viiraamaan noin neljän vanhana jo.
    Naiset on aina tykännyt hänestä hänen omasta mielestään, mutta mitä lie naiset itse mieltä kun hänet ulkoruokintaan potkinut.
    Toisen vaimonsahan kanssa petti ensimmäistä vaimoaan, niin ei tuota tokaakaan joka sai saman kohtalon, voi varmaankaan ihan täyspäisenä pitää.
    Love is plind put marriage is a real eye opener.
    Kyllä ne tinderin silmätkin vielä aukenee.


  • Anonyymi

   Sitä tässä phdin yksinäisyydessäni, että kannattaako vanha karvareuhka yrittää vaihtaa naiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4803
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4248
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2853
  Aihe