Toimiva kosteusmittari haussa

Anonyymi

Joudun selvittämään onko 70-luvun omakotitalo remontoitavissa järkevin kustannuksin, vai pistetäänkö se nurin kivitalon tieltä. Kivitaloa taas en mielelläni lähtisi urakoimaan, kun on tilauskirjat muutenkin täynnä.

Muuten asia on selvä, mutta talossa on kvasi-valesokkeli. "Kvasi" sen vuoksi, että alajuoksupuu on selkeästi maanpinnan ulkopuolella, mutta betonisokkelin sisällä.

Toistaiseksi asiaa olen selvittänyt lämpökuvaamalla kovilla pakkasilla talon sekä sisältä että ulkoa. Ei mitään hälyyttävää poikkeamaa. Alapohjaan on kurkistettu sisäpuolelta poraamalla lattiaan reikiä ja tutkimalla endoskoopilla. Liäski alapohjan puruista on otettu näytteitä. Ne ovat kuivia eivätkä haise muulta kuin sahajauholta.

Nyt on sitten tarkoitus mennä ulkopuolelta katsomaan kaikkein arimmissa paikoissa olevien aljuoksujen kuntoa. Tätä varten tarvitsen kosteusmittarin.

Onko kenelläkään tietoon ja omaan kokemukseen perustuva ehdotus sopivasta mittarista?

Harkinnassa on Voltcraft MF-100

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tähänkin kysymykseen paras vastaaja on Nick Nailer !

   • Anonyymi

    HÄH?
    Joku paikallinen Remontti Reiska KÖ?


  • Anonyymi

   Onko tuo Voltcraft MF-100 kosteusmittari sama kuin Bilteman mittari Tuotenro. 15-340? Ainakin se muoto ja näyttö vaikuttavat identtisiltä!!!!

  • Anonyymi

   Piikkimittari se olla pitää, joka selvittää mahdollisen kosteuden puun sisällä.. ne tosin maksaa jotain..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4407
  Aihe