Tämä synkkä yksinpuhelija

Anonyymi

En usko että olet Thaimaassa. Kirjoitat Suomesta. Olet kyllä käynyt koska tunnet kylää jonkin verran.
Jos olet niin sanopas, onko Pratamnakissa soi 3 sinisessä lasipalatsissa alakerran isäntä tällä hetkellä Pratamnakissa vai Suomessa?

5

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Oletatko että kaikki Thaimaassa "olevat", asuvat tai turistit tietävät missä kaikki muut liikkuu?

   Puhu Thaimaasta "kylänä". Erikoinen sananvalinta. Thaimaassa oleminen ei myöskään tuo kenellekään minkäänlaista informaatiota thaimaansuomalaisten sijainnista tai elämästä.

   Tiedän kenestä läskimooseksesta puhut ja olet todennäköisesti lukenut hänestä thaimaansuomalainen- lehdestä.

   En tunne henkilökohtaisesti mutta leppoisa kaveri kuulema. Minulla ei ole mitään Kerosta eikä lehteään vastaan, mutta tunnen kovin monia jotka ovat riidoissa Kerosen kanssa ja asia koskee useimmiten rikottuja sopimuksia ja rahaa.

   En ota kantaa kuka niissä riidoissa on oikeassa ja kuka väärässä, mutta jos matemaattisesti ajatellaan niin jos kuusi kaveria syyttää yhtä samankaltaisista asioista niin voisi olettaa että se yksi on syyllisempi osapuoli.

   Vielä tuosta "kylän tuntemisesta", niin myös Pattayalla on asukkeja jotka pyörii samoissa nurkissa aina eikä heillä ole tarvetta lähteä leikkimään jotakin Pokemonin metsästystä ja opettelemaan kaupunkia ulkoa.

   Se riittää että löytää itselleen hyvät mestat ja kaverit. Enempää ei tarvi. Tuolta saa parhaat lihat ja tuolta parhaat kalat, tämä kaveri on mukavaa seuraa ja tästä baarista saa parhaan lounaan. Se on siinä noin niinkuin esimerkkinä.

   Synkkä yksinpuhelija numeromies on ollut joskus erakkona Thaimaassa ja hänellä oli unelma täällä asumisesta, mutta se meni mönkään ja vaimokin läksi, rahat meni ja terveys. Jäljelle jäi hirveä itku ja hampaiden kiristys.

   Tämä hänen apupoikansa / sivupersoona joka itseään senseiksi röyhkeästi kutsuu, ei ole Helsinkiä etelämpänä käynyt eläissään.

  • Anonyymi

   Pumpattava Barbara on hyvä kuuntelija, eikä sano koskaan vastaan.

  • Anonyymi

   Olavi Paavolainen ei ollut luonteeltaan synkkä vaan realisti. Ei edes INHOREALISTI.

   Tämä numpalleroinen on vain INHO.

  • Anonyymi

   Eu tuomitsee: Paavolainen vaikutusyritys

   • Anonyymi

    Pane tuulta purjeeseen ja lopeta kirjallinen hiljaisuutesi, sanoi Kekkonen Paavolaiselle. Mutta SKDL esti avioliiton Hertta Kuusisen kanssa ja Olavi alkoi juoda itseään hengiltä. Kuin Amalia Niuvassa.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6142
  Aihe