Vaihtuuko hallitus, koska nykyinen ei kykene toteuttamaan edes omaa ohjelmaansa.

Anonyymi

Kehysriihi oli harjoittelijoiden täydellinen floppi. Ei näin hoideta työllisyys-, raha-, ja talouspolitiikkaa.

Marin on vienyt SDP:n kohti Vasemmistoliittoa. Sellaiselta tuo velaksi eläminen ja menokehyksistä viis veisaaminen vaikuttaa. Hallitus ei kykene toteuttamaan edes omaa ohjelmaansa eikä täyttämään lupauksiaan, vaan siirtää korjaustoimet kahden kolmen vuoden päähän uudelle hallitukselle.

Rinteen-Marinin hallitus on tekemässä kaudellaan velkaa 46,5 miljardia, mikä tarkoittaa noin 9000 euroa velkaa/suomalainen. Alhainen korkotaso on ajatusvirhe. Velat pitää maksaa pois joka tapauksessa.

Meillä ei ole aikaa odottaa kahta kolmea vuotta, että velkaantuminen saadaan kuriin ja ihmiset työn syrjään kiinni. Parempi olisi vaihtaa hallitus. Uusi hallitus ja uusi hallitusohjelma ovat ratkaisu.

Eduskunnassa oleva sote-esitys pitää stopata. Ei huonompi ja kalliimpi palvelu kuin nykytilanne ole tavoiteltava asia. Ihmiset pitää saada hoitoon.

Vanha sotilassanonta kuuluu: huono asento ei korjaannu tekemällä korjauksia. On tehtävä uusi ASENTO!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viherkommarit ovat enemmän huolissaan ulkomaiden lapsista kuin suomalaisten lapsista, joiden pahoinvointi vain kasvaa! Hävetkää Marin, Ohisalo, Saramo ja Andersson sekä muut kommarit!

   • Anonyymi

    Kyllä tuohon, jos ei nyt kommareiden, niin ainakin vihertävien kansalaisten kurjistamiseen osallisten listaan on vahvati liitettävä kepu ja RKP.


  • Anonyymi

   Kepu on pääsyyllinen kaikkeen. Vihervasemmiston apu/tukipuolueena mahdollistaa kommareiden temmeltämisen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   10742
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   704
   8780
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   45
   4831
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4293
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   234
   3088
  Aihe