Koulussa menee huonosti

Anonyymi

Moi, oon 14 vuotias poika ja mul menee huonosti koulussa oon saanu toooosi monta kertaa vitosia ja kutosia on kans pari 4 tullu eriaineista, joku aika sit meni hyvin mut nyt mikään ei tunnu samalta kun ennen, enkä haluu mennä minnekkää kuraattorille omasta mielestä ihan turhaa. Mun on vaikee tsempata ku oon niin levoton koulussa en pysty olla paikoillaan ja vapaa-ajalla on 1 kaveri ja koko 7 luokka kiusattiin mutta nyt 8 luokalla loppu jotenkin niin ärsyttävää oon niin poikki kokoajan ja nyt musta tuntuu et kiusaaminen alkaa taas kun kaikki mollaa mua vuorotellen liikkatunneil yms..... jos en nyt osaa jotain. Ja kaikki luokan tytöt tuijottaa mua ja hirnuu en tiiä et mitä ne ajattelee.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletko puhunu vanhemmille tästä. Opettajankin olisi hyvä olla tietoinen miten sulla menee ja miksi numerot laskee. Olisko kenties mahdollista syksyllä aloittaa pienluokalla jossa tuetaan enemmän.

  • Anonyymi

   Voi olla ADD tai ADHD. Kannattaa jutella lääkärin kanssa itse ensin ja hakea apua ennen kuin on liian myöhäistä. Jos aiemmin kerran meni paremmin, niin siiten on mahdollista korjata vielä tilannetta. Ei kannata jäädä luokalle sen takia jos on jotain terveydellisiä syitä joita voi korjata tukitoimilla, johon ei kuulu lääkkeet lainkaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   521
   10741
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   9766
  Aihe