Jätkien saunaillat

Minä vaan

Sellasta vaan kyselisin, kun poikaystille jalkapallo on aina ollut tärkeetä ja iso osa elämää ja nyt kun ikää on jo kohta kaksikymmentä niin jengillä on välillä saunailtoja. Eli ihan vaan yleisesti kyselisin mitä jengi yleensä puuhailee siellä "saunaillassa"?? Viimeksi poikaystini tule kotiin hiprakassa ja minulle jäi paha maku suuhun kyseisistä tapahtumista. Haluaisiko joku asianomainen selventää minulle onko kyseessä oikeasti jätkien keskeinen saunonta vai jotain ihan muuta.

5

979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-Saunoja

      Voi, voi. Kunpa tietäisitkin....

    • ex-peluri

      Kaupunki vaikuttaa asiaan: luulen, että pienellä paikkakunnalla se jää viinan juomisen ja helvetin tyhmien juttujen tasolle. Noin yleistäen sanoisin, että futaajat eivät ole fiksuimmasta päästä.

      Isommassa kaupungissa houkutuksia tietenkin riittää, ja varmaan siellä (kartsall) voi jotain teerenpeliä olla. Mutta kai ymmärrät sen, että ei tuo saunaillan toiminta ole mitään moraalityhjiössä olemista? Tarkoitan, mikäli poikaystäväsi pettää sinua, sun kuuluu jättää hänet, eikä uskoa selityksiin, että "no, se oli vaan saunaillan toilailuja"!

      Yleensä kuitenkin vain kossupatteria, kovia juttuja ja yhteenkuuluvuuden tuomaa hyvää meininkiä. Noiden saunailtojen´pointti ei ole ns. saada lompsaa, mikäli ajoit sitä takaa. Tyhmimmät kaverit, muistan silloin aikoinaan, kehuskelivat omilla panojutuillaan, mutta kuten sanottua: futaajat eivät ole ydinfyysikkoja eli jotkut futaajien tekemiset ja sanomiset kannattaa jättää oman arvoonsa! :)

    • Palloilija

      Omia saunailtakokemuksia futisporukassa (alasarjatasolla) on vajaan 10 vuoden ajalta. Saunomisia 2-3/vuosi. Perinteinen ilta on sisältänyt kauden tapahtumien (pelien, harjoitusten ym) läpikäyntiä ja keskustelua tulevista tavoitteista sekä muusta tulevasta ohjelmasta.

      Illan tärkein homma on kuitenkin yhteishengen luominen, kaljan-/siiderinkittaus, syöminen ja saunominen. Alkuillasta on sittemin siirrytty johonkin sopivaan yökerhoon/kuppilaan jatkamaan juomapainotteista illanviettoa. Osa porukasta poistuu kylläkin jo tässä vaiheessa.

      Baari-ilta meneekin sitten tanssilattialla, baaritiskillä ja kavereiden kanssa hengailessa... Omassa porukassa on huomattu, että sinkkumiehillä on yleensä omat haut baarissa, kun taas varattu-leimaa kantava osasto lähinnä keskittyy juomiseen, jutusteluun ja tanssimiseen (jos tanssiksi voi sanoa...). Ei olla pettämistä/muuta törttöilyä huomattu ainakaan meidän porukassa. Toisaalta joukkueessa on reilusti yli puolet korkeakoulutettuja ja aina opiskelijoista pörssiyrityksen johtotehtävissä oleviin pelaajiin, joten porukka on keskimääräistä hieman koulutetumpaa. Meidän porukassa ei yleensä tyhmyys tiivisty joukossa
      ;-)

      Sinkkumiehillä on aina omia virityksiään, mutta muilla on perinteisesti baari-ilta päättynyt kotisänkyyn tukevassa humalatilassa. ELi jos pettämistä pelkäät niin se on kyllä yhtä todennäköistä kuin muina iltoina.

    • peluri

      Meillä oli aikoinaan yhen porukan kanssa tapana mennä junaa saunassa. Veturi 13 vaunua. Toinen paikka tietenkin paras paikka. Miettipääkä miksi?

      • ex-peluri

        Katso ensimmäisen tekstini 3 viimeistä riviä ja sitten katso tämän sällin juttua ja vertaile niitä... anglo-saksisissa maissa sanottaisiin tässä kohdassa, että "I rest my case."

        Saunailta kuin saunailta. Se on sama onko asialla 18-v. sällejä tai 50-v. naisia - lopputulos ei varmaan koskaan ole häävi. =) Kesäistä jalkapalloa vaan kaikille!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe