Huorakoulu, osa 2

MaximusZacharius

Seuraava viikko meni normaaleissa merkeissä, mitä nyt menneen viikonlopun tapahtumat varjostivat ajatuksiani. Viikonlopun lähestyessä sähköpostiini oli tullut yllättäen viesti isäpuoleni kaverilta, jonka nimeksi osoittautui Timo. Timo kiitteli perjantaista, mutta ilmoitti samalla että lisää olisi luvassa, ”huorathan on tehty pantavaksi”, niin hän sen ilmaisi. Minut käskettiin tulemaan annettuun osoitteeseen lauantaina kello kolmeksi, jossa olisi ”hieman töitä”. Olin jo etukäteen järkyttynyt mitä tuleman piti, olihan peppuni ollut edellisen kerran jäljiltä useamman päivän kipeänä. Lähdin kuitenkin reippaasti matkaan, vaikka kai minulla olisi periaatteessa ollut mahdollisuus kieltäytyäkin. Annettu osoite oli ilmeisesti Timon talo, sillä tunnistin hänen autonsa etupihalla. Pihalla ei näyttänyt olevan muita autoja, joten epäilin aluksi Timon vain haluavan panna hieman nuorempaa tyttöä toistamiseen.

Sisälle päästyäni epäilykseni vahvistui osittain, sillä Timo näytti olevan kotona yksin. Hän opasti minut alakerran takkahuoneeseen, jossa oli kamera jalustalla suunnattua kohti takkaa. ”Homman nimi on tämä: sinusta otetaan nyt kuvia, joissa näytät parhaat puolesi huorana. Sen jälkeen olisi sitten vielä yksi toinenkin juttu, mutta siitä enemmän sitten kun saadaan kuvat otettua”, Timo virkkoi ja käski minun riisuutua. Tein kuten käskettiin, vaikka ajatus kuvattavana olemisesta hieman järkyttikin mielenrauhaani. Saatuani riisuuduttua Timo viskasi minulle punaisen sukkanauhaliivin, mustat sukat ja rintaliivit sekä punaiset korkokengät. Puin asusteet ujostellen päälleni, olivathan ne aika huorahtavat, vaikka olin kyllä nähnyt äitinikin pitävän joskus vastaavia. Tämän jälkeen Timo alkoi ottaa kuvia; poseerasin erilaisissa asennoissa ja pakko myöntää, Timo tiesi ilmeisen paljon valokuvauksesta. Välillä tunsin olevani jopa suorastaan mallin, jota huippukuvaaja kuvasi.

Saatuaan ensimmäisen setin kuvatuksi, Timo vaati että vaatteita vaihdetaan. Tällä kertaa puin päälleni mustan nahkaisen korsetin ja verkkosukat, sekä jalkaani upeat mustat varrelliset piikkarit. Jälleen Timo kuvasi ahnaasti, käskien minun välillä pyllistää kameralle ja välillä lipoa huuliani seksikkäästi. Pyllistäessäni Timo ohjeisti minut levittämään pakaroitani, jotta paras mahdollinen näkymä peppuuni saavutettaisiin. Kuvista tuli aivan varmasti todella härskejä, ja olin täysin epätietoinen mihin tarkoitukseen ne oli otettu. Parin tunnin kuvaamisen jälkeen Timo ilmoitti olevansa tyytyväinen, nyt olisi aika sitten alkaa harjoittaa ammattia, ei tämä kuulemma pelkkää keikistelyä ollut. Samassa huoneeseen ilmestyi joukko alastomia miehiä, joista osa oli ollutkin jo isäpuoleni luona ”saunomassa”.

Miesten silmät kiiluivat himosta ja heidän kyrpänsä olivat valmiina rankaisemaan tätä pientä teinihuoraa oikein kunnolla. ”Tämä on oikein kunnon nuori peppuhuora, spermatkin se nielee kiltisti. Ei kannata välittää muusta kuin omasta nautinnosta lutkan kanssa, pankaa sitä mielellään perseeseen ja suuhun”, Timo tokaisi miehille ja riisuutui itsekin. Miehillä oli selvästi vaikeuksia pidätellä siemensyöksyjään jo pelkästi näystä, olihan tämä jokaisen miehen unelmien täyttymys: pikku huora, jota sai panna tavalla, johon tuskin olivat vaimot valmiita. Minut pakotettiin polvilleni ja mies toisensa jälkeen laukesi suuhuni. Miehet olivat ilmeisesti olleet melkoisen kauan panematta, sen verran nopeasti haluttu lopputulos saavutettiin. Myös sperman määrästä saattoi päätellä jotain, ja minulla oli melkoisia vaikeuksia saada nieltyä kaikki suuhuni päätynyt siemenneste. Vaikka miehet olivat juuri lauenneet suuhuni, alkoi useimmalla heistä jo seisoa uudelleen, josta päättelin pyllyni joutuvan taas kovalle koetukselle. ”Huora antaa nyt kaikille jätkille vielä persettä, onko selvä?”, Timo kysyi tai oikeammin käski. Minut laitettiin jälleen jo tutuksi tulleeseen asentoon, kontalleni. Välittömästi ensimmäinen mies alkoi survomaan kulliaan pieneen peppuuni huoritellen ja solvaten minua. ”Voi vittu mikä huora, vai tällaisia ne isän pienet kullat nykyään on, imemässä toisten isien kyrpiä ja antamassa…. persettään… pantavaksi…”, mies sopersi ja laukesi samalla suoleeni. Seuraavaa halukasta ei tarvinnut kauaa etsiä, siinä määrin nopeasti uusi kyrpä tunkeutui aukkooni. ”Voi luoja mikä perse, tehty pantavaksi, ihan kuin äidillänsäkin. Tämä tyttö on kyllä syntynyt pantavaksi kaikkiin aukkoihin… rajusti… monta kertaa…”. Olin hieman ihmeissäni viittauksesta äitiini, olihan hän oikeinkin säädyllinen nainen. Ehkä mies oli vain unelmoinut äitini panemisesta, olihan hän kuitenkin varsin kaunis ja seksikäskin.

Miesten tyhjennettyä pussinsa ensin suuhuni ja sitten peppuuni sain luvan lähetä kotiini. Peseytyä minun ei annettu, vaan jouduin kävelemään kotimatkan spermaisena ja lähes puhki pantuna. Nolotti, mutta jälleen myös samalla kertaa kiihotti ajatus aikuisten miesten päiväunien kohteena olemisesta. Kotiin päästyäni morjenstin vanhempani ja huomasin heidän molempien silmäkulmassa jonkinasteista pilkettä, mitä lie olleet tekemässä. Ilta päättyi jälleen masturbointiin, ja mielessäni hamusin kyrpiä jokaiseen aukkooni. Heräsin keskellä yötä janoon ja suuntasin keittiöön juomaan vettä. Huomasin isäpuoleni tietokoneen olevan päällä, vaikka ketään ei missään näkynytkään. Hörppäsin lasillisen vettä ja olin jo aikeissa mennä takaisin nukkumaan, kun kiinnitin huomioni uudelleen tietokoneen ruutuun. Ruudulla näytti kaukaa katsottuna olevan joitain kuvia, jotka alkoivat oudolla tavalla näyttämään tutuilta. Hiivin lähemmäksi ja uusi shokki kohtasi tajuntani: ruudulla oli kuvia minusta, jotka Timo oli ottanut. Eikä tämä ollut edes tarpeeksi, vaan huomasin kuvien olevan nettisivulla!

Istuuduin koneelle ja aloin selailla sivustoja. Sivustot olivat salasanasuojattuja, joten isäpuolellani täytyi olla pääsy sivustoille. Kuvien lisäksi sivulla oli tekstiä: ”Tämä teinihuora tekee kaiken mitä haluat: nielee spermat ja antaa perseeseen. Pilluun ei mielellään saa panna tai ainakaan sinne ei saa laueta epätoivottujen raskauksien välttämiseksi. Kertahinta 50 euroa, johon sisältyy kaksi laukeamista. Yleinen ja suosittu tapa on laueta ensin suuhun ja sitten peppuun, mutta toisinkin päin homma käy. Pääsääntöisesti huoralle saa tehdä mitä haluaa, mutta väkivalta ja huoran vahingoittaminen on ankarasti kielletty. Kannattaa olla ennen tapaamista noin viikko panematta, oman nautinnon maksimoimiseksi. Ryhmässä täytyy olla vähintään kuusi henkilöä, suurinta sallittua henkilömäärää ei ole. Isompikin porukka voi siis vuokrata huoran pantavaksi”. Olin järkyttynyt; olin päätynyt kiltistä, nirsosta koulutytöstä huoraksi, jota kaupattiin irstaille miehille internetissä pantavaksi mitä riettaimmilla tavoilla. Huomasin myös, että sivustoilla oli lista jäsenistä, joita oli liittynyt pelkästään edellisen viikon aikana yli kolmekymmentä. Miten ihmeessä paikkani kestäisivät kaikkien noiden miesten himojen tyydyttämistä?

Samassa tunsin jonkun muun läsnäolon huoneessa. Käännyin katsomaan ja takanani olivat sekä isäpuoleni että äitini. ”Vai niin, senkin pieni perseeseen pantava huora. Sen siitä saa, kun alkaa jakamaan tavaraansa isukin kavereille”, äitini tokaisi ja olin täysin äimistynyt. Äitini ei ollut koskaan puhunut näin, enkä voinut uskoa hänen olevan tässä kaikessa mukana. ”Olet yllättynyt. No, jos tietäisit millainen huora äitisi on näillä kylillä ollut, niin olisit ylpeä. Äitisi on antanut kaikille kavereilleni jo monta vuotta persettä. Pari muutakin vaimoa on ringissä, mutta tyttäriä ei olla vielä saatukaan mukaan”, isäpuoleni valaisi minua ja en saanut sanottua mitään järkevää. ”Äiti… mitä ihmettä?”, sopersin hiljaa. ”Älähän nyt, pikkupillu, luulitko olevasi ainoa, joka on irstaiden miehien märkä uni? Sitä paitsi, se sinun poikakaverisi pääsi pillunpanemisesi jälkeen aina tämän rouvan pepun kimppuun, ja hyvä poika se olikin. Nyt tehdään näin: tarjoat sen teiniperseesi isäpuolellesi pantavaksi, niin katsotaan onko sinusta mihinkään”, äitini käski ja en voinut muuta kuin myöntyä julmaan ohjeeseen. Riisuin yöpaitani ja asetuin kuuliaisesti kontalleni isäpuoleni eteen. Muitta mutkitta hän työntyi sisääni ja pani nautiskellen takapuoltani. Äitini tarkkaili tapahtumia sivummalta ja antoi kriittistä palautetta näkemästään. Saatuani spermat suoleeni äitini arveli hyvällä treenauksella peppuni saavan ihan kiitettävän arvosanan.

Seuraavana päiväni perhe-elämä näytti ainakin päällisin puolin olevan aivan normaalia, mutta sitä se ei totta vieköön ollut.

5

10886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kivasti tulee perhe mukaan. Lupaakohan poikaystävän maininta jotain.

    • Anonyymi

      Ja spedellä taas sekottaa buaahaa niuvanniemeen pipipää

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Todellakin kiimainen teinipillu tai oikeastaan siis -perse ja suu, oikein kiva ;)

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe