Sääsuojat, voitteko kertoa selityksiä

Anonyymi

Eli eli. Itse olen rakennuksilla tavan rivityöntekijä enkä jaksa ymmärtää, että miksi ontelolaatoista tehtyihin taloihin ei asenneta ajoissa kunnon sadesuojauksia katoille? Ymmärrän kyllä siis monia asioita ja kuivatuksesta tiedän suhteellisen paljon. Mietin vain, että eikö se olisi helpompaa, että pidetään katon kautta tuleva vesi kurissa niin sisälle jää vähemmän kuivatettavaa... Taloahan ei tietenkään voi tuputtaa, koska silloin se kosteus ei ainakaan pääse pois ja ilma kiertämään... Voitteko antaa kunnon perustelut miksi kattoja ei suojata ennen vesikaton lopullista valmistumista aina kunnolla. Tiedän, että moni asia mikä ulkopuolisen silmään näyttää pahalta ei ole niin paha miltä näyttää.. Näitä paljon saa kyllä selitellä ummikoille.

Tämä vaan mietityttää. Onko kyse taas kerran rahasta ja ahneudesta mikä alaa ohjaa. Pakko pysyä aikataulussa on sitten otollinen paikka kiertää asioissa. Jopa niissä mihin aikaa ei edes menisi ja se aika olisi plussaa toisiin hommiin.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koskee pienempiä firmoja siis. En ymmärrä. Ja piti kirjoittaa huputtaa. Täysin ei tietenkään voi huppuun vetää.

   Ap

  • Anonyymi

   onneksi sääsuojaus yleistyy koko ajan rakentamisessa. Lisää tietyskin rakentamisen hintaa. Se hyvä puoli että sääsuojien ja suojakatoksien tekniikka kehittyy koko ajan.
   Suojausrakenteet tulevat kevyemmiksi ja sääkatoskin saadaan nostettua moottoreilla portaattomasti kun talo nousee ylöspäin. 30 vuotta sitten huputtaminen oli hyvin harvinaista. Eteenpäin on menty paljon kun nykyään rakennetaan talot suojassa hupun alla, Huonompi puoli että rakentaminen on tullut hyvin kalliiksi.

  • Anonyymi

   Hometaloja nousee edelleen kerrostalotyömailla kuin sieniä sateella, kirjaimellisesti.

   Täällä on raksa missä on betoniseinät jo pystyssä ja villat seinissä valmiina ja myöhemmin tiliseinän teko, kuitenkin vesi valuu villoihin mitkä eivät kuivu koskaan.

   Oikein näkyy sateen jälkeen kun katselee raksaa kun vesi on valtoimenaan valunut läpi koko talon, sinne jää kosteutta myös betonin sisään.

   Ostakaa siitä pieni kaksio 300 000 egeä 45 m2, varmaan Suomen tasoista laatua koko rahalla.

  • Anonyymi

   Villat näkyy ja sade kastelee koko kerrostaloraksan läpensä, ei ole muka homeessa?

  • Anonyymi

   Kun sinne kustaan, sade huhtelee hajut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   9398
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   53
   973
  3. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   887
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   858
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   61
   750
  Aihe