lapsellesi pakkoruotsia /seuraukena inho

Anonyymi

Saimme viettää vast íkään ruotsalaisuuden päivää, joten on hyvä taas palautella mieliimme missä maailmassa me suomalaiset saamme elää. Tämä on ollut rakas maa elää. Yhteiskunnassamme on kuitenkin epäkohtia joihin tulisi pikimmiten saada korjaus. Yksi on lasten ja nuorten pakollinen , poliittisesti virittynyt pakkoruotsi.

Lapset ja Pakkoruotsi

Lapsihan on aina ollut yhteiskuntien päätösten keskiössä. Kielipuolue RKP ja heidän sairas fantasiansa pakkoruotsista nivoutuvat näyttävästi tähän yhteyteen. He(pakkoruotsittajat) käyttävät härskisti hyväkseen lapsen ja nuoren herkkää ja kypsymätöntä mieltä ja usuttavat päätöksentekijöiden taustavaikutuksella heidät opiskelemaan tarpeetonta kieltä.

Meillä suomessa pakkoruotsi alkaa siitä hetkestä kun olet 7-luokalla. Pian tulee aika jolloin tätä propagandistien fantasiaa toteutetaan jo 6:lta luokalta alkaen. Kohta kai jo esikoulusta pitäen? Kuka tietää mihin maamme on menossa tämän joukkion myötä? Heille kun ei mikään määrä ruotsia tunnu riittävän. Kokonaiset ikäluokat altistetaan jo lapsena tälle pakolliselle poliittiselle kielelle.

Sitten vielä ollaan valmiita VALITTAMAAN KOHTALOSTAAN KUN HEITÄ "Syrjitään" ja "vihataan". En yhtään ihmettele jos meille on kasvamassa sukupolvi joka VIHAA ENTISTÄ ENEMMÄN JUURI RUOTSINKIELISIÄ. Usein on niin että sitä saa mitä tilaa. Olen aidosti huolissani siitä mihin kohteluun tämä on johtamassa. Useilla viha ja katkeruus on päällimmäinen tunne kun puhumme pakkoruotsista.

Voi teitä lapsirukat Suomessa; Altistutte tälle propagandistien kielelle jo varhaisessa vaiheessa ja yhteiskunta toitottaa Yleä ja Hesaria myöten teille tasaisin väliajoin kuinka tärkeää on oppia Juuri Ruotsia tässä alati kansainvälistyvässä maailmassa.

Ruotsinkieliset ovat ikävä kyllä saaneet keskeiset poliittiset vaikuttajat tähän soopaansa mukaan ja tulokset ovat kaikkien nähtävillä. Pakkoruotsin alttarilla kallista nuoruuden aikaansa haaskaa kymmenet tuhannet lapset ja nuoret kautta maan, Hangosta Utsjoelle. Mielestäni tämä on yksinkertaisesti sekä kestämätöntä että sietämätöntä.

Lapset ja nuoret. Toivottavasti Teillä on rehelliset vanhemmat jotka ovat yhteiskunnallisesti valveutuneita ja osaavat peltata erinäisin keinoin lapsenne pois pakkoruotsin ikeestä. Sillä kielellä harva suomalainen tekee yhtään mitään. Sen on saanut moni ruotsista huippuarvosanat kirjoittanut nuorikin kokea. Puhumattakaan liike-elämässä ansioituneita henkilöitä. Toinen toisensa perään on sanonut että ruotsalainen kollegakin kääntää pian puheen englanniksi ja ymmärtää näin että liikeneuvottelussa ollaan samalla tasolla. Ei muodostu ns. "kotikenttä etua".

Kun poliittinen koneisto ei kykene tekemään asiassa mitään muutoksia kannattaa muutos ottaa omiin käsiin. Älkää nuoret suostuko muitta mutkitta(kuten minä suostuin) tähän tyhjänpäiväiseen poliittiseen kieleen. En halua kehoittaa ketään ns. laittomuuksiin jotta välttyy pakolliselta ruotsilta, mutta jokin ratkaisuhan tähän on löydyttävä. Taistelkaa!

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 184
        1991
      2. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        52
        1888
      3. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        135
        1578
      4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

        Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
        Maailman menoa
        145
        1475
      5. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1324
      6. Nukkumisiin sitten

        Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
        Ikävä
        4
        1194
      7. Muistatko komeroinnin?

        Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
        Suhteet
        48
        1175
      8. Naisten tyypilliset...

        Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
        Ikävä
        10
        1153
      9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

        "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
        Suhteet
        3
        1128
      10. Syö kohtuudella niin et liho.

        Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
        Laihdutus
        10
        1119
      Aihe