Ostaisinko tämän?

Häävieras

Olemme saaneet kutsun aivan "tavallisiin" suomalaisiin häihin. Hääpari on n.25-vuotiaita ja vieraista kolmasosa kavereita ja loput sukulaisia iältään vauvasta vaariin. Heillä on lahjalista Sokoksessa. Häävieraita tulee n.150 ja lista on mielestäni aika lyhyt. Tiedän, että he tulevat saamaan kaiken toivomansa (ihania, herttaisia ihmisiä kun ovat). Haluasimme kuitenkin mieheni kanssa viedä lahja listan ulkopuolelta. Ajattelimme Helmi Vuorelman Juhla-liinaa. Pöytäliina on iso ja valkoinen. Ja juhlavan/arvokkaan näköinen. Tarvitseehän sitä sitten ristiäisissä ja muissa elämän isoissa juhlissa. Tiedän heidän kotinsa ja liina sopisi tyyliin. Mutta tällä palstalla olen lukenut niin ilkeitä viestejä, että nyt en tiedä, mitä meistä ajatellaan kun tuomme kahdestaan yli 80 euron hintaisen liinan? Onko se liikaa? Leimaako se meidät vai hääparin? Vihataanko meitä loppuelämämme, kun tuomme tuon hintaisen lahjan "pelkkinä" vieraina. Olen näistä keskusteluista saanut monta omituista käsitystä nykyajan nuorista naisista...Eli jos ilman suurempaa haloota ujutamme lahjamme muiden lahjojen joukkoon häälahjapöydälle ja kirjoitamme nimemme korttiin oikein pienellä, niin selviämmekö ehjin nahoin nykyhäistä?

6

1548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reino

      Niitä listoja laitetaan mielestäni siksi ettei tulisi paljoa samanlaisia talous tavaroita, koska mielikuvituksettomimmat häävieraat ostaisivat muuten joka ikinen sen saman kahvinkeittimen lähi k-raudasta kun se sattui olemaan juuri nyt siellä tarjouksessa... Joka häissä näkee noiden talousromujen lisäksi annettavan monenmoisia muistoesineitä. Jos olet omasta mielestäsi löytänyt hääparille sopivan muistoesineen, niin en näe mitään syytä miksei sitä voisi antaa?

      • elokuun morsian

        totta :) Itsekin ajattelen, että lista helpottaa lahjavalintaa ja ei tule useaan kertaan samat lahjat. JOs mielikuvitusta ja halua riittää ostaa jotain omaperäistä niin sehän on vaan hieno asia! Ja kun tiedät sen vielä sopivan hääperille, niin go for it :)


    • sen

      itse kerran kysyin kaverilta tykkääkö a vai b lahja vaihtoehdosta enemmän. Onneksi kysyin sillä toisesta ei olisi tykännyt yhtään.

    • loskaruusu

      Mikäli tunnet hääparin ja haluat antaa heille arvokkaan lahjan, jonka vielä tiedät sopivan heidän kotiinsa, niin mikset sitä sitten antaisi. Lahjalistan ulkopuoleltakin saa lahjan antaa, varsinkin kun se on persoonallinen. Itse (nuorena naisena) pitäisin arvokasta häälahjaa kunnianosoituksena ja haluna muistaa hääparia omaperäisesti. Sitä paitsi kaikki vieraat eivät tiedä lahjan hintaa. Mikäli tuo on teille sopiva hinta, niin ostakaa ihmeessä!

    • hannele

      puhuin juuri vaarini kanssa ja se sanoi että se k'y vallanmainiosti voi että.

    • aggis

      häälahjaa on vaikeaa löytää, varsinkin jos haluaa sen sopivan hääparille..
      Minusta on kiva kuulla ettei kaikki seuraa lahjalistaa pilkkuun ja pisteeseen asti..
      Minusta sinun tulee itse päättää haluatko panostaa rahaa ja kuinka paljon näiden ihmisten liittoon.. jos ei pidä lahjasta ota se takas ja sano että ellei kelpaa niin ei sitten! Minä en ainakaan menisi ostamaan toista lahjaa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe