Viimetietoja ufoista

Anonyymi

14

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska on tullut viimeksi kunnollinen digikameralla lähietäisyydeltä päivänvalossa kuvattu video ufosta/ ufoista?

      • Anonyymi

        Mitä suurempi on tapahtumalle asetettujen erilaisten vaatimusten lukumäärä, sitä epätodennäköisemmäksi vaatimukset täyttävä tapahtuma käy. Tästä ei kuitenkaan voi päätellä että pienemmän määrän vaatimuksia täyttävät tapahtumat olisivat epätosia.


    • Anonyymi

      Totta. Ufoista on tullut niin arkipäiväisiä, ettei monikaan ufojuttu jaksa enää mietityttää. Ufoja siellä ja ufoja täällä, jokapuolella ufoja...Itsekin tavannut ufomiehistöjä unenpuolella.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista ja Sheldan Nidlekin kertoili ennen sairastumistaan, että ensikontakti tapahtuu myös henkilökohtaisella tasolla. Itse olen tavannut näkymättömän tason olentoja kotonani ja kokenut myös kahdesti muutaman päivän sisällä ns. unihalvauksen, jossa jokin musertava voima pitää kehoa paikallaan jonkin aikaa. Tuosta aiheesta muuten on tehty jokunen vuosi sitten dokumenttielokuvakin, jota ainakin Netflix esitti, joten ilmiö lienee ilmeisen yleinen. Sitä ei kuitenkaan aina osata tulkita oikein. Jotkut pitävät sitä demonisena hyökkäyksenä, koska pahuuden voima on aistittavissa selvästi kokemuksen aikana. Itse en kuitenkaan usko, että tarkoitus on vahingoittaa, vaan pikemminkin osoittaa konkreettisesti ja kokemuksellisesti jotain. kokijalle.


    • Anonyymi

      Ilmojen lisäksi niitä lentelee myös veden alla. Vaikka eihän näistä enää ota selvää onko nää uusia tietoja vaiko vanhoja uutisia. Samoja vanhoja tekaistuja suttuisia videoita esitetään muka uusina uutisina joka toinen päivä. Yhtään varsinaista uutta videota ei ole näkynyt. Nuokin ovat 3 - 4 vuotta vanhoja. Ihmetyttää miksi ne nyt vasta ovat olevinaan jotain sensaatiomaista. Obamakin on jo menneen talven lumia.

      https://www.express.co.uk/news/weird/1439906/UFO-Pentagon-sighting-US-Navy-submarines-aliens-mysterious-Obama-latest-news-vn

      • US Navy ja Pentagon on varsin selkeästi kertonut että materiaalia on kertynyt valtavasti vuosien varrella. Lukuisilla eri laitteilla sekä visuaalisesti.

        Tapahtumat ovat kiistattomia ja pois on suljettu esimerkiksi kiinalaisten risteilyohjusten tai dronejen mahdollisuus.

        Nämä "vuodetut" klipit on pikkiriikkinen osa, enkä usko että ne vuoti vahingossa ilman Pentagonin hyväksyntää, koska aiemmin vuotajat on laitettu poseen ja vuotojen aitous on kiistetty.

        Pentagonin huoli siis vaikuttaa olevan aito. Ainoa vaihtoehto moneen kertaan vahvistetuille ufoilmiöille olisi USA:n virittelemä salaliitto jostakin kummallisesta syystä, jossa he porukalla valehtelevat nämä tapahtumat.

        Se on varsin epätodennäköistä, koska henkilöitä, materiaalia ja yhteneviä kertomuksia on niin paljon. Harmi että Stanton Friedman ei ole enää keskuudessamme kommentoimassa.

        Niin ja kiitoksia konjakista alla -kirjoittaneelle 8) Nämä "vuodot" ja lupaukset viittaavat siihen että sieltä todellakin on tulossa lisää paljastuksia. Pikkuhiljaa se on tehtävä, että shokki minimoidaan.


    • Anonyymi

      Kyllä nyt alkaa vanha skepokin ruveta epäilemään omia kantojaan, sen verran on uutista ja kuvaa ilmiöistä joille ei löydy selitystä. Mikäli vielä kesäkuussa
      Pentagon julkistaa jotain merkittävää asian todisteeksi, niin lupaan ostaa Koukulle pullon konjakkia. Ihan siitä hyvitykseksi että olen joskus naureskellut hänen väitteilleen palstalla.

      • Anonyymi

        Eivätkö jo pentagonin julkaisemat riitä todisteeksi?


    • Anonyymi

      Onko Yhdysvaltain kongressille kesäkuussa annettava raportti salainen, osittain salainen, vaiko kokonaan julkinen?
      Veikkaan keskimmäistä, ja siinäkin vielä sitä, että kaikkein uhka-asteeltaan kovimmat osat jätetään varmasti piiloon, sillä tiedustelupalveluissa ja Pentagonissa on tunnetusti kyvykkyyttä ja halukkuutta piilottaa tietoja ja levittää väärää informaatiota mikäli ns. kansallinen turvallisuus sitä edellyttää.

    • Anonyymi

      Näissä ufo-jutuissa ollut vuosikymmeniä sama kaava salaisia on nähty, mutta ei saa kertoa tai haluta kertoa. Näkijät muka aina USA:n lentäjiä (eläkeläisiä), jotka sitoutuneet olemaan hiljaa mitä tietävät ufoista.
      Kuulemma nähty on, mutta suut pysyy supussa. Mitä hyötyä tästä käytännöstä on? Kyse on huu -haa - jutuista, joilla yritetään pitää "jännitystä" yllä. Niinkö!

      • Anonyymi

        No enpä olisi arvannut että suomalaisten ufo havaintojen näkijät olisivat USA:n lentäjiä!


      • Faktoissa pysyminen riittää antamaan vastauksen. Pilailu selityksenä USA:n avautumiselle on yksi kehnoimmista selityksistä.

        Kymmenet maat ennen USA:ta ovat avautuneet jo aiemmin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No enpä olisi arvannut että suomalaisten ufo havaintojen näkijät olisivat USA:n lentäjiä!

        Erinomainen kommentti! 8)


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1428
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      962
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      682
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe