Steven Greer ja Pentagon UFO raportti

Anonyymi

Tunnettu ufo tutkija Steven Greer kertoo seuraavassa haastattelussa että piakkoin valmistuva pentagonin ufo raportti, hänen mielestään, sisältäisi väärää tietoa, vääriä olettamuksia ja vääriä johtopäätöksiä.

https://www.youtube.com/watch?v=EGYjio1odpY

32

1224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tutustuin jokin vuosi hänen tarjontaansa, mutta vaikka hän on tehnyt hyviä oikeiden ihmisten haastatteluja paljonkin, niin uskon että hänen omat "protokollansa" ovat vain temppuja.

      Mutta esim. 60 minuuttia ohjelmassa joka tuli noin viikko sitten kolme nykyistä USA:n hävittäjälentäjää sanoo että ovat yhdessä nähneet aluksia, jotka liikkuvat 12000 km/h nopeuksilla ja kääntyvät silmänräpäyksessä 90 astetta, yms. Yksi heistä sanoo että viimeisen parin vuoden aikana niitä on nähty joka päivä. Nämä eivät ole mitään "ufo-tyyppejä". Lisäksi he sanoivat että koska kohteet näkyvät usein sekä tutkassa että uudenlaisissa infrapunakameroissa, ne eivät voi olla jotain tutkan vikoja esimerkiksi. Lisäksi 2 heistä kertoi siinä yhtäaikaa että olivat myös joukolla nähneet näitä aluksia.

      Kesäkuun alussa julkaistaan uutta tietoa ufoista, ja veikkaan että pääsee uutisiinkin.

      • Anonyymi

        Greerin kommentit pentagonin ufo raporttiin johtavat ajatukset "break away civilisation" (BAC) käsitysryppääseen, eli ajatukseen kahden kerroksen väestä. BAC on muutaman suuryrityksen ja valtioiden salaisten sotilaallisten yksikköjen yhteenliittymä, jolla on hallussaan erilaista muukalaisten teknologiaa, joka rakentaa omia avaruusaluksia em tietotaitoa hyväksi käyttäen, jolla on tukikohtia muilla planeetoilla ja joka käy kauppaa muukalaisten kanssa. David Willcock, Michael Salla ja Corey Goode ovat kait tunnetuimpia BAC informoijia.

        Greer ennakoi että pentagonin raportissa ei hiiskuta sanaakaan BAC:sta. Hän näyttäisi ajattelevan että hiiskumattomuus on tahallista salailua, se ei johdu tiedon puutteesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Greerin kommentit pentagonin ufo raporttiin johtavat ajatukset "break away civilisation" (BAC) käsitysryppääseen, eli ajatukseen kahden kerroksen väestä. BAC on muutaman suuryrityksen ja valtioiden salaisten sotilaallisten yksikköjen yhteenliittymä, jolla on hallussaan erilaista muukalaisten teknologiaa, joka rakentaa omia avaruusaluksia em tietotaitoa hyväksi käyttäen, jolla on tukikohtia muilla planeetoilla ja joka käy kauppaa muukalaisten kanssa. David Willcock, Michael Salla ja Corey Goode ovat kait tunnetuimpia BAC informoijia.

        Greer ennakoi että pentagonin raportissa ei hiiskuta sanaakaan BAC:sta. Hän näyttäisi ajattelevan että hiiskumattomuus on tahallista salailua, se ei johdu tiedon puutteesta.

        >>>Willcock, Michael Salla ja Corey Goode ovat kait tunnetuimpia>>>

        Ilmeisesti nouseva tähti, Emery Smith, on nyt sitten pudotettu luentokiertueelta kokonaan. En kyllä varsinaisesti ihmettele jos on...


    • Steveniä ei tarvitse seurata kuin 60 sekuntia ja kaikesta paistaa läpi epäuskottavuus humpuukin säestyksellä. Toistaa kuulopuheita, ei todisteita mistään. Pelkkä tarinoiden kertoja.

      • Anonyymi

        'Myrttimanu'n [anagrammi] jorinoita ei tarvitse lukea kuin pari sekuntia ja kaikesta paistaa läpi epäuskottavuus humpuukin säestyksellä. Kertoo keksittyjä juttuja, ei todisteita mistään. Pelkkä tarinoiden kertoja.


    • Anonyymi

      BAC on enemmin yritys tehdä koko ufoilmiöstä epäuskottava. Coreyn tarinat kuinka sadat sivilisaatiot käyvät kauppaa marsissa, siniset lintuhumanoidit, palloliittouma ja coreyn oma tarina: kaapattiin lapsena, teki töitä pitkään ja palautettiin takaisin lapseksi…

    • Anonyymi

      Stephen Greer näyttää olevan yksi noista lukuisista hörhöistä, jotka keksivät kaiken maailman "totuuksia", kuten nyt senkin, että osa noista filmien kohteista on ihmisen salaista teknologiaa. Hei haloo - jos sellaista teknologiaa olisi ihminen tehnyt, niin kyllähän siitä täytyisi olla edes jonkinlainen aavistava teoreettinen tieto ihmisten huippuyliopistoissa, joissa tieteelle annetaan suunta. Mutta tilannehan on se, että ihmisellä ei ole minkäänlaista teoreettista kehystä edes aavistelemaan, miten nuo liikeradat ovat fysikaalisesti edes mahdollisia. Lentäjät sanovat kohteiden lentävän luonnonlakien vastaisesti. Se, että teoreettisesti riittävästi tietävät älykkäät lentäjät puhuvat lentoratojen ”luonnonlakien vastaisuudesta”, on selvä merkki siitä, että ihmisen tieto tieteellinen fysiikasta ja maailmankaikkeudesta ei ulotu lainkaan niihin maailmankaikkeuden suomiin mahdollisuuksiin, joita nuo kohteet hyödyntävät.

      Greer näyttää olevan yksi niistä lukuisista salaliittoteoreetikoista, jotka ovat myrkyttänyt tämän planeetan henkistä ajatusilmastoa jo vuosikymmenet, ja joiden toiminta on johtanut QAnoniin ja mahdollistaneet jopa trumpilaisen, totuuden arvon romukoppaan heittäneen ajatusilmaston rehottamisen valtoimenaan. Ajatella, että myös suuri osa nk. new age ihmisistä on niellyt kaikki nämä vuodet kaiken maailman salaliittoteorioita ja pitänyt niitä jotenkin henkisinä totuuksina, vaikka tosiasiassa ne vievät pohjan totuudelta, totuuden mahdollisuudelta pärjätä maailmassa. Se, mitä kaikkea new age-kenttään on syötetty salaliittoteoreetikkojen taholta, ei ole mitään salattua totuutta vaan keksittyjä höyrypäiden ideoita, joilla ei ole minkäänlaista tekoa totuuden kanssa. Salaliittoteorioilta ei vaadita minkäänlaista näyttöä, riittää, että ne kuulostavat riittävän uskomattomilta ja salakavalilta. Ne syntyvät hyvin paljolti paranoidien skitsofreenikkojen mielissä, ja voivat levitessään myös lisätä eräänalaista itseaiheutettua paranoidia skitsofreniaa osassa väestöä, jonka jäsenet eivät siihen muuten sortuisi.

      Mutta paranoidit skitsofreenikot eivät ole ainoa salaliittoteorioiden lähde. Nykyään niitä luovat laskelmoivasti myös valtapoliittiset oman edun tavoittelijat, surullisimpana esimerkkinä nämä trumppilaiset. QAnon-salaliittoteoriat käyttävät härskisti hyväkseen ihmisten hyväuskoisuutta päästäkseen jollakin - millä tahansa - keinoin valtapoliittisiin tavoitteisiinsa. Yksi disinformaatioon pohjautuva kansannousuhan on jo nähty USA:ssa, ja puheilmasto siellä on uhkaavasti kääntymässä siihen suuntaan, että vallankeikausajatuksille hurrataan aivan julkisesti salaliittoväen ajatuksista ammentavan väestönosan keskuudessa. Trumpista on mahdollisesti syntymässä uusi Hitler (siihen hän ja demokratian kaatamista ajavat vallankumousrepublikaanit ainakin kovasti pyrkivät), ja jos homma onnistuu tai jos samanlainen ajatusilmasto leviää kaikkialle maailmaan, niin tässä tullaan olemaan vielä ihmeissään sodan ja rauhan kanssa.

      Trumpin Iso Valehan hyödyntää täysillä amerikkalaisten salaliittoteoriafetissiä, ja se tulee näkymään maailmanlaajuisesti yhteiskuntien ja vallanpitäjien käyttäytymisessä tulevina vuosina. Myanmarissa jo toteutettiin yksi sellainen demokratian vastainen sotilaallinen vallankaappaus, joka toteutettiin vaalivilppiin vedoten. Toivottavasti maailmaa saastuttavien salaliittoteorioiden syövälle saadaan pian loppu, ja totuuden arvo - jonka tulisi olla itsestäänselvä - saadaan nostettua jälleen ihmisen toimintaa ohjaavaksi ensisijaiseksi tekijäksi.

      Nykyinen tilanne siis on se, että kun aivan kuka tahansa vain keksii aivan minkä tahansa älyttömän idean, niin pian se idea on totuutena kaikkien vastaanottavaisten huulilla. Amerikassa tämä tarkoittaa republikaaneja ja muualla maailmassa kaikkia niitä, jotka eivät tiedä tai ymmärrä, mistä nämä salaliittoteoriat tulevat. Valitettavasti nämä teoriat ovat vaikuttaneet kovasti myös suomalaisten ufoprofeettojen ajatusmaailmaan. Toivottavasti he osaavat ottaa oppia tästä selvästi nähtävissä olevasta tilanteesta, ymmärtävät vihdoin moisten ajatusrikkaruohojen arvottomuuden ja haitallisuuden, hylkäävät ne ja alkavat lopulta jälleen keskittyä olennaisiin asioihin, kuten todelliseen henkisyyteen.

      Toivon kaikkien osalta tätä: Nähkäämme keksittyjen ideoiden, valheiden ja psykopatologian läpi, jotta voimme jälleen nousta totuuteen. Vaikka emme tietäisi, mikä totuus on, voimme silti yhtä kaikki arvostaa totuutta ja pitää totuuden arvosta kiinni olemalla kylvämättä, nielemättä ja edelleenlevittämättä kaikenlaisia vailla pohjaa ja minkäänlaista näyttöä olevia ideoita (disinformaatiota).

      • Anonyymi

        Jossain kohdin samaa mieltä, jossain kohdin eri mieltä.


      • Anonyymi

        Täytyy olla Koukun kirjoittama juttu, on näet niin tolkuttoman pitkä jaaritus.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy olla Koukun kirjoittama juttu, on näet niin tolkuttoman pitkä jaaritus.

        No ei todellakaan ole. Melkoisen huono ihmistuntija olet jos luulet minun kirjoittavan tuollaista vainoharhaisuutta loputtomiin pyörittelevää stooria selvästi vainoharhaisen ihmisen näkökulmasta, jolta puuttuu suhteellisuudentaju.

        Jos näkee kaikkialla maailmalle tuhoisia ja vaarallisia salaliittoteoreetikkoja niin se on yksi pahimmista salaliittoteorioista minkä olen kuullut.

        Kun puhutaan jonkin asian merkityksestä tai vaarallisuudesta, niin pitää aina kysyä että verrattuna mihin. Faktat pitää olla tiedossa, jotta totuus valkenee ja asiat saadaan puntariin.

        USA:ssa on vähintään viisi "Su-Poa", eli erilaisia tiedustelu, vakoilu, rikoksen esto sun muuta virastoa ja organisaatiota jotka ovat jättikokoisia organisaatioita.

        He tekevät riskianalyysejä, vakoilevat ihmisiä, kuuntelevat puhelut ja katselevat sähköpostit henkilöiltä, joita arvioidaan mahdollisesti riskiksi.

        Kenenkään suomalaisen huurupään ei tarvi olla huolissaan USA:n salaiittoteoreetikoista eikä "herkkäuskoisista". He ovat sellaisessa pannassa ja syynissä että heidän liikkumavaransa on täysin olematon.

        Jonkun yksittäisen kylähullun mellastus Capitolilla ei muuta tätä asiaa miksikään vaan sen merkitystä liioitteli voimakkaasti ja tekopyhästi demokraattien vasemmistoliberaalit, joilla on siihen oma agendansa ja syynsä.

        Koko maailmassa ei ole missään olemassa oikeasti vaarallista äärioikeistoa. Siihen esimerkiksi perussuomalaisten rinnastaminen on äärimmäisen törkeää propagandaa.

        Oikeasti vaaralliset tunnistetaan ja heidät hoidetaan pois nopeasti ja tehokkaasti. Ei mitenkään pääse muodostumaan tarpeeksi suurta ja vahvaa "natsiorganisaatiota", jolla olisi merkitystä mihinkään muuhun kuin lehtien lööppeihin ja vasemmiston propagandaan.

        Trump oli ja meni. Hällä ei ole enää merkitystä mihinkään, ellei tee uutta nousua. Paljon teki hyvää mutta hänen taipumustaan provosoitua käytettiin törkeästi hyväksi ja hän vastasi vähintään yhtä törkeästi ja ajattelematta ennen vastaamista.

        Salaliittoteoriat on miltei aina "hullumaailma" -osiossa olevia vaihtoehtoisia teorioita. Äärimmäisyyksiä niissä harvemmin on ja eipä taida olla olemassa mitään vaarallista salaliittoteoreettikojen salaseuraa, joka suunnittelisi hirmutekoja. Jos olisi, ne löydettäisiin ja hoidettaisiin pois. Ei pelkoa siis niistä.

        On täysin harhainen ajatus että kukavaan voi ryhtyä guruksi joka saa samantien hirmuisen joukon seuraajia jotka ovat vaaraksi yhteiskunnalle. Tuo jos mikä kertoo paranoidisesta skitsofreniasta ja sitten tuo kirjoittaja syyttää siitä samaisesta salaliittoteorioihin uskovia.

        Se kuuluu myös tuon taudin kuvaan syyttää muita siitä mitä itse on ja tekee.

        Suomessa on erittäin asiallista faktapohjaista ufotutkimusta ja kirjallisuutta ollut jo kauan. Ufotutkijat kuten Borg tai Kuningas tms eivät ole mitään "ufoprofeettoja" vaan tutkijoita ja asiantuntijoita.

        Ne "profeetat" joita kirjoittaja pelkää ja näkee ne uhkana jollekin, ovat harmittomia tarinaniskijöitä, jotka keräävät ympärilleen vain pikkiriikkisen osan ihmisistä kuulijoiksi eivätkä tarkoita mitään pahaa.

        Tässä kohtaan on aivan turha vedota mihinkään "Taivaan kulttiin", joka oli vain pikkiriikkinen lauma kreisiä guruaan seuraavia huurupäitä, eikä heistä ollut mitään vaaraa ulkopuolisille eikä yhteiskunnalle.

        McDonaldsin lasketaan tappavan miljoonia ihmisiä vuodessa ennenaikojaan liikalihavuuteen ja heikkoon ravintosisältöön. Kannattaisi olla tämänkaltaisista asioista huolissaan eikä mistään "vaarallisista natsikulteista".

        Merten saastumiseen olisi puututtava isolla kädellä ja maapallon väestönkasvuun, joka on hallitsematonta.

        Kirjoittajan esittämät pelot usouskovaisten kulteista eivät ole maapallon top 10 000 000 joukossa.

        Ufoilmiö on todellinen ja vahvistettu ilmiö, jota tutkitaan kaikkialla maailmassa täysin ilman uskon liittymistä asiaan.

        Salaliittoteorioista sen verran, että historiassa on valtavasti asioita ja väitteitä, joita on aikoinaan pidetty naurettavina salaliittoteorioina, mutta ne onkin käyneet toteen. Troijan olemassaolo, Area 51 olemassaolo jne.

        Valtaapitävien agendat on kautta historian olleet pitkälti petollisia, omaan napaan ja vallanhimoon tuijottavia valheisiin ja manipulointiin perustuvia. Totuutta kerrotaan ja historiaa kirjoitetaan sitten myöhemmin voittajan suusta ja kynällä.

        Olisi esimerkkinä todella naiivia uskoa heti mitä vaikkapa nykyinen hallituksemme kertoo suomalaisille miksi Suomi meni mukaan elvytyspakettiin tms. Se menee lapsen uskon puolelle mutta sen motiivin kyseenalaistaminen ei ole salaliittoteoria vaan totuuden metsästystä.


      • HeIIäkoukku kirjoitti:

        No ei todellakaan ole. Melkoisen huono ihmistuntija olet jos luulet minun kirjoittavan tuollaista vainoharhaisuutta loputtomiin pyörittelevää stooria selvästi vainoharhaisen ihmisen näkökulmasta, jolta puuttuu suhteellisuudentaju.

        Jos näkee kaikkialla maailmalle tuhoisia ja vaarallisia salaliittoteoreetikkoja niin se on yksi pahimmista salaliittoteorioista minkä olen kuullut.

        Kun puhutaan jonkin asian merkityksestä tai vaarallisuudesta, niin pitää aina kysyä että verrattuna mihin. Faktat pitää olla tiedossa, jotta totuus valkenee ja asiat saadaan puntariin.

        USA:ssa on vähintään viisi "Su-Poa", eli erilaisia tiedustelu, vakoilu, rikoksen esto sun muuta virastoa ja organisaatiota jotka ovat jättikokoisia organisaatioita.

        He tekevät riskianalyysejä, vakoilevat ihmisiä, kuuntelevat puhelut ja katselevat sähköpostit henkilöiltä, joita arvioidaan mahdollisesti riskiksi.

        Kenenkään suomalaisen huurupään ei tarvi olla huolissaan USA:n salaiittoteoreetikoista eikä "herkkäuskoisista". He ovat sellaisessa pannassa ja syynissä että heidän liikkumavaransa on täysin olematon.

        Jonkun yksittäisen kylähullun mellastus Capitolilla ei muuta tätä asiaa miksikään vaan sen merkitystä liioitteli voimakkaasti ja tekopyhästi demokraattien vasemmistoliberaalit, joilla on siihen oma agendansa ja syynsä.

        Koko maailmassa ei ole missään olemassa oikeasti vaarallista äärioikeistoa. Siihen esimerkiksi perussuomalaisten rinnastaminen on äärimmäisen törkeää propagandaa.

        Oikeasti vaaralliset tunnistetaan ja heidät hoidetaan pois nopeasti ja tehokkaasti. Ei mitenkään pääse muodostumaan tarpeeksi suurta ja vahvaa "natsiorganisaatiota", jolla olisi merkitystä mihinkään muuhun kuin lehtien lööppeihin ja vasemmiston propagandaan.

        Trump oli ja meni. Hällä ei ole enää merkitystä mihinkään, ellei tee uutta nousua. Paljon teki hyvää mutta hänen taipumustaan provosoitua käytettiin törkeästi hyväksi ja hän vastasi vähintään yhtä törkeästi ja ajattelematta ennen vastaamista.

        Salaliittoteoriat on miltei aina "hullumaailma" -osiossa olevia vaihtoehtoisia teorioita. Äärimmäisyyksiä niissä harvemmin on ja eipä taida olla olemassa mitään vaarallista salaliittoteoreettikojen salaseuraa, joka suunnittelisi hirmutekoja. Jos olisi, ne löydettäisiin ja hoidettaisiin pois. Ei pelkoa siis niistä.

        On täysin harhainen ajatus että kukavaan voi ryhtyä guruksi joka saa samantien hirmuisen joukon seuraajia jotka ovat vaaraksi yhteiskunnalle. Tuo jos mikä kertoo paranoidisesta skitsofreniasta ja sitten tuo kirjoittaja syyttää siitä samaisesta salaliittoteorioihin uskovia.

        Se kuuluu myös tuon taudin kuvaan syyttää muita siitä mitä itse on ja tekee.

        Suomessa on erittäin asiallista faktapohjaista ufotutkimusta ja kirjallisuutta ollut jo kauan. Ufotutkijat kuten Borg tai Kuningas tms eivät ole mitään "ufoprofeettoja" vaan tutkijoita ja asiantuntijoita.

        Ne "profeetat" joita kirjoittaja pelkää ja näkee ne uhkana jollekin, ovat harmittomia tarinaniskijöitä, jotka keräävät ympärilleen vain pikkiriikkisen osan ihmisistä kuulijoiksi eivätkä tarkoita mitään pahaa.

        Tässä kohtaan on aivan turha vedota mihinkään "Taivaan kulttiin", joka oli vain pikkiriikkinen lauma kreisiä guruaan seuraavia huurupäitä, eikä heistä ollut mitään vaaraa ulkopuolisille eikä yhteiskunnalle.

        McDonaldsin lasketaan tappavan miljoonia ihmisiä vuodessa ennenaikojaan liikalihavuuteen ja heikkoon ravintosisältöön. Kannattaisi olla tämänkaltaisista asioista huolissaan eikä mistään "vaarallisista natsikulteista".

        Merten saastumiseen olisi puututtava isolla kädellä ja maapallon väestönkasvuun, joka on hallitsematonta.

        Kirjoittajan esittämät pelot usouskovaisten kulteista eivät ole maapallon top 10 000 000 joukossa.

        Ufoilmiö on todellinen ja vahvistettu ilmiö, jota tutkitaan kaikkialla maailmassa täysin ilman uskon liittymistä asiaan.

        Salaliittoteorioista sen verran, että historiassa on valtavasti asioita ja väitteitä, joita on aikoinaan pidetty naurettavina salaliittoteorioina, mutta ne onkin käyneet toteen. Troijan olemassaolo, Area 51 olemassaolo jne.

        Valtaapitävien agendat on kautta historian olleet pitkälti petollisia, omaan napaan ja vallanhimoon tuijottavia valheisiin ja manipulointiin perustuvia. Totuutta kerrotaan ja historiaa kirjoitetaan sitten myöhemmin voittajan suusta ja kynällä.

        Olisi esimerkkinä todella naiivia uskoa heti mitä vaikkapa nykyinen hallituksemme kertoo suomalaisille miksi Suomi meni mukaan elvytyspakettiin tms. Se menee lapsen uskon puolelle mutta sen motiivin kyseenalaistaminen ei ole salaliittoteoria vaan totuuden metsästystä.

        Heitän nopeasti ulkomuistista itseäni askarruttavat tapahtumat, jotka eivät selity virallisilla teorioilla.

        Kennedyjen salamurhat (JFK, Bobby ja JFK jr), Martin Luther Kingin salamurha, Marilynin kuolema, Estonian uppoaminen, WTC-tornien romahtaminen, USA:n presidentinvaalit, Pyramidien rakentamisaika, lukuisien sotien alkamisien syyt, terrorijärjestöjen synty, Arafatin kuolema jne.

        Nuo tuli äkkiseltään mieleen. Tekeekö se minusta vaarallisen jollekin, että epäilen virallista teoriaa? Ei tee. Salaliittoteoreetikko on vaarallinen vain valheelliselle totuudelle ja sillekin vain silloin kun osuu oikeaan ja kykenee sen todistamaan.

        Muutoin puheet on vain puheita.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        No ei todellakaan ole. Melkoisen huono ihmistuntija olet jos luulet minun kirjoittavan tuollaista vainoharhaisuutta loputtomiin pyörittelevää stooria selvästi vainoharhaisen ihmisen näkökulmasta, jolta puuttuu suhteellisuudentaju.

        Jos näkee kaikkialla maailmalle tuhoisia ja vaarallisia salaliittoteoreetikkoja niin se on yksi pahimmista salaliittoteorioista minkä olen kuullut.

        Kun puhutaan jonkin asian merkityksestä tai vaarallisuudesta, niin pitää aina kysyä että verrattuna mihin. Faktat pitää olla tiedossa, jotta totuus valkenee ja asiat saadaan puntariin.

        USA:ssa on vähintään viisi "Su-Poa", eli erilaisia tiedustelu, vakoilu, rikoksen esto sun muuta virastoa ja organisaatiota jotka ovat jättikokoisia organisaatioita.

        He tekevät riskianalyysejä, vakoilevat ihmisiä, kuuntelevat puhelut ja katselevat sähköpostit henkilöiltä, joita arvioidaan mahdollisesti riskiksi.

        Kenenkään suomalaisen huurupään ei tarvi olla huolissaan USA:n salaiittoteoreetikoista eikä "herkkäuskoisista". He ovat sellaisessa pannassa ja syynissä että heidän liikkumavaransa on täysin olematon.

        Jonkun yksittäisen kylähullun mellastus Capitolilla ei muuta tätä asiaa miksikään vaan sen merkitystä liioitteli voimakkaasti ja tekopyhästi demokraattien vasemmistoliberaalit, joilla on siihen oma agendansa ja syynsä.

        Koko maailmassa ei ole missään olemassa oikeasti vaarallista äärioikeistoa. Siihen esimerkiksi perussuomalaisten rinnastaminen on äärimmäisen törkeää propagandaa.

        Oikeasti vaaralliset tunnistetaan ja heidät hoidetaan pois nopeasti ja tehokkaasti. Ei mitenkään pääse muodostumaan tarpeeksi suurta ja vahvaa "natsiorganisaatiota", jolla olisi merkitystä mihinkään muuhun kuin lehtien lööppeihin ja vasemmiston propagandaan.

        Trump oli ja meni. Hällä ei ole enää merkitystä mihinkään, ellei tee uutta nousua. Paljon teki hyvää mutta hänen taipumustaan provosoitua käytettiin törkeästi hyväksi ja hän vastasi vähintään yhtä törkeästi ja ajattelematta ennen vastaamista.

        Salaliittoteoriat on miltei aina "hullumaailma" -osiossa olevia vaihtoehtoisia teorioita. Äärimmäisyyksiä niissä harvemmin on ja eipä taida olla olemassa mitään vaarallista salaliittoteoreettikojen salaseuraa, joka suunnittelisi hirmutekoja. Jos olisi, ne löydettäisiin ja hoidettaisiin pois. Ei pelkoa siis niistä.

        On täysin harhainen ajatus että kukavaan voi ryhtyä guruksi joka saa samantien hirmuisen joukon seuraajia jotka ovat vaaraksi yhteiskunnalle. Tuo jos mikä kertoo paranoidisesta skitsofreniasta ja sitten tuo kirjoittaja syyttää siitä samaisesta salaliittoteorioihin uskovia.

        Se kuuluu myös tuon taudin kuvaan syyttää muita siitä mitä itse on ja tekee.

        Suomessa on erittäin asiallista faktapohjaista ufotutkimusta ja kirjallisuutta ollut jo kauan. Ufotutkijat kuten Borg tai Kuningas tms eivät ole mitään "ufoprofeettoja" vaan tutkijoita ja asiantuntijoita.

        Ne "profeetat" joita kirjoittaja pelkää ja näkee ne uhkana jollekin, ovat harmittomia tarinaniskijöitä, jotka keräävät ympärilleen vain pikkiriikkisen osan ihmisistä kuulijoiksi eivätkä tarkoita mitään pahaa.

        Tässä kohtaan on aivan turha vedota mihinkään "Taivaan kulttiin", joka oli vain pikkiriikkinen lauma kreisiä guruaan seuraavia huurupäitä, eikä heistä ollut mitään vaaraa ulkopuolisille eikä yhteiskunnalle.

        McDonaldsin lasketaan tappavan miljoonia ihmisiä vuodessa ennenaikojaan liikalihavuuteen ja heikkoon ravintosisältöön. Kannattaisi olla tämänkaltaisista asioista huolissaan eikä mistään "vaarallisista natsikulteista".

        Merten saastumiseen olisi puututtava isolla kädellä ja maapallon väestönkasvuun, joka on hallitsematonta.

        Kirjoittajan esittämät pelot usouskovaisten kulteista eivät ole maapallon top 10 000 000 joukossa.

        Ufoilmiö on todellinen ja vahvistettu ilmiö, jota tutkitaan kaikkialla maailmassa täysin ilman uskon liittymistä asiaan.

        Salaliittoteorioista sen verran, että historiassa on valtavasti asioita ja väitteitä, joita on aikoinaan pidetty naurettavina salaliittoteorioina, mutta ne onkin käyneet toteen. Troijan olemassaolo, Area 51 olemassaolo jne.

        Valtaapitävien agendat on kautta historian olleet pitkälti petollisia, omaan napaan ja vallanhimoon tuijottavia valheisiin ja manipulointiin perustuvia. Totuutta kerrotaan ja historiaa kirjoitetaan sitten myöhemmin voittajan suusta ja kynällä.

        Olisi esimerkkinä todella naiivia uskoa heti mitä vaikkapa nykyinen hallituksemme kertoo suomalaisille miksi Suomi meni mukaan elvytyspakettiin tms. Se menee lapsen uskon puolelle mutta sen motiivin kyseenalaistaminen ei ole salaliittoteoria vaan totuuden metsästystä.

        Näköjään et tiedä yhtään mitään USA:n tilanteesta. Ja näytät olevan yksi tyhjäpää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään et tiedä yhtään mitään USA:n tilanteesta. Ja näytät olevan yksi tyhjäpää.

        Minusta se oli varsin hyvä kirjoitus. Palstaskeptikot ovat vuosikausia nähneet hirmuisia ufomörköjä ja foliohattupäiden muodostamia supervaarallisia ufoklaaneja. Sellaisia ei ole olemassakaan. Kertoisitko sinä selkeästi USA:n tilanteesta, kun sen asiantuntijana esiinnyt? Jos et kerro, olet pelkkä tyhjänpuhuja huutelija. Reklamaatiot pitää yksilöidä.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Heitän nopeasti ulkomuistista itseäni askarruttavat tapahtumat, jotka eivät selity virallisilla teorioilla.

        Kennedyjen salamurhat (JFK, Bobby ja JFK jr), Martin Luther Kingin salamurha, Marilynin kuolema, Estonian uppoaminen, WTC-tornien romahtaminen, USA:n presidentinvaalit, Pyramidien rakentamisaika, lukuisien sotien alkamisien syyt, terrorijärjestöjen synty, Arafatin kuolema jne.

        Nuo tuli äkkiseltään mieleen. Tekeekö se minusta vaarallisen jollekin, että epäilen virallista teoriaa? Ei tee. Salaliittoteoreetikko on vaarallinen vain valheelliselle totuudelle ja sillekin vain silloin kun osuu oikeaan ja kykenee sen todistamaan.

        Muutoin puheet on vain puheita.

        Jos sinulla on teoria jostain asiasta, niin ollaksesi uskottava on sinun esiteltävä se melkoisen kattavasti muille, jotta nämä voivat arvioida sen paikkansapitävyyttä. > Vertaisarviointi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinulla on teoria jostain asiasta, niin ollaksesi uskottava on sinun esiteltävä se melkoisen kattavasti muille, jotta nämä voivat arvioida sen paikkansapitävyyttä. > Vertaisarviointi.

        Yritätkö vihjata, että jutut joissa McDonaldsit, Marilynin Monroe ja alienit liitetään saumattomasti yhteen ovat jollain tapaa arveluttavia? Olet selvästi aliarvioinut Klonkun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään et tiedä yhtään mitään USA:n tilanteesta. Ja näytät olevan yksi tyhjäpää.

        Väitätkö salaliittoteoreetikkoja väkivaltaisiksi ja perustuen mihin? Johonkin tällaiseen:

        https://www.youtube.com/watch?v=ozpB89tbEKM

        Ketä aiot uskoa, omia valehtelevia silmiäsi vaiko kuningas Klonkkua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väitätkö salaliittoteoreetikkoja väkivaltaisiksi ja perustuen mihin? Johonkin tällaiseen:

        https://www.youtube.com/watch?v=ozpB89tbEKM

        Ketä aiot uskoa, omia valehtelevia silmiäsi vaiko kuningas Klonkkua?

        Mielenosoitus karkasi vähän käsistä. Ei pahasti edes. Oikeus totesi että ketään ei surmattu mellakassa, vaan yksi poliisi kuoli sydänkohtaukseen sen aikana. Ei liity salaliittoteorioihin tuo sen kummemmin. Trumpilaiset ei hyväksyneet tappiota.
        On varsin onnettomia nämä skepuloidien yritykset kytkeä tällaiset asiat liittymään ufotutkimukseen ja keskusteluun. Uskonsodissa lasketaan kuolleen satojamiljoonia ihmisiä ja niillä ei ole myöskään ollut mitään tekemistä ufotutkimuksen kanssa.
        Olisi mukava tietää millaisia Amerikan mantereet olisi tänä päivänä, jos sinne ei olisi lähdetty viemään Herran Sanaa ja ehkäpä siinä sivussa jos sattuisi kultaa, mausteita sun muuta kivaa löytymään.... Monenko elämä Suomessa on varastettu ja pilattu uskonlahkojen toimesta? Vähintään satojentuhansien. Manipulointia, aivopesua, pakottamista, rankaisuja, pakkoavioliittoja, alistamista, orjuuttamista... Kaikenlaista pahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenosoitus karkasi vähän käsistä. Ei pahasti edes. Oikeus totesi että ketään ei surmattu mellakassa, vaan yksi poliisi kuoli sydänkohtaukseen sen aikana. Ei liity salaliittoteorioihin tuo sen kummemmin. Trumpilaiset ei hyväksyneet tappiota.
        On varsin onnettomia nämä skepuloidien yritykset kytkeä tällaiset asiat liittymään ufotutkimukseen ja keskusteluun. Uskonsodissa lasketaan kuolleen satojamiljoonia ihmisiä ja niillä ei ole myöskään ollut mitään tekemistä ufotutkimuksen kanssa.
        Olisi mukava tietää millaisia Amerikan mantereet olisi tänä päivänä, jos sinne ei olisi lähdetty viemään Herran Sanaa ja ehkäpä siinä sivussa jos sattuisi kultaa, mausteita sun muuta kivaa löytymään.... Monenko elämä Suomessa on varastettu ja pilattu uskonlahkojen toimesta? Vähintään satojentuhansien. Manipulointia, aivopesua, pakottamista, rankaisuja, pakkoavioliittoja, alistamista, orjuuttamista... Kaikenlaista pahaa.

        Ei mitään nähtävää täällä, vain noin 140 poliisia loukkaantui salaliittoteoreetikoiden hyökätessä kongressitaloon, joten miten se liittyy salaliittoteorioihin?

        Niin ja BLM, uskonsodat, WTC ja jotain muuta.

        Niin ja ne perkeleen skepot on syyllisiä.

        Niin ja verta imevät demokraatit.

        Ja ei Hilaria presidentiksi.

        Anteeksi, vähän karkasi käsistä, mutta vain vähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenosoitus karkasi vähän käsistä. Ei pahasti edes. Oikeus totesi että ketään ei surmattu mellakassa, vaan yksi poliisi kuoli sydänkohtaukseen sen aikana. Ei liity salaliittoteorioihin tuo sen kummemmin. Trumpilaiset ei hyväksyneet tappiota.
        On varsin onnettomia nämä skepuloidien yritykset kytkeä tällaiset asiat liittymään ufotutkimukseen ja keskusteluun. Uskonsodissa lasketaan kuolleen satojamiljoonia ihmisiä ja niillä ei ole myöskään ollut mitään tekemistä ufotutkimuksen kanssa.
        Olisi mukava tietää millaisia Amerikan mantereet olisi tänä päivänä, jos sinne ei olisi lähdetty viemään Herran Sanaa ja ehkäpä siinä sivussa jos sattuisi kultaa, mausteita sun muuta kivaa löytymään.... Monenko elämä Suomessa on varastettu ja pilattu uskonlahkojen toimesta? Vähintään satojentuhansien. Manipulointia, aivopesua, pakottamista, rankaisuja, pakkoavioliittoja, alistamista, orjuuttamista... Kaikenlaista pahaa.

        Höpsistä. Viisi ihmistä, joista yksi poliisi, kuoli vallankumousyrityksessä. Kaksi poliisia teki itsemurhan kapinan jälkeisinä päivinä. 138 poliisia loukkaantui mellakassa. Yli 70 poliisia on on ottanut lopputilin Capitolin poliisivoimista tapahtuman jälkeen. Sairaslomalle jääneistä ei ole tarkempaa tietoa.

        Voisit lisäksi uudelleen vähän vilkaista, millaisen hirvittävän "ufoskepon" kirjoituksesta aloit paahtamaan ympäriinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenosoitus karkasi vähän käsistä. Ei pahasti edes. Oikeus totesi että ketään ei surmattu mellakassa, vaan yksi poliisi kuoli sydänkohtaukseen sen aikana. Ei liity salaliittoteorioihin tuo sen kummemmin. Trumpilaiset ei hyväksyneet tappiota.
        On varsin onnettomia nämä skepuloidien yritykset kytkeä tällaiset asiat liittymään ufotutkimukseen ja keskusteluun. Uskonsodissa lasketaan kuolleen satojamiljoonia ihmisiä ja niillä ei ole myöskään ollut mitään tekemistä ufotutkimuksen kanssa.
        Olisi mukava tietää millaisia Amerikan mantereet olisi tänä päivänä, jos sinne ei olisi lähdetty viemään Herran Sanaa ja ehkäpä siinä sivussa jos sattuisi kultaa, mausteita sun muuta kivaa löytymään.... Monenko elämä Suomessa on varastettu ja pilattu uskonlahkojen toimesta? Vähintään satojentuhansien. Manipulointia, aivopesua, pakottamista, rankaisuja, pakkoavioliittoja, alistamista, orjuuttamista... Kaikenlaista pahaa.

        Vai "mielenosoitus"? Mike Pencelle oli kyhätty hirttolava Capitolin eteen ja kovasti häntä sinne oltiin hakemassa. Ja mitähän olisi käynyt kongressin puheenjohtaja Nancy Pelosille (demokraatit), jos väkijoukko, joka huuteli "Nancyyyyy! Where are youuuu? We are here for youuuu"olisi löytänyt ja saanut hänet käsiinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai "mielenosoitus"? Mike Pencelle oli kyhätty hirttolava Capitolin eteen ja kovasti häntä sinne oltiin hakemassa. Ja mitähän olisi käynyt kongressin puheenjohtaja Nancy Pelosille (demokraatit), jos väkijoukko, joka huuteli "Nancyyyyy! Where are youuuu? We are here for youuuu"olisi löytänyt ja saanut hänet käsiinsä.

        Mitä se skeptikko täällä protestoi? Etkö tajua, että tuo ei voi olla koska:

        Troijan kaivaukset, WTC, JFK, Marilyn Monroe, Clinton, salamurha, mielenhallinta, Trump, pyramidien rakentamisaika... ihan ilmiselvä juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se skeptikko täällä protestoi? Etkö tajua, että tuo ei voi olla koska:

        Troijan kaivaukset, WTC, JFK, Marilyn Monroe, Clinton, salamurha, mielenhallinta, Trump, pyramidien rakentamisaika... ihan ilmiselvä juttu.

        Kiihkeää yksinpuhelua, mutta edelleenkään noita tapahtumia ei saa mitenkään kytkettyä ufotutkimukseen ja hyvin löyhästi edes salaliittoteoreetikkoihin.
        Tässä tapauksessahan hävinnyt presidentti pyysi kannattajiaan valtaamaan Capitolin ja näin ne sitten koettivatkin

        Ihmiskunnan kannalta maailman vaarallisimpia ihmisiä ovat vasemmistolaiset ja ääriuskovaiset. He ovat suurempi uhka ihmiskunnalle kuin mikään muu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väitätkö salaliittoteoreetikkoja väkivaltaisiksi ja perustuen mihin? Johonkin tällaiseen:

        https://www.youtube.com/watch?v=ozpB89tbEKM

        Ketä aiot uskoa, omia valehtelevia silmiäsi vaiko kuningas Klonkkua?

        Kumpi sinun mielestä on tehnyt ihmiskunnalle enemmän vahinkoa. Ristiretket vai Capitolin valtausyritys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiihkeää yksinpuhelua, mutta edelleenkään noita tapahtumia ei saa mitenkään kytkettyä ufotutkimukseen ja hyvin löyhästi edes salaliittoteoreetikkoihin.
        Tässä tapauksessahan hävinnyt presidentti pyysi kannattajiaan valtaamaan Capitolin ja näin ne sitten koettivatkin

        Ihmiskunnan kannalta maailman vaarallisimpia ihmisiä ovat vasemmistolaiset ja ääriuskovaiset. He ovat suurempi uhka ihmiskunnalle kuin mikään muu.

        Vasemmistolaiset hyökkäsivät kongressiin, mutta ei näyttänyt edes pahalta ja kaikki oli huijausta. Ja Hilari. Ja liberaalit ovat adrenokromia imeviä vampyyreja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumpi sinun mielestä on tehnyt ihmiskunnalle enemmän vahinkoa. Ristiretket vai Capitolin valtausyritys?

        Kompakysymys, koska molemmathan on tietysti skepojen suurta huijausta. Ja JFK ja WTC, Troijan kaivaukset McDonaldsin alla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritätkö vihjata, että jutut joissa McDonaldsit, Marilynin Monroe ja alienit liitetään saumattomasti yhteen ovat jollain tapaa arveluttavia? Olet selvästi aliarvioinut Klonkun.

        Pitkähkön ajan asiaa puntaroituani olen päätynyt vastaamaan: yritän ja arveluttavia ovat virkkaajapersun saumat.
        Oikea rasti ruutuun > Kremlin kellot kaikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitkähkön ajan asiaa puntaroituani olen päätynyt vastaamaan: yritän ja arveluttavia ovat virkkaajapersun saumat.
        Oikea rasti ruutuun > Kremlin kellot kaikaa.

        Et taida tietää maan olevan litteä myöskään? Vain koska kaikista niistä yhdestä Capitoliin hyökänneestä kylähullusta 500 on joutunut syytteeseen ei tarkoita kulttikuninkaamme Klonkun olevan väärässä. Ja Hilari syö lapsia McDonaldsissa Alue 51:n takana.

        Koska JFK jr. elää


    • Anonyymi

      Todisteita hörhöt, todisteita.

      • Anonyymi

        Niitä todisteita me hörhöt odotammekin. Nimittäin Kalibrointimiehen todisteita kalibrointivirheistä, todistetta kärpäsestä tuulilasissa ja todisteita kiinalaisista droneista ja siitä missä nämä ilmiöt on todistettu uudenaikaiseksi sotakalustoksi?

        Ei ole näkynyt sellaisia todisteita. Todisteet kertovat maan ulkopuolella valmistetuista laitteista jotka ylittävät tuntemamme fysiikan lait. Vahvistettu by US Navy ja Pentagon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitä todisteita me hörhöt odotammekin. Nimittäin Kalibrointimiehen todisteita kalibrointivirheistä, todistetta kärpäsestä tuulilasissa ja todisteita kiinalaisista droneista ja siitä missä nämä ilmiöt on todistettu uudenaikaiseksi sotakalustoksi?

        Ei ole näkynyt sellaisia todisteita. Todisteet kertovat maan ulkopuolella valmistetuista laitteista jotka ylittävät tuntemamme fysiikan lait. Vahvistettu by US Navy ja Pentagon.

        "Vahvistettu by US Navy ja Pentagon."

        Laitako vielä linkin tuohon väittämääsi vahvistukseen. Kitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitä todisteita me hörhöt odotammekin. Nimittäin Kalibrointimiehen todisteita kalibrointivirheistä, todistetta kärpäsestä tuulilasissa ja todisteita kiinalaisista droneista ja siitä missä nämä ilmiöt on todistettu uudenaikaiseksi sotakalustoksi?

        Ei ole näkynyt sellaisia todisteita. Todisteet kertovat maan ulkopuolella valmistetuista laitteista jotka ylittävät tuntemamme fysiikan lait. Vahvistettu by US Navy ja Pentagon.

        Vilkases Borgin tuoreen aloituksen linkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vilkases Borgin tuoreen aloituksen linkkiä.

        Mitä siitä? Ei siinäkään ole todisteita kalibrointimiehen höpinöistä. Pentagon vahvistaa US Navyn havainnot todellisiksi ja lukuisat asianosaiset sanovat ettei ne ole tästä maailmasta. Kukaan asianosainen ei sano niiden olevan kalibrointivirheitä ja luonnolliset vaihtoehdot ovat pois suljettuja. Mitä silloin jää jäljelle?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe