Saran rohkea

språkrådgivning

Sara 14 wee, oli jo pitemmän aikaa huomannut, että kun hän oli kiinnostunut jostakin pojasta, ei millään pystynyt varmistumaan, oliko poika kiinnostunut hänestä.

Hän ei uskaltanut koskaan tehdä aloitetta, koska oli huomannut, että jos joku teki aloitteen seurusteluun ja oli tullut torjutuksi, reaktio ei ollut vain kielteinen, vaan myös epäystävällinen. Usein kohde oli myös kertonut muille, kuka oli tavoitellut häntä ja tullut torjutuksi. Yleistä pilkkaakin olivat jotkut, niin tytöt kuin pojatkin saneet, jos olivat paljastaneet tunteensa.

Oli todennäköistä, että oli siksi jäänyt kysymättä jo sellaisiltakin, jotka olisivat paljastaneet vastavuoroisen mieltymyksensä, mutta ei voinut olla varma. Entä jos molemmat olivat vielä hiukan ujoja. Kumpikaan ei koskaan uskaltanut tehdä mitään, vaikka veto oli molemminpuolinen.

Nuorten nettipalstoilla oli turvoksiin asti kysymyksiä, miten voi varmistua toisen kiinnostuksesta paljastamatta omaansa. Ei näihin ollut koskaan vastauksia, mutta siltikin Sara kyseli samaa. Vastaus oli aina sama: vain suoraan kysymällä voi varmistua, mutta ei Sara sitä uskaltanut.

Sara ihastui rinnakkaisluokan poikaan, vähitellen suorastaan rakastui. Yöt päivät poika tuli mieleen. Läksytkin jäivät kakkoseksi. Poika oli nimeltään Veeti. Sara haaveili jatkuvasti Veetistä, käpertyi mielessään Veetin syliin ja sormetti vittuaan niin usein, että se tuli joskus suorastaan kipeäksi. Hän kertasi ja kertasi, kuinka Veeti hyväilee, suutelee hänen vittuaan ja työntää sinne kivikovan kyrpänsä.

Kun Saralla alkoi jo mennä ylikierroksille, hän ryhtyi ajattelemaan ja hänellä syntyi suunnitelma, jonka hän myös toteuttaisi, meni sitten vaikka kuinka pieleen. Hän kutsui Veetin käymään luonansa, kun vanhemmat olivat pois.

Sara kävi ostamassa kauniin sinisen läpinäkyvän napaan yltävän puseron ja punaisen kukan, jonka voi kiinnittää hiuksiin. Hän osti vielä valkeat stay up -sukat. Hän poisti kaikki vittukarvansa Veet-voiteella, koska oli aikaisemmin huomannut, että höylästä saattaa tulla naarmuja. Hän puki asun päälleen ja mallaili peilin ääressä, hyvän näköistä.

Keitti teetä ja asetti tarjolle pikkuleipiä. Odotti sydän pomppien Veetiä. Olikohan tämä sittenkin liian rohkeaa ensimmäisellä tapaamisella? Oli tai ei, mutta jos se ei kerro Veetille, kuinka paljon hän Veetistä pitää, niin ei sitten mikään. Hänen on nyt PAKKO paljastaa, että hän antautuu Veetille kokonaan.

Kun Veeti soitti ovikelloa, hän käyttäytyi kuin kultivoitunut hieno herra. Kun Sara tuli avaamaan hänelle vittu paljaana ja asu huoliteltuna, Veeti ojensi hänelle orvokkikimpun ja antoi poskelle kevyen suudelman. Sara tarjoili teetä ja pikkuleipiä. Hän osoitti kiihottavaa vittuaan: "Tämäkin on sinulle, jos vain haluat."

"Että haluanko? Taatusti haluan, mutta olen niin ujo, etten olisi rohjennut sinulta kysyä. Olit kiltti, kun teit aloitteen, ja niin rohkean aloitteen, ettei jäänyt pienintäkään epäilystä, mitkä ovat sinun tunteesi minua kohtaan. Nyt uskallan kertoa, mitä olen ajatellut sinusta. Olen välitunneilla katsellut sinua ja miettinyt: tuon tytön haluaisin vaimokseni, jos saisin, en pelkästään tyttöystäväksi, vaan vaimokseni. Olen salaa rakastanut sinua.

Kun Sara oli riisunut Veetin kokonaan, he eivät ujostelleet enää ollenkaan. Kävivät vuoteelle hellään syleilyyn ja pyörryttävään yhdyntään.

3

2450

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • språkrådgivning

   Sara ja Veeti asuivat jo yhdessä. Sara odotti lasta. Vielä saattoi olla ihanassa yhdynnässä. Sitten katselivat suomalaista vanhaa elokuvaa.

   Elokuvan aihe oli moneen kertaan käytetty. Tyttö nukkui kesällä aitassa. Sulhasehdokkaat pyrkivät aittaan, mutta tyttö ajoi epäkelvot ehdokkaat pois karkein sanoin. Jos pyrkijä oli ison talon tuleva perijä ja vielä hyväkäytöksinen, tyttö toivotti hänet tervetulleeksi.

   Oli myös versio, että isäntä ajoi sopimattoman sulhaskandidaatin pois pyssy kourassa. Vanhemmat salaa toivoivat, että tyttö tulisi raskaaksi bylsimisestä mieluisan kanssa, jolloin mies oman kunniansa säilyttääkseen olisi pakotettu menemään naimisiin tytön kanssa, jonka "oli saattanut paksuksi". Niin morsiamet siihen aikaan yleensä olivat.

   Elokuvalla oli romanttinen puoli, mutta vielä enemmän kansaa ilostutti, että epäonnistuneita kandidaatteja pilkattiin kuin vierasta sikaa. - Niin, pilkattiin ja häväistiin.

   Sara ja Veeti miettivät: "Mekin olimme aikoinaan kuin kipsissä, kun pelkäsimme tuon perinteen mukaista pilkkaa ja häpeää. Miksi ei voi olla niin, että jos toinen haluaa, mutta toinen ei, sanoo sen kohteliaasti, ja asia on sillä selvä? Miksi tässä herkässä asiassa ei kohtelias käytös riitä, vaan täytyy vielä kaivaa ihmisen iljettävimmät puolet, halun pilkata?"

   Veeti jatkoi: "Kun tulit aikoinaan avaamaan oven sievät sukupuolielimesi paljaina, ymmärsin heti, että tahdoit minulle kertoa, kuinka paljon minusta pidät, mutta ymmärsin myös, että jos en olisi voinut tuntea vastarakkautta, asia olisi hiljaa haudattu, eikä kumpikaan olisi tuntenut tarvetta pilkata toistaan."

   Sara ja Veeti päättivät, että he pyrkivät kertomaan tulevalle lapselleen, oli tämä tyttö tai poika, että hävinnyttä ei pilkata. He myös toivoivat, että snadilaisen ei tarvitsisi tuntea pelkoa eikä häpeää.

   • språkrådgivning

    Taustaa elävästä elämästä.

    Eräs tyttö oli niin rakastunut erääseen poikaan, ettei pystynyt tai halunnut enää salata tunteitaan. Tyttö pyysi aivan muitten kuullen poikaa nussimaan häntä. Hän kuvaili, miltä vitussa tuntui, pakottavalta, turvonneelta, läpimärältä. Hän kertoi omin sanoin, kuinka hän kuvittelee, miten poika työntää kyrpänsä hänen vittuunsa, ja kuinka suunnaton nautinto se on. Näki kuinka hän ei hävennyt lainkaan, sillä hän oli syvästi rakastunut, ei vain tilapäisseksin tarpeessa.

    Pojalle olisi ollut tyttö enemmän kuin tarjolla, mutta hän käsitti myös mikä karmea pettymys olisi ollut, kun hänen olisi kuitenkin pitänyt joskus katkaista kanssakäyminen. Hän ei antanut väärää toivoa. Ei myöskään pilkannut, kun näki miten rakastunut tyttö oli.

    Vaan ei pilkannut kukaan muukaan. Luulen, että he kaikki näkivät, mitä tuskaa rakastunut tyttö koki. Toteutumaton rakkaus on kauhea taakka. Kertomuksessani olen kääntänyt asian toisin päin. Se toteutui, ja toi kummallekin sydämellistä iloa.


  • språkrådgivning

   Saran rohkea 3

   Palataanpa vielä aikaan, jolloin romanssi oli vasta aluillaan.

   Sara ja Veeti viihtyivät hyvin yhdessä. Veeti kävi Saran luona ja Sara Veetin luona usein fossiilien ollessa poissa. Sara oli aina Veetiä odottaessaan vittu paljaana. Veeti entrasi ensimmäisen kerran suukkoaan Saran poskelle antamalla aina ensiksi hellän suukon Saran vitulle, sitten yhtä hellän suulle.

   Veeti oli aivan ihastunut Saran suloisiin sukupuolielimiin. Hän katseli niitä sekä erikseen että hyväillessään kielellään. Hän asetti Saran pepun koholle tyynyn avulla ja pyysi Saraa pitämään jalkojaan niin levällään, että sievä nuppu, peräaukko näkyi huvin. Kaunista, käsittämättömän kaunista.

   Hän saattoi vuorotellen nuolla sekä vittua että persereikää. Sara oli kuin toisessa maailmassa. Tuntui niin hellältä ja täydelliseltä. Kun Sara pyysi häntä työntämään kyrpänsä vittuun, he sulivat yhteen. Tuntui kuin heitä olisi vain yksi henkilö, eikä sekään pysty ajattelemaan. Sara kietoi jalkansa ja kätensä Veetin ympärille. Laukesivat ylimaallisen ihanasti. Koko tajunta pakeni hetkeksi. Veeti kietoi Saran syleilyynsä.

   Oli seurusteltu jo kolme kuukautta. Sarakin oli jo 15 wee. Veeti oli täyttänyt jo ennen seurustelua. Näytti jo aivan varmalta, että romanssi pysyy ja jatkuu. Sara arveli, että tuon voi jo fossiileillekin kertoa. Ruokapöydässä otti puheeksi ja kertoi, että hän seurustelee erään rinnakkaisluokan pojan, Veetin, kanssa, ja hyvin menee. Molemmat fossiilit onnittelivat lämpimästi.

   Sara kysyi, voisiko Veeti piipahtaa myös yöksi. Äiti-Sara ja isä-Sara sanoivat: "Tottakai, ja saa tulla vaikka pysyvästi, jos saa vanhemmiltaan luvan." Kun Veeti oli hiukan ujo, oli aluksi muutaman yön, mutta kun tuli tutuksi, siirtyi kokonaan heille asumaan. Sekä Sara että Veeti viettivät aikaansa myös Veetin fossiilien luona.

   Saran ja Veetin fossiilit tutustuivat toisiinsa ruotsinristeilyllä. Pitivät toisistaan. Saunoivatkin yhdessä, Sara ja Veeti mukana. Kävivät tansseissa ja kiertelivät kaupungilla.

   Miettivät, miten kesäloma vietettäisiin. Tulivat siihen tulokseen, että tulisi halvemmaksi, jos vuokrattaisiin yhteinen mökki. Kaikki pitivät järjestelyä hyvänä. Vuokrattiin Saimaan rannalta irrallinen mökki, ei siis mökkikylästä.

   Totesivat, että kun ovat jo kaikki nähneet toisensa alasti, täällä ei tarvitse kledjuja uimista eikä aurinkoilua varten. - Sara: "Me arvattiin, niet ei meilloo ees mukana." - Fossiilit: "Ai, oisko semmoset tarvinnu? Ei me vaan huomattu."

   Sovittiin, että saunassa käydään yhdessäkin, mutta kummallekin fossiiliparille järjestetään yksityisyyttä bylsimistä varten, samoin seurusteleville. Mitäpä sitä enää tarvitsee kiertäen ilmaista. Kaikkihan täällä ponnahtavat ja tietävät toistenkin ponnahtavan. Olivat suuresti helpottuneita, kun kaikki asiat olivat niin luontevia ja helppoja.

   Saunassa ei Sara malttanut olla näyttämättä vittuaan, kun Veeti ihanoitui siitä niin suuresti, mutta kun he tauolla halusivat bylsimään, he vain ilmoittivat. Veeti imi Saran vitusta jokaisen kiimapisaran (paljon) ja työsi himoitsevan kyrpänsä Saran vittuun. Siellä se oli kotonaan, vain siellä. Veeti liikutteli kyrpää edes takaisin. Sara kiljui, suorastaan ulvoi, huohotti, heittelehti ja parkui mielihyvästä. Laukeaminen oli suorastaan taivaallinen. Ei sitä muuten voi kuvata.

   Ja takaisin saunaan. Fossiliit näkivät jo ilmeestäkin, että heillä oli ollut ihana hetki. Hikikarpalot eivät pystyneet peittämään, että naisilla olivat silmät kosteina. Miehilläkin sanat katkeilivat nuorten onnea seuratessa.

   Isä-Veeti sai sanoneeksi: "Elimme nuorena vielä sellaista aikaa, että kaikessa väheksyttiin nuorten tarpeita, ikään kun he eivät olisi olleetkaan täyspainoisia ihmisiä. Ajateltiin, etteivät nuoret tarvitse seksiä, vaikka oli hyvin tiedossa, että tarvitsevat yhtä lailla kuin aikuiset. Kassajonossa heidät sivuutettiin kylmästi. Onneksi on jo aika muuttunut."

   Isä-Sara: "Lasten sivuuttaminen tapahtui niin vähitellen, ettei sitä oikeastaan kukaan huomannut. Kirkon alkuaikoina tyttöjen alin avioikä oli 9 ja poikien 15. Kaksinaismoralistisesti ajateltiin, että poikien kuului käydä ilotalossa, mutta tytöiltä se oli kielletty. Kummaa meininkiä sekin, mutta avioikä oli paljon alhaisempi kuin nykyään. Ja itse asiassa i´istä ei edes pidetty kiinni, sillä seurusteltiin jo nuorempana, ja virallinen avioliittoinstituutio oli romahtanut. Noudatettiin kivikauden tapaa: mies otti vaimon. Emme suvaitse antiikin tapaa, että toinen voi olla jo iäkäskin, mutta toki kahden nuoren täytyy saada harrastaa keskenään seksiä."

   Äiti-Veeti: "Kun katsoo snadilaisiamme, miten he sydämestään iloitsevat toisistaan, ja miten he muutenkin katsovat asioita valoisasti, voi vain ihmetellä, miten nuorten tarpeitten sivuuttaminen on saanut vallan kulttuurissamme."

   Äiti-Sara: "Olen kuulut sanottavan, että elämme maailmanhistorian parasta aikaa. Se on kyllä totinen tosi."

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   4843
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   41
   4254
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   140
   2280
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   384
   2167
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   112
   1432
  6. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   1334
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1229
  8. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1137
  9. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   47
   1060
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   104
   943
  Aihe