En varmaan ole ainoa joka myi rahapulassa nuorta pimppaa.

Anonyymi

Vuokranmaksu oli kolmen päivän kuluttua ja tilini saldo näytti kahtasataa euroa, ei hyvältä näyttänyt.
Katselin yliopiston ilmoitustaulua ja sattumalta silmiini osui pieni lappunen jossa mies haki seksiseuraa, otin lapun ja illalla mieti pitkään soittoani numeroon ja lopulta uskalauduin soittamaan.
Mies kertoi olevansa 57v ukkomies mutta nyt vaimo on sukuloimassa pohjanmaalla, että haluaisi seksiä, mutta sitten yllätyin kun se sanoi myös kavereidensa haluista samalla kertaa.
Siis, hekin 3 maksaisivat oman osansa ja summakin vaikutti silloin jo melkoiselta, alkoi tosissaan kiinnostaakin ja pakkorakohan se oli, en äidiltäni enää kehdannut pyytää rahaa vuokraanmaksuun.
Mietin koko illan ja soitin uudelleen ja latelin tiukat ehdot, ettei mitään peppu tai suihinottoa halunut, suostuin lopulta ja sovin seuraavaksi illaksi paikan josta minut haetaan.
Iltapäivällä mietin tulevaa ja jotenkin se alkoi kiihoittamaankin, olin koko loppupäivän pienessä kiimassa ja pikkusen märkänäkin, kun mietin tulevaa ja kun en ollut saanut kuukausiin seksii.
Puin mustat pitsiset alkkarit farkkujen alle ja tietysti mustat pitkät silkkisukatkin laitoin ja lähdin raitsikalla keskustaan sovittuun tapaamispaikkaan.
Mies oli harmaapäinen, mutta ihan timmissä kunnossa, saavuimme ison omakotitalon pihaan ja sisäänmentyämme olkkarissa istui hänen kaverinsa suunnilleen samanikäisiä, eikä lainkaan lihaviakaan.
Moikattiin ja huomasin kuinka jokainen alkoi heti mittailemaan olemustani ja olinhan isotissinen kurvikaskin nuori 18 kesäinen nätti nainen, melkein heti mentiin asiaan konjakkipaukut vain juotiin.
Ei siinä miehet lainkaan ujostelleet, alkoivat riisumaan vaatteitaan kalsareille ja huomasin kuinka jokaisella oli melkoinen kohouma etuosassa, minuthan riisuttiin välittömästi, mutta mustat alkkarit jätettiin ja myös pitkät silkkisukat.
Kyllä pikusen jännitti, kun kahdeksan paria käsiä alkoi hyväilemään vartaloani ja hetihän molemmat nännini olivat imeskeltävänä.
Varovasti kaksi miestä levitti pimppiäni auki ja melkein tunsin kuinka kiimaiset katseet porautuivat sinne, voi herkku, mikä näky, katsokaa kuinka kirkas noro alkaa juosta herkkupimpistä.
Olohuoneessa oli iso pöytä jonne minut nostettiin selälleni ja hetihän nuorta pimppiäni alettiin hieromaan pikkuhousujen päältä, alkoihan se ensijännityksen jälkeen kiihoittamaankin.
Siinä miehet kiihoittuneena katselivat nuorta alastonta vartaloani ja sivusilmällä huomasin kuinka äijien alkkarit laskettiin alas, huomasin kauhukseni kuinka isoja vehkeitä niistä paljastui, toinen toistaan isompia ja tatit sinisenä hehkuivat, molempiin käsiini iskettiin kuuma kalu ja yksi koitti suuhunikin sitä tyrkyttää, kieltäydyin ehdottomasti.
Sitten kaikki tungetsivat alapäähäni katsomaan kun hitaasti alkkarini riisuttiin kahden pitäessä jaloistani kiinni.
Voi, kuinka nuoren naisen pimppi on sitten kaunis, yksi kehui, toinen ihmetteli nuorta pimppiäni kun oli vain pelkkä viiva, olin jo niin rentoutunut ja pimppinikin alkoi olla melkoisen kosteana,
tämän miehetkin huomasivat kun kiimalimaani olivenyt pikkuhousuja riisuttaessa.
Olin tosissaan ollut kuukausia puutteessa ja olihan se kiihoittavaa kun mietin kuinka neljä äijää alkaa kohta naimaan kiimaisina mua, jalat siinä levitettynä makasin neljän kullin nytkähdellessä ja odottamassa, mutta sitten alkoikin kova väänto kuka saisi ensiksi iskeä kalunsa sisääni.
Korteilla se lopulta selvisi ja ässän saanut oli heti kalullansa pimppini huulilla puhisten sitä työntämässä sisääni, ei mennyt nuoreen tiukkaan pimppiini heittämällä ja tunsin kuinka kuumaa tattia voideltiin pimppinesteelläni ja paineen noustessa se luiskahti sisääni vauhdilla.
Parahdin, kun meni suoraan pohjaan asti ja jalkani alkoivat täristä, toiset siinä huusivat ettei vaan laske lastiaan heti sisääni, alkoi tekemään tosi hyvää kun hitaasti tahti nousi, kova oli töniminen kun jokainen halusi heti ja naida.
Pilluni maiskahti miehen joutuessä vetämään kalunsa sisältäni ja seuraavahan tuli välittömästi, ei varmaan pilluni edes ehtinyt sulkeutua edellisen kalun jäljiltä.
Sovitaan jätkät että jokainen antaa vain 20 iskua pilluun jotta kaikki saavat ensin puhdasta kiimapillua ja toimihan se kun toiset laski ja välittömästi väkisin työnnettiin pois, kuuluo taas vain pimpin maiskahdus kun kalu vedettiin nopeasti ulos.
Mutta siten se neljäs olikin niin voimakas ja toisten tönäisetkään ei saaneet sitä lopettamaan, vaan kiihdytti tahtiaan ja kohtahan tunsin kuinka äijä karjaisten alkoi laskemaan kuumaa spermasatsiaan sisääni, toiset siinä kiroilivat kun ei mies meinannut vetäytyä pois lainkaan, vaan aina vaan ruiski sisääni.
Isoimmat spermat pyyhkäistiin pois ja seuraavahan tuli välittömästi sisääni, alkoi tekemään tosi gutaa ja orkkuahan alkoi puskemaan, nyt kaikki alkoivat laskemaan spermat sisääni ja pitkähän orgasminihan alkoi yhdellä kalulla ja päättyi vasta kolmannen alkaessa laukomaan lastia sisääni, ihanaa.
Kaikkihan halusivat tietysti uusinnan, nyt takaapäin, kyllä oli aamulla pimppi arkana ja käytetty

21

17315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, ihan varmaan.

    • Anonyymi

      Nautinnollinen juttu. Tuliko säännöllinen tapa?
      Itsellä miehet halusiavat nimenomaan spermaista pillua. Eli se ensimmäinen oli tavallaan vähän pettymyt.
      Terveisin Kokemusasiantuntia

      • Anonyymi

        Kyllä toki. Aina joka toinen viikonloppu käyn kotona maalla.
        Mutta ne arki illat kaupungissa...


    • Anonyymi

      Tuhmeliini ;)

    • Anonyymi

      No en nyt sanoisi varsinaisesti tuhmeliiniksi. Mukavan ja vastuullisen oloinen tyttö, joka opiskelee yliopistossa, vierailee usein kotona maalla eikä halua maksattaa vuokriaan äidillään.

      Pimppikin on varmaan tiukka kuin mikä. Näin käyttäjän näkökulmasta kiltit perhetytöt tarjoavat usein kaikkein kovinta kyytiä ryhtyessään myymään itseään. Taidan itsekin ryhtyä tämän uuden huoran asiakkaaksi.

    • Anonyymi

      Sulla taisi olla rahapula kun annoit pökkiä neljän miehen itseäsi maksoko ne sulle?
      Taisivat koska olit tyyväiinen paiksujen vehkeiden antamaan orgioihin.

      • Anonyymi

        Oli kyllä pimppi hellänä ja lisää teki mieli aamulla, mutta en enää kehdannut pyytää ..


    • Anonyymi

      Kerran ja ajauduin opiskeluaikanani samantapaiseen tilanteeseen, neljälle keski-ikäiselle annoin ruotsinlaivalla ilmaiseksi kylläkin ja kun poikakaverini oli sammunut hyttiimme ja kun lähdin kannelle tupakalle, mutta viereisestä hytistä kutsuttiin paukulle.
      Tilanne kehittyi nopeasti, kylläkin haluamaani suuntaan, naimiseksihan se meni ja vastustelinhan minä aluksi, vain nimellisesti.
      Kaikki tahtoivat takaapäin ja olihan pilluni ensimmäisen jälkeen mahottoman märkänä, mutta miehet olivatkin keksineet oivan keinon, olivat sopineet että jokainen laskee lastinsa tiukkaan neitseelliseen peppuuni.
      Ihmettelin kun peppureikääni vaseliinilla rasvattiin ja huusin tietysti ettei sinne mitää työnnetä, mutta toiset pitivät mua tiukassa otteessa ja ekan alkaessa naimaan kaikki vannoivat että vain tattosan antavata peppuuni, suostuin lopulta.
      Ensimmäinen alkoi paukuttamaan takaapäin pussien hakatessa klitoristani alkoi tuntumaan ensiujouden häivyttyä mukavalta.
      Juuri kun olin pääsemässä huipulle, veti mies nopeasti kullinsa ulos ja työnsi sen samantien tiukkaan peppureikääni, hellästi kuitenkin vain "huulille" tatti sisääni ja alkoi ruiskimaan kuumaa spermaa sisääni.
      Ensin sattui hieman, mutta jotenkin se tuntui niin erikoisen mukavalta kuumina iskuina sisässäni - lopulta varovasti veti kalun ulos ja sinnehän se lasti jäi sisääni.
      - Tuohan on helvetin siisti homma, toiset kehuivat ja samantien alkoi toinen kalu työstämään oikeaa reikääni, nyt rentouduin ja orkkuahan alkoi myös pukkaamaan.
      Jälleen toistui sama, mies laski kuuman spermasatsinsa peppuuni ja sama toistui myös kahdella muulla.
      Sinnehän kaikki neljän äijän mällit jäivät, ei edes ulos pukannut yhtää neitseellisestä pepustani lopulta menin vessaan ja kylläpäs sitä lorahtikin pönttöön melkoinen loraus.
      Aamulla tietysti pikkusen tuntui molemmissa ja kun menin omaan hyttiini jossa poikakaverini nukkui vieläkin krapulassa ja tietysti sitä panetti hirveesti ja alkoi nuolla pimppiini - ihmetteli kun häpyhuuleni olivat aivan turvoksissa ja tummanpunaiset ja vieraalta kulliltakin pimppini tuoksui varmaan.

    • Anonyymi

      Minäkin tienasin opiskeluaikoinani Jykylässä. Olen mies ja hain alivuokralaisasuintoa, mikä pian löytyikin, vaikkain muutamienehtojen kera. Saisin omalla sisäänkäynnillä olevan pienen yksiön miehen omakotitalon alakerrasta. Vuokraa ei olisi lankaan, kunhan vain minulta löytyisi halua toteuttaa joitakin miehen fantasioita. Jo ensimmäisenä viikonloppuna hän oli hommannut minulle kasan naisten asuja, siis ihan kaikki alusasuista alkaen ja hänen kotona ollessaan olin siis hänen kotiapulaisensa, mutta tyttönä. Säästin paljon niiden kolmen vuoden aikana ja sain myös mahtavia kokemuksia hänen kanssaan.

      • Anonyymi

        Paas kertoen.


      • Anonyymi

        varmaan ihanat vuodet


    • Anonyymi

      minä kans nuorena poikana sain hyvät rahat 3mieheltä hotelli huoneessa otin kaikilta suihin näin kaikki kovana 2oli n.17cm mutta yx oli yli 20cm sain ekaks takaa hyvin rasvattua kaks kertaa ihanaa kolmas isoin runkkaili ja sanoi tuplaan palkkiosi jos otat peppuun lisää rasvaa olin kyllä auki kun tuo paksu kalu lipui hiljaa pohjaan asti hitaita liukuja eestaas silloin tulin ja peppuni supisteli myös mkullista mehut peppuuni palkkio oli sen mukainen ja sain vielä konjakki pullon päälle ihana reissu vaikka peppu kipee monta päivää

      • Anonyymi

        Olin nuorena poikana jonkun vuoden merillä. eräässä ruotsalaisessa laivassa, ollessamme Hampurissa, tuli hyttiini eräs päällystöön kuuluva henkilä, joka toi olöutta tullessaan, istui viereeni sohvalle ja alkoi hipelemään reisiäni. sanoi maksavansa hyvin jos teen mitä hän haluaa. Tiedustelin, että mitä hänellä oli mielssään ja hän pyysi minua seuraamaan hyttiinsä, mikä oli valtavan paljon suurempi kuin minun hyttini. Hän sanoi että häntä kiihottaa hirveesti nuoret pojat jotka pukeutuvat tytöksi ja hän maksaisi, jos minä tekisin niin. Hänellä olisi kaikki tarvittavat asut... No olin nuorempana joskus lainaillut sisareni pikkareita ja pala kurkussa myönnyin. Hänellä oli vuoteenalusalaatikko täynnä mitä upeampia naisten asuja ja sielä hän valitsi minulle kaikki rintaliiveistä lähtien. Kyllä poikaa seisotti ja siitä se alkoi vuoden päivät olin siinä laivassa hänen tyttönään imien ja naiden, enimmkseen naitavana. Sain mukavasti lisätuloja häneltä ja joskus kaipaan häntä vieläkin.


      • Anonyymi

        on se mukava antaa ja vielä palkitaan


      • Anonyymi

        nuo isokulliset ei saa vaimolta peppua siks hyvä palkkio minä pyysin isoimmalta puh.numeron sen verran hyvää oli yllätyin asui kotini lähellä tyttkseni ei tiennyt että kävin välillä antamassa ja sain kunnolla kertoi runkanneensa enimmät paineet niin sain pitkään n.1tunnin reissu tykkäs kun nuolin puhtaaks n.10v tätä kesti kaveri kuoli syöpään ikävöin isoa


    • Anonyymi

      olin nuorena poikana samassa tilanteessa annoin pepun käyttöön rahaa vasten myös suu-hoidot onnistui ihania nuoruus aikoja

    • Anonyymi

      olen mies minä myös annoin peppua nuorena vuokra rahojen saamiseksi kyllä oli ihanaa aikaa herrasmiehiä kaikki sana kulki suljetussa piirissä ei minusta homoa tullu vaikka onhan se kivaa vieläkin nykyisin ukm

    • Anonyymi

      silkkaa nautintoa

    • Anonyymi

      Aloin opiskelemaan 45 vuotta sitten vieraalla paikkakunnalla. Etsin asuntoa ja eräs tarjosi asumaan kanssaan ilmaiseksi, koska hän tykkää pojista. Kieltäydyin.

    • Anonyymi

      Et oo ainoo joka myy pillua mutta oot ainoa mies joka myy pillua. Oot kipee, hae hoitoo tai tapa itsesi.

      • Anonyymi

        Palstalaisista 99% miehiä.


    Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe