En varmaan ole ainoa joka myi rahapulassa nuorta pimppaa.

Anonyymi

Vuokranmaksu oli kolmen päivän kuluttua ja tilini saldo näytti kahtasataa euroa, ei hyvältä näyttänyt.
Katselin yliopiston ilmoitustaulua ja sattumalta silmiini osui pieni lappunen jossa mies haki seksiseuraa, otin lapun ja illalla mieti pitkään soittoani numeroon ja lopulta uskalauduin soittamaan.
Mies kertoi olevansa 57v ukkomies mutta nyt vaimo on sukuloimassa pohjanmaalla, että haluaisi seksiä, mutta sitten yllätyin kun se sanoi myös kavereidensa haluista samalla kertaa.
Siis, hekin 3 maksaisivat oman osansa ja summakin vaikutti silloin jo melkoiselta, alkoi tosissaan kiinnostaakin ja pakkorakohan se oli, en äidiltäni enää kehdannut pyytää rahaa vuokraanmaksuun.
Mietin koko illan ja soitin uudelleen ja latelin tiukat ehdot, ettei mitään peppu tai suihinottoa halunut, suostuin lopulta ja sovin seuraavaksi illaksi paikan josta minut haetaan.
Iltapäivällä mietin tulevaa ja jotenkin se alkoi kiihoittamaankin, olin koko loppupäivän pienessä kiimassa ja pikkusen märkänäkin, kun mietin tulevaa ja kun en ollut saanut kuukausiin seksii.
Puin mustat pitsiset alkkarit farkkujen alle ja tietysti mustat pitkät silkkisukatkin laitoin ja lähdin raitsikalla keskustaan sovittuun tapaamispaikkaan.
Mies oli harmaapäinen, mutta ihan timmissä kunnossa, saavuimme ison omakotitalon pihaan ja sisäänmentyämme olkkarissa istui hänen kaverinsa suunnilleen samanikäisiä, eikä lainkaan lihaviakaan.
Moikattiin ja huomasin kuinka jokainen alkoi heti mittailemaan olemustani ja olinhan isotissinen kurvikaskin nuori 18 kesäinen nätti nainen, melkein heti mentiin asiaan konjakkipaukut vain juotiin.
Ei siinä miehet lainkaan ujostelleet, alkoivat riisumaan vaatteitaan kalsareille ja huomasin kuinka jokaisella oli melkoinen kohouma etuosassa, minuthan riisuttiin välittömästi, mutta mustat alkkarit jätettiin ja myös pitkät silkkisukat.
Kyllä pikusen jännitti, kun kahdeksan paria käsiä alkoi hyväilemään vartaloani ja hetihän molemmat nännini olivat imeskeltävänä.
Varovasti kaksi miestä levitti pimppiäni auki ja melkein tunsin kuinka kiimaiset katseet porautuivat sinne, voi herkku, mikä näky, katsokaa kuinka kirkas noro alkaa juosta herkkupimpistä.
Olohuoneessa oli iso pöytä jonne minut nostettiin selälleni ja hetihän nuorta pimppiäni alettiin hieromaan pikkuhousujen päältä, alkoihan se ensijännityksen jälkeen kiihoittamaankin.
Siinä miehet kiihoittuneena katselivat nuorta alastonta vartaloani ja sivusilmällä huomasin kuinka äijien alkkarit laskettiin alas, huomasin kauhukseni kuinka isoja vehkeitä niistä paljastui, toinen toistaan isompia ja tatit sinisenä hehkuivat, molempiin käsiini iskettiin kuuma kalu ja yksi koitti suuhunikin sitä tyrkyttää, kieltäydyin ehdottomasti.
Sitten kaikki tungetsivat alapäähäni katsomaan kun hitaasti alkkarini riisuttiin kahden pitäessä jaloistani kiinni.
Voi, kuinka nuoren naisen pimppi on sitten kaunis, yksi kehui, toinen ihmetteli nuorta pimppiäni kun oli vain pelkkä viiva, olin jo niin rentoutunut ja pimppinikin alkoi olla melkoisen kosteana,
tämän miehetkin huomasivat kun kiimalimaani olivenyt pikkuhousuja riisuttaessa.
Olin tosissaan ollut kuukausia puutteessa ja olihan se kiihoittavaa kun mietin kuinka neljä äijää alkaa kohta naimaan kiimaisina mua, jalat siinä levitettynä makasin neljän kullin nytkähdellessä ja odottamassa, mutta sitten alkoikin kova väänto kuka saisi ensiksi iskeä kalunsa sisääni.
Korteilla se lopulta selvisi ja ässän saanut oli heti kalullansa pimppini huulilla puhisten sitä työntämässä sisääni, ei mennyt nuoreen tiukkaan pimppiini heittämällä ja tunsin kuinka kuumaa tattia voideltiin pimppinesteelläni ja paineen noustessa se luiskahti sisääni vauhdilla.
Parahdin, kun meni suoraan pohjaan asti ja jalkani alkoivat täristä, toiset siinä huusivat ettei vaan laske lastiaan heti sisääni, alkoi tekemään tosi hyvää kun hitaasti tahti nousi, kova oli töniminen kun jokainen halusi heti ja naida.
Pilluni maiskahti miehen joutuessä vetämään kalunsa sisältäni ja seuraavahan tuli välittömästi, ei varmaan pilluni edes ehtinyt sulkeutua edellisen kalun jäljiltä.
Sovitaan jätkät että jokainen antaa vain 20 iskua pilluun jotta kaikki saavat ensin puhdasta kiimapillua ja toimihan se kun toiset laski ja välittömästi väkisin työnnettiin pois, kuuluo taas vain pimpin maiskahdus kun kalu vedettiin nopeasti ulos.
Mutta siten se neljäs olikin niin voimakas ja toisten tönäisetkään ei saaneet sitä lopettamaan, vaan kiihdytti tahtiaan ja kohtahan tunsin kuinka äijä karjaisten alkoi laskemaan kuumaa spermasatsiaan sisääni, toiset siinä kiroilivat kun ei mies meinannut vetäytyä pois lainkaan, vaan aina vaan ruiski sisääni.
Isoimmat spermat pyyhkäistiin pois ja seuraavahan tuli välittömästi sisääni, alkoi tekemään tosi gutaa ja orkkuahan alkoi puskemaan, nyt kaikki alkoivat laskemaan spermat sisääni ja pitkähän orgasminihan alkoi yhdellä kalulla ja päättyi vasta kolmannen alkaessa laukomaan lastia sisääni, ihanaa.
Kaikkihan halusivat tietysti uusinnan, nyt takaapäin, kyllä oli aamulla pimppi arkana ja käytetty

11

7079

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, ihan varmaan.

  • Anonyymi

   Nautinnollinen juttu. Tuliko säännöllinen tapa?
   Itsellä miehet halusiavat nimenomaan spermaista pillua. Eli se ensimmäinen oli tavallaan vähän pettymyt.
   Terveisin Kokemusasiantuntia

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kyllä toki. Aina joka toinen viikonloppu käyn kotona maalla.
    Mutta ne arki illat kaupungissa...


  • Anonyymi

   Tuhmeliini ;)

  • Anonyymi

   No en nyt sanoisi varsinaisesti tuhmeliiniksi. Mukavan ja vastuullisen oloinen tyttö, joka opiskelee yliopistossa, vierailee usein kotona maalla eikä halua maksattaa vuokriaan äidillään.

   Pimppikin on varmaan tiukka kuin mikä. Näin käyttäjän näkökulmasta kiltit perhetytöt tarjoavat usein kaikkein kovinta kyytiä ryhtyessään myymään itseään. Taidan itsekin ryhtyä tämän uuden huoran asiakkaaksi.

  • Anonyymi

   Sulla taisi olla rahapula kun annoit pökkiä neljän miehen itseäsi maksoko ne sulle?
   Taisivat koska olit tyyväiinen paiksujen vehkeiden antamaan orgioihin.

   • Anonyymi

    Oli kyllä pimppi hellänä ja lisää teki mieli aamulla, mutta en enää kehdannut pyytää ..


  • Anonyymi

   Kerran ja ajauduin opiskeluaikanani samantapaiseen tilanteeseen, neljälle keski-ikäiselle annoin ruotsinlaivalla ilmaiseksi kylläkin ja kun poikakaverini oli sammunut hyttiimme ja kun lähdin kannelle tupakalle, mutta viereisestä hytistä kutsuttiin paukulle.
   Tilanne kehittyi nopeasti, kylläkin haluamaani suuntaan, naimiseksihan se meni ja vastustelinhan minä aluksi, vain nimellisesti.
   Kaikki tahtoivat takaapäin ja olihan pilluni ensimmäisen jälkeen mahottoman märkänä, mutta miehet olivatkin keksineet oivan keinon, olivat sopineet että jokainen laskee lastinsa tiukkaan neitseelliseen peppuuni.
   Ihmettelin kun peppureikääni vaseliinilla rasvattiin ja huusin tietysti ettei sinne mitää työnnetä, mutta toiset pitivät mua tiukassa otteessa ja ekan alkaessa naimaan kaikki vannoivat että vain tattosan antavata peppuuni, suostuin lopulta.
   Ensimmäinen alkoi paukuttamaan takaapäin pussien hakatessa klitoristani alkoi tuntumaan ensiujouden häivyttyä mukavalta.
   Juuri kun olin pääsemässä huipulle, veti mies nopeasti kullinsa ulos ja työnsi sen samantien tiukkaan peppureikääni, hellästi kuitenkin vain "huulille" tatti sisääni ja alkoi ruiskimaan kuumaa spermaa sisääni.
   Ensin sattui hieman, mutta jotenkin se tuntui niin erikoisen mukavalta kuumina iskuina sisässäni - lopulta varovasti veti kalun ulos ja sinnehän se lasti jäi sisääni.
   - Tuohan on helvetin siisti homma, toiset kehuivat ja samantien alkoi toinen kalu työstämään oikeaa reikääni, nyt rentouduin ja orkkuahan alkoi myös pukkaamaan.
   Jälleen toistui sama, mies laski kuuman spermasatsinsa peppuuni ja sama toistui myös kahdella muulla.
   Sinnehän kaikki neljän äijän mällit jäivät, ei edes ulos pukannut yhtää neitseellisestä pepustani lopulta menin vessaan ja kylläpäs sitä lorahtikin pönttöön melkoinen loraus.
   Aamulla tietysti pikkusen tuntui molemmissa ja kun menin omaan hyttiini jossa poikakaverini nukkui vieläkin krapulassa ja tietysti sitä panetti hirveesti ja alkoi nuolla pimppiini - ihmetteli kun häpyhuuleni olivat aivan turvoksissa ja tummanpunaiset ja vieraalta kulliltakin pimppini tuoksui varmaan.

  • Anonyymi

   Minäkin tienasin opiskeluaikoinani Jykylässä. Olen mies ja hain alivuokralaisasuintoa, mikä pian löytyikin, vaikkain muutamienehtojen kera. Saisin omalla sisäänkäynnillä olevan pienen yksiön miehen omakotitalon alakerrasta. Vuokraa ei olisi lankaan, kunhan vain minulta löytyisi halua toteuttaa joitakin miehen fantasioita. Jo ensimmäisenä viikonloppuna hän oli hommannut minulle kasan naisten asuja, siis ihan kaikki alusasuista alkaen ja hänen kotona ollessaan olin siis hänen kotiapulaisensa, mutta tyttönä. Säästin paljon niiden kolmen vuoden aikana ja sain myös mahtavia kokemuksia hänen kanssaan.

   • Anonyymi

    Paas kertoen.


  • Anonyymi

   H­­­ei! Om­­­a str­­eam. Sisäänkäynti k­­aiki­lle, jotk­a haluavat pi­­­tää ha­uskaa 👉 http://6811222.com/H/P1ocS 👈

  Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2212
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   1965
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1419
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   116
   1174
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   829
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   67
   732
  7. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   703
  8. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   205
   692
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   684
  Aihe