Kämppiksen poikaystävää

Liquid

Kämppiksen poikakaveria soluasunnossa

Oikeastaan Sarin piti ostaa polkupyörä. Poliisin huutokaupassa Päijänteentiellä selvisi kuitenkin pian, että halvinkin rakkine maksaisi yli viisisataa. Olkoon sitten, siihen hintaan saisi uuden Jopon eikä niitä heti uudelleen pöllittäisi, Sari päätti puuskahtaen. Mikä pisti Sarin ostamaan viidelläkympillä porontaljan, siihen hän ei osannut itsekään vastata. Opiskelija-asunnon lattialle oli jo pitkään kaivattu mattoa, ja toisaalta – olihan Sari lukenut Suomi24:stä Liquidin seksinovelleja, mitkä väkisinkin tulivat mieleen heti porontaljan osuessa silmiin.

Käärö oli aika painava kantaa asunnolle asti. Onneksi kämppäkaveri Tiina ei ollut paikalla, sillä hänellä oli tiistaisin iltaluentoja. Silti oven suljettuaan Sari oli varma, että joku oli kotona.

Soluasunnon toisen huoneen, jossa Tiina asui, ovi oli auki. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Tiinan poikaystävä Heikki oli käymässä. Joskus Heikki vietti tyttöjen solussa yötäkin, ja Sari korrektisti koetti olla kuulematta Tiinan huoneesta kuuluvia ähkimisiä ja puhkimisia sydänyöllä. Hieman ärsyttävää oli se, että aamulla saattoi joutua odottamaan vessavuoroa Heikin linnoittautuessa suihkuun tai paskalle tai parranajoon. Toisin kuin kahdestaan Tiinan kanssa, tuolloin Sari joutui myös ajattelemaan mitä päälleen laittaa keittiössä tai muissa yhteistiloissa pistäytyessään.

Heikki istui Tiinan sohvalla eikä Tiinaa näkynyt missään. Sari hätkähti huomatessaan Heikin olevan aika kevyesti pukeutunut, pelkkä Tiinalta lainattu aamutakki päällään. Heikin oli täytynyt käyttää suihkua.

- Moi! Mikä toi on?, Heikki huikkasi jo kaukaa kynnyksen yli.

- Porontalja…, Sari tunnusti, - Heräteostos huutokaupasta.

Sari avasi huoneensa oven, jota hän ei koskaan lukittuna pitänytkään. Ehkä kuitenkin pitäisi, kun näitä Tiinan poikaystäviä – tämä jo kolmas vuoden sisään – alkoi lapata täällä tähän tahtiin. Siirrellyistä tavaroista Sari päätteli Heikin käyneen huoneessaan ilman lupaa, selailleen lehtiä ja käyttäneen tietokonetta. Sari kirosi ettei ollut aamulla laittanut kaappiin pyykkinarulta tuomiaan D-kupin rintsikoitaan vaan jättänyt ne sängyn päälle lojumaan.

- Käytin sun nettiä vähän, ei kai se haittaa?, Heikki sanoi tullen Sarin huoneen ovelle. Jostain Sari huomasi, ettei Heikillä ollut mitään kylpytakkinsa alla. Edes vyötä ei Heikki ehtinyt solmia kiinni.

- Ei haittaa…, Sari valehteli kuitenkin harmitellen, että eiväthän hänen koneensa salaisuudet kuuluneet muille. Pahus kun ei ollut tultua edes lukittua masiinaa salasanalla, ja senkin Sari oli paljastanut Tiinalle.

- Hassua muuten, Heikki jatkoi, -Tuo sun porontalja. Mä luin tuossa äsken yhen jutun porontaljasta. Se löytyi sun koneen suosikeista.

Saatana…,Sari kirosi mielessään. No nyt tulisi joku naseva kommentti Liquidin seksinovelleista Suomi24:n sivuilla. Mitä se Heikille kuului?

- Tiina tulee vasta yhdeksän jälkeen, Heikki vaihtoi puheenaihetta, -Kai se sopii, että mä käyn suihkussa?

- Joo, sopii, sopii, Sari mutisi vaikka märästä kylppärin lattiasta hän oli päätellyt Heikin jo käyneen pesulla. Sari asettui kirjoituspöytänsä ääreen ja ryhtyi lukemaan kansantaloustieteen tenttiin. Ovi jäi raolleen ja suihkusta alkoi kuulua veden laskemisen ääntä. Tuoli tuntui lämpimältä. Heikin on täytynyt istua siinä pitkään. Mitähän Heikki oli ajatellut porontaljanovelleista?

Kansantaloustiede ei tuntunut innostavan, joten Sari avasi netin ja alkoi taas lukea Liquidin viimeisintä. Siinä päähenkilö rakasteli saunan pukuhuoneessa jonkun Sonja-nimisen tytön kanssa. Juttu sijoittui mansikkafarmille Suonenjoelle. Kiihottava se oli kieltämättä.

Samassa Sari huomasi jostain pöydälleen tietsikan näyttöpäätteen vierelle ilmestyneen talouspaperirullan. Helvetti…olisiko Heikki lukenut seksinovelleja Sarin koneelta tällä samalla tuolilla istuen ja runkaten samalla itseään?

Yhtäkkiä ajatus elintään tässä samalla tuolilla vedelleestä Heikistä alkoi saada Sarissa vallan, ja hänen kätensä liukui kuin huomaamatta farkun vetoketjulle. Sari avasi vetoketjun hiljaa ja sujautti kätensä pikkuhousujensa sisään alkaen hieroa varovasti häpykieltään samalla Liquidin seksinovelleja lukien. Tuolla vain parin oven päässä oli sitä paitsi alaston mies, jonka kiihkeän rakastelun ääniä Sari oli monena yönä joutunut kuuntelemaan.

Ajatus raollaan olevasta huoneen ovesta sai Sarin villiksi. Mitäpä jos riisuisi paitansa? Jos Heikki kurkistaisi sisään…ei, suihkusta tullessaan hän tuskin niin tekisi. Mutta jos tekisi, omapa olisi vikansa, tämä huone oli Sarin valtakuntaa! Enempiä miettimättä Sari kiskoi villapaidan päänsä yli ja vapautti heti perään D-kupin rintansa rintaliivien ikävästä puristuksesta. Farkut Sari potki jaloistaan lattialle jättäen vain pikkuhousut jalkaansa. Riski yllätetyksi tulemisesta kiihotti Saria entisestään!

Sarin käsi alkoi vatkata pikkuhousujen sisällä sitä vauhtia kuin novellin lukeminen eteni. Klitoris sojotti ojossa ja häpyhuulten välissä alkoi tuntua kostealta. Sari nosti kädet rinnoilleen ja puristeli niitä hellästi nipistellen samalla kovettuvia nänninpäitään. Osasikohan Heikki hyväillä Tiinan rintoja? Tiina oli sitä paitsi paljon pienirintaisempi kuin minä, Sari ajatteli. Pitäisiköhän Heikki tällaisista, näin isoista?

Sari hätkähti tuntiessaan raollaan olleen oven aukeavan takanaan. Heikki astui sisään varoen ja yllättyneenä, vaikka yksi vilkaisu taisi selvittää nuorelle miehelle missä nyt mentiin ja mitä oli tapahtumassa. Tiinan kylpytakki oli jälleen Heikin päällä, mutta Sari ei voinut erehtyä, takin avoimesta etumuksesta pullotti selvästi kovasti jäykkänä seisova miehen kalu!

- Hei…, Heikki aloitti kuin esittäen nimensä, - Talouspaperi taisi jäädä tänne… Luetko säkin sitä porontaljajuttua?

Sari oli hämmentynyt, mutta huomasi peittelyn jo olevan turhaa. Sitä paitsi lähes yhtä alasti ja yllätettyjä he olivat tässä molemmat.

- Joo…,Sari myönsi, - Se mut kai inspiroikin ostamaan sellaisen…

Heikki astui keskelle huonetta ja antoi kylpytakin pudota lattialle. Sari hätkähti. Parikymmensenttinen miehenkalu osoitti suoraan kohti Saria.

Heikki malttoi sentään mielensä antaen Sarin rauhoittua. Sari oli jättänyt porontaljan lattialle rullalle, ja nyt Heikki astui taljarullan luo ja kääräisi sen mietteliäänä auki levittäen taljan lattialle.

- Aika iso talja, Heikki tutkaili, -Reikä siinä kyllä on tuossa reunassa. Toivottavasti sait alennusta.

- Viisikymppiä, Sari kuuli äänensä sanovan.

- Aika kallista. Elämä on!, lainasi Heikki ja asettui lattialle porontaljan päälle. Vielä kylkiasennossakin Heikin kalu seisoi jäykkänä ja kuin syyttävänä sormena osoittaen kohti Saria, seisokkinsa aiheuttajaa.

- Oletsä vielä lekotellu tällä?, Heikki kysyi viattomana.

Sari pudisti päätään, - En oo ehtiny…

- Tulisitsä kokeilemaan? Tää on muuten tosi pehmee…

Unissakävijän lailla Sari nousi tuolista ja ymmärsi Heikin katsovan ihaillen hänen D-kupin pyöreitä rintojaan. Sarin pitkät ruskeat hiukset laskeutuivat osin rintoja peittämään, ja Sari jo harmitteli, että oli lyhennyttänyt niitä viikko sitten… jos sillä nyt oli merkitystä. Sari laskeutui istumaan porontaljalle Heikin viereen. Hän ymmärsi miehen seisovan kalun törröttävän siinä aivan kosketusetäisyydellä.

Heikki rentoutui, tai siltä näytti, asettuen selälleen taljalla. Tässä asennossa hänen kalunsa tosin jatkoi seisomistaan osoittaen uhmakkaasti kohti kattoa. Sari tunsi itsensä tyhmäksi, mutta ei voinut irrottaa katsettaan Heikin vaikuttuneesta kyrvästä. Miltähän tuntuisi koskettaa tuota – tai saada se sisäänsä? Tuollako Heikki oli saanut Tiinan kiljumaan onnesta niin monena yönä naapurihuoneessa?

- Sulla on vielä housut jalassa, Heikki huomautti asiasta josta Sari hyvin oli tietoinen.

- Tiina voi tulla…,Sari yritti.

- Ei ennen iltayhdeksää. Lekotellaan. Kerro, mitä olet tykännyt porontaljanovelleista.

Sari tuskin itsekään ymmärsi itseään, mutta alistui viimein riisumaan pikkuhousunsa. Näin oli vilpoisampaa, ja kostuva pillu alkoi jo kostuttaa housujen kangasta…Oli myös tasa-arvoisempaa, jos kerran Heikki jo oli ilman housuja eikä yhtään ujostellut, että myös Sari uskaltaisi yhtä lailla alasti porontaljalle fantasioimaan.

Muutaman minuutin he loikoilivat vierekkäin kattoa tuijottaen, mutta Sarin utelias katse pyrki aina välillä eksymään Heikin seisovaan kaluun tarkastaen vieläkö se jaksaisi olla pystyssä. Jaksoihan se.

Heikki kääntyi yhtäkkiä vatsalleen ja Sari oli juuri seuraamassa esimerkkiä, kun hän tunsi Heikin lämpimät kädet rinnoillaan.

Heikki hyväili hiljaa Sarin suuria ryntäitä ja nipisteli niiden nänninpäitä yhtä ihanalla tavalla kuin Sari itse oli äsken tehnyt. Olikohan Heikki seurannut pitkään Sarin levotonta itsensä hyväilyä? Eteenpäin itseään nostaen Heikki painoi kosteita suudelmia Sarin kovettuville nänneille hyväillen niitä huulillaan ja kahmien kouriinsa Sarin tissien valkeaa pehmeyttä. Sari kierähti vatsalleen odottaen mitä mies tekisi tässä porontaljalla hänen vieressään seuraavaksi.

Tuntiessaan nyt Heikin kosketuksen paljaalla selällään Sari suorastaan rukoili, että Heikki koskettaisi hänen pilluaan, hieroisi sitä kunnolla. Sari halusi jo työntää pari omaa sormeaan syvälle sisäänsä ja kysyä sitten, joko Heikki olisi valmis sukeltamaan sinne muurinmurtajansa kanssa…

Sari huokaisi syvään tuntiessaan yhtäkkiä kuin vastauksena rukouksiin Heikin sormien leikkivän häpyhuulillaan. Heikki olikin hellä rakastaja. Sari nosti hieman takapuoltaan, mutta Heikin näkymät olivat jo täydelliset ilmankin. Heikki alkoi työnnellä paria sormeaan Sarin pilluun tuntien tytön käyneen jo alustavasti lupaavan liukkaaksi. Sitten Heikki Sarin pettymykseksi lopetti hellästi aloittamansa sormettamisen ja veti kostuneet sormensa Sarin liukkaasta rakosesta.

Taukoa ei onneksi kestänyt kauaa. Heikki kumartui alemmas ja nuolaisi kielellään Sarin kiinteitä pakaroilta. Yhä alemmas tullen Heikki nuoli kohta kiihkeästi Sarin sisäreisiä ja tytön toiveiden täyttymyksenä siirtyi viimein nuolemaan tytön kiihottunutta, huulet levällään odottavaa pillua. Heikki imeskeli viimein Sarin turvonneita häpyhuulia tunkien kieltään Sarin pillunhuulten raosta sisään. Tytön vakoa pitkin lipaisuin lipsuttaen mies oli tehdä Sarin hulluksi himosta.

Sari voihki onnesta porontaljalla kääntymättä silti katsomaan mitä takana tapahtui. Hän toivoi vain lisää ja lisää…

- Heikki…tule mun sisään, tule…,Sari aneli.

Ja tulihan Heikki kun käskettiin. Heikki suoriutui kiitettävän nopeasti ylös taljalta painautuen Sarin päälle makaamaan. Heikin kovana jököttövä kalu solahti Sarin jalkoväliin ja löysi pillunhuulet ilman opastusta.

Nuoren miehen terska upposi lupaavasti Sarin pillunhuulten väliin, ja hetken Heikki kiusoitteli tyttöä vedellen paksua perunaansa ylös ja alas tämän pillunsuulla, ikään kuin ei aikoisikaan käydä peremmälle. Sarin yhä märempänä vuotava naisenvittu kuitenkin janosi Heikin kalua ja jos Sari olisi voinut, olisi hän vitullaan vaikka imaissut Heikin kalun sisäänsä. Onneksi Heikki armahti Saria pian survaisten melansa kokonaan Sarin odottavan pillun uumeniin. Sari halusi rakastella kauan, ilman kiirettä ja perusteellisesti.

Heikin pitkään odottanut kalu liikkui Sarin pillussa soutaen syvälle, pitkään ja nautinnollisesti. Sari keskittyi omaan nautintoonsa tuntien Heikin suuren vehkeen syvällä pillussaan haluten sitä yhä enemmän ja enemmän. Tässä pehmeällä porontaljalla maatessa ei ollut kylmäkään, ja Heikin kalu täytti Sarin onkalon ihanan täyteläisellä ja luonnollisella tavalla.

Porontaljalle valuneet pillunnesteet pehmensivät entisestään Sarin alustaa, joka kävi samalla myös liukkaammaksi. Heikin kivekset lätsähtelivät Sarin reisien sisäpintaa vasten miehen rakastellessa Saria pitkään ja hartaasti.

- Ihanaa, ihanaa..., Sari toisteli nussimisesta nauttien ja haluten lopulta kääntyä toisin päin. Hän halusi kuumeisesti jälleen nähdä tuon Heikin niin ihanalta tuntuneen taikasauvan. Sari kääntyi uudelleen selälleen tuntien Heikin katseen ahnehtivan suuria, tässä asennossa hieman sivuille roikkuvia rintojaan. Ilman eri käskyä kiihkeä nuorukainen kävi Sarin päälle alkaen nuolla tytön suuria ryntäitä. Sarin vartalo vääntyi nautinnosta kaarelle ja löydettyään huultensa väliin tytön kovina törröttävät nännit Heikki ryhtyi imemään ja suutelemaan niitä villisti. Heikki pyöritti kieltään Sarin nännien ympäri ja tästäkös tyttö näytti vain tykkäävän.

Sari alkoi käydä malttamattomaksi tarttuen äkkiä kädellään Heikin kaluun, joka hurjana pamppuna heilui tytön jalkojen välissä. Sari halusi tuon sauvan heti takaisin sisäänsä kiskoen sen häpyhuulilleen, mitä Heikki ei suinkaan vastustellut. Yhä pillunnesteistä kostea kalu upposi uudestaan Sarin kiitolliseen kirnuun.

Molempien hikoontuneet vartalot takertuivat toisiinsa Heikin puskiessa pitkää käyrää kaluaan sisälle Sariin. Sarin ihanat tissit hölskyivät työntöjen tahtiin ja Sarin täytyi tarttua niihin kaksin käsin etteivät ne tuntuisi poukkoilevan kaiken aikaa sinne tänne. Näky ruskeaveriköstä joka itse puristeli suuria tissejään tässä hänen allaan nussittavana kiihdytti Heikkiä entisestään. Heikki puski rajummin tarkoituksenaan purkautua syvälle tyttöystävänsä kämppäkaverin uumeniin.

Sarilla ei ollut oikeastaan mitään sitä ajatusta vastaan, mutta tietty kipinä syttyi tytön aivoissa. Sari halusi varmistaa nautintonsa.

- Odota!, Sari huudahti, ja kiskaisi kädellään pettyneen Heikin kalun ulos pillustaan.

Heikin käyrä muurinmurtaja kiilteli pillunnesteistä ja Sarin piti todella pakottaa itsensä kieltäytymään siitä hetkeksi ja antaa sykkivän kalun rauhoittua kätensä tiukassa otteessa. Seisokin laantumisesta ei ollut pelkoa, siitä Sari huolellisesti runkkaava käsi piti huolen.

Heikin kalu kaipasi takaisin tuohon aukkoon, josta se juuri oli julmasti riistetty. Eikä Sarista ollut miehen toivetta kieltämään.

Sari nousi ylös taljalta koko ylvääseen pituuteensa ja tissit heiluen kiepsahti ympäri niin että istui hajareisin Heikin vatsan päällä.

- Nyt se nähdään mitä se Tiina aina voihkii…, Sari uhkasi.

Todellisuudessa Sarin oli vaikea viivytellä enempää, sillä hänen pillunsa huusi Heikin kovaa kalua sisäänsä ja heti!

Sari tuli hajareisin Heikin päälle ja Heikin tolkuttomiin mittoihin venynyt kyrpä upposi yhdellä maiskahduksella syvälle Sarin kostean valmiiseen pilluun. Sari liikutti vartaloaan ylös ja alas nuoren miehen innokkaan männän kirnutessa tytön kuumaa aukkoa. Sarin pillunnesteet valuivat pitkin Heikin suonikkaan kyrvän vartta miehen nivusiin ja siitä jo täysin sotkeutuneelle porontaljalle.

Sari jatkoi rynkytystään yhä rajummin ja hänen valtavat rintansa pomppivat ylös alas rajun ratsastuksen tahtiin. Tämä olisi hänen elämänsä paras pano, ja miten hyvältä se tuntuikaan!

Kohta Sari huomasi ettei Heikki kauaa kestäisi Sarin rajua itsenäistä ja vaativaa rakastelua miehen päällä. Sari valmistautui tuntemaan miehen mällien purkautumisen syvälle sisäänsä ja tahtia kiihdyttäen tyttö lähestyi myös omaa orgasmiaan. Heikki ähki ja voihki häntä säälittä nussivan Sari-tyttösen alla, ja Sari ajatteli, että nyt saisi mies sellaista kyytiä, että muistaisi pitkään. Tämä olisi hänen ensimmäinen kertansa porontaljalla!

Heikki tuli huutaen. Sari tunsi miehen kovan kalun räjähtävän tulivuorena sisällään ja ainakin toistakymmentä peräkkäistä spermaryöppyä syöksyi naisen puhkinaidun pillun uumeniin. Sari jatkoi ja jatkoi rynkytystään Heikin spermojen ryöpsähdellessä joka puskulla ulos yhä väljemmäksi venyneestä pillusta lipsahtaen lopulta ulos ja roiskien suuria lammikoita valkoista miehenspermaa pehmeälle porontaljalle. Sari tarttui yhä kovaan kaluun ohjaten sen takaisin aukkoonsa. Tämä rakastelu ei ollut ohi vielä!

Sari saavutti huutaen oman orgasminsa muutaman pitkän ja nautintoa viivyttävän työnnön jälkeen lysähtäen sitten henkeä haukkoen Heikin rinnan päälle. Sari pehmeät D-kupin tissit painautuivat Heikin rintakehää vasten ja muutaman minuutin heidän oli maattava siinä hiljaa antaen hengityksensä tasaantua. Sitten Sari nousi istumaan antaen pojan yhä puolikovan vehkeen levätä lempeän naisellisessa huomassaan, kunnes Heikki itse alkoi pyrkiä pois tytön alta. Sari olisi voinut vielä jatkaakin.

- No? Miltä tuntui porontalja?, Heikki uteli.

Sari hymyili.

- En tiedä taljasta, mutta sinä tunnuit hyvältä, Sari sanoi vedellen kädellään pari kertaa Heikin puolikovaa kalua, joka aloitti heti uuden ryhdistäytymisen tytön varmoissa otteissa.

Tiina tulisi parin tunnin kuluttua. Tässä ehtisi vielä yhdet varvit Heikin kanssa. Vai…mitäpä Tiina sanoisi jos taljalle mahtuisi hyvin kolmekin?

6

22508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä

      Hauska läppä sijoittaa omat aiemmat kuvitteelliset jutut tämän kuvitteellisen jutun inspiroijaksi. Hienoa kerrontaa, jatka samaan malliin.

    • gwshg

      Pidä toi suhde salaisena Heikin ja Sarin välillä toisessa osassa ja vaikka kolmannessa osassa nämä kaksi jäävät kiinni ja Tiina haluaa mukaan=) mutta ehdottomasti jatkat...

    • En jaksanut edes lukee

      Hirveetä bullshittiiiiiiii, onneksi meillä on Lothari joka pitää pojistamme huolta...

    • Riippuvainen

      Taattua Liquid -tarinaa !

      Laukesin taas rajummin kuin aikoihin.
      Liquid, olet aivan omaa luokkaasi.
      Osaat rakentaa täydellisiä
      juonia tarinaan ja nuo viittaukset
      omiin aiempiin tarinoihisi olivat
      pikantti lisä mahtavaan stooriin.

      Voisit julkaista oman novellikokoelmasi
      kirjana ja mistä sen tietää
      jos siitä tulisi best-selleri.
      Olet legenda ollut pitkään, myyttinen
      ihminen joka todella osaa kirjoittaa.

      Jatka vaikka juuri kuten edellä on ehdotettu !


      -J-Man-

    • ryts

      Heikin vaikuttuneesta kyrvästä. ...haa. oliko sitä uitettu korvassa.?

      • jentskuli

        Aivan mahtava kyllä! Jatka ehdottomasti! Mutta itse toivoisin jatkuvan niin, että suhde pysyisi salassa kunnes Sari tulisi raskaaksi... Ja se selviäisi sitteb vasta Tiinalle ja samaan aikaa selviäisi että myös Tiina olisi raskaana, ja kumpikin samalle miehelle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe