Aallokossa

vanha pari

Oli kuin viime vuonna ei kesää olisi tullutkaan. Elokuussa oli kuitenkin joitakin lämpimiä päiviä ja uimavedetkin lämpenivät kelvollisiksi. Elokuisen vapaapäivän käytimme patikoiden maaseudun rauhassa.
Olemme nelikymppinen jo kolmatta vuosikymmentä yhdessä ollut pari. Olen päällepäin kuiva ja asiallinen tyyppi. Vaimoni on itsestään huolehtiva kaunis nainen. Moni on miettinyt, että liitomme on varmaan yhtä rutiinia. Sukulaiset pitävät järkiliittona - ja ovat varmaan huolissaan. Elämme tasaista elämää...

Olimme kulkeneet kymmenkunta kilometriä, kun saavuimme tutun kesämökin pihaan. Täällä kävimme kahdeksankymmentäluvulla. Nyt piha oli kasvamassa umpeen ja mökin ovi oli avoin: mökki oli hyljätty. Rannan laituri oli poissa, näky oli surullinen.

Avoimeen rantaan kävi länsituuli, joka nostatti järven selällä vaahtopäisen aallokon. Aallot löivät rantakivikkoon. Tuuli oli kuitenkin kesäisen lämmin tai ainakin se siltä tuntui.

Teki mieli uimaan. Istuimme kalliolle ja riisuin selkääni liimautuneen paidan pois. Kohta olin alasti ja ripustin vaatteeni puun oksalle kuivumaan. Rauhallisesti taiteilin itseni veteen -aallot löivät vastaan. Vaimoni seurasi tekemisiäni ja kohta hänkin seisoi kallliolla ilkosillaan. Ojensin käteni ja hups, vaimoni luiskahti liukkaalta kiveltä suoraan veteen. Tartuin hänen lantioonsa ja voimakkaalla otteella vedin hänet ylös. Suutelimme ja samassa vaahtopää löi vasten kasvojamme ja heitti meitä kohti rantaa. Uimme jonkin matkaa kunnes huomasin suuren kiven takana suojaisan kohdan. Suojaan päästyämme kietouduimme toisiimme ja suutelimme. Vaimoni tunsi jäykän kullin vatsallaan ja kääntyi selin. Työnnyin sisään emmekä siinä huumassa huomanneet joutuneemme pois kivan suojasta. Vesi veti meitä mukanaan mutta rakastelimme aallokossa välillä pinnalla välillä pinnan alla. Voimamme alkoivat ehtyä ja nousimme kalliolle.

Kiipesimme ylös auringonpaisteiselle kohdalle. Maisema ulapalle oli esteetön. Keräsimme polviemme alle jäkälää ja sammalta pehmikkeeksi ja työnnyin naiseeni takaapäin. Kaukainen veneilijä saattoi pudottaa kiikarinsa järveen erehtyessään katsomaan meidän suuntaan, mutta emme välittäneet ympäröivästä. Lokit kiertelivät yläpuolellamme ja niiden huuto sekoittui naiseni valitukseen. Viimein lysähdimme uupuneina kalliolle ja sperma valui veden kuluttamaa kiveä pitkin. Suutelimme hellästi.

Palasimme sukulaisten luo ja vietimme viikonlopun heidän seurassaan. Nukuimme eri vuoteissa epämukavassa mökissä. Niin - kyllä varmasti joku sukulaisista taas pani merkille että emme vietä yötä vierekkäin. "Eivät edes lauantaisaunan jälkeen yöllä seksiä harrastaneet, voi tuota paria!"

2

6679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rannallaolija

      Hei Vanha pari,

      kiva kun täällä on tämmöisiäkin, elämän makuisia, ihmisen mittaisia juttuja.

      Luin kertomuksenne oikein ihastuneena. Kiitos teille siitä.

      Tuo tarinanne tuo mieleen omia vastaaviani. Olemme mekin mieheni kanssa tuommoisia retkiä tehneet. Meillä on pari paikkaa vähän syrjemmässä, joista tiedämme, että siellä voimme kesäisin alasti uida. Kun sinne hyvällä helteellä patikoi, tietää, että saa olla aika lailla rauhassa. Koirien ulkoiluttajat eivät lemmikkejään niin kauas silloin tuo.

      Olimme juuri mieheni kanssa uineet, kuivattelimme itseämme rantakivillä, kun siihen tupsahti toinen pariskunta. He eivät tulleet normaalia polkua, mitä hieman pidimme silmälläkin, vaan rannan suunnasta. He olivat nuoria, tummia ja, kuten pian kävi ilmi, ranskalaisia. Eihän me kieltä osattu, mutta jotain sentään selvisi. Olisikohan ne olleet opiskelijoita. Kartta heillä oli, mutta ei kovin tarkka, ja sitä yhdessä tutkittiin. He olivat pikkuisen eksyksissä.

      Me oltiin mieheni kanssa ilkosillaan, mutta jotenkin se ulkomaalaisten kohtaaminen ei ujostuttanut. Kun ei kieltäkään osattu. Eikä siinä enää ollut mitään tehtävissä, kun ne meidät jo ehti yllättää. Mahdollisimman luonteva piti olla, ajattelin, eikä peitellä.

      Jonkin aikaa siinä juteltiin, sen verran kuin kohteliasta on, kun “erämaassa“ tavataan. Sitä minä jälkeenpäin olen ajatellut, että olisiko ne pitänyt kutsua siihen uimaan, vilvoittelemaan meidän kanssamme. Ne katseet oli vähän semmoisia, kaihoisia. Ne olisi ehkä hyvinkin tykänneet jäädä pitemmäksikin aikaa.

      Pariskunnan mentyä mieheni alkoi minua heti hyväillä ja kiihottaa. Alastihan me jo valmiiksi oltiin, paikat paljaina, posket äskeisestä tapaamisesta punaisina. Siihen se lopulta päätyi, että mieheni minut siinä rannalla, pensaan juuressa otti.

    • KuulapääMake

      Käs käy!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe