Maahanmuutaja työvoimat

Anonyymi

Sen verran on itsellä kokemusta maahanmuuttajista jotka suomeen tulevat eivät he ole insinöörejä, lääkäreitä ym., helsigissä ja kotkassa asuneessa voin sanoa että suomeen tulee se rupusakki. Ei tänne tule verotuloja kerryttämään tänne todella haluavat korkeastikouluksen hankkineet ja jos tulevatkin ovatko ne yhdenvertaisia suomen koulutusjärjestelän kanssa.Ja miksi tulisivat. Nämä ovat niitä pakolaisten alinta tasoa. Toki kaikilla ihmisillä on oikeus yrittää elämässä suomen lakien mukaan. Anni Sinnemäki jällen kerran toitottaa kuinka autuaaksi maahanmuuttajat tekevät suomen. Rikostilastot näyttävät toisin.
Siis jos on työpaikka jo tai tulossa suomessa ok, jos ei mitään sen kummempaa niin turha rasittaa jo nyt infernaaliseen velkaan mitoitettua suomen taloutta. Nyt jo maksetaan Italian, Ranskan tukia 6.5 miljardia mutta Saadaan tukia EU;lta pari miljardia. ja hyvin neuvoteltu sopimus Kuka tämänkin idioottisuuden on siunannut!

A

18

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olin kerran yhdellä te-toimiston työllisyyskurssilla, ja sinne oli koulutuksen järjestäjä pakotettu ottamaan mukaan yksi integroituva koneinsinööri.

      Kaikilla muilla oli tiukat säännöt että mitä pitää oppia ja missä ajassa, mitkä ei tietenkään koskenut tätä integroitujaa, joka ei koko kurssin aikana saanut edes yhtä kirjaa luettua ja tentittyä sitä...

    • Anonyymi

      Mietitääs, jos nuori mies, oltuaan ase kädessä joko isis tms riveissä, on lähtenyt vaeltaan heinä sirkkain lailla monen eu, maan rajan ylittäen tänne pohjoiseen kylmään suomeen, niin ei kai kukaan tosissaan edes kuvittele, hänenlaisensa hakeutuvan innosta puhukuen johonkin ali palkattuun työhän, josta elin kustannusten jälkeen ei jää rahaa autoon tai discoon ja merkki vaatteisiin...niin, ei kai...

      • Anonyymi

        Olin kouluttajana ja tuli näitä maahanmuuttajia.. Kielikurssin läpäisyn jälkeen heidän olisi pitänyt osata suomen kieli jota opetuksessa käytettiin.Ainoat sanat jotka osasivat oli kela ja kaavinkone. Hyvin opetettu.Ohjeistin hommaamaan tarvittavia turvavarusteita myös itselle vastaus KELA.Kolme opiskelijaa oli ely tston kautta 2 jututti tyttöjä hallinnossa yksi yritti opiskella(huonolla menestyksellä). En suostunut kirjoittaan ko henkilöille todistusta joten minut pakkolomalle ja irtisanottiin niskoittelusta(arvatkaa tekikö oaj mitään asialle) he saivat paperit kuka lie allekirjoittanut ja arvostellut osaamisen.Jos arvostelet heitä olet rasisti mutta jos he arvostelevat sinua tai tekevät kanteluita sinusta mitä he ovat kysyin asiaa niin he ovat pakolaisia ja huonosti kohdeltuja ihmisiä. Tää on tätä nyky aikaa. Mielestäni ne jotka haluaa opetella kielen ja on halua oppia ja sopeutua järjestelmään niin heille se suotakoon muutoin voi sanoa että ei käy.Myös Suomen järjestelmässä vikaa OAJ llä töitä olis jos kotimaan kansalaisilla tiukka seula mutta muualta tulleita katsellaan läpi sormien.Paras tehtävä oli opiskelijoita 20 opetus kielenä pitäisi olla Suomi mutta opskelijoita oli venäjän kielellä,ranskan kielellä,shuahilin kielellä,espanjan kielellä, viron kielellä,englannin kielellä ja suomen kielellä. En pysty enkä kykene moiseen. Arvatkaa kellä vastuu no kouluttajalla tietysti ei oppilaitos vastuuta ota jos jotain sattuu.. Jossain vikaa ja rajusti Tässä vain muutama esimerkki asioista ja niiden hoitamisesta .Jos on suomalaisten asenteissa vikaa niin mites vastapuolen???


    • Anonyymi

      Mites sitten tehdään. Kun punainenristi haluaa veren luovuttajia. Rokotetut ei kelpaa??? Kelpaako sit nämä ns. Isisninöörit? Muuttuuko tämä vaivihkaa toisen kulttuurin syliin? Nämä asiat on aivan auki. Yritin luovuttaa verta. En kelvannut.! Olin ottanut rokotteen. :( Muuten olen perusterve. Ja ei lääkitystä. Ihmetystä on. Mut ei tietoa?...:(

    • Anonyymi

      Suomessa valitsee naivi, eu, huumainen epärealistinen hurmos tila, jonka aikaan saaneet korkeasti koulutetut feministit, jotka arjesta vieraantuneita.
      on jokseekin absurdia, suomen kaltaisen pienen valtion lähteä koko maailman pelastajaksi. ilmasto.pakolais, ym.

      Ymmärtää täytyy, julkisen sektorin miljaardeja maksanan n, 750.000 ihmisen lois porukan yllä pidon toteutuminen, nimittäin näillä typerillä päätöksillä saadaa perustettua lisää virkoja tuhansittain ja sitten on eu. brysselin tuhanet suomen edustajat ja heidän avustajat, ilmaista se ei ole.
      -miten esim, t, hakkarainen hondurasista tai brasiliasta käsin edustaa suomea eu, meppinä ?

    • Anonyymi

      Julkinen masiivisen yli suuri koneisto syö suomen olemassa olon ja yritysten kannattavuuden, osovliman alituinen leikkaaminen, takaa konkurrssi aallon ja jätti työttömyyden, mutta mitäpä siitä. otetaan velkaa ja annetaan eu, etelämedern mailla, kyllä siellä hymyillään hölmöille suomalaisille..

    • Anonyymi

      Balkanin maanteillä taivaltaa korkeakoulutettujen joukko

      Puolet Välimeren yli kiikkerissä kumiveneissä saapuvista syyrialaisista turvapaikanhakijoista voisi olla akavalaisia, kirjoittaa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri kolumnissaan.

      Niin monella Eurooppaan päässeellä oli YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n tutkimuksen mukaan valmis tai keskeneräinen tutkinto yliopistosta. Tälläkin hetkellä balkanilaisen maantien laitaa taivaltaa jalan joukko matematiikanopettajia, arkkitehtejä, taloustieteilijöitä ja hammaslääkäreitä.

      Yllä ote europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin (SDP) mielipidekirjoituksesta Akavalaisessa viisi vuotta sitten.

    • Anonyymi

      Eikös noita taivaltajija vois jo lähetellä kotimaihinsa kun sodatkin lienee sodittu.

    • Anonyymi

      Eu. elpymis velka paketti, aiheuttaa jätti inflaatiot ja seuras, konkurssit, työttömyys, kurjuus ja suo, mistä ei nousta.
      miksikö ? no suomea ajetaan eu, liittovaltioon jossa kaikki päätökset tehdään jossakin muualla kuin suomessa.

      Neuvostoliittokin hajos, aikaa sitten, ja mitään ei opittu, eu,ssa on käyvä samoin. mihin tämä johtaakaan ?

      Maakunta verot tulee soten myötä ja silloin hoidetaan vain ns, hyvä-veli kerholaisia.

    • Anonyymi

      Näinhän se on!Itsekin kyseisissä paikoissa asuneena mm. hovinsaarella ja Grand Park Avenuella eli (suomeksi Puistola) sopii myös koskelle.
      Suomeen tulevat ovat ryysyläisiä jotka kuormittavat koko yhteiskuntaa Miksi jotkut korkeasti koulutetut Suomeen tulisivat palelemaan jos ei ihan pakko ole.

      • Anonyymi

        Totta, eihän kukaaan oikeesti sotaa paennut, nuori mies halua sopeutua mihinkään järjestäytyneeseen yhteiskuntaan yhteiskunnan säännöillä. ne on ne omat säännöt ja kulttuurit joiden mukaan he toimivat, valitettavasti suomessa jo liiankin paljon näyttöä tuosta.


    • Anonyymi

      Ei olisi sotia jos kaikkea pakenisivat sotia. 😁😁😁

      • Anonyymi

        Ketkä siellä taistelee jos kaikki pakenevat sotia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketkä siellä taistelee jos kaikki pakenevat sotia?

        Olet kaiketi joko hyvin hidas tai sitten perus moukka ?


    • Anonyymi

      Mie oon karjalast, en mie mikkää moukka oo.

    • Anonyymi

      Palauta meidän maat,jotka valehtelemalla sait!!!sulla ei jäänyt Viipuriin kuin kiljupytty ja sarkahousut.

    • Anonyymi

      Minä en ainakaan omaa henkeäni antaisi jonkun aatteen tai rajojen takia. Ei elämässä tule uutta kierrosta kuin jossakin pelissä. Se on tässä ja nyt. Taistelet jos vahingossa jäät henkiin, niin tulee joku kusipää kiusaamaan jossain vaiheessa kuitenkin. Mitalli oli historian paras vedätys saat jonkun pellin palan ja taas kannattaa uhrautua. Sama kopio kuin taivaan portit aukeaa muslimeilla jotka ovat marttyyreita.

    • Anonyymi

      Rautaa rajalle ja paljon!kannattaa jo nyt hommata varmuusvarasto ettei sitten tosi paikan ole pulassa.esim:kaiva johonkin kuoppa ja upota vaikka vanha jätesäiliö,sinne tarvikkeesta halpoja pattereita,radio,puukko , tikkoja,vessapaperia yms apteekista bentsot ja ramalit,kyllä pärjää.kohta vieraskieliset yrittää kumousta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe