Riekkis arvostelee TekLaa

Anonyymi

Riekkiksen uusin vanha kohun tynkä kohdistuu Kaupungin Teknisen Lautakunnan toimintaan.
Se on hänen mielestään toiminut mottipäisesti.
Pitää kuulemma äänestää Persuja ettei kaikenmaailman pöhlöt pääse päättämään.

Kukako TekLaa johti kun tämä kyseinen suhmurointi tapahtui ja on puheenjohtaja edelleen? Jouni Kotiaho (PS). Eihän se hulevesimaksu, jota Kotiaho alunperin kannatti myöskään mennyt kuin Strömsöössä. Kotiahon lautakunnan piti maksut kohtuullistaa, mutta mies heitti hanskat santaan eikä viitsinyt. Sellaista saa kun äänestää Persuja.

Ehkä tämä (omasta mielestään) tuleva kansanedustaja vähän suolaa omaa kilpailevaa eduskuntavaalikisaajaa.

Hyvää yhteistyötä Riekkiksen malliin kylätoimijalta toiselle tämä talonmies video näin vaalien alla. Riekkis on kaikkien kaveri.

31

620

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Riekkis ei mitä ilmeisemmin ole etsimässä kavereita vaan hoitamassa asioita kuntoon. Suhmurointi paljastetaan kyselemättä kuka siihen syyllistyy.

   https://youtu.be/1m-4zR4-1LU

   • Anonyymi

    Eikö siinä tapauksessa pitäisi antaa äänestäjävalistusta. Jos Kotiaho (PS) on suhmuroija, niin ei pidä sanoa että äänestäkää persuja jotta suhmurointi loppuu. Siis ei pidä äänestää Kotiahoa.

    Mukilointi tapauksen jälkipuinneissa Riekkis antoi selkeän ohjeen olla äänestämättä Katajaa.
    Varsinainen tiimipelaaja ja yhteistyöihminen tämä Riekkovaara.
    Haistatellut jo omankin puolueensa paikalliset kärkihahmot.


  • Anonyymi

   Ollaanko täällä harmissaan kun tällainen maantapa paljastuu?

  • Anonyymi

   On kyllä aika naurettava tyyppi, joka haukkuu kaikki muut. Toisi julki myös oman esiintymisensä tv:n seksiohjelmassa, missä julkisti ettei perheen isänä tee naisten/kotitöitä, vaan vaimo saa hoitaa kaiken.

   • Anonyymi

    Eikö hän sen juuri tuonut julki jos sinä sen tiedät. Toiset pystyvät olemaan omia itsejään puutteineen.


   • Anonyymi

    Niin, sun mielestä tv-ohjelmassa ollaan omalla nimellä ja naamalla sillain niinku salaa. Oletko ihan toope?!


   • Anonyymi

    Oli se jotenkin havahduttavaa kun rouva oli käynyt läpi raskaat syöpähoidot ja tv ohjelmassa tuli esille ettei isäntä ollut koskaan osallistunut kotitöihin.

    Lujaa tekoa oleva nainen. Paljasti sentään pettymyksensä kun oli makkarassa ollut niin hiljaista.


   • Anonyymi

    Voisi etsiä kamerastaan hyperbola-suodattimen ja ottaa käyttöön.


   • Anonyymi

    Onko tämä se pellettilämmittäjä joka ei ehdi osallistua kotitöihin, kun puiden pilkkominen vie kaiken ajan?


  • Anonyymi

   Kämppäkin myynnissä länkkärissä.

   • Anonyymi

    Missähän sitä nyt myydään?


  • Anonyymi

   Monta kantoa ja katajaa joutuu raivaamaan tieltään ennenkuin pääsee eduskuntavaali ehdokkaaksi. Ihmisillä ei ole tapana unohtaa näitä omilleen suunsoittajia.

  • Anonyymi

   Eniten minua hämmästyttää että monet työttömät ja heikommassa pätkätyössä olevat jaksaa kannattaa ja puhua persujen puolesta. Se on meinaan niin kylmää kyytiä työttömille ja vähäosaisille mitä heidän puolueohjelmansa ja talouspuolensa linjaa. Niistä vaan pidetään pienempää meteliä koska nuo selkään läpsyttelyt tulee helposti juuri tältä ei niin vankkaa työhistoriaa omaavilta kavereilta. Ja tähän porukkaan uppoaa sellainen kulloistakin valtaa kritisoiva karkea puhe, asia-argumentteja ei tarvitse miettiä kun äänestäjät niitä ymmärrä eikä jaksa edes kuunnella..
   Voisin kysyä että kuinka moni persujen ehdokas oikeasti osaisi lukea ja ymmärtää esim. budjettia? Mikä mihinkäkin tulee ja mikä on lain mukaan pakko hoitaa . On siinä kyllä perehtymistä monelle!

  • Anonyymi

   Perussuomalaisista ei ole asioiden hoitajiksi.

  • Anonyymi

   Tuossa aiemmin herätin kysymyksiä koskien valtuuston puheenjohtajan toimintaa. Nyt voisin hallituksen puheenjohtajasta sanoa, että verottajan silmissä tuo jatkuu työsuhteena. Tähän on päivän selviä soveltamisohjeita. Tuossa ei ole yrittäjän riskiä, työ jatkuu ilman kilpailutusta jne. Seuraamuksia lienee tulossa, jos joku nostaa kysymyksen.

  • Anonyymi

   Tää tyyppi on äärioikeistolainen. Miettikää sitä.

  • Anonyymi

   Äärioikeistoa tai -vasemmistoa en ole äänestänyt koskaan, enkä ole Jämsän politiikassa mukana.

  • Anonyymi

   Lisään vielä. Poti on esteellinen hallituksen puheenjohtajaksi, jos verottaja tulkitsee tilanteen kuitenkin työsuhteeksi. Jämsä on erinomaisen huonosti selvillä pykälistä, jotka kunnallista toimintaa koskevat. On vaara, että sellaista kuntaa viedään kuin kuoriämpäriä.

  • Anonyymi

   Seuraan mitä suurimmalla mielenkiinnolla, mitä tästä vielä tulee. Kunnan palkollinen hallituksen puheenjohtajana ja valtuuston puheenjohtaja pihalla kuin lumiukko. Kommentoikaa nyt jämsäläiset,. oletteko tällaista ansainneet.

  • Anonyymi

   Joko on kysytty TekLan puheenjohtajalta (ps) päätöksen taustat?

  • Anonyymi

   Tekla on tehnyt osan päätöksistä. Sieltä löytyy perustelu, joka todennäköisesti kestää valituksen. Eriävä mielipide on turha, jos sen suomaa oikeutta valittamiseen ei käytä, kun asia ei ole muuttunut. Hallitus ja valtuusto tässä ovat virheen tehneet kun hallituksen pj jatkaa. Kipin kapin asia verottajalle.

   • Anonyymi

    Taisit tietää itsekin talonmiehen kelpoisuuden hallituksen puheenjohtajaksi. Eikä siihen vaikuta mitä mieltä verottaja on yrittäjän suhteesta entisiin työtehtäviinsä.

    Lex:

    "Kenellä on kelpoisuus kunnanhallitukseen?

    Kunnanhallituksen jäsenen tulee täyttää yleisen vaalikelpoisuuden kriteerit. Vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö jonka kotikunta kyseinen kunta on ja jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kunnallisvaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan. Samoin edellytetään, ettei henkilö ole holhouksen alainen.

    Vaalikelpoisuus kunnanhallitukseen edellyttää kuitenkin lisäksi muiden kriteerien täyttymistä. Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon. Valtuustoon taas ovat vaalikelpoisia kaikki muut yleisen vaalikelpoisuuden kriteerit täyttävät henkilöt paitsi, valtion virkamies, joka hoitaa välittömästi kunnallishallintoa koskevia valvontatehtäviä, kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka toimii kunnanhallituksen tai lautakunnan tehtäväalueen johtavassa tehtävässä tai sellaiseen rinnastettavassa vastuullisessa tehtävässä. Samoin vaalikelpoisuus puuttuu kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa oleva henkilöltä sekä kuntayhtymän jäsenkunnan valtuuston osalta kuntayhtymän palveluksessa olevalta henkilöltä, joka asemaltaan voidaan rinnastaa henkilöön, joka toimii kunnanhallituksen tai lautakunnan tehtäväalueen johtavassa tehtävässä tai sellaiseen rinnastettavassa vastuullisessa tehtävässä.

    Kunnanhallituksen jäseneltä on kuitenkin poissuljettu vielä enemmän virkoja ja työtehtäviä kuin valtuutetulta. Kunnanhallitukseen ei myöskään ole vaalikelpoinen kunnan keskushallinnossa kunnanhallituksen alaisena toimiva kunnan palveluksessa oleva henkilö, kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka lautakunnan esittelijänä tai muuten vastaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelusta eikä henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle kunnanhallituksessa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Henkilöstön edunvalvonnasta asianomaisessa kunnassa huolehtivan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen puheenjohtaja ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Vaalikelpoinen ei myöskään ole henkilö, joka yhteisön neuvottelijana tai muussa vastaavassa ominaisuudessa vastaa edunvalvonnasta.

    Enemmistön kunnanhallituksen jäsenistä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa olevia henkilöitä."


  • Anonyymi

   Ei tällaista häirikköä valtuustoon! Äänestäjä tunne vastuusi.

  • Anonyymi

   Nyt luetaan tarkasti lakia, kun se lukijoille sopii. Tilanne ei ole muuttunut siitä mitä oli kun Poti irtisanoutui. Silloin tilanne näytti huonolta ja siksi tuli peliliikkeitä. Nyt kuvio paljastui ja palaa alkutilanteeseen eli työntekijäksi. Muuttuuko Potin harkinta nyt? Kelpaakin hallitukseen ja vielä puheenjohtajaksi.

   • Anonyymi

    Rantanen oli hallituksen pj kunnes pääsi eduskuntaan.
    Kai eläkkeelle jäämistä voi kutsua irtisanoutumiseksi. Teknisesti niin, mutta aika väkisin tässä väännetään ongelmaa asiasta joka ei ole ongelma.


  • Anonyymi

   Eläkkeellä sivutuloja vanhasta hommasta ilman yrittäjäriskiä ja kilpailutusta. Ei mene läpi verottajalle. Vastaavia tapauksia on teollisuudesta.

   • Anonyymi

    Mistä tässä oikein väitellään?
    Luulin aiheena olevan voiko talkkariyrittäjä olla hallituksen pj.
    No onko talkkari johtoryhmän jäsen?
    Valmisteleeko talkkari asioita päätöksentekoa varten? Eipä taida.


  • Anonyymi

   Aihe on se, MIKSI POTI EI JATKANUT NORMAALEISSA TÖISSÄ. Haluaa sekä eläkkeen että palkan ja vielä hallituspalkkiot. Jostakin näistä on nyt luovuttava ja verottaja tulee ottamaan omansa.
   Tehkää nyt joku ilmoitus verottajalle, siellä on anonyymi kanava sitä varten.

   • Anonyymi

    Nuija, tuo on aivan normaalia toimintaa, jos haluaa tehdä eläkeläisenä töitä. Ei siihen kyllä verottaja liitymitenkään ja varmasti omansa hakee aina pois, vaikka ei tehtäisi ilmoituksiaan. Kun se on verottaja.


   • Anonyymi

    Onko joku syy epäillä että verottaja ei saisi mitä verottajalle kuuluu?

    Kun kyseenalaistettiin sitä, voiko eläkkeelle jäänyt kaupungin työntekijä toimia kaupunginhallituksen puheenjohtajana, niin vastaus on: kyllä voi.


  • Anonyymi

   No asian päättämiseksi ilmoitus verottajalle on nyt tehty. Calm down kaikki ja odotelkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4460
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   409
   4055
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   53
   3282
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   3006
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1950
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   998
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   81
   866
  8. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   34
   802
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   52
   784
  10. Persujen laiva on uppoamassa!

   Persujen laiva ajoi vaaleissa kiville ja pomopersu otti lopputilin. Kauanko Persulaiva pysyy vielä pinnalla? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6b
   Perussuomalaiset
   227
   655
  Aihe