Koirat ja kurittomat lapset painajaisia naapurissa

Anonyymi

Nykyaikana ihmiset ovat saavuttaneet älyllisen reilun alamäen josta osoituksena kaiken muun piittaamattomuuden lisäksi ovat koirat sekä täysin kuritta kasvatetut lapset. Ei rivaria, ei omakotitaloa tai kerrostaloa, jossa ei tarvitsisi kärsiä edellä mainituista häiriköistä. Muutit miten monta kertaa tahansa, toiveikkaana, niin aivan sama juttu joka kerta.

Miksi hitossa ihmiset ottavat koiria kaupungissa millaiseen asuntoon tahansa? Mikä noissa haukkuvissa haisevissa karvaisissa elukoissa (jotka ovat lisäksi petoeläimiä raateluhampaineen) ihmisten enemmistöä kiehtoo? Onko koirien "ihquus" jonkinlaista masokismia? Onko kiva pakottautua viemään niitä kuselle, onko kivaa keräillä sontia muovipussiin ja päästää elikko loikomaan sänkyyn tai sohvalle? Eikö niiden haukkuminen vie hermoja? Tai kynsien ja hampaiden tekemät vauriot asunnoille? Te ette myöskään mieti globaalisti sitäkään, että koira- ja kissabuumi vie luonnolta yhä enemmän tilaa niiden ruokateollisuuden takia. Naapurilta te koirailijat viette ainakin hermot ja terveyden. Teistä suurin osa ei opeta koiraa olemaan hiljaa yksin asunnossa, te ette opeta sitä kohtaamaan käytävässä muita asukkaitaa, vaan oletatte kaikkien naapureidenne pitävän siitä että karvaturrinne hyppii toisen vaatteille ja haukkuu vielä lopuksi.

Miksi te nykyihmiset ette myöskään kasvata lapsianne hyvin käyttäytyviksi ja muut ihmiset huomioiviksi? Te annatte lapsenne elää kuin pellossa, te annatte kaikessa heille periksi ja olette roolissanne muka-kavereita ettekä vanhempia. Te annatte lastenne riehua 24/7 kerrostalossa pomppien, jytistellen, leluja paiskoen ja kiljuen. Te hommaatte vierinaapureista välittämättä rivarinne tai omakotitalonne pihalle trampoliinin ja pian siellä kiljuu suuri lauma.

Olen näiden ilmiöiden vuoksi menettänyt uskoni kokonaan ihmisiin, ihmisyyteen ja tulevaisuuteen.

3

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meidän talon koirat on kyllä kivoja. Ei hauku. Lapset on toista. Ikkunaa ei voi pitää auki.

  • Anonyymi

   Ymmärrän että oman koiran haukunta kuulostaa linnun laululta, kuten omien jälkeläistenkin älämölö, mölinä mekastus ja rellestys. Ja ymmärrän, että voi haluta ottaa koiran, koska on kivaa kun saa liikuntaa ja joku tarvitsee sinua kun lapset ovat jo isoja, syövät ja pukevat itse, ja on kivaa kun joku palvoo sinua? Koirat puolustavat omistajaansa oli hän millainen tahansa.

   Suurin osa koirista onaina hiljaa, koiria koulutetaan paremmin ja niihin pistetään enemmän rahaa kuin lapsiin.

   Maalla pidetään pihoissa räksyttämässä ohi kulkevia tai jopa häkeissä, mutta kaupunkien keskustoissa haukunta on kyllä harvinaista.

   Koirien määrä on kyllä valtava ja jos ihmisellä on hiukkanenkaan tervettä järkeä ja maalaisjärkeä ja realismia ja järjenhivenkään, hänen pitäisi ymmärtää ,ettäoman rekun haukkuminen kuin oman pekkapirjukankaan möyke ei kuulosta muille samalta kuin hänelle itselleen.

   Maailmassa on mljardeja ihmisiä ja 30 000 lasta kuolee joka päivä nälkään. Aivan yhtä vähän kuin he ovat kiinnostuneita näistä lapsista, aivan yhtä vähän muilla ihmisillä on oikeus olla kiinnostunut rekunsta ja pekkapirjukasta.

  • Anonyymi

   No, koira ja lapset reagoivat ympäristön käytökseen. Toivotan sinulle silti hyvää kesää 🏖️

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   7681
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   199
   6245
  3. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   3640
  4. Kauhea kuva Stefun instassa

   Onko itse piru sarvineen? Saa aikaan kylmiä väreitä.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   3431
  5. Äänestysaktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä - demokratia kärsii

   Äänestys­aktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä: ”Alkaa olla demokratian kannalta kriisitasolla”, sanoo tutkija. https://www.hs.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   200
   2253
  Aihe