Koirat ja kurittomat lapset painajaisia naapurissa

Anonyymi

Nykyaikana ihmiset ovat saavuttaneet älyllisen reilun alamäen josta osoituksena kaiken muun piittaamattomuuden lisäksi ovat koirat sekä täysin kuritta kasvatetut lapset. Ei rivaria, ei omakotitaloa tai kerrostaloa, jossa ei tarvitsisi kärsiä edellä mainituista häiriköistä. Muutit miten monta kertaa tahansa, toiveikkaana, niin aivan sama juttu joka kerta.

Miksi hitossa ihmiset ottavat koiria kaupungissa millaiseen asuntoon tahansa? Mikä noissa haukkuvissa haisevissa karvaisissa elukoissa (jotka ovat lisäksi petoeläimiä raateluhampaineen) ihmisten enemmistöä kiehtoo? Onko koirien "ihquus" jonkinlaista masokismia? Onko kiva pakottautua viemään niitä kuselle, onko kivaa keräillä sontia muovipussiin ja päästää elikko loikomaan sänkyyn tai sohvalle? Eikö niiden haukkuminen vie hermoja? Tai kynsien ja hampaiden tekemät vauriot asunnoille? Te ette myöskään mieti globaalisti sitäkään, että koira- ja kissabuumi vie luonnolta yhä enemmän tilaa niiden ruokateollisuuden takia. Naapurilta te koirailijat viette ainakin hermot ja terveyden. Teistä suurin osa ei opeta koiraa olemaan hiljaa yksin asunnossa, te ette opeta sitä kohtaamaan käytävässä muita asukkaitaa, vaan oletatte kaikkien naapureidenne pitävän siitä että karvaturrinne hyppii toisen vaatteille ja haukkuu vielä lopuksi.

Miksi te nykyihmiset ette myöskään kasvata lapsianne hyvin käyttäytyviksi ja muut ihmiset huomioiviksi? Te annatte lapsenne elää kuin pellossa, te annatte kaikessa heille periksi ja olette roolissanne muka-kavereita ettekä vanhempia. Te annatte lastenne riehua 24/7 kerrostalossa pomppien, jytistellen, leluja paiskoen ja kiljuen. Te hommaatte vierinaapureista välittämättä rivarinne tai omakotitalonne pihalle trampoliinin ja pian siellä kiljuu suuri lauma.

Olen näiden ilmiöiden vuoksi menettänyt uskoni kokonaan ihmisiin, ihmisyyteen ja tulevaisuuteen.

9

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meidän talon koirat on kyllä kivoja. Ei hauku. Lapset on toista. Ikkunaa ei voi pitää auki.

    • Anonyymi

      Ymmärrän että oman koiran haukunta kuulostaa linnun laululta, kuten omien jälkeläistenkin älämölö, mölinä mekastus ja rellestys. Ja ymmärrän, että voi haluta ottaa koiran, koska on kivaa kun saa liikuntaa ja joku tarvitsee sinua kun lapset ovat jo isoja, syövät ja pukevat itse, ja on kivaa kun joku palvoo sinua? Koirat puolustavat omistajaansa oli hän millainen tahansa.

      Suurin osa koirista onaina hiljaa, koiria koulutetaan paremmin ja niihin pistetään enemmän rahaa kuin lapsiin.

      Maalla pidetään pihoissa räksyttämässä ohi kulkevia tai jopa häkeissä, mutta kaupunkien keskustoissa haukunta on kyllä harvinaista.

      Koirien määrä on kyllä valtava ja jos ihmisellä on hiukkanenkaan tervettä järkeä ja maalaisjärkeä ja realismia ja järjenhivenkään, hänen pitäisi ymmärtää ,ettäoman rekun haukkuminen kuin oman pekkapirjukankaan möyke ei kuulosta muille samalta kuin hänelle itselleen.

      Maailmassa on mljardeja ihmisiä ja 30 000 lasta kuolee joka päivä nälkään. Aivan yhtä vähän kuin he ovat kiinnostuneita näistä lapsista, aivan yhtä vähän muilla ihmisillä on oikeus olla kiinnostunut rekunsta ja pekkapirjukasta.

    • Anonyymi

      No, koira ja lapset reagoivat ympäristön käytökseen. Toivotan sinulle silti hyvää kesää 🏖️

    • Anonyymi

      Painajaisia on myös narkkarit siihen muu örveltäminen, musiikin kovalla popittaminen. Ja jatkuvasti tupakalla ravaajat, kantapääjytinä, ovien paiskominen ja omien asioiden isoon ääneen pölöttäminen.

    • Anonyymi

      Ei täytä mitään lääketieteellisen tutkimuksen kriteereitä tuo kirjoitus. Levität jopa väärää tietoa.

    • Anonyymi

      Asuin kerran yhdessä pienoiskerrostalossa jossa yläkerran 2 lasta juoksi edestakaisin lattia jytisten monta tuntia päivästä toiseen kuukaudesta toiseen.

      Kaksi vuotta sitä jytinää kuunneltuani muutin pois.

      Minkälainen elämä niilläkin lapsilla mahtoi olla ?

      Koskaan en nähnyt niitä pihalla.

      Ne eivät tehneet mitään muuta kuin juoksivat ympäri kämppää kaikki päivät.

      Eikä varmana kuulu normaaleihin elämisen ääniin tuollainen touhu.

    • Anonyymi

      Minulla on ilmeisesti käynyt tuuri koska yhdelläkään naapurilla ei ole koskaan ollut koiraa, tai ainakaan en ole kuullut tai nähnyt niitä. Olen kuitenkin asunut pikaisen laskelman mukaan kahdeksassa eri talossa. Viimeisen 10 vuoden aikana lapsista ja nuorista on kuitenkin alkanut olemaan koko ajan enemmän ja enemmän häiriötä. He kiljuvat ja rääkyvät kuin mielenvikaiset (anteeksi ilmaisu mutta en keskinyt parempaa). Kyse ei ole mistään stereotyyppisistä leikkimisen ja keskustelun äänistä vaan todellakin aivan järjettömästä älämölöstä. Jokainen takuulla tietää millaista metakkaa tarkoitan.

      Moni pikkulapsikin liikkuu yksin eikä vanhempia näy missään. Täällä ei onneksi ole juoppoj, narkkeja, mamuja tai muitakaan ongelmatapauksia mutta en todellakaan antaisi eskari-/alakouluikäisen lapseni liikkua yksin. On olemassa muitakin vaaroja kuin nuo mainitsemani ongelmatapaukset, esimerkiksi se, että lapsi päättääkin lähteä kävelemään jonnekin metsään eikä sitten enää löydä takaisin (Vapepa muuten perustettiin sen jälkeen kun vuonna 1963 eräs viisivuotias tyttö katosi kotipihaltaan ja löytyi kolmetoista päivää myöhemmin menehtyneenä. Etsintäpartio oli erittäin huonosti organisoitu).

      Mutta joo, lasten ja nuorten häiriköinti on täällä se suurin ongelma. Ei sille kukaan kuitenkaan tee mitään, ei edes lastensuojelu, sillä nykyään on täysin "normaalia", että alakouluikäisten lasten ja nuorempien leikkiminen kuulostaa lähinnä avun- ja tuskanhuudoilta, teini-ikäisten "keskustelu" taas kuulostaa oudolta muminalta jonka joukossa on jotain ihmeellistä räkätystä. On myös "normaalia", että alaikäisetkin saavat liikkua täysin vapaasti vaikka yöllä. Ei ole ihmekään, että lasten ja nuorten älykkyys laskee nykyään kuin lehmän häntä.

      • Anonyymi

        Näinpä yhdyn täysin tekstiisi,lisänä kasvatus ulkoistettu päiväkodille,eskarille,koululle yms valtion tahoille, vanhemmat työntää hoitoon sinne,vaikka toinen tai molemmat vanhemmat olivat työttömänä kotona,näkeehän sen vanhemmista jo kuinka väsyneitä ja kiukkuisia ne on kun jos täytyy päivänkin sietää omaa pershedelmää.


    • Anonyymi

      Kuule. Työttömatkin käy työhaastatteluissa ja tekee työhakemuksia. Ne ei ole millään "lomalla".

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      78
      3915
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3042
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2980
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2818
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2774
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2515
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      283
      2357
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      220
      2054
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1977
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1937
    Aihe