Markettien kassat

Anonyymi

Kyllä City-Marketin kassat voisivat hakea oppia Prisman kassojen toiminnasta. Prisman kassat jaksavat olla ystävällisiä ja palvelualttiita, toisin kuin City-Marketissa missä huomaa ettei työ oikein jaksa kiinnostaa. Jäähän kassojen käyttäytymisestä se viimeinen jälki asioinnista, oliko se sitten hyvää tai huonoa.

5

51

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   HUUMEET JA ALKOHOLISMI K-Market-logo-680x50
   Turkulainen asiakas lähetti viestin kauppias Pirre Mahlbergille: onnistuisiko mitenkään ruokatavaroiden kotiinkuljetus, vaikka verkkokauppa ei enää tarjonnut vapaita aikoja toimitukselle? Perhe oli saapumassa Turusta vasta yömyöhään mökilleen Leville, ja iltapalatarpeet olisivat tarpeen.

   Sirkan kylässä Levillä sijaitsevan K-Market LevinPoron omistaja Mahlberg vastasi turkulaisille saman tien, että totta kai onnistuu.

   Hiukkasen asiakas etelästä ihmetteli, kun kysyin murtohälytyskoodit ja ilmoitin, että toimitan ruokatavarat jääkaappiin asti. Kuivatavarat pinosin pöydälle. Ilman muuta.

   Nämä samat turkulaiset tietävät nyt ottaa yhteyttä suoraan Pirre Mahlbergiin, kun reissu Leville on tiedossa. Mahlberg kiikuttaa ruoat mökille valmiiksi odottamaan joka kerta.

   Kauppa on kylän keskellä
   Pirre Mahlbergin kauppa sijaitsee pienellä paikkakunnalla, joka on omistajansa sanojen mukaan perinteinen, tiivis Lapin kylä. Kaikki tuntevat toisensa ja on itsestäänselvyys, että kaikki myös auttavat toisiaan. Kauppa on kaiken keskiössä. Se näkyy erityisesti kauppiaan arjessa.

   Minä olen sellainen ongelmanratkaisija, Mahlberg naurahtaa.

   Kaupalla on aina joku paikalla, joten kyllä me toimitetaan tavarat ja välitetään viestit sekä avaimet. Arvostan sitä luottamusta.

   Kylällä järjestetään myös tapahtumapäiviä, joita Mahlberg on aktiivisesti mukana järjestämässä. Ohjelmassa on yleensä tanssia, pomppulinna, arpajaisia ja tietysti makkaranpaistoa. Poroja tuodaan paikalle ja Mahlberg miettii jonkun houkuttelevan tarjouksen myymäläänsä.

  • Anonyymi

   Ei ole moitittavaa Cittarin eikä Prisman kassoja kohtaan, mutta Minimanissa kassat toimivat paljon reippaammin, ripeämmin kulkee tavara liukuhihnalta kassan läpi. Kaikissa myymälöissä saan hyvää palvelua missä asioin.

   • Anonyymi

    Kyllä kaikesta huomaa Mini -Manin olevan kauppa mitä eivät keskusliikkeet ohjaile ja palvelu pelaa kaikilla tasoilla. Mukava asioida.


  • Anonyymi

   No tilaa sitten kotias jos kerran ostokset pilaantuu siitä kun joku ei ole niinkuin sinä haluat. Säälittävä kitisijä.

  • Anonyymi

   Cittarissa kassatyöntekijät sentään toivottavat hyvää illanjatkoa/viikonloppua yms. Missää muualla kukaan ikinä toivotellu mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   135
   4811
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   4170
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   75
   3043
  4. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   338
   2543
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   2451
  Aihe