Firefoxin palkkien poisto

Anonyymi

Firefoxin päivityksen myötä ruudulle ilmestyi aivan uusi vaakapalkki aiempien yläpuolelle, jossa näkyvät aiemmin avattujen sivujen otsikot. Muutoksen myötä palkit vievät nyt yhteensä kolmanneksen koko ruudun tilasta pystysuunnassa, joka oli jo alun perin järjettömän matala suhteessa leveyteen. (Tietokoneliikkeissä ei ole enää tarjolla tekstin lukemiseen paremmin soveltuvia kuvasuhteita. )

Edellä mainittu Firefoxin muutos johtaa siihen, että saan nyt olla koko ajan skrollaamassa alaspäin eikä sivujen kokonaisuus hahmotu enää kunnolla.

Osaako kukaan neuvoa, miten voisin poistaa kyseisen palkin?

9

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinkin yllättävästä ja arvaamattomasta paikasta kuin Asetuksista löytyy ratkaisu moneen pulmaan. Tähänkin.

  • Anonyymi

   Etsin ratkaisua ongelmaan firefoxin asetuksista, mutten löytänyt.

  • Anonyymi

   Löysin ylimmästä palkista kohdan "näytä valikkopalkki". Kun poisaktivoin "valikkopalkin", se johti vain siihen, että ylin palkki katosi.

  • Anonyymi

   Olen tosiaankin etsinyt asetuksista kohtaa, jonka avulla saisin pois ruudulta listauksen edellisistä sivuista, mutten löytänyt. Ehkä voisit opastaa minua, kun kerran tiedät, missä se on ?

  • Anonyymi

   Aiempia sivuja listaavan palkin alla on palkki, joka on täynnä minulle tuntemattomia kuvakkeita. Sekin palkki joutaisi pois, niin saisin ruutunäkymää korkeammaksi.

  • Anonyymi

   Tuo viimeisin taisikin olla huonompi idea, koska ko. palkki sisältää myös kuvakkeen, josta pääsee muuttamaan asetuksia. :)

  • Anonyymi

   Minulle tuli Firefoxin päivitys, versio 89, kahdelle koneelle muutama päivä sitten. Molemmissa on Windows 10. Nyt toiminta on täysin ala-arvoista, ennen ei mitään havaittavaa ongelmaa. Teksti- ja linkkivärejä ei saa säädettyä siedettäviksi. Sivustoja jotka ennen näkyivät kokonaisina, joutuu nyt skrollaamaan. Taulukoista, esim Forecan 10 pv sää, puuttuu osia, ei tietoja vaan viivastoja, jne. Olen säätänyt asetuksia vaikka kuinka, mutta en ole vielä löytänyt entisen veroista tilannetta.

   Onko muilla samoja kokemuksia?

   Tilapäisesti olen nyt käyttänyt Google Cromea. Se toimii hyvin, mutta mainoksia tulvii häiritsevästi. En ole vielä ehtinyt selvittämään voisiko niitä vähentää.

   • Anonyymi

    Ublock Origin selaimeen niin poistuu kaikki mainokset


  • Anonyymi

   Ota Chrome käyttöön..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   5961
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2023
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1650
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1265
  5. 41
   1148
  Aihe