Ford 5ooo 4.2

Anonyymi

Teetin kansiremontin ja venttiilejä meni uusiksi muutama, nyt kansi paikoillaan ja kaikki Ok, nyt täytyisi säätää venttiilien välykset mutta miten sen teen välykset tiedossa ohjeita monen moisia kertokaapa yksinkertainen tapa miten se tapahtuu oikealla tavalla sytytys järjestys on 1 3 4 2. Kiitos etukäteen. T.Ari

2

142

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Teeppä näin, koneen oltava jäähtyneenä. Tässä Foodissa ei ole käynnistys veiviä joten hommaa apumies.
   Nosta toinen takapyörä ylös ja 6 vaihde päälle. Laita sormet ykkös ja nelos sylinterien pakoventtiilien painajan päälle.  Pyöritä taka pyörää niin että  tunnet jommankumman käden venttiilin painajan liikkuvan. Pyöritä pyörästä niin paljon että jommankumman kyseinen sylinterin pakoventtiili sulkeutuu ja imuventtiili hiukan liikahtaa.
   Jos ykkössylinterin venttiilit oli kyseessä, niin silloin nelossylinterin molemmat venttiilit on säädettävissä. Jos nelossylinterin venttiilit oli liikkeessä, niin silloin ykkössylinterin venttiilit on säädettävissä.  
   Kakkos ja kolmos sylinterien venttiilit säädetään täsmälleen samalla tavalla. Näin säädettäessä ei sytytys järjestyksellä ole väliä, koska  ykkönen ja nelonen on parit, samoin kakkone ja kolmonen.

  • Anonyymi

   Ensimmäinen vastaaja.
   En huomannut tuota juttua kirjoittaessa sitä, mistä löysit sopivan paksuisen kannentiivisteen? Ongelmana on saada sopivaa paksuutta. Alkuperäinen on n 0,9 mm paksu, tuli renkaiden kohdasta tietysti paksumpi. IKH lta löytyi muistaakseni 1,4 mm paksu, jonka ostin. Tämä pudotti puristussuhdetta niin paljon että jo nollan lämpötilassa pitää käynnistyessä hehkuttaa.
   Jälkeenpäin sain kuulla, että petrooli  5 tonnisen tiiviste olisi sopiva. IKH on tuonut aikanaan tätä tiiviste vaikka tietääkseni Suomeen ei ole tuotu yhtään 5t traktoria??? Omituinen juttu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   3916
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   3653
  3. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   59
   2138
  4. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1854
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1831
  Aihe