Kesätöissä

Anonyymi

Tein faijan firmassa kesämökkien ja vuokrakämppien kunnostushommia ja viikkosiivouksia. Aamupäivällä faija heitti minut pieneen mökkikylään, jossa piti hoitaa muutama mökki luovutuskuntoon. Kaikissa mökeissä oli kyllä omat saunat, ja useimmissa joku palju tai poreammekin, mutta alhaalla rannassa oli sitten varattavissa oleva rantasauna ja tietenkin laituri, josta pääsi uimaan ja soutelemaan.

Mökit oli laitettu kondikseen eikä rantasaunalle ollut sille illalle varauksia, joten hetivalmis kiuas antoi hyvät löylyt ja sain duunihiet pestyä pois. Mökkien varaukset alkaisivat vasta muutaman tunnin kuluttua, joten uskaltauduin ihan munasillani laiturin päästä uimaankin. Uidessa huomasin veneen köyden olevan jotenkin oudon pingottuneena ja ajattelin uida veneen luo ja työntää sitä parempaan asentoon maalle.

Juuri kun olin venettä työntämässä kuulin auton ovien ääniä ja lähdin vähän paniikissa saman tien uimaan kohti laituria. Ennen kuin ehdin laiturin luo, niin rantaan paukahti jo pari keski-ikäistä naista he tervehtivätkin minua vähän liiankin iloisesti.
-Moi, me ollaankin vähän ajoissa, mut onkohan meidän mökki jo valmiina, toinen naisista huikkasi.
Voihan vittu, ajattelin mielessäni. Mökki oli kyllä valmiina, mutta minä munasillani täällä vedessä. He lähtivät vielä oikein kävelemään laiturin päähän minua vastaan.
Ajattelin, että nyt on toimittava nopeasti ja nousin muina miehinä alasti järvestä ja peitin toisella kädellä vehkeeni. Naiset pysähtyivät kuin seinään ja jäivät tuijottamaan minua.
-Pahoittelut tästä, mutta ajattelin nopeasti kastautua, kun sain mökit luovutuskuntoon. Kyllähän minä voin teille jo avaimet antaa.
Toinen naisista heitti salamannopeasti takaisin. -Kyllähän täällä ihan luovutuskuntoiselta näyttää. Ja he molemmat räjähtivät nauramaan.
Hain saunalta shortsit ja t-paidan ylleni ja lähdin näyttämään naisille heidän mökkinsä. Se olikin lähimpänä saunarakennusta ja laituria.

Naiset kiittelivät kovasti ja asettuivat mökkiinsä. Muiden vuokraajien tuloon oli vielä pari tuntia aikaa, joten tapoin aikaa ottamalla aurinkoa rannassa ilman paitaa. Eipä aikaakaan, kun toinen naisista tuli hakemaan minua avuksi ilmastointilaitteen käynnistämiseen. Astuin mökkiin sisään ja näytin kaukosäätimen käyttöä toisella naisista. Samaan aikaan makuuhuoneesta astui olohuoneeseen toinen naisista ilkosen alasti. Jähmetyin aivan paikoilleni ja kuulin korvissani naisen sanovan: -Pahoittelut, kun me niin yllätimme sut siellä rannassa ja ajateltiin, että ehkä meidän pitäisi tasata tilit sun kanssas...

3

5817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei huono. Mitä tapahtuu...

    • Anonyymi

      Lukiolaispoikana olin talonmiehenä Puulalla sukulaismiehen vuokrattavilla kesämökeillä. Pari niistä oli saarissa, ja busterilla vein niille kerran polttopuutäydennystä. Toisella mökeistä oli saksalaispariskunta, nelikymppisiä, joista kaupallakin tiedettiin että he saaressa ja järvellä soudellessaan harrastivat alastomuuskulttuuria. Siinä asussa mies tuli rantaan auttamaan polttopuiden siirrossa ja pinoamisessa saunan päätyyn. Rouva ilkosillaan vilkutteli mökin patiolta, ja vastasin tervehdykseen. Ehtisinkö jäädä kahville, mies kysyi, he olivat juuri aikomassa keittää. Mitäpä muutakaan. Noustiin patiolle, jossa rouva tervehti minua kädestä. Pitkä vaaleankihara tukka, pisamoita ja tummanruskea tuhti karvoitus, johon en kyllä tohtinut vilkaista. Niin valmistui kahvi, istahdettiin pöytään ja juteltiin mitä kielitaito antoi myöten. Minulla oli t-paita ja shortsit, isäntäpariskunta paratiisillisesti nahkasillaan. Se oli outo asetelma, jossa totta kai väreili. Jälkeenpäin olen ajatellut, vaikka siinä sen jo oivalsin, että aviomies taitaa ylpeänä ja varta vasten esitellä minulle vaimoaan. Eloa oli rouvankin silmäkulmassa, ellei suorastaan flirttiä, kun vähän kuin sattumalta asettui asentoihin. Olen monesti tuuminut, mitä olisi tapahtunut, jos jollain keinolla olisin itsekin päässyt eroon paidasta ja shortseistani. Aivan järkyttävä seisokki siitä olisi seurannut, ja olisiko vieraanvaraisella isäntäväellä ollut vielä jotain senkin päälle tarjottavaa. Se jäi kokeilematta.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe