Niina Malmin johtaman Imatran kaupungin työilmapiiri on romahtanut kevään ja alkukesän aikana.

Anonyymi

Tuore kartoitus Imatran kaupungin virkamiehien keskuudessa osoittaa ilmapiirin romahtaneen kevään ja alkukesän tapahtumien johdosta. Kyselyyn vastasi 27 virkamiestä. Mitä on tapahtunut?

SDP:n valtuustoryhmä on yhdessä muutaman persun kanssa näyttänyt "närhen munat" ainakin kahdessa henkilövalinnassa välittämättä siitä, mikä on oikein. Valtaa on otettu vastuuttomasti. Valtuuston puheenjohtaja, kaupungin ylipäällikkö, sattuu olemaan demari. Hän on siis päävastuullinen tässä junttauksessa. Lisäksi häntä epäillään rikoksesta viisumiasiassa. Senkin on epäilty liittyvän henkilöjunttaukseen.

Onko väitteissä perää? Poliisi selvittää viisumijupakkaa. Kahdesta henkilövalinnasta on tehty tai tehdään valitus oikeusasteisiin. Kaupunki päätti tehdä ulkopuolisen selvityksen siitä, onko menetelty väärin, missä on oikein tekemisen raja. Asiat siis selviävät. Hyvä niin.

Harmi, että ollaan myöhässä ajatellen kuntavaaleja. Yli puolet äänistä on jo annettu. Onko ääniä annettu väärillä perusteilla? Onko luotettu ihmisiin, jotka eivät ole luottamuksen arvoisia? Jos nyt paljastuneet epäillyt väärinkäytökset olisi selvitetty pari kuukautta sitten, niin äänestäisikö joukko toisin?

Se, mitä tiedetään henkilövalintojen osalta, niin kaupunginjohtajavaalissa demariryhmä täydennettynä muutamalla persulla ohitti hakijoiden henkilö- arvioinnin, jätti pätevyydet huomioimatta ja äänestytti vastoin valmistelijan esitystä oman ehdokkaansa niukasti voittajaksi. Niukan enemmistön osoittaa se, että jos vain kaksi olisi uskaltanut tai halunnut äänestää esittelijän mukaista pätevämpää hakijaa, niin hänet olisi valittu. Asiasta on nostettu kanne syrjinnästä. Vararehtoritapauksessa Etelä-Saimaa kirjoittaa 10.6.2021, että "SDP äänestytti mieleisensä apulaisrehtorin, vaikka valitsijaryhmä oli päätynyt toiseen ratkaisuun." Siis molemmissa tapauksissa, SDP ei ole välittänyt virkakunnan valmistelun tuloksista ja pätevämmistä hakijoista. Ei ihme, että fiilikset romahtaa, kun virkavastuulla tehty työ heitetään vähätellen roskakoriin.

Mona Salin oli aikanaan Ruotsin demareiden voimahahmo. Hänellä meni valtion luottokortin haltijana omat ja vieraat rahat sekaisin. Tämä on tullut mieleen, kun seuraa kevään touhua henkilövalinnoissa. On mennyt oikea ja väärä sekaisin. Valtaa on käytetty väärin, kun ei ole välitetty oikeasta. Valta ja vastuu ovat vaikeita asioita. Valtikkaa ei pidä antaa henkilöille, jotka eivät osaa sitä käyttää.

Jutta Urpilaisen käyttämän vertauksen sanoin, demareiden touhussa näyttää olevan valuvika, joka pitää korjata. Virkavastuulla toimivien virkamiesten romahtanut hyvinvointi on totta.

13

338

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Enemmän vaikuttaa siltä, että näissä virkavalinnoissa on takana setädemarit.
   Rehtoripäätös on omituinen. Naisella kokemusta vaativista rehtoritöistä 13 vuotta ja koulutusta paljon enemmän sekä opettajan että rehtorin koulutustaustaa. Miehellä on 3 vuotta rehtorin sijaisuuksia. Ja puheet siitä että olisi jo hankkinut opettajakunnan luottamuksen voidaan unohtaa. Tainiolaiset vie ja muut kärsii hiljaa. Jos vanhemmat tietäisivät miten tämän apulaisrehtorin komennossa heidän lapsia komennetaan niin kohu nousisi siitäkin.

  • Anonyymi

   Kyllä Ovakolla pätevöityy virkatehtäviin, ennenkin.....

  • Anonyymi

   Syyllistäminen näköjään onnistuu sinulta👍 Sanoisin kyllä näin, että siellä johdossa on kyllä muitakin riidan kylväjiä ja tämä pahoinvointi ei varmasti johdu demareista!

   • Anonyymi

    Joo melko yksisilmäistä syyttämistä. Mut meillähän tällainen syyttely osataan 👌


  • Anonyymi

   Tämä on juuri sitä maalittamista mistä paljon puhutaan. Tällaisella maalittamisella ei ole mitään muuta tarkoitusperää kuin saada toinen mahdollisimman huonoon valoon.

   Eikö yhtään hävetä oma käytös? Saatko jotain sairasta tyydytystä tästä? 🤔

  • Anonyymi

   Otsikosta saa sellaisen kuvan, että Malm olisi yksin syyllinen huonoon ilmapiiriin. Aika törkeetä syyllistämistä.

  • Anonyymi

   Aha, ai nyt Malmia syytetään huonosta jo työilmapiiristäkin 😀 Aloitus ei voi olla muun kuin kokkarin tekemä 😉

  • Anonyymi

   Demarit jakaa grillimakkaraa,jakaisivat satasia niin voisin heitä äänestää.

   • Anonyymi

    Tuu käymään kulmilla niin voin muutaman satasen heittää.

    Storan mies


  • Anonyymi

   Kyllä Kokoomuksen riveistä löytyy valehtelijoita ja mustamaalaamaan ja mikä surkeinta niin se että merkittävässä virka- asemassa oleva selittelee kokoomuslaisten rikkeet pois ja palkkaa vielä kaiken lisäksi oman sukulaisensa virkaan ja lisäksi mikä eniten hämmästyttävää niin se että nämä pahimmat kokoomukselaiset ovat käännyttäneet demari kaupunginjohtajankin omaa leiriään vastaan.

   • Anonyymi

    Onneksi ei tullut äänestettyä kokoomuslaista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi ei tullut äänestettyä kokoomuslaista.

    Kokoomus on näyttänyt mihin pystyy ja se ei ole sivistyspuolueen toimintaa. Enpä olisi uskonut, että tämäkin päivä koittaa!


  • Anonyymi

   "Niina Malmin johtaman Imatran kaupungin työilmapiiri"

   Mistä lähtien Malm on johtanut Imatran kaupunkia? Voisiko aloittaja vastata?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   434
   6297
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4264
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2661
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2557
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2413
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2245
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1703
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1287
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1264
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1170
  Aihe