Paras synttärilahja, sanoi vaimoni.

Anonyymi

Olimme joskus leikkineet kahdestaan seksileikkiä jossa sidon vaimoni sänkyyn jalat levällään ja silmät sidottuna, alan hyväilemään ja lopulta nuolemaan avoinna olevaa pillua.
Vaimoni kuvittelee että joku vieras on hänen kimpussaan ja kiihoittuu valtavasti, pillu suorastaan tulvii jonne lopulta työnnän kovan kaluni muhimaan, hetihän vaimoni alkaa huohottamaan ja saamaan melkein heti pitkää orkkua.
Olimme silloin etelässä lomalla ja vaimoni täytti 26 vuotta, ajattelin yllättää hänet, olin kysellyt paikallisilta tummilta miehiltä olisiko joku jolla olisi oikein iso mela housuissaan ja löytyihän sellainen lopulta.
Sovin salaa vaimoltani että tämä tulee hotelliimme huoneen oven taakse illalla kello kymmenen.
Olimme taas sängyssä sidontaleikeissä ja vaimon silmät sidottuna pimppihän taas oli melkoisen märkä ja odotti sisäänsä kaluani, sanoin kuitenkin meneväni juomaan lasin vettä.
Avasin huoneen oven hiljaa ja päästin sen tumman miehen sisään joka meni vessaan riisumaan itsensä,
kauhistuin kun se hiljaa hiipi sieltä hirvee jortikka pystyssä, aloin katumaan jekkuani.
Vaimo makasi sängyssä selällään pimppi märkänä ja mies hiipi hiljaa sänkyyn ja alkoi välittömästi työntämään melaansa vaimoni märkään pimppiin.
Vaimo parkaisi, kun helvatin iso tatti alkoi työntymään hitaasti sisään ja huusi ei, ei, ei, rimpuilikin siinä, mutta mies painoi hitaasti kalua peremmälle pilluun.
Kalu oli jo melkein pohjassa ja paksun varren ympärillä pillunhuulet kireällä, huomasin kuinka vaimoni alkoikin rentoutumaan ja inisi hiljaa.
Musta kulli alkoi hitaasti kiihdyttämään tahtiaan ja siitäkös naiseni alkoi tykkäämään, vastatyönnöt alkoivat minkä sidokseni antoivat periksi, itselläkin oli kalu kovana ottaessani videokuvaa samalla.
Vauhti lisääntyi ja pillu litisi märkänä mustan kalun kiiltäessä vaimoni kiimanesteistä, alkoi melkoinen huuto kun orgasmi alkoi tulla naiseltani.
Musta mies kesti yllättävän kauan, ennen kun alkoi tyhjentämään lastiaan naiseni sisään.
Kalu pysähtyi lopulta ja otin lähikuvaa jossa näkyi kuinka spermat lähti liikkeelle, siemenputki paisui ja supistui vuorotellen, sieltä lähti varmaan melkoinen annos naiseni sisään.
Aina vain laukauksia lähti ja lopultahan sitä alkoi tulla purskadellen tiukan pillun huulten välistäkin ulos, paksu sperma valahti lakanalle.
Hitaasti mies veti kaluansa ulos ja ulos päästyään huomasin kuinka pillu jäi auki toviksi ja melkoinen lasti lorahti ulos ennen sen sulkeutumista, vaimoni huokaisi hengästyneenä.
Musta kalu alkoi veltostumaan hitaasti ja huuhdeltuaan sen vessassa, maksoin sovitun summan, vaimoni ei edes nähnyt kuka häntä nai.
Jalat levällään sidottuna vieläkin, työnsin melani pilluun ja melkein välittömästi alkoi lastini purku myös.
Hyvää syntymäpäivää, toivotin ja avasin siteet, vaimoni yhä huohottaessa sanoi, no huh, huh, tämä oli kyllä paras synttärilahja pillun yhä valuttaessa spermoja ulos.
Näytin kuvaamani videon ja sekös kiihoitti naiseni, huomasin kuinka hipelöi pilluaan sitä katsoessaan ja varsinkin se kohta jossa musta kalu alkaa laskemaan siemensatsiaan, sanoi että kyllä se varsinkin tuntui hyvältä kun kuumaa spermaa ruiskittiin sisään, aattelin ettei se lopu koskaan, aina vaan tuntui spermaiskut pimppini pohjassa, sanoi hän.
Katsoimme usein videota naidessamme ja joka kerta naiseni posket alkavat kuumottamaan ja ääneen ihmettelee että tuollainen mela on edes mahtunut sisään ja voi kauhea kun se teki tosi gutaa, vaatii uusintaa.
Parin päivän päästä se otettiin ja nyt ilman sidoksia, katsoin kuinka vaimoni meni sänkyyn kontalleen peppu pystyssä pillu märkänä odottamaan kun mies saapui, olin jo vähän mustasukkainenkin, pääsinhän minä kuitenkin aina jälkiliukkaille.
Palatessamme suomeen usein näen kuinka vaimo katselee salaa ottamaani videota ja käsi vatkaa pillua, no pääsinhän aina valmiiseen pöytään laskemaan lastini.

4

7169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisin tulla panee sun vaimoo paksulla kullillani!

    • Anonyymi

      Taatusti on joku Ville wee kirjoittanut kun ei ole taitoa tyydyttää jonnaa ja minulla ei ole mitään halua edes ajatella tyydyttää jonnaa.sen verran paljon matkailu muistoja on tarttunut hänelle 😂😂 ettei tulisi mieleenkään koskee noin likaista naista

    • Anonyymi

      Tietysti olisi upeaa ja kiimaista jos meilläkin kävisi noin. Rouvani on kohta 60v ja suuret rinnat ja pyöreän ja pyllyn omaava nainen..
      Tykkää kun saa rakastelua..

    • Anonyymi

      Pitäisikö laittaa puhelinnumeroni mukaan...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe