Nousu kilparyhmään

Anonyymi

Mikä erottaa yleisesti ottaen kilparyhmäläisen haasteryhmäläisestä? Mitä ominaisuuksia kilparyhmäläisellä pitää olla? Oma poika on nyt 10 ja haluaisi nousta haasteesta kilpaan. Ero ei ole iso parhaiden haasteryhmäläisten ja heikompien kilparyhmäläisten välillä. Mitä neuvoja antaisitte, mitä pitää kehittää, mikä on se suuri ero?

5

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Riippuu niin monesta asiasta. Valitettavasti myös siitä, kenen poika.

      Tuossa iässä kuitenkin tärkeimpänä sellaisena asiana, johon itse voi vaikuttaa, sanoisin treeniaktiivisuus, asenne ja taito. Taitoa voi ja pitää harjoitella myös omalla ajalla. Youtubesta löytyy pilvin pimein videoita. Myös kunto ja yleinen liikunnallisuus pitää olla kunnossa. Ei kannata luovuttaa, vaikkei heti onnistuisi. Jos tahtoa on, niin kyllä se jossain vaiheessa palkitaan.

    • Anonyymi

      Eikä se aina ole niin, että paras haasteryhmäläinen olisi huonompi kuin huonoin kilparyhmäläinen. Usein uudemmat joutuvat aloittamaan huonommasta ryhmästä, vaikka olisivat miten hyviä tahansa. Samoin muualta muuttaneet. Pelipaikkakin voi vaikuttaa ja se, mahtuuko kilparyhmään ylipäätään enempää. On isompi kynnys pudottaa joku toinen alempaan ryhmään kuin nostaa toinen ylempään. Varsinkin jos pitäisi tiputtaa oma tai kaverin lapsi. Näin se vain valitettavasti menee. Mutta tilanteet muuttuvat, joten sinnillä vain eteenpäin.

    • Anonyymi

      Pojalla on asenne ja kunto kyllä kohdallaan, ja oikeastaan niistä syistä minä häntä kannustankin. Haasteen puolella osaa ei kauheasti kiinnosta harjoittelu, jotenkin ajattelen, että ehkä tuolla kilvan puolella olisi enemmän samanhenkisiä poikia.

      Jalkanäppäryyttä pitäisi saada lisää. Hän on nyt itsekseen tehnyt coervereita, ja minusta niiden vaikutus jo näkyykin pelissä. Lisää pitää kyllä tehdä.

      Mutta juuri siis tuo, että tekee paljon yksin ja haluaa kehittyä, on niitä syitä, miksi olen ajatellut tukea häntä tuossa pyrkimyksessä. Jos ei tuota intoa olisi, haaste olisi varmaan ihan hyvä paikka hänelle.

      On varmaan kyllä iso päätös pudottaa kilparyhmästä pois poikia, jotka ovat siellä pienestä asti pelanneet. Meillä on palkattu valmentaja, jolla ei ole omia lapsia joukkueessa. Kun katselin kilparyhmän peliä, sisäisiä eroja oli kyllä havaittavissa ja pari heikointa ei oikein enää ansaitsisi olla siellä. Muutokset varmaan ovat kuitenkin aika hitaita.

    • Anonyymi

      Pidä intoa yllä ja kannusta treenaamaan taitoa. Suurella osalla 16-v suom junnuista on vielä varsin vaillinainen, yksijalkainen tekniikka. Älä ainakaan pariin vuoteen välitä yhtään vaikka pelaisi haasteessa, pääasia että pelaa.

    • Anonyymi

      Jalkapallotähti Matt Le Tissier: Nuorten ja terveiden urheilijoiden COVID-rokotusten jälkeiset kuolemat tutkittava


      Englantilainen jalkapalloilija Matt Le Tissier haluaa tietää, miksi monet nuoret ja terveet urheilijat kuolevat sen jälkeen, kun koronavirusrokotteet (COVID-19) otettiin käyttöön. Vielä huolestuttavampaa on hänen mukaansa se, että viranomaiset eivät näytä välittävän asiasta.

      Olen nähnyt niin monia ihmisiä, niin monia tapauksia, joissa nuoret, hyväkuntoiset ja terveet urheilijat ovat romahtaneet pelikentällä”, Le Tissier sanoi GB Newsin juontajalle Mark Steynille.

      ”Se ei vain ole normaalia, ja silti media näyttää normalisoivan sen, eikä kukaan näytä kiinnittävän minkäänlaista huomiota tähän valtavaan nousuun, joka on tapahtunut. Ja se, että näistä urheilulajeista vastaavat viranomaiset eivät huomaa sitä tai eivät kutsu tutkimuksia koolle, on mielestäni aivan pöyristyttävää.”

      Le Tissier on myös aiemmin ilmaissut huolensa rokotusten osuudesta urheilijoiden äkillisiin sairauksiin. Englantilainen jalkapalloilija John Fleck romahti viime vuonna ottelun aikana. Entinen englantilainen jalkapalloilija ja urheilutoimittaja Trevor Sinclair keskeytettiin radiolähetyksessä, koska hän sanoi, että ihmiset kysyivät, liittyikö Fleckin sairaus rokotteeseen.

      Joulukuussa Le Tissier kysyi uudelleen COVID-ruiskujen ja urheilijoiden äkillisten sairastumisten välisestä yhteydestä sen jälkeen, kun kolme muuta urheilijaa sairastui otteluiden aikana (liittyy asiaan: ”Kuolettavat pistokset: Edes terveet teini-ikäiset, urheilijat ja lääkärit eivät ole turvassa COVID-19-rokotteilta”).

      Helmikuussa Le Tissier puhui Maailman terveysneuvoston yleiskokouksessa keskustellakseen ammattilaisjalkapalloilijoiden keskuudessa ilmenneistä ongelmista. Hän sanoi, että 17 vuotta kestäneen uransa aikana urheilijana hän ei ole nähnyt kertaakaan, että joku olisi poistunut kentältä sydänongelmien vuoksi. Mutta viime vuonna, Le Tissier lisäsi, eri puolilta maailmaa oli tullut niin paljon raportteja urheilijoista, jotka olivat menehtyneet sydänongelmien takia.

      ”En ole tehnyt mitään oletuksia. Pyydän vain, että joku ottaisi hieman vastuuta ja sanoisi, että jotain on tekeillä”, hän sanoi. ”Halusin vain kiinnittää viranomaisten huomion siihen, että jotain on tekeillä, että tämä ei ole aivan oikein. Ja meidän on selvitettävä tarkka syy siihen.”

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe