Nousu kilparyhmään

Anonyymi

Mikä erottaa yleisesti ottaen kilparyhmäläisen haasteryhmäläisestä? Mitä ominaisuuksia kilparyhmäläisellä pitää olla? Oma poika on nyt 10 ja haluaisi nousta haasteesta kilpaan. Ero ei ole iso parhaiden haasteryhmäläisten ja heikompien kilparyhmäläisten välillä. Mitä neuvoja antaisitte, mitä pitää kehittää, mikä on se suuri ero?

4

187

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Riippuu niin monesta asiasta. Valitettavasti myös siitä, kenen poika.

   Tuossa iässä kuitenkin tärkeimpänä sellaisena asiana, johon itse voi vaikuttaa, sanoisin treeniaktiivisuus, asenne ja taito. Taitoa voi ja pitää harjoitella myös omalla ajalla. Youtubesta löytyy pilvin pimein videoita. Myös kunto ja yleinen liikunnallisuus pitää olla kunnossa. Ei kannata luovuttaa, vaikkei heti onnistuisi. Jos tahtoa on, niin kyllä se jossain vaiheessa palkitaan.

  • Anonyymi

   Eikä se aina ole niin, että paras haasteryhmäläinen olisi huonompi kuin huonoin kilparyhmäläinen. Usein uudemmat joutuvat aloittamaan huonommasta ryhmästä, vaikka olisivat miten hyviä tahansa. Samoin muualta muuttaneet. Pelipaikkakin voi vaikuttaa ja se, mahtuuko kilparyhmään ylipäätään enempää. On isompi kynnys pudottaa joku toinen alempaan ryhmään kuin nostaa toinen ylempään. Varsinkin jos pitäisi tiputtaa oma tai kaverin lapsi. Näin se vain valitettavasti menee. Mutta tilanteet muuttuvat, joten sinnillä vain eteenpäin.

  • Anonyymi

   Pojalla on asenne ja kunto kyllä kohdallaan, ja oikeastaan niistä syistä minä häntä kannustankin. Haasteen puolella osaa ei kauheasti kiinnosta harjoittelu, jotenkin ajattelen, että ehkä tuolla kilvan puolella olisi enemmän samanhenkisiä poikia.

   Jalkanäppäryyttä pitäisi saada lisää. Hän on nyt itsekseen tehnyt coervereita, ja minusta niiden vaikutus jo näkyykin pelissä. Lisää pitää kyllä tehdä.

   Mutta juuri siis tuo, että tekee paljon yksin ja haluaa kehittyä, on niitä syitä, miksi olen ajatellut tukea häntä tuossa pyrkimyksessä. Jos ei tuota intoa olisi, haaste olisi varmaan ihan hyvä paikka hänelle.

   On varmaan kyllä iso päätös pudottaa kilparyhmästä pois poikia, jotka ovat siellä pienestä asti pelanneet. Meillä on palkattu valmentaja, jolla ei ole omia lapsia joukkueessa. Kun katselin kilparyhmän peliä, sisäisiä eroja oli kyllä havaittavissa ja pari heikointa ei oikein enää ansaitsisi olla siellä. Muutokset varmaan ovat kuitenkin aika hitaita.

  • Anonyymi

   Pidä intoa yllä ja kannusta treenaamaan taitoa. Suurella osalla 16-v suom junnuista on vielä varsin vaillinainen, yksijalkainen tekniikka. Älä ainakaan pariin vuoteen välitä yhtään vaikka pelaisi haasteessa, pääasia että pelaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkarambo nähty jo Hkin keskustas, eipä kauaa kestäny maran kans vietetty koronaeristys

   Teatteria kaikki taas kerran, 🤯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2209
  2. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   145
   1780
  3. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1511
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1152
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1075
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   861
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   47
   802
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   759
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   720
  Aihe