Suomi jalkapallossa samaa tasoa kuin Britannia jääkiekossa

Anonyymi

Britanniallakin oli yksi hyvä pelaaja jääkiekon MM-kisoissa Latviassa , mutta ei sillä pitkälle päästä.

Suomella on Teemu Pukki.

17

182

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En toivo, mutta kyllä kai totuus on, että maitojunalla takaisin tullaan. Kisoihin pääsy on ollut paljon sen varassa, että vastustajat eivät ole ottaneet Suomea kovin vakavasti. Miehitys on vastustajilla ollut heikompaa kalustoa ja asennevamma on myös vaivannut, joista Suomi on sitten jotenkuten ja nilkuttaen rokottanut. No, toivotaan tietysti parasta.

  • Anonyymi

   Täähän on ihan alaarvosta pelaamista. Täys vitsi suomen joukkue. 23minuuttia tanska pelannu suomen maalille. Puheet turhia. Pelle hommaa. Ei suomalaiset näytä osaavan jalkapalloa pelata.

  • Anonyymi

   Nyt ainakin Suomi johtaa 1-0 Tanskaa vastaan.

   • Anonyymi

    Ja Suomi voitti ensimmäisen pelinsä EM-kisoissa!
    Suomi-Tanska 1-0 !
    Onneksi olkoon!


  • Anonyymi

   Maalipaikat Tanska 22, Suomi 1. Suomi puolusti hyvin, mutta kyllä tuollainen peli on tylsää katsottavaa, jos toinen joukkue vain hyökkää ja toinen seisoo koko joukkueen voimin maaliaan puolustamassa. Todellakin hämmästyin kuinka huonosti Suomi pystyi kuljettamaan palloa , tanskalaiset saivat helposti riistettyä pallon.
   Onnea kuitenkin Suomelle voitosta!

   • Anonyymi

    Suomi pelasi aivan loistavan pelin ja ansaitsi voittonsa. Entisenä puolustajana nautin Suomen lähes täydellisestä puolustuspelistä, Luke vielä viimeisenä lukkona. Lisäksi pelaajat noudattivat erittäin sitoutuneesti Riven laatimaa taktiikkaa. Suomen pelikuri oli kiitettävää. Ihailen myös suomalaisten pelaajien psyykkistä kestävyyttä valtavassa paineessa. Pää kesti, ei pettänyt. Etenkin, kun huomioidaan Christian Eriksenin vakava sairauskohtaus. Siellä oli Parkenilla aivan kauhea tilanne päällä. Pelaajien pitää yrittää siinä tilanteessa pitää kasetti kunnossa.

    Minä tunnustan, että itkin. Olen niin ylpeä Huuhkajista. Suomi pelasi eilen huikean pelin. Minä tiedän, että Suomi parantaa vielä ja tulee menemään pitkälle näissä kisoissa. Huuhkajat olivat eilen äärimmäisessä tulikokeessa ja he selvisivät siitä. Tuollainen kokemus tulee kannattelemaan pitkään joukkuetta.


  • Anonyymi

   Lisäksi Suomi viimeisteli erittäin tehokkaasti. Yksi paikka, yksi maali. Tuntuu, että joillakin on vielä epäselvyyttä jalkapallon säännöistä ja siitä, miten ottelun voittaja selviää. Lyhyesti: jalkapallo-ottelun voittaa se joukkueista, joka tekee enemmän maaleja. Ei
   siis välttämättä se joukkueista, jolla on enemmän maalipaikkoja tai jolla on pallon hallinta. Yksikin maalipaikka ja siitä tehty maali voi riittää pelin voittoon.

  • Anonyymi

   Aloittaja paljastaa, ettei hän ymmärrä kummastakaan lajista, jalkapallosta tai jääkiekosta, yhtään mitään.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Aloittaja paljastaa, ettei hän ymmärrä kummastakaan lajista, jalkapallosta tai jääkiekosta, yhtään mitään.

    Voisitko perustella


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    https://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/

    Suomi on jalkapallon rankingissa sijalla 56 mikä vastaa suunnilleen Iso-Britannian sijoitusta sijalle 7 jääkiekon MM-kisoissa.

    Alkusarjassa Iso-Britannia sijoittui sijalle 7. Lopputuloksissa sijalle 14. Taakse jäi Valko-Venäjä ja Italia.

    Valko-Venäjä voitti alkusarjassa Ruotsin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Et tule sinäkään koskaan saamaan kutsua Nobel-palkintojen jakotilaisuuteen. Sen verran typerä kommenttisi on. Oletko oikeasti noin tollo vai esitätkö vain?


  • Anonyymi

   Suomen pitäisi saada ranking sijoitus nousemaan pysyvästi 20 sijan paikkeille. Sitten Suomea voisi pitää muiden Pohjoismaiden veroisena jalkapallomaana.

  • Anonyymi

   Suomen veskari pelasti suomen! Ei kyllä uskoisi että pelaajat on koko ikänsä syötelly palloa.. Aika roiskimista ja kilpikonna-puolustusta.. Yleensä se joukkue voittaa joka pitää palloa, ei eilen. Iso merkitys Eriksenin jutulla, vei vähän tunnelmaa voitosta ja ratkaisi matsin suomelle.

  • Anonyymi

   Tanskan "kylmä" molari imuroi Pohjanpalon puskun. Tuollaisella pelinhallinalla pitää kolme maalia tehdä, rankkarin lisäksi. Mistähän noillekin juutti-tähdille maksetaan kun ei edes maalia kohti saada kutia osumaan. Rankki tuossa paikassa pitää nykäistä keskelle maalia, koska maalivahtia poikkeuksetta aavistaa jompaan kumpaan nurkaan.

   Kun Eriksenin kone oli saatu käyntiin, ja mies oli hereillä nosteli paareilla kättään, peliä olisi tullut jatkaa heti, kuten normaali loukkaantumistapauksissakin tehdään, eikä järjestää mokomia sirkusesityksiä. Ällöttävintä on kuinka isensä esiintuominen toisen sairaustapauksen kustannuksella vaan jatkuu.

  • Anonyymi

   Pelitilanteiden mukaan Tanska-Suomi olisi hyvinkin voinut päättyä Tanskan 3-0-voittoon. Suomen onneksi Tanskan rankkaria ei uusittu, vaikka Suomen maalivanhti irrotti molemmat jalkansa maaliviivalta ennen kuin laukaus lähti.

   Espanjan La Ligassa, jota olen katsellut ahkerasti televisiosta, maali hyväksytään, vaikka maalivahti liikkuisikin liian aikaisin. Jos molari torjuu laukauksen liikuttuaan liian aikaisin, tuomari puhaltaa pilliinsä, ja videohuoneessa tarkastetaan asia. Tarvittaessa rankkari uusitaan niin monta kertaa, että molari pysyy paikallaan tarpeeksi kauan.

   Toisaalta rankkari saatetaan uusia siinäkin tapauksessa, että kenttäpelaajista joku lähtee liikeelle liian aikaisin, vaikka maali syntyisikin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 95
   2201
  2. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   145
   1776
  3. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1504
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1143
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1071
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   859
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   47
   800
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   757
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   718
  Aihe