Suomi jalkapallossa samaa tasoa kuin Britannia jääkiekossa

Anonyymi

Britanniallakin oli yksi hyvä pelaaja jääkiekon MM-kisoissa Latviassa , mutta ei sillä pitkälle päästä.

Suomella on Teemu Pukki.

17

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En toivo, mutta kyllä kai totuus on, että maitojunalla takaisin tullaan. Kisoihin pääsy on ollut paljon sen varassa, että vastustajat eivät ole ottaneet Suomea kovin vakavasti. Miehitys on vastustajilla ollut heikompaa kalustoa ja asennevamma on myös vaivannut, joista Suomi on sitten jotenkuten ja nilkuttaen rokottanut. No, toivotaan tietysti parasta.

    • Anonyymi

      Täähän on ihan alaarvosta pelaamista. Täys vitsi suomen joukkue. 23minuuttia tanska pelannu suomen maalille. Puheet turhia. Pelle hommaa. Ei suomalaiset näytä osaavan jalkapalloa pelata.

    • Anonyymi

      Nyt ainakin Suomi johtaa 1-0 Tanskaa vastaan.

      • Anonyymi

        Ja Suomi voitti ensimmäisen pelinsä EM-kisoissa!
        Suomi-Tanska 1-0 !
        Onneksi olkoon!


    • Anonyymi

      Maalipaikat Tanska 22, Suomi 1. Suomi puolusti hyvin, mutta kyllä tuollainen peli on tylsää katsottavaa, jos toinen joukkue vain hyökkää ja toinen seisoo koko joukkueen voimin maaliaan puolustamassa. Todellakin hämmästyin kuinka huonosti Suomi pystyi kuljettamaan palloa , tanskalaiset saivat helposti riistettyä pallon.
      Onnea kuitenkin Suomelle voitosta!

      • Anonyymi

        Suomi pelasi aivan loistavan pelin ja ansaitsi voittonsa. Entisenä puolustajana nautin Suomen lähes täydellisestä puolustuspelistä, Luke vielä viimeisenä lukkona. Lisäksi pelaajat noudattivat erittäin sitoutuneesti Riven laatimaa taktiikkaa. Suomen pelikuri oli kiitettävää. Ihailen myös suomalaisten pelaajien psyykkistä kestävyyttä valtavassa paineessa. Pää kesti, ei pettänyt. Etenkin, kun huomioidaan Christian Eriksenin vakava sairauskohtaus. Siellä oli Parkenilla aivan kauhea tilanne päällä. Pelaajien pitää yrittää siinä tilanteessa pitää kasetti kunnossa.

        Minä tunnustan, että itkin. Olen niin ylpeä Huuhkajista. Suomi pelasi eilen huikean pelin. Minä tiedän, että Suomi parantaa vielä ja tulee menemään pitkälle näissä kisoissa. Huuhkajat olivat eilen äärimmäisessä tulikokeessa ja he selvisivät siitä. Tuollainen kokemus tulee kannattelemaan pitkään joukkuetta.


    • Anonyymi

      Lisäksi Suomi viimeisteli erittäin tehokkaasti. Yksi paikka, yksi maali. Tuntuu, että joillakin on vielä epäselvyyttä jalkapallon säännöistä ja siitä, miten ottelun voittaja selviää. Lyhyesti: jalkapallo-ottelun voittaa se joukkueista, joka tekee enemmän maaleja. Ei
      siis välttämättä se joukkueista, jolla on enemmän maalipaikkoja tai jolla on pallon hallinta. Yksikin maalipaikka ja siitä tehty maali voi riittää pelin voittoon.

    • Anonyymi

      Aloittaja paljastaa, ettei hän ymmärrä kummastakaan lajista, jalkapallosta tai jääkiekosta, yhtään mitään.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Aloittaja paljastaa, ettei hän ymmärrä kummastakaan lajista, jalkapallosta tai jääkiekosta, yhtään mitään.

        Voisitko perustella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.fifa.com/fifa-world-ranking/ranking-table/men/

        Suomi on jalkapallon rankingissa sijalla 56 mikä vastaa suunnilleen Iso-Britannian sijoitusta sijalle 7 jääkiekon MM-kisoissa.

        Alkusarjassa Iso-Britannia sijoittui sijalle 7. Lopputuloksissa sijalle 14. Taakse jäi Valko-Venäjä ja Italia.

        Valko-Venäjä voitti alkusarjassa Ruotsin.


      • Anonyymi

        Et tule sinäkään koskaan saamaan kutsua Nobel-palkintojen jakotilaisuuteen. Sen verran typerä kommenttisi on. Oletko oikeasti noin tollo vai esitätkö vain?


    • Anonyymi

      Suomen pitäisi saada ranking sijoitus nousemaan pysyvästi 20 sijan paikkeille. Sitten Suomea voisi pitää muiden Pohjoismaiden veroisena jalkapallomaana.

    • Anonyymi

      Suomen veskari pelasti suomen! Ei kyllä uskoisi että pelaajat on koko ikänsä syötelly palloa.. Aika roiskimista ja kilpikonna-puolustusta.. Yleensä se joukkue voittaa joka pitää palloa, ei eilen. Iso merkitys Eriksenin jutulla, vei vähän tunnelmaa voitosta ja ratkaisi matsin suomelle.

    • Anonyymi

      Tanskan "kylmä" molari imuroi Pohjanpalon puskun. Tuollaisella pelinhallinalla pitää kolme maalia tehdä, rankkarin lisäksi. Mistähän noillekin juutti-tähdille maksetaan kun ei edes maalia kohti saada kutia osumaan. Rankki tuossa paikassa pitää nykäistä keskelle maalia, koska maalivahtia poikkeuksetta aavistaa jompaan kumpaan nurkaan.

      Kun Eriksenin kone oli saatu käyntiin, ja mies oli hereillä nosteli paareilla kättään, peliä olisi tullut jatkaa heti, kuten normaali loukkaantumistapauksissakin tehdään, eikä järjestää mokomia sirkusesityksiä. Ällöttävintä on kuinka isensä esiintuominen toisen sairaustapauksen kustannuksella vaan jatkuu.

    • Anonyymi

      Pelitilanteiden mukaan Tanska-Suomi olisi hyvinkin voinut päättyä Tanskan 3-0-voittoon. Suomen onneksi Tanskan rankkaria ei uusittu, vaikka Suomen maalivanhti irrotti molemmat jalkansa maaliviivalta ennen kuin laukaus lähti.

      Espanjan La Ligassa, jota olen katsellut ahkerasti televisiosta, maali hyväksytään, vaikka maalivahti liikkuisikin liian aikaisin. Jos molari torjuu laukauksen liikuttuaan liian aikaisin, tuomari puhaltaa pilliinsä, ja videohuoneessa tarkastetaan asia. Tarvittaessa rankkari uusitaan niin monta kertaa, että molari pysyy paikallaan tarpeeksi kauan.

      Toisaalta rankkari saatetaan uusia siinäkin tapauksessa, että kenttäpelaajista joku lähtee liikeelle liian aikaisin, vaikka maali syntyisikin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe