Naisten käytös

Anonyymi

Naisten käytös on ristiriitaista ja välillä todella eksyksissä olevaa. Huudetaan kovaan ääneen ettei meitä saa esineellistää mutta silti jopa veteraanien juhlassa joku vatipää näyttää tissiään. Some on täynnä naisten kuvia jossa ollaan vähissä vaatteissa ja esitellään vartaloa sääriä jalkoja takapuolta lantiota rintoja kaikkea mahdollista mahdollisimman houkuttelevasti sitten ihmetellään miksi joku mies käy kuumana masturboiden melkein hengiltä itsensä tai joku "stalkkeri" seuraa kun esittelee itseään alastomana. Te naiset teette sen ihan itse niillä kuvillanne vähäpukeisuus miehelle=seksi. Se on sama kuin ihmettelisitte miksi ruuan katselusta tulee nälkä. Syy ja seuraus suhde. En tiedä onko olemassa sellaisia aikuisia naisia ilmeisesti on jotka on niin pihalla ja elää luullen että ne heidän tuntemuksensa ym ovat totta kaikille muillekin tai heissä on jotain vikaa. En keksi muuta selitystä tälle ilmiölle jossa nainen esittelee itseään lähes alasti ja sen jälkeen ihmettelee miksi sellaiset miehet joita hän ei halua seuraa häntä. Koska teit juuri itsestäsi seksiobjektin. Naisartistien täytyy myös näyttää persettään ja rintoja koska musiikki on niin huonoa ettei se muuten myisi. Pääministerinkin täytyy esitellä itseään koska on niin huono politiikassa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voin myös avata erästä aihetta jota en nimelläni koskaan ottaisi esiin koska minut lynkattaisiin julkisesti nimittäin sitä että ikäraja ei muuta sitä onko nainen seksikäs vai ei. Heti kun on naisen muodot se on suurimman osan miehistä mielestä niiden jotka ovat visuaalisia seksikästä vaikka henkilö olisi alaikäinen. Normaali mies ei silti tee mitään alaikäiselle hän pystyy kontrolloimaan sitä ja ymmärtämään että on todella väärin tehdä tällaiselle mitään mutta sitten on valitettavasti niitäkin jotka on himojensa vietävissä ja he päätyvät seksuaalirikollisten osastolle halveksittuina. Eli melkein jokainen mies täyttää pedofilian kriteerit ajatuksiltaan. Ei ikäraja muuta ketään seksikkääksi tai ei seksikkääksi. Se raja on laiton ja laillinen ihmisen keksimä siksi että alaikäinen ei ole tarpeeksi kypsä tietämään mitä haluaa ja on helposti manipuloitavissa. Rajan molemmilla puolilla on seksikkäitä. Oma lukunsa on sitten nämä pedofiilit jotka on kiinnostuneet nimenomaan lapsen näköisistä jolla ei ole mitään naisellisia muotoja tai jopa pojista. Ne on harvinaisempia onneksi. Jos joku paheksuu tätä kirjoitusta ja leimaa minut joksikin ei kiinnosta minua sen sijaan kannattaa miettiä tarkemmin aihetta ja ehkä maailma avartuu kun oivallat asioita. Suurin osa miehistä on visuaalisia ja naisen vartalo kiihottaa ja naiselliset muodot saa haluamaan seksiä mikään laki eikä feministijärjestö sitä pysty estämään tai muuttamaan. Se on luonnollinen suuri voima jonka takia olemme lajina olemassa. Lain toimivuus on kiinni miehen käytöksestä ja hänen vastuullisuudestaan ja siitä että toimii halujaan vastaan missä onnistutaan lehtileikkeistä päätellen aika huonosti. Suurinta osaa miehistä kiihottaa puhtaus ja koskemattomuus joka miehen panopuu aiheuttaa lähinnä vastenmielisen reaktion. Pedofilia on ruma sana luonnolliselle kiinnostukselle ja historiassamme silti on sitä varmaan vähintään joka toinen nainen on alaikäisenä ollut huomattavasti vanhemman miehen kanssa sängyssä jopa seurustellut ja tuonut kotiinsa vanhempien hyväksynnällä.

    • Anonyymi

      Kirjoitus voi saada raivokkaan vastaanoton ja jopa raivokkaasti asiaa kieltäviä lausuntoja mutta mielestäni siitä hermostumisen määrästä voidaan päätellä että osui ja upposi. Ihmisen reaktioista näkee käänteisellä tavalla heidän todellisen luonteensa. Jos on tarve vakuuttaa kokoajan kuinka hyvä on ja jalo todennäköisesti ei ole kumpaakaan vaan joutuu korostamaan näitä puolia koska näitä ei ole. Raivokkaasti kieltävät pelkäävät heitä on koskettu heidät on nähty vastareaktio on puolustautumista. Kirjoitin vain miten asia on ja se on totta ja vielä tiedoksi että en kuulunut nuorena niihin jotka oli alaikäisen kanssa täysi ikäisenä. Olen jopa kieltäytynyt täysi ikäisien huomattavasti minua nuorempien kanssa seksistä koska ovat niin nuoria en sen takia etteikö he olisi olleet seksikkäitä.

      • Anonyymi

        Homokammoinen on epävarma seksuaalisuudestaan. Tällaisen tunnistaa siitä että kun heität hänelle homoläpän hän ei vastaa takaisin samalla tavalla vaan hermostuu suorastaan ja kokee että häntä kairataan kohta perseseen ja on raivoissaan siitä. Tuosta reaktiosta tietää että kaveri ei ole varma omasta seksuaalisuudestaan. Näitä löytyy yllättävän vanhoistakin miehistä. Samat miehet eivät voi ymmärtää kahta seurustelevaa miestä. Erillaisuutta on vaikea ymmärtää jos pitää omaa maailmaansa pelkästään totuutena itselleen ja muille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homokammoinen on epävarma seksuaalisuudestaan. Tällaisen tunnistaa siitä että kun heität hänelle homoläpän hän ei vastaa takaisin samalla tavalla vaan hermostuu suorastaan ja kokee että häntä kairataan kohta perseseen ja on raivoissaan siitä. Tuosta reaktiosta tietää että kaveri ei ole varma omasta seksuaalisuudestaan. Näitä löytyy yllättävän vanhoistakin miehistä. Samat miehet eivät voi ymmärtää kahta seurustelevaa miestä. Erillaisuutta on vaikea ymmärtää jos pitää omaa maailmaansa pelkästään totuutena itselleen ja muille.

        Ei ole silti mikään kumma juttu jos nämä alaikäiset muodoiltaan kehittyneet naisen alut huomattavasti poika ikätovereitaan nopeammin kypsyneet alkavat katsella 20 jopa 30 vuotiaita miehiä koska nämä heidän ikäisensä pojat ovat aivan lapsen tasolla heihin verrattuna.


    • Anonyymi

      Tämä on vähän samanlainen aihe kuin isänmaallisuus. Luonnollinen normaali asia mutta rumempi nimi on rasismi joka taas demonisoi koko asian ja poistaa mahdollisuuden keskustella järkevästi ja se taas ettei päästä puhumaan asioista järkevästi lisää oikeaa rasismia ja vastakkain asettelua. Eli ongelmien kieltäjät luovat itse rasismia lisää ja syyttävät siitä rasismista sitten puoluetta joka haluaisi estää nämä ongelmat jotka taas vähentäisi rasismia.

    • Anonyymi

      Juhis on oikea juurimies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe