Uusi lapsi tulossa, entinen huostassa

Anonyymi

Kerron alkuun, miten nykyinen tilanne on saanut alkunsa. Nuorin lapsi joutui sairaalaan ja sosiaalityöntekijät tulivat käymään asian tiimoilta. He sanoivat, että voimme käydä katsomassa lasta viimeisen kerran sairaalassa ja siksi aikaa ottaa toisen lapsen hoitoon, häntäkin piti käyttää tutkimuksissa jotta varmistuisi ettei hänellä ole mitään hätää. Meillä ei ollut aikaa miettiä ja olimme järkyttyneitä nuoremman lapsen kohtalosta emmekä muutenkaan voineet olla kahdessa paikassa samaan aikaan joten päätimme antaa vanhimman lapsen muutamaksi päiväksi hoitoon. Takaisin tullessa kuitenkin postista löytyi kiireellisen sijoituksen päätös ja yhteydenpitorajoitus. Emme ole vieläkään saaneet lasta takaisin vaikka aluksi hänen piti olla poissa vain muutama päivä. Nyt meille olisi tulossa uusi lapsi ja kuten pelkäsimme lääkäri sanoi tekevänsä lastensuojeluilmoituksen. Nyt pelkäämme todella paljon sitä, että uusi lapsi viedään heti jo sairaalassa. Miten te muut joiden lapsi/lapset on/ovat huostassa, onko teidän täytynyt tehdä jotain sen eteen, että saitte pitää uuden lapsen vai onko hänetkin uhattu viedä tai jopa viety? Entä onko se muka oikeastikin normaalikäytäntö että jos yksi lapsi kuolee ihan mihin hyvänsä niin muut lapset otetaan huostaan?

4

757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli lapsi kuoli johonkin sellaiseen mistä on syytä epäillä että kyseessä kuolemantuottamus vai mikä? Toinen lapsi otettiin huostaan sen perusteella. Eli mikä se syy oli? Nähtävästi aika painava joten voi olla että tämäkin lapsi otetaan huostaan. Vaikea vastata mitään kun et kerro lapsen kuolinsyytä edes.

      • Anonyymi

        AP

        En voi kertoa lapsen kuolinsyytä, koska sitä ei ole selvitetty. Me emme ole tehneet mitään lapsellemme emmekä edes ymmärrä miten se voisi käydä jollain mielessä. Sairaita henkilöitä sellaiset.

        Jk. Uusi lapsi vietiin ilman mitään mahdollisuutta pitää hänet.


    • Anonyymi

      Kiireellinen sijoitus ei ole huostaanotto. Eli mitä huostaanottopäätöksessä lukee? Siitä voit miettiä ja päätellä, miksi toinenkin otettiin teiltä pois. Päätökseen on pakko kirjata perusteet, eli älä yritä valehdella, ettei siellä lue mitään.

    • Anonyymi

      Lasta/lapsia ei koskaan viedä vanhemmilta aiheetta. Kerroppa vähän itsestäsi ja onko lapsilla edes sama isä? Onko kapakat ykkösasia, töitäkään tuskin teet.
      Ikävä kyllä, väistämättä tulee mieleen, että olet täysin vastuuntunnoton äiti. Oletko kuullut ehkäisystä? Mielummin putket poikki. Lapsi/lapset ei ole lelu, jonka voi heittää nurkkaan, kun ei enää kiinnosta. Kun lapsi saa alkunsa, olet sitten hautaan asti vanhempi vaikka se lapsikin ilisi jo 70v. Siitä ei pääse yli ei ympäri normaali vanhemmuudessa. Se ei lopu siihen, kun lapsi/lapset täyttää 18v.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe