Tekniikan Maailma kirjoittaa ufoista

5

321

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "”Otamme selittämättömien ilmailmiöiden ongelman vakavasti, sillä kyseessä on USA:n asevoimien henkilöstön turvallisuus ja maamme kansallisen turvallisuuden intressit. Haluamme siis tietää, minkä kanssa olemme tekemisissä”, sanoo kongressiedustaja Sean Patrick Maloney The New York Postille."

   Turha murehtia, kongressiedustaja, tai jos niin teet, paljastat olevasi Pohjanmaan lesta ja siten antipersu, jotka ovat kaikki Antikristuksen hengaajia.

   • Anonyymi

    Uhriutumisvaihe menossa "skeptikolla"? Muista että Kaikkivaltias on ylivoimainen vastus tötterökuonoille. Pelko siis pois!


  • Anonyymi

   Höpöpuheita kirjoitaa, Ufot ovat suurvaltapropagandaa ja koska yhdysvallatkin on alakanut julkaista ufohavaintoja enteilee se kolmatta maailmansotaa. Ufoja käyttävät propagandavälineinä niin Yhdysvallat kuin Venäjäkin.

   Maailmankaikkeus on varmasti elämää täynnä. parhaillaankin muissa kosmoksen osissa. Tänne he tuskin pääsevät millään keinolla. Oikeasti avaruustarut ja uskonnot ovat Neuvostoliiton ja yhdysvaltojen propagandaa. Tieteellisen tietoisuuden vallatessa maailmaa on keksitty tilalle tieteellinen ja teollinen uskonto.

   Kommunistinen järjestelmä Neuvstoliitossa keksi avaruususkonnot. Ufohavaintoja alettiin lavastaa ja lavastetaan edelleenkim esimerkikis Nasan toimesta. Ilmeisesti Yhdysvallat on ottanut käyttöön tuon Neuvostoliiton keksimän menetelmän. Kaikki tarinat lentävistä lautasista ovat lavastettuja.

   Venäjäkin käyttää edelleenkin avaruususkontoa yhtenä vyörytyskeinona, avaruususkovaiselle ei usein kerrota hänen palvelevan Venäjän tarkoitusperiä. Tämä pidetään salassa viimeiseen asti ja asiaa ei välttämättä kerrota po. henkilölle ollenkaan. Hänelle vain kerrotaan hänen olevan tiukan kurin alla ja käsketään vaikenemaan tietämistään avaruusasioista kuolemanrangaistuksen uhalla.

   Venäjä ei esittelele maailman tiedotusvälineissä kuvia ufoista eikä kerro kohtaamisista extraterestiaalien sivilisaatioiden kanssa. Sen sijaan he levittävät "tietoisuuttaa" avaruushallitsijoista suullisen puskaradion avulla.

   Kohteiksi valitaan henkilöitä jotka vaikuttavat Venäjänmielisiltä tai joilla on Venäjäm,ielinen omainen.

   Usein psykedeelihuumeet ovat keino asettaa ihmismieleen näitä epätotuuksia.
   Tätä tapahtuu myös Helsingissä ja myös muualla maassa.

   Huumeilla asennetaan paljon muitakin Venäjämielisiä näkemyksiä ihmisiin ja huumeet usein saa piilotettuina johonkin tarjoiluihin. Saamani käsityksen mukaan maitokahvi on ykis tällainen tarjoilu johon huumeet voi sekoittaa. Samoin maito yleensä.

   Huumeita voi saada myös tarjoilijalta kapakassa täysin tietämättään, Ajattele, että olet Venäläisystävällisen tia muuten vasemmistolaisen tuttavasi kanssa baarissa jossa tuttavasi antaa tarjoilijalle vinkin, siitä mitä juomaasi pitää sekoittaa.

   Kannattaa olla varovainen liikuessaan yöelämässä.

   • Anonyymi

    Jees. Missä koulussa tuosta avaruususkonnosta ja huumaavista venäläisistä voi saada lisätietoa että osaa sitten väistellä niiden ufopillereitä ja kieltäytyä ottamasta ufokahvia? Kuulostaa melkoisen villiltä. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/200907289992714
    Kukas sen elokapinan porukan on huumannut? Jutuistaan päätellen jokin liimatehdas tai suurvisiiri-ameeba joltakin pimeältä planeetalta.


   • Anonyymi

    "Meillä nähään parempia ufoja ku teillä nähään", sanoi Putin ja sujautti Bidenin kahvimukiin ufopillerin. Vahingossa Bidenin koira joi sen lattekahvin ja kuoli. Sitä ennen koira ehti nähdä monenlaista lentävää lautasta ja kaksi frisbeetä. Putin yritti myös salakavalaa ufokatsetta meidän Sauliin, mutta ei meidän Sale mene niin helppoon. Ei suostunut ottamaan myrkkykalsareitakaan vastaan, vaan ne annettiin meidän ulkoministerille joka lähti Etiopiaan opiskelemaan mustaa magiaa ja etsimään mustaa makkaraa huonolla menestyksellä. Paikallinen presidentti julisti ulkoministerimme höpöukoksi jonka pitäisi mennä kouluun.
    Ei se ihme että ministerismies sekosi kun venäläiset myrkkykalsarit hiersi rakkauden porttia.
    Tällaista olen saanut tietää herätyskokouksissa, joissa ei nukuta eikä nuokuta. Meidän bileissä papit poppamiehet käyvät punaista pirua vasten heiluttelemalla pyhäinjäänteen sirua.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat pariskunnan rakkauskesästä: "Ettei KUKAAN huomannut..."

   Rakastua voi missä vaan, vaikka reality-ohjelmassa, totta se on. Tämä pariskunta joutui salailemaan suhdettaan aluksi, mutta onneksi ei enää. Ja nyt s
   Maajussille morsian
   23
   6860
  2. Nyt on valtamedia paniikissa

   Iltalehden ja yhtä aikaa suomi24 palstalle on ilmestynyt naurettavia esimerkkejä rokotevastaisten muka uskomuksista. Taitaa olla viimeisiä yrityksiä
   Maailman menoa
   312
   2169
  3. Jukka jättänyt on Kellyn ja kyllähän se tiedettiin jo etukäteenkin

   Kelly suunnitteli et muuttavat asuu yhteen, vaikka Jukka varmasti osti itselleen ja vaimolleen hulppean asunnon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1210
  4. Tiedätkö nainen

   Että olet suloinen kun minun seurassani olet kuin jänis ajovaloissa poukkoilemassa. Mutta urhoollisesti esität kuitenkin rohkeaa. Tykkään sinusta iha
   Ikävä
   61
   1135
  5. Mikä oli minussa hyvää

   mies? Mistä pidit? Mutta se ei nyt kuitenkaan riittänyt enempään kanssakäymiseen. t. nainen
   Ikävä
   56
   963
  6. Miten voisin saada sinut?

   Otsikossa on kaikki oleellinen. m->n
   Ikävä
   57
   908
  7. Mitä Ihmettä siellä koulussa on oikein tapahtunut ? ?

   Kyselee ulkopaikkakuntalainen. Onko teillä asiasta tietoa ?
   Oulu
   24
   883
  8. Koronaa puolelta ja toiselta - rokottaen ja kieltäytyen

   (Otamme innokkaasti rokotteita ja osa vastustaa niitä sinnikkäästi -ehkä tässä ääripäät, mutta miksi? Molemmille on laajassa näkökulmassa puolensa ja
   Maailman menoa
   257
   755
  9. Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan?

   Aamun (25.11.2021) useissa tv-uutisissa Ylen toimittaja kertoi, että Yhdysvalloissa on nostettu syytteet kolmea valkoihoista miestä vastaan. Miehiä sy
   Maailman menoa
   229
   727
  Aihe