Tekniikan Maailma kirjoittaa ufoista

5

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "”Otamme selittämättömien ilmailmiöiden ongelman vakavasti, sillä kyseessä on USA:n asevoimien henkilöstön turvallisuus ja maamme kansallisen turvallisuuden intressit. Haluamme siis tietää, minkä kanssa olemme tekemisissä”, sanoo kongressiedustaja Sean Patrick Maloney The New York Postille."

      Turha murehtia, kongressiedustaja, tai jos niin teet, paljastat olevasi Pohjanmaan lesta ja siten antipersu, jotka ovat kaikki Antikristuksen hengaajia.

      • Anonyymi

        Uhriutumisvaihe menossa "skeptikolla"? Muista että Kaikkivaltias on ylivoimainen vastus tötterökuonoille. Pelko siis pois!


    • Anonyymi

      Höpöpuheita kirjoitaa, Ufot ovat suurvaltapropagandaa ja koska yhdysvallatkin on alakanut julkaista ufohavaintoja enteilee se kolmatta maailmansotaa. Ufoja käyttävät propagandavälineinä niin Yhdysvallat kuin Venäjäkin.

      Maailmankaikkeus on varmasti elämää täynnä. parhaillaankin muissa kosmoksen osissa. Tänne he tuskin pääsevät millään keinolla. Oikeasti avaruustarut ja uskonnot ovat Neuvostoliiton ja yhdysvaltojen propagandaa. Tieteellisen tietoisuuden vallatessa maailmaa on keksitty tilalle tieteellinen ja teollinen uskonto.

      Kommunistinen järjestelmä Neuvstoliitossa keksi avaruususkonnot. Ufohavaintoja alettiin lavastaa ja lavastetaan edelleenkim esimerkikis Nasan toimesta. Ilmeisesti Yhdysvallat on ottanut käyttöön tuon Neuvostoliiton keksimän menetelmän. Kaikki tarinat lentävistä lautasista ovat lavastettuja.

      Venäjäkin käyttää edelleenkin avaruususkontoa yhtenä vyörytyskeinona, avaruususkovaiselle ei usein kerrota hänen palvelevan Venäjän tarkoitusperiä. Tämä pidetään salassa viimeiseen asti ja asiaa ei välttämättä kerrota po. henkilölle ollenkaan. Hänelle vain kerrotaan hänen olevan tiukan kurin alla ja käsketään vaikenemaan tietämistään avaruusasioista kuolemanrangaistuksen uhalla.

      Venäjä ei esittelele maailman tiedotusvälineissä kuvia ufoista eikä kerro kohtaamisista extraterestiaalien sivilisaatioiden kanssa. Sen sijaan he levittävät "tietoisuuttaa" avaruushallitsijoista suullisen puskaradion avulla.

      Kohteiksi valitaan henkilöitä jotka vaikuttavat Venäjänmielisiltä tai joilla on Venäjäm,ielinen omainen.

      Usein psykedeelihuumeet ovat keino asettaa ihmismieleen näitä epätotuuksia.
      Tätä tapahtuu myös Helsingissä ja myös muualla maassa.

      Huumeilla asennetaan paljon muitakin Venäjämielisiä näkemyksiä ihmisiin ja huumeet usein saa piilotettuina johonkin tarjoiluihin. Saamani käsityksen mukaan maitokahvi on ykis tällainen tarjoilu johon huumeet voi sekoittaa. Samoin maito yleensä.

      Huumeita voi saada myös tarjoilijalta kapakassa täysin tietämättään, Ajattele, että olet Venäläisystävällisen tia muuten vasemmistolaisen tuttavasi kanssa baarissa jossa tuttavasi antaa tarjoilijalle vinkin, siitä mitä juomaasi pitää sekoittaa.

      Kannattaa olla varovainen liikuessaan yöelämässä.

      • Anonyymi

        Jees. Missä koulussa tuosta avaruususkonnosta ja huumaavista venäläisistä voi saada lisätietoa että osaa sitten väistellä niiden ufopillereitä ja kieltäytyä ottamasta ufokahvia? Kuulostaa melkoisen villiltä. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/200907289992714
        Kukas sen elokapinan porukan on huumannut? Jutuistaan päätellen jokin liimatehdas tai suurvisiiri-ameeba joltakin pimeältä planeetalta.


      • Anonyymi

        "Meillä nähään parempia ufoja ku teillä nähään", sanoi Putin ja sujautti Bidenin kahvimukiin ufopillerin. Vahingossa Bidenin koira joi sen lattekahvin ja kuoli. Sitä ennen koira ehti nähdä monenlaista lentävää lautasta ja kaksi frisbeetä. Putin yritti myös salakavalaa ufokatsetta meidän Sauliin, mutta ei meidän Sale mene niin helppoon. Ei suostunut ottamaan myrkkykalsareitakaan vastaan, vaan ne annettiin meidän ulkoministerille joka lähti Etiopiaan opiskelemaan mustaa magiaa ja etsimään mustaa makkaraa huonolla menestyksellä. Paikallinen presidentti julisti ulkoministerimme höpöukoksi jonka pitäisi mennä kouluun.
        Ei se ihme että ministerismies sekosi kun venäläiset myrkkykalsarit hiersi rakkauden porttia.
        Tällaista olen saanut tietää herätyskokouksissa, joissa ei nukuta eikä nuokuta. Meidän bileissä papit poppamiehet käyvät punaista pirua vasten heiluttelemalla pyhäinjäänteen sirua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      29
      5357
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      229
      2865
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      2285
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      87
      2193
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1884
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      191
      1520
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      60
      1417
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      153
      1155
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      1085
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1021
    Aihe