Tekniikan Maailma kirjoittaa ufoista

5

304

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "”Otamme selittämättömien ilmailmiöiden ongelman vakavasti, sillä kyseessä on USA:n asevoimien henkilöstön turvallisuus ja maamme kansallisen turvallisuuden intressit. Haluamme siis tietää, minkä kanssa olemme tekemisissä”, sanoo kongressiedustaja Sean Patrick Maloney The New York Postille."

   Turha murehtia, kongressiedustaja, tai jos niin teet, paljastat olevasi Pohjanmaan lesta ja siten antipersu, jotka ovat kaikki Antikristuksen hengaajia.

   • Anonyymi

    Uhriutumisvaihe menossa "skeptikolla"? Muista että Kaikkivaltias on ylivoimainen vastus tötterökuonoille. Pelko siis pois!


  • Anonyymi

   Höpöpuheita kirjoitaa, Ufot ovat suurvaltapropagandaa ja koska yhdysvallatkin on alakanut julkaista ufohavaintoja enteilee se kolmatta maailmansotaa. Ufoja käyttävät propagandavälineinä niin Yhdysvallat kuin Venäjäkin.

   Maailmankaikkeus on varmasti elämää täynnä. parhaillaankin muissa kosmoksen osissa. Tänne he tuskin pääsevät millään keinolla. Oikeasti avaruustarut ja uskonnot ovat Neuvostoliiton ja yhdysvaltojen propagandaa. Tieteellisen tietoisuuden vallatessa maailmaa on keksitty tilalle tieteellinen ja teollinen uskonto.

   Kommunistinen järjestelmä Neuvstoliitossa keksi avaruususkonnot. Ufohavaintoja alettiin lavastaa ja lavastetaan edelleenkim esimerkikis Nasan toimesta. Ilmeisesti Yhdysvallat on ottanut käyttöön tuon Neuvostoliiton keksimän menetelmän. Kaikki tarinat lentävistä lautasista ovat lavastettuja.

   Venäjäkin käyttää edelleenkin avaruususkontoa yhtenä vyörytyskeinona, avaruususkovaiselle ei usein kerrota hänen palvelevan Venäjän tarkoitusperiä. Tämä pidetään salassa viimeiseen asti ja asiaa ei välttämättä kerrota po. henkilölle ollenkaan. Hänelle vain kerrotaan hänen olevan tiukan kurin alla ja käsketään vaikenemaan tietämistään avaruusasioista kuolemanrangaistuksen uhalla.

   Venäjä ei esittelele maailman tiedotusvälineissä kuvia ufoista eikä kerro kohtaamisista extraterestiaalien sivilisaatioiden kanssa. Sen sijaan he levittävät "tietoisuuttaa" avaruushallitsijoista suullisen puskaradion avulla.

   Kohteiksi valitaan henkilöitä jotka vaikuttavat Venäjänmielisiltä tai joilla on Venäjäm,ielinen omainen.

   Usein psykedeelihuumeet ovat keino asettaa ihmismieleen näitä epätotuuksia.
   Tätä tapahtuu myös Helsingissä ja myös muualla maassa.

   Huumeilla asennetaan paljon muitakin Venäjämielisiä näkemyksiä ihmisiin ja huumeet usein saa piilotettuina johonkin tarjoiluihin. Saamani käsityksen mukaan maitokahvi on ykis tällainen tarjoilu johon huumeet voi sekoittaa. Samoin maito yleensä.

   Huumeita voi saada myös tarjoilijalta kapakassa täysin tietämättään, Ajattele, että olet Venäläisystävällisen tia muuten vasemmistolaisen tuttavasi kanssa baarissa jossa tuttavasi antaa tarjoilijalle vinkin, siitä mitä juomaasi pitää sekoittaa.

   Kannattaa olla varovainen liikuessaan yöelämässä.

   • Anonyymi

    Jees. Missä koulussa tuosta avaruususkonnosta ja huumaavista venäläisistä voi saada lisätietoa että osaa sitten väistellä niiden ufopillereitä ja kieltäytyä ottamasta ufokahvia? Kuulostaa melkoisen villiltä. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/200907289992714
    Kukas sen elokapinan porukan on huumannut? Jutuistaan päätellen jokin liimatehdas tai suurvisiiri-ameeba joltakin pimeältä planeetalta.


   • Anonyymi

    "Meillä nähään parempia ufoja ku teillä nähään", sanoi Putin ja sujautti Bidenin kahvimukiin ufopillerin. Vahingossa Bidenin koira joi sen lattekahvin ja kuoli. Sitä ennen koira ehti nähdä monenlaista lentävää lautasta ja kaksi frisbeetä. Putin yritti myös salakavalaa ufokatsetta meidän Sauliin, mutta ei meidän Sale mene niin helppoon. Ei suostunut ottamaan myrkkykalsareitakaan vastaan, vaan ne annettiin meidän ulkoministerille joka lähti Etiopiaan opiskelemaan mustaa magiaa ja etsimään mustaa makkaraa huonolla menestyksellä. Paikallinen presidentti julisti ulkoministerimme höpöukoksi jonka pitäisi mennä kouluun.
    Ei se ihme että ministerismies sekosi kun venäläiset myrkkykalsarit hiersi rakkauden porttia.
    Tällaista olen saanut tietää herätyskokouksissa, joissa ei nukuta eikä nuokuta. Meidän bileissä papit poppamiehet käyvät punaista pirua vasten heiluttelemalla pyhäinjäänteen sirua.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   600
   9460
  2. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   144
   2748
  3. Oho! Sointu Borg juhli rajusti Tallinnassa: Nahkarotsi hävisi, korjaussarja kutsui: "Johan oli vklp"

   No nyt! Sointu Borg on räväkkä nainen, joka ei peittele sanomisiaan, eikä muotojaan. Instagramissa hän kuvailee itseään #röyhkeästirohkea. Tarkkasilmä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   2241
  4. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2237
  5. Sofia hehkutti kovaan ääneen lapsen tekoa

   Mutta eipä sekään homma etene. Ehkä parempi niin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1014
  6. Piispa Laajasalo paholaisen asialla.

   Koskaan kukaan todellinen Jumalan palvelija ei ole alentunut sanomaan noin tuomitsevia ja syyllistäviä lausuntoja julkisesti ihmisistä, jopa omista se
   Maailman menoa
   337
   861
  7. mies kysymys sulle

   missä haluaisit meidän näkevän?
   Ikävä
   57
   842
  8. Pub marjuskan anniskeluluvat

   hyllylle kunnes vanhan miehen pahoinpitely selvitetää perinpohjaisesti. Nyt ois mikan aika astua julkisuuteen tapahtumien kulun suhteen ettei kaikki p
   Haapavesi
   11
   718
  9. Oon kait mä vähän

   Typerä kun mä jatkan vaan vaikka sä yritit kait hiljaisuudella kertoa ettet edes tykkää?? 🤔😟
   Ikävä
   56
   676
  Aihe