Tekniikan Maailma kirjoittaa ufoista

Tekniikan Maailma kirjoittaa ufoista:
https://tekniikanmaailma.fi/usa-uforaportti-tunnistamattomat-esineet/

5

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "”Otamme selittämättömien ilmailmiöiden ongelman vakavasti, sillä kyseessä on USA:n asevoimien henkilöstön turvallisuus ja maamme kansallisen turvallisuuden intressit. Haluamme siis tietää, minkä kanssa olemme tekemisissä”, sanoo kongressiedustaja Sean Patrick Maloney The New York Postille."

      Turha murehtia, kongressiedustaja, tai jos niin teet, paljastat olevasi Pohjanmaan lesta ja siten antipersu, jotka ovat kaikki Antikristuksen hengaajia.

      • Anonyymi

        Uhriutumisvaihe menossa "skeptikolla"? Muista että Kaikkivaltias on ylivoimainen vastus tötterökuonoille. Pelko siis pois!


    • Anonyymi

      Höpöpuheita kirjoitaa, Ufot ovat suurvaltapropagandaa ja koska yhdysvallatkin on alakanut julkaista ufohavaintoja enteilee se kolmatta maailmansotaa. Ufoja käyttävät propagandavälineinä niin Yhdysvallat kuin Venäjäkin.

      Maailmankaikkeus on varmasti elämää täynnä. parhaillaankin muissa kosmoksen osissa. Tänne he tuskin pääsevät millään keinolla. Oikeasti avaruustarut ja uskonnot ovat Neuvostoliiton ja yhdysvaltojen propagandaa. Tieteellisen tietoisuuden vallatessa maailmaa on keksitty tilalle tieteellinen ja teollinen uskonto.

      Kommunistinen järjestelmä Neuvstoliitossa keksi avaruususkonnot. Ufohavaintoja alettiin lavastaa ja lavastetaan edelleenkim esimerkikis Nasan toimesta. Ilmeisesti Yhdysvallat on ottanut käyttöön tuon Neuvostoliiton keksimän menetelmän. Kaikki tarinat lentävistä lautasista ovat lavastettuja.

      Venäjäkin käyttää edelleenkin avaruususkontoa yhtenä vyörytyskeinona, avaruususkovaiselle ei usein kerrota hänen palvelevan Venäjän tarkoitusperiä. Tämä pidetään salassa viimeiseen asti ja asiaa ei välttämättä kerrota po. henkilölle ollenkaan. Hänelle vain kerrotaan hänen olevan tiukan kurin alla ja käsketään vaikenemaan tietämistään avaruusasioista kuolemanrangaistuksen uhalla.

      Venäjä ei esittelele maailman tiedotusvälineissä kuvia ufoista eikä kerro kohtaamisista extraterestiaalien sivilisaatioiden kanssa. Sen sijaan he levittävät "tietoisuuttaa" avaruushallitsijoista suullisen puskaradion avulla.

      Kohteiksi valitaan henkilöitä jotka vaikuttavat Venäjänmielisiltä tai joilla on Venäjäm,ielinen omainen.

      Usein psykedeelihuumeet ovat keino asettaa ihmismieleen näitä epätotuuksia.
      Tätä tapahtuu myös Helsingissä ja myös muualla maassa.

      Huumeilla asennetaan paljon muitakin Venäjämielisiä näkemyksiä ihmisiin ja huumeet usein saa piilotettuina johonkin tarjoiluihin. Saamani käsityksen mukaan maitokahvi on ykis tällainen tarjoilu johon huumeet voi sekoittaa. Samoin maito yleensä.

      Huumeita voi saada myös tarjoilijalta kapakassa täysin tietämättään, Ajattele, että olet Venäläisystävällisen tia muuten vasemmistolaisen tuttavasi kanssa baarissa jossa tuttavasi antaa tarjoilijalle vinkin, siitä mitä juomaasi pitää sekoittaa.

      Kannattaa olla varovainen liikuessaan yöelämässä.

      • Anonyymi

        Jees. Missä koulussa tuosta avaruususkonnosta ja huumaavista venäläisistä voi saada lisätietoa että osaa sitten väistellä niiden ufopillereitä ja kieltäytyä ottamasta ufokahvia? Kuulostaa melkoisen villiltä. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/200907289992714
        Kukas sen elokapinan porukan on huumannut? Jutuistaan päätellen jokin liimatehdas tai suurvisiiri-ameeba joltakin pimeältä planeetalta.


      • Anonyymi

        "Meillä nähään parempia ufoja ku teillä nähään", sanoi Putin ja sujautti Bidenin kahvimukiin ufopillerin. Vahingossa Bidenin koira joi sen lattekahvin ja kuoli. Sitä ennen koira ehti nähdä monenlaista lentävää lautasta ja kaksi frisbeetä. Putin yritti myös salakavalaa ufokatsetta meidän Sauliin, mutta ei meidän Sale mene niin helppoon. Ei suostunut ottamaan myrkkykalsareitakaan vastaan, vaan ne annettiin meidän ulkoministerille joka lähti Etiopiaan opiskelemaan mustaa magiaa ja etsimään mustaa makkaraa huonolla menestyksellä. Paikallinen presidentti julisti ulkoministerimme höpöukoksi jonka pitäisi mennä kouluun.
        Ei se ihme että ministerismies sekosi kun venäläiset myrkkykalsarit hiersi rakkauden porttia.
        Tällaista olen saanut tietää herätyskokouksissa, joissa ei nukuta eikä nuokuta. Meidän bileissä papit poppamiehet käyvät punaista pirua vasten heiluttelemalla pyhäinjäänteen sirua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe