Kiinassa järjestetään joka vuosi koiransyöntifestivaalit,

Anonyymi

19

158

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hirveää. Nyt loppui kaikki lihansyönti.

  • Anonyymi

   Lihaahan sitä koirassakin.

   Sinällään mun mielestä se ja sama, syökö proileria, vaiko koiraa, lihaa kumpikin. Tässä tavallaan käänteinen eettinen ongelma, liekö kasvatusproilereiden elinolosuhteet sen häävimmät, kuin kulkukoiran. Toki tautien torjumisen kannalta kasvatettu liha on helpompi valvoa. Siks noin periaatteessa kasvatettu koira ei sen kummempaa murkinaa, kuin muukaan kasvatettu liha.

   Harvemmin tulee mieleen, suomessa ei käsittäkseni kasvateta lihahevosia. Mitähän vanhoja ravureita net makkaratehtaalla jauhanee meetvurstiin? Vuosia sitten oli juttua, että roudasivat jostain puolasta, mitä lie hevosia, meetvurstitehtaille. Siinä oli siten näitä eettisiä, että terveydellisiä, että eläinsuojelullisia ongelmia. Tais tietenkin olla vero- ja tulli jne ongelmatkin.

   Mitenkä lie tupakintumpeilla kasvatettujen kirjolohien kans ja mitä lie ydinjätejäkälääköhän net petteri punakuonotkin syönevät.. Oikeestaan kaikki, mitä ihminen tunkee suuhunsa on jotenkin ongelmallista, riista voi olla mitä tahansa ja tuotantotiloilla omat ongelmansa. Kandee varmaan alkaa syömään heinää, sitä ei kovin helpolla inhimillistetä :D

   Kun kohussa kyse lähinnä koiran lemmikiksi luokittelusta, elukka sekin kuitenkin vaan on. Kumma juttu muuten karhuja metsästetään syötäväksi, mutta ikinä en ole kuullut kenenkään metsästävän susia siitä syystä. Jotenkin omituisia on ihmisen tabut, en viitsi kirjoittaa kannibalismista enenpiä, totean vain, se ratkaisisi maapallon ruokaongelmaa paljon.

   =DW=

   • Anonyymi

    Pakko mainita.

    Silakkamarkkinat. Kumma juttu, kukaan ei ole nostanut meteliä niitten järjestämisestä. Hö saastuneesta merstä pyydystetään tiesmitä mikromuoveilla ja erilaisilla ympäristömyrkyillä ruokittua villikalaa ja isot karnevaalit hyvän saaliin johdosta. Olettais, akvaarioihmiset nyt ainakin alkaisivat osottaan joskus mieltä tollasia tapahtumia kohtaan...

    =DW=


   • Anonyymi

    ''...vanhoja ravureita net makkaratehtaalla jauhanee meetvurstiin?''

    Tehtaalla ravurit tunnistaa piiskan jäljistä.


   • Anonyymi

    Poneja . Sokos Alepat myy vietnamilaista tonnikala purkkia voidaan väittää ettei niitä ole tutkittu ja ei ainakaan Carey kastikkeessa oleva ole mitään tonnikalaa ,ennemmin koiraa . Hyi iljetys . Jos on sika saastaa niin on kyllä vuohet ja koiratkin saati jotkut kilpikonnat lepakot näytät hylkeet tai osterit . Ikean lihapullat oli hevosen lihaa nimellä nauta voi olla mitä vaan.


  • Anonyymi

   Kokemattoman kirjoituksia
   Eri kulttuuri

   Tekin syötte hevosnlihaa jota on aivan turha tarjota englantilaiselle
   syötte älykästä sikaakin
   ja hevonen antaa tassua tai kaviota

  • Anonyymi

   Nam nam ei kukaan huomaisi jos Suomessakin hiukan hauvaa jauhettas nötkötin sekaan armeijassa?

   • Anonyymi

    Maksamakkara maksalaatikko kananmaksaa .


  • Anonyymi

   Kiinalaiset syö kaiki nelijalkaiset, paitsi pöydän.

   • Anonyymi

    Raakaa kalaa sushina. Matoja niistä tulee .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Raakaa kalaa sushina. Matoja niistä tulee .

    Saattaa olla että myös kiinassa syödään sushia, mutta se on japanilainen ruoka.


  • Anonyymi

   Niinhän se periaatteessa on, liha kuin liha, mutta kyllä vaan tekee pahaa
   katsoakin grillattuja koiria puhumattakaan että pystyisi palaakaan nielemään
   niitä.

   • Anonyymi

    Kiina Vietnam Thaimaa Laos grillattua käärmettä puhvelia koiraa mäyriä lepakoita sammakoita niiden kuivattuja peniksiä myydään toreilla meillä eläin ruokina. Kuivattua lehmän kurkkua penistä eläin kaupat myy. Kuivattuja sian korvia koirille . Apinoita grillattuna kokonaisina mm.indonesia .


  • Anonyymi

   Katselin naapurin Mustia "sillä silmällä", siitä sais rukkast ja hyvää mustimurkinaa. Jos laitan Mustin lihoiksi ja jään kiinni niin se voipi olla varkaus mutta jos varastaa Seropin (Sekarotuinen Piski) se voi olla vain näpistys. Lain mukaan koira on irtainta omaisuutta.

  • Anonyymi

   Koirahan on hyvänmakuinen grillattuna, paistettuna tahi keitettynäkin. Lisukkeeksi aasialaisten tapaan hieman riisiä, arvelen että monet ovat jo tuota herkkua pistellet hyvällä ruokahalulla matkoillaan. ( tietämättään) Kuten myös rottia, joita ei suotta kehuta saman makuiseksi kuin esim. jänistä.

   Tuju chili-kastike peittää hienosti hienoisen kaatopaikan tuoksun rottapaistissa.

  • Anonyymi

   Liha on lihaa lihansyöjille!Lihan syöjän suomessakin pitää kayttäytyä,kuin ketun kanatarhassa,kun kuulee kiinalaisten hirmuteoista eläimiä kohtaan!Kiinassa ei ole minkäänlaista lakia suojaksi eläimille!Vegaanit ovat sitten aivan eriplaneetalta,joita ei mitenkään sekoittaa näihin julmuuksiin!

   • Anonyymi

    Kiinalaiset katselivat Suomessa pääsiäisenä mämmin syöntiä. Ihmettelivät ''..onko suomessa ruokapula kun ruoka on syötävä kahteen kertaan''


   • Anonyymi

    Suomessa koiria ei saa teurastaa kaupallisessa tarkoituksessa. Oman mustin saa lyödä lihoiksi, mikään laki ei kiellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa koiria ei saa teurastaa kaupallisessa tarkoituksessa. Oman mustin saa lyödä lihoiksi, mikään laki ei kiellä.

    ?

    Mistä tollanen tieto lähtöisin? Kaikella lihalla tarkat kriteerit, miten voi myydä, ihan toki riistasta lähtien. Koska suomessa ei oikein ole villikoiria, niitä pitäis aluksi kasvattaa teurastarkoituksiin ja jo siitä alkaen vaatii ison nipun todistuksia ja ties mitä valvontaviranomaispapereita, että homma edes pääsis alkuun.

    Mulla käsitys, ei koira ole missään erikseen ole millään kiellettyjen lihaeläinten listallla, mutta koska koirasaslikin myyntiin saaminen kulmakrilliin vaatii älyttömän paljon byrogratiaa, lihalle tulis niin suuri kilohinta, ei se mitenkään vois olla kannattavaa. Toki, jos joku hese haluais laittaa oikeen kuuman koiran listalle, se varmaan ois riittävän varakas tekeen sen. Mutta kun ei suomessa kovin moni sellaista hodaria ostais.

    Varmadtikin oman mustinsa voi syödä kunhan teurastustapa ja -paikat on hyväksyttäviä. Se toi kotiteurastamon perustaminen hygeeniasäädöksineen toki oma hommansa. Ja lupia kai sitä siihenkin tarvis, ihan rakennusluvasta lähtien. Asia voi hoitua vaikkapa hirvimetästäjien avulla. Jos nyt joku hirvimies suostuis siihen.

    Edelleen mieltä, lihaa se on koiranlihakin.

    =DW=


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   302
   4106
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   2286
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   2024
  4. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   1754
  5. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   28
   1489
  6. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1324
  7. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   940
  8. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   41
   796
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   766
  10. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   66
   753
  Aihe