Miksi naisten lapsilla on aina ongelmia

Anonyymi

Olen ollut muutamien naisten kanssa joilla on ollut omia lapsia, ja kaikilla heillä on ollut ongelmia. Olen huomannut heti ongelmat joita heidän isäkään ei ole huomannut. Seukkasin yhden naisen kanssa viisi vuotta sitten ja hänen kaikilla kolmella lapsella oli ongelma käytöstä , no seuraava nainen , sitten kahdella oli ongelmia kaueasti. Miten kukana muu ei niitä huomaa kuin minä, isäpuoli.

Olen yrittänyt selvitellä mitä tehdään, mutta kauhee vastustus on että en saa auttaa lapsia. Miksi? Nyt seurustelen jälleen yhden naisen kanssa ja hänekin lapsillaa on ongelmia. Olen varmasti hyvä ihmistuntija kun huomaan heti ongelmat,Omillani kun ei ole mitään koskaan ollut, niin heti huomaa jos jotkut vaan ärsyttää ja ei osaa mitään.

2

179

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ehkä siksi kun miehet eivät ota vastuuta mistään. Nainen on kodin sydän joka tekee kaiken yksin, ja mies senkun makaa sohvalla ja katselee urheilua, huutaa tuo kaljaa!!!

   Tuommoinen on suomalainen mies, onneksi itsellä on mies joka tekee valtavasti, kaiekn mitä minäkin. Meillä ei ole jakoa missään, vaan kaikki on yhteistä. Jopa miehen rahatkin.

   • Anonyymi

    Ehkä siksi kun naiset eivät ota vastuuta mistään. Nainen ei enää on kodin sydän joka tekee kaiken yksin, ja nainen töitten jälkeen senkun makaa sohvalla ja katselee facebookia , huutaa tuo siiderii.

    Tuommoinen on suomalainen nainen , onneksi itsellä on nainen joka tekee valtavasti, kaiken mitä minäkin. Meillä ei ole jakoa missään, vaan kaikki on yhteistä. Jopa naiseni rahatkin ja omaisuus.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   117
   5145
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   2061
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1100
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   74
   1047
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   969
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   366
   903
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   892
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   163
   836
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   802
  Aihe