Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

liigaan yleisöä..

seppo

Kukahan se viimein keksisi tavan jolla saataisiin veikkausliigan yleiöä lisää...katsomot täyteen...itse pelin taso tietty, mutta tasoa toisaalta nostaa myös se, että katsomot pullistelee, pelaajilla aivan erilaiset fiilikset pelata...Sitä kautta taasen seurat saa vähäiset pennitkin käyttöön, itse pelin kehittämiseen, vaikka nuorisotoiminnan kautta, vaikakin lipputulot ovat suomessa pienet..niin kasvu olisi aina kasvua..

Esim tuleva liigacupin finaali voisi olla oiva näytön paikka että suomailainenkin osaa tulla kannustamaan ja katsomaan jalkapalloa...Jonkinlainen yleiskeräys ihmisten saamiseksi paikalle, jokainen tuokoon ystävän mukaan, ja ystävä myös ystävän...tällä tapaa finnair-stadionkin saataisiin täyteen...Keksikää ideoita! tämä itsessään aika huono, mut jotain tarttee tehdä, netti on kuitenkin hyvä foorumi kehitellä joukkovoimaa, ja levittää sanaa!!!!!!!!

4

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fanittaja

      Joo itse olen ollut Alianssin kannattaja koko seuran lyhyen historian. Olen ihmetellyt, että miten tämän kokoisessa kaupungissa on mahdollista saada aina noin vähän porukkaa katsomoon. No yksi syyhän tietysti on siinä, että seura on uusi ja "jalkapallokulttuuri" ei ole vielä ehtinyt levitä.

      Mutta tosiasia on, että seurat eivät mielestäni tee kovinkaan paljoa katsojien saamisen eteen. Toki lehdissä on mainoksia tulevista otteluista, mutta jotain muutakin pitäisi keksiä. Itse olen viettänyt Saksassa puoli vuotta ja siellä huomasi kaupungilla pyöriessä aina, että onko matsipäivä. Eli jonkinlaista häppeningiä seurojen tulisi järjestää kaupunkien keskustiin matsipäivinä ja edeltävänä päivänä. Näin saataisiin tieto otteluista ihmisille.

      • FutisFani

        Totta haastelet, arvon kollega (tarkoitan että olet kotimaisen jalkapallon kannattaja, itse kannatan tätä "nuorempaa" pohjoisen seuraa). Suomessa on jalkapallokulttuuri valitettavan lapsenkengissään ja sen huomaa todella selvästi siitä, että Veikkausliiga alkaa 28. päivä tätä kuuta. Mitä hehkutetaan urheilumedioissa? Aivan, jääkiekon MM-kisoja ja formuloita.

        Tänään toki oli paikallisessa lehdessä kokosivun juttu "omasta" seurasta ja sen "paikallis"-kilpailijasta. Kai tuokin on jonkinlaista eteenpäinmenoa, vaikka sitten vauvan askelin.

        Mitä mieltä muuten olet Veikkaajan Liigarankingista? Aika tyly arvio RoPS:lle vaikka omasta ja muiden kannattajien mielestä joukkue on vahvistunut viime kaudesta. Myös valmentajamme jakaa tämän käsityksen, samoin kuin seurajohtokin.


    • juppelis jappelis

      Eikä se peli muuten ole edes niin huonoa miltä se tv:ssä näyttää. Itseasiassa se on ihan viihdyttävää katseltavaa. Ainakin se mitä olen käynyt katsomassa, lähinnä HJK:n pelejä kun täällä päin asustelen. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että jos FC Haka tai MyPa olisivat jostain suuremmasta kaupungista, niin siellä kävisi todella paljon yleisöä, sillä niin viihdyttävää heidän pelinsä on, jopa tv:stä katsottuna.

      • orbit

        olen samaa mieltä..kyllä haka ja mypa pelaavat hienoa peliä tamua aliarvioimatta...maoinostakaa aina joka paikassa pelejä...kaikkialla julkisilla paikoilla (netissä)..pyytäkää kevereita mukaan...tehdään kaikkemme eettä saataisiin lisää katsojia...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe