liigaan yleisöä..

seppo

Kukahan se viimein keksisi tavan jolla saataisiin veikkausliigan yleiöä lisää...katsomot täyteen...itse pelin taso tietty, mutta tasoa toisaalta nostaa myös se, että katsomot pullistelee, pelaajilla aivan erilaiset fiilikset pelata...Sitä kautta taasen seurat saa vähäiset pennitkin käyttöön, itse pelin kehittämiseen, vaikka nuorisotoiminnan kautta, vaikakin lipputulot ovat suomessa pienet..niin kasvu olisi aina kasvua..

Esim tuleva liigacupin finaali voisi olla oiva näytön paikka että suomailainenkin osaa tulla kannustamaan ja katsomaan jalkapalloa...Jonkinlainen yleiskeräys ihmisten saamiseksi paikalle, jokainen tuokoon ystävän mukaan, ja ystävä myös ystävän...tällä tapaa finnair-stadionkin saataisiin täyteen...Keksikää ideoita! tämä itsessään aika huono, mut jotain tarttee tehdä, netti on kuitenkin hyvä foorumi kehitellä joukkovoimaa, ja levittää sanaa!!!!!!!!

4

262

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fanittaja

   Joo itse olen ollut Alianssin kannattaja koko seuran lyhyen historian. Olen ihmetellyt, että miten tämän kokoisessa kaupungissa on mahdollista saada aina noin vähän porukkaa katsomoon. No yksi syyhän tietysti on siinä, että seura on uusi ja "jalkapallokulttuuri" ei ole vielä ehtinyt levitä.

   Mutta tosiasia on, että seurat eivät mielestäni tee kovinkaan paljoa katsojien saamisen eteen. Toki lehdissä on mainoksia tulevista otteluista, mutta jotain muutakin pitäisi keksiä. Itse olen viettänyt Saksassa puoli vuotta ja siellä huomasi kaupungilla pyöriessä aina, että onko matsipäivä. Eli jonkinlaista häppeningiä seurojen tulisi järjestää kaupunkien keskustiin matsipäivinä ja edeltävänä päivänä. Näin saataisiin tieto otteluista ihmisille.

   • FutisFani

    Totta haastelet, arvon kollega (tarkoitan että olet kotimaisen jalkapallon kannattaja, itse kannatan tätä "nuorempaa" pohjoisen seuraa). Suomessa on jalkapallokulttuuri valitettavan lapsenkengissään ja sen huomaa todella selvästi siitä, että Veikkausliiga alkaa 28. päivä tätä kuuta. Mitä hehkutetaan urheilumedioissa? Aivan, jääkiekon MM-kisoja ja formuloita.

    Tänään toki oli paikallisessa lehdessä kokosivun juttu "omasta" seurasta ja sen "paikallis"-kilpailijasta. Kai tuokin on jonkinlaista eteenpäinmenoa, vaikka sitten vauvan askelin.

    Mitä mieltä muuten olet Veikkaajan Liigarankingista? Aika tyly arvio RoPS:lle vaikka omasta ja muiden kannattajien mielestä joukkue on vahvistunut viime kaudesta. Myös valmentajamme jakaa tämän käsityksen, samoin kuin seurajohtokin.


  • juppelis jappelis

   Eikä se peli muuten ole edes niin huonoa miltä se tv:ssä näyttää. Itseasiassa se on ihan viihdyttävää katseltavaa. Ainakin se mitä olen käynyt katsomassa, lähinnä HJK:n pelejä kun täällä päin asustelen. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että jos FC Haka tai MyPa olisivat jostain suuremmasta kaupungista, niin siellä kävisi todella paljon yleisöä, sillä niin viihdyttävää heidän pelinsä on, jopa tv:stä katsottuna.

   • orbit

    olen samaa mieltä..kyllä haka ja mypa pelaavat hienoa peliä tamua aliarvioimatta...maoinostakaa aina joka paikassa pelejä...kaikkialla julkisilla paikoilla (netissä)..pyytäkää kevereita mukaan...tehdään kaikkemme eettä saataisiin lisää katsojia...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   562
   5025
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   61
   2289
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   49
   1643
  4. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   97
   1549
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   80
   1509
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1242
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1196
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   929
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   59
   836
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   169
   770
  Aihe