Mahtaako kuhmolaisissa olla miespuolista, jota on syljetty?

Anonyymi

Totaalisesti? Olin oman ikäni muistaen vielä silloin vireä mies. Ajelin autolla Joensuusta Ivaloon, yövyin autossa ja aamulla sain käydä ilmaiseksi hotellin suihkussa pyyhkeiden kanssa, pyyhkeet tarjosi hotelli.

Oli 90-luvun lama-ajan alku. Minä en lamasta välittänyt, sillä koko matkan tarkoituksena oli päästä hetkeksi irti sen aikaisesta tyttöystävästä, ihan vain välillä happea saadakseni.

Lomani oli lyhyt ja nopeasti tehty muutamassa päivässä, mutta muistan hyvin koko pitkän ajamiseni. Norjan puolella oli nähtävää, ajankohtaan sopivasti katseltuna.

Alaspäin tultuani päätin yöpyä Puolangalla ja ravita itseäni paikallisen firman baaritiskillä.

Se oli iso virhe minulta, koska jouduin tahtomattani sotkeutumaan nätin romaaninaisen sekä naispuolisen baarinpitäjän väliseen keskusteluun ilmoittamalla haluavani jotain. Se jotain oli mielestäni mahdollisimman terävä paukku.

Pyyntöni sopi paikalleen, eli sain sen ajan lainsäädännön mukaisen kossuvesisekoituksen.

Sitten se jossain vaiheessa alkoi. Puolangalle asti ja sieltä pois päästyäni ei minulla ole ollut rasismiin viittaavia taipumuksia. Humalaa ei myöskään voi syyttää, mutta jostain ihmeen syystä minulta alettiin kysellä asioita, jotka ovat hyvinkin henkilökohtaisia. Kysyjä oli samalla tiskillä istuva nainen, josta jo kerroin.

Saattoi olla, että olin joku käypäläinen, ja sitähän minä olinkin. Ei minua kysymykset ärsyttäneet, vaan tuore hyvin tähdätty sylki suoraan kasvoille!

Pitää myöntää, että siinä tilanteessa olin avuton. Mikäli olisin polttanut hiilet, niin vieressä istuva nainen sekä myös baarinpitäjä olisivat ehkä ennättäneet huomata minun olleen käymässä.

Tapana ei ole purkaa kiukkua toiseen ihmiseen, ja Puolangalta Joensuuhun päin ajaessani olin kuin hangon keksi. Hymyilitti, sillä olin saanut kuvan aivokoppaani kahdesta, jotka säikähtivät pahasti ja vain siksi, että pyysin paperia kuivatakseni kasvoni.

Olen aina ollut ruma. Puolangan reissulla rumuudestani tuli suora todistus naiselta ja heimolta, jonka edustajat ovat kaikkea muuta kuin itse edustan. Baarinpitäjänainen oli myös romaani, joten ei siihen kahden naisen porukkaan sovi yksi Pohjois-Karjalasta lähtenyt.

En minä ole paljon häkeltynyt nyt ilta-auringon kohta laskiessa. Puolangalla olen käynyt usein nauttimassa pessimistisestä yhteiskunnasta, joka on osin todellinen.

Puolangalla myös on ihmisiä. Olin käymässä S-marketissa ja ulos päästyäni käynnistelemässä kaksipyöräistä. Viereen kuitenkin ennätti papparainen, joka tarjosi minulle lompakkoa sanoen, että se minun. Olin kuulema pudottanut sen kaupan kassalta lähtiessäni. Kopaisin ja katsoin vielä takaboksiin, kaikki oli tallessa.

Eipä häkeltynyt liikkeistäni puolankalainen, vaan vakaasti lisää:

SAINPAS MINÄ SINUT JOTAIN SANOMAAN!

Se sitä Oulun ja Kainuun välisen alueen uteliaisuutta. Toivoo vanha.

0

242

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Veneessä asuminen

    Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
    Yleistä veneilystä
    101
    4216
   2. Oulun mellakoitsijat matuja? Kaasuakin tarvittiin

    Kantaväestö harvoin parveilee seurueittain. https://yle.fi/uutiset/3-12042173 "Poliisi: Väkijoukko vastusti aggressiivisesti miehen kiinniottoa Oulu
    Maailman menoa
    120
    2906
   3. Voi Pikkarainen

    Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    2635
   4. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

    Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
    Kotimaiset julkkisjuorut
    164
    2370
   5. Sofia ja Stefu onnellisesti festareilla.

    En halua juoruta enemmän kun on pakko mutta ihana oli nähdä kaunis Sofia ja komea Stefu festareilla Karjaalla.Ihan eri meno kun Martinan kanssa.Stefu
    Kotimaiset julkkisjuorut
    208
    2061
   6. Ässillä on taas vauhti päällä

    Somehiljaisuus ostosten kuvaamisen jälkeen ja viime yönä on taas Stefun instassa kerrottu totuuksia https://aijaa.com/DvaDp0
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    1600
   7. Aitolehden aitous

    Ja mikä ylipäätään tässä Aitolehdessä on edes aitoa? No ei ainakaan nimi. Ei sukunimi, eikä toinen nimi, eikä etunimikään. Entä ikä? Onko sekään oikea
    Kotimaiset julkkisjuorut
    199
    1456
   8. Sofian stalkkerin päiväkirja 30.7.2021

    Voi vitun vitun vittu! Pakko ottaa tollanen kolmen tonnin fillari kun ei muuta saa. Vittu siinä ei ooees sähkövaihteita ja muutenkaa osat ei oo lähell
    Kotimaiset julkkisjuorut
    72
    1106
   9. Koska stebuli lusimassa

    Stefan Therman sekavana ratissa – Sofia Belórf nousi ulos öky-Audista kesken aamuriidan: ”En voi olla kyydissä, jos jotain sattuu”
    Kotimaiset julkkisjuorut
    31
    1102
   Aihe