Ravintola Nuotta

Anonyymi

Alussa loistava paikka,nykyään palvelun taso mennyt alaspäin,henkilökunta riitelee asiakkaiden kuullen,pinna kireellä...liian vähän henkilökuntaa palkattu?? Ruokia sai jonottaa tolkuttoman kauan... Mankki miksi laskit tämän menemään näin huonolle tasolle??Nuotta oli ennen viihtyisä paikka

133

8291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole sääli ! Vaan peiliin kattomisen paikka !

    • Anonyymi

      Liian monta rautaa tulessa. Ahneella on paskainen loppu.

      • Anonyymi

        Herra siellä takarivissä on oikeassa


    • Anonyymi

      Monta vuotta sitten oli viihtyisä ja edullinen paikka. Todella hyvää ruokaa ja käytiin useamman kerran kesässä syömässä ja ottamassa muutamat. Nyt on todella kallis paikka, mitä ihmeellisempi ruokia, (venäläis) tyyliin osa. Saa jonottaa ja pienet annokset. Osalle jää nälkä. Itse en ole enää viime kesän jälkeen nuotassa käynyt. Onneksi on muitakin paikkoja vielä.

      • Anonyymi

        No tuo on kyllä totta, aattelinkin olenko ainoa jolle on näin käynyt tämän paikan kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuo on kyllä totta, aattelinkin olenko ainoa jolle on näin käynyt tämän paikan kanssa.

        Jonotusajat pitkät, hamppari perunoilla törkeän kallis,jampurilaisen koko pienentynyt mäkkärin euronjuusto tasolle,pitääkö oikeasti olla ahne ja karkottaa asiakkaat pois??? Kyllä vituttaa kun yrittäjä pilaa hyvän paikan..kusee omaan pesäänsä ja pahasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuo on kyllä totta, aattelinkin olenko ainoa jolle on näin käynyt tämän paikan kanssa.

        Et ole


    • Anonyymi

      Hintataso on sellainen, etten ole käynyt vielä kertaakaan. Grillillä olen.

    • Anonyymi

      Sehän on täydellinen paikka "näyttäytymiseen". Ei pyöri köyhät jaloissa ja voi laittaa someen kuvia, millä saa köyhät seuraajat vihreiksi kateudesta.

    • Anonyymi

      Kaljaa tilatessani huomasin nuotan tuoppien koon pienentyneen,veloitus oli toki ison kaljan verran,mistä ne ovat keksineet tuon mielikuvitus ison kaljan??? Siinä yksi asia mikä pisti silmään

    • Anonyymi

      Keskituloiset voi painua kotiin itkemään.ite käyny monta kertaa ja ruoka on todella hyvää! Ihan turhaa vollotusta.olkaa tyytyväisiä että on paikka missä käydä.yrittäjää on helppo haukkua.perustakaa ite ravintola tämmösenä aikana Imatran kokoiseen kylään j ottakaa leipä siitä

      • Anonyymi

        Sinä selvästi kuulut parhaaseen A-tyhmään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä selvästi kuulut parhaaseen A-tyhmään!

        Ja sinä olet jotain rajapatsaan tai sienimäen roskaväkeä


    • Anonyymi

      Ainahan sitä vähän pitää valittaa nykyään ! Mutta ei siitä kannata välittää jos muutama mummeli ja ukkeli purkaa sydäntä Suomi24 ?

    • Anonyymi

      Sitä se laajentuminen teettää ,rahat on jostain vedettävä,ne saa kun palvelua ja laatua huononnetaan sekä hintoja nostetaan

    • Anonyymi

      Halpa paikka ja halvan oloinen lafka.
      Tarttis tehrä jottain.

    • Anonyymi

      Illallinen kahdelle

    • Anonyymi

      Alkaa Timon paletti hajota pahasti. Vielä sitä nakkikioskia Varaosakeskuksen vieressä pitää, mutta nyt on liian monta paikkaa. Hinta ja laatu ei kohtaa.

      • Anonyymi

        Tuossahan se vika juuri on ,haukataan liian suuri kakku,pilataan nuotta ja näin karkoitetaan asiakkaat


      • Anonyymi

        Joskus laitoin kyseiselle kaverille viestiä että miksi paikka menee kiinni kesäiltoina klo 22.00 ,se suuttui,mies ei kestä kritiikkiä yhtään, kesällä ennen paikka oli auki pidempään,niin silloin hyvinä aikoina..


      • Anonyymi

        Hinta ja laatu kohtaavat justa tasan niin kauan kuin porukkaa käy. Ja nyt näyttää käyvän.


    • Anonyymi

      Nuotalla oli pakka sekaisin jo viime kesänä..päin helvettiä meni jo silloin
      T:vuosia olen jo ollut asiakkaana ja nähnyt miten taso on laskenut

    • Anonyymi

      Oikeesti mokomassa nakkikioskissa esimiehen esimies? Aikamoinen ja raskas henkilöstörakenne ei ihme että hinnat on mitä on...

    • Anonyymi

      Näin monta kommentoijaa ja aika moni sitä mieltä, että hintataso liian korkea, palvelu huonontunut ja annokset pieniä. Turha täällä haukkua kenenkään asuin-aluetta. Luuletkos itse asuvas paremmin kun muut tai että sinulla enemmän rahaa kun sienimäellä asuvalla😂. Ei kannata yleistää, jos siellä joku vähä osaisempi. Itse tulen hyvin toimeen, mutta en kannata tuollaista yrittäjää enää. Menen ensi viikolla Lpr:n ja Savonlinnaan syömään ja kannatan heitä. Nämäkin rahat olisivat voineet mennä vaikka Nuottaan, jos se olisi vielä käymisen arvoinen paikka.

    • Anonyymi

      Niin, onhan sienimäellä oma ruokapaikka Mocambo 😂

      • Anonyymi

        Se onkin tämä Mocambon porukka joka Nuottaa arvostelee 😀


    • Anonyymi

      En ole kyllä käynyt koskaan Mocambossa, mutta Nuotassa olen ja siksi kirjoitin arvostelun muiden lisäksi. Enkä asu lähelläkään sienimäkeä tai patsasta, mutta tiedän että siellä asuu paljonkin vaurasta porukkaa. Kaikille kun ei ole asuinalueella väliä,mutta Ravintolan palveluilla ja tasolla on😉

    • Anonyymi

      Ne ei tiedä miten heikko taso siellä on... erehtyvät ainoastaan kerran elleivät ole jotain perverssejä....

      • Anonyymi

        Taso ei voi olla heikko niin kauan kuin siellä käy porukkaa. Sitten se vasta on heikko kun siellä ei käy enää ketään, edes kanta-asiakkaat.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Takautuvasti saatu titteli ,sen jälkeen alkoi laajentuminen ja laatu sekä palvelu on pelkkää kuraa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Takautuvasti saatu titteli ,sen jälkeen alkoi laajentuminen ja laatu sekä palvelu on pelkkää kuraa

        Mutta silti siellä vaan käy porukkaa. Eli joidenkin mielestä homma taas toimii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taso ei voi olla heikko niin kauan kuin siellä käy porukkaa. Sitten se vasta on heikko kun siellä ei käy enää ketään, edes kanta-asiakkaat.

        Väki vähenee kun totuus paljastuu,itsekkin käynyt nuotassa jo vuosia,näin se vaan valitettavasti on että paikka tällä hetkellä savustaa asiakkaansa ulos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väki vähenee kun totuus paljastuu,itsekkin käynyt nuotassa jo vuosia,näin se vaan valitettavasti on että paikka tällä hetkellä savustaa asiakkaansa ulos

        Katotaan...Ei vielä sanota mitään.


    • Anonyymi

      Jep ! Kerran oli aikoinaan äänestys suomen parhaasta bubista jonka voitti karhunmäen Morrison bub ! 😂😂😂

      • Anonyymi

        Se on pub, ei bub.


    • Anonyymi

      Pahan äänisellä halvalla porssella päristelee johtaja. 2-tahti Wartburgi olis melkein hienompi :) Luulin ekana äänistä rätti-citikaksi :) Mie köyhä poika vaan ajelen vanhalla Dodgella missä Gumminsin turbo puhaltelee ja välillä viheltelee..

      • Anonyymi

        Mauton koko porsse ja etenki viel pilattu jollain numeroilla kyles niinku ois olevinaa joku kilpa auto. Mut jokkaine tyylillää. Dodge kyl äijäpeli 👍👍👍👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mauton koko porsse ja etenki viel pilattu jollain numeroilla kyles niinku ois olevinaa joku kilpa auto. Mut jokkaine tyylillää. Dodge kyl äijäpeli 👍👍👍👍

        Porsse on legenda, toisin kuin joku dodge.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Porsse on legenda, toisin kuin joku dodge.

        Ja seventy seveni on ravintola verrattuna nuottaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja seventy seveni on ravintola verrattuna nuottaa

        Seveni on pikaruokapaikka.


    • Anonyymi

      Edellisenä kesänä ei ollut mitään valittamista ainakaan meidän siellä käydessä. Ruuassa meni ehkä hieman pitkään mutta juomaa, kun riittää niin sillä ei ole väliä. Pitää käydä testaamassa onko meno muuttunut kuten täällä väitetään.

      • Anonyymi

        Onko jo sisävessat saatu vai täytyykö kusta tuoppiin vielä....bajamajaan paskoa jos ei ole muistanut immoiumia nappailla ennen syömään menoa?


      • Anonyymi

        Silti vaan käy porukkaa. On se jännä 😉


      • Anonyymi

        Tuo on kyllä laajalti huomattu,ahneus pilaa monet hyvät paikat


    • Anonyymi

      Kyllä siellä porukkaa eilen oli 👍

    • Anonyymi

      Pääasia et porsse kulkoo!

    • Anonyymi

      Käykö kukaan kulmilla Zorbaksessa? Maistuuko kreikkalainen ruoka Imatralaisille🤔? Kaikkea se pitää yrittäjän yrittää.

      • Anonyymi

        Tietenkin yrittäjän pitää yrittää, sehän se on homman nimi. Joo maistui kyllä :)


      • Anonyymi

        Juu, fetajuusto kolmio taisi olla 5€, tukussa alle euron kpl, kate kohdallaan🙂


    • Anonyymi

      Tietääkseni tämä yrittäjä ei kuppaa kaupunkia kuten eräät vai olenko väärässä?

      • Anonyymi

        Kyllä kuppaa asikkaiden kustannuksella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kuppaa asikkaiden kustannuksella

        Tietysti hinta pitää olla sellainen, että se kannattaa. Toisin kuin eräät imevät kaupungin rahoja omille yrityksille minkä me maksamme veroista!


      • Anonyymi

        Olet väärässä


      • Anonyymi

        Olet väärässä.


    • Anonyymi

      Se Ravintola on Imatran parhaalla paikalla kesäisin ! 👍

      • Anonyymi

        Se ravintola siellä ukonniemen sillan kupeessa on parhaassa paikassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ravintola siellä ukonniemen sillan kupeessa on parhaassa paikassa.

        Missä siellä on silta?


    • Anonyymi

      Kolmen Ankkuria on nykyisen yrittäjän myötä saavuttanut Nuotan alhaisen tason.

      • Anonyymi

        Miten sekin on onnistuttu pilaamaan??


    • Anonyymi

      Se on se viina, se on se viina......

    • Anonyymi

      Elä vaiha, nuuskuttele vaan.

    • Anonyymi

      Itsekin olen huomannut tason laskun viime vuosina. Lisäksi yksi suuri syy miksi ei ole nyt hinkua sinne ollut on se, että näin korona tilanteessa kaikissa some kuvissa näkyy, että suojaimia ei käytä koko henkilökunta. Etenkin omistaja itse jatkuvasti patsastelee kuvissa ilman maskia. Siellä kuitenkin valmistetaan ihmisille ruokaa, luulisi suojautumisen kiinnostavan.

      • Anonyymi

        Ainakaan tämä omistaja ei juurikaan Nuotan kuvissa patsastelee, maskissa eikä ilman... Oma väkemme testailee ahkerasti seutukunnan muita ravintoloita, jolloin paitsi ei kuormiteta muutenkin ruuhkautumisherkkää keittiötämme, säilytämme hyvän tuntuman siihen, mitä ja miten muualla tarjotaan - ja ihan äkkisiltään ei kyllä muistu mieleen ensimmäistäkään seutukunnan ravintolaa, jossa nyt koronan perustasolla ollessamme henkilökunta, keittiöväestä puhumattakaan, käyttäisi maskia...


    • Anonyymi

      En ole käynyt koko kesänä Nuotassa, mutta 3 Ankkurissa olen. Facessa oli jokin aika sitten keskustelua kuinka Nuotan omistaja oli huutanut jollekin asiakkaalle puhelimessa. Kävivät tätä keskustelua facessa. Mutta ei omistajan silti pitäisi asiakkaalle huutaa. Muitakin kuulee ja näkee ja asiakaskati lisääntyy. Jos omistajalla on pinna kireä, niin purkakoon sen muualle. Itse en kyseisen herran puljuun astu enää!

    • Anonyymi

      Nonni... Ravintola Nuotan edustaja täällä :) Kuulin juuri tästä keskusteluketjusta, joka näyttäisikin olevan suurelta osin aika rempseää provokaatiota & verbaalista karikatyyriä :D Tämän saisi varmaan poistettuakin, mutta sen sijaan kirjoitankin tuoreet kuulumiset - ja piiitkän kaavan mukaan - kun ketjun lukijoita näyttäisi kuitenkin olevan jo lähelle 2000 henkilöä.

      Nuotalla menee oikein mainiosti, itse asiassa paremmin kuin koskaan. Meriittejäkin joskus tulee – eikä suinkaan maksettuja ;) – ja kasvun kulmakerroin näyttäisi iloksemme, ainakin vielä toistaiseksi, jyrkkenevän vuosi vuodelta (kop kop). Uutta ympärivuotista ravintolatoimintaakin on taas syksyllä käynnistymässä ;)

      Perustin Nuotan vuonna 2009 eli nyt on jo 13. kausi menossa. Kuuden tappiollisen aloituskauden jälkeen meno kipusi jo vähän plussan puolelle vuonna 2015, jolloin alkoi käänne monessa mielessä: irtauduimme muista siviilitöistämme kokonaan, uppouduimme - tuoreena yrittäjäpariskuntana - ravintola- & catering toimintaan, käynnistimme Nuotan livet ja karaoket, starttasimme rantabaari Bikini Bayn ja risteilyt osana Nuottaa, rakennutimme kattoterassin, muokkasimme menua vuosittain kysyntää paremmin vastaavaksi, rekrysimme väkeä vuosi vuodelta lisää, laajensimme asiakaspaikkoja telttaratkaisuin, laajensimme anniskelualuetta (tänä päivänä Nuotan anniskelulupa sallii tuhat asiakasta), jne. Loimme myös lisää toimipisteitä, jolloin meille muodostui oma ”resurssipankki & asiakaspalvelukoulu”. Muutoksia tehtiin paljon, matkalla joitakin virheitäin, joista sitten kurssia oikaisten jatkoimme kokemusta rikkaampana.

      Voimakkain muutos kasvun kulmakertoimessa - ja yhä ylös päin - tapahtui kauden 2018 jatkeeksi. Pitkät odotusajat, minkä tiedostimmekin jo kaudella 2016 haasteeksemme alkoi eskaloitua. Haasteeseen olemme vastanneet vuosittain toteutetuin teknisin ja logistisin muutoksin, mutta on niin, että ainoastaan uudistamalla toimitilat täysin, pystytään kasvuun enää vastaamaan. Toinen mistä purnataan jonkin verran, on ilta-aukioloaikamme: emme hyödynnä koronarajoitteiden sallimaa aukioloaikaa, ja tämä johtuu siitä, että olemme ruokaravintola, emme ”yökerho”.

      Nuotassa työskentelee parhaillaan seitsemäntoista kokoaikaista työntekijää, joista reilu puolet salissa ja loput keittiössä. Salia johtaa pätevä hovimestari ja keittiötä johtaa hienoin meriitein varustettu keittiömestari. Heidän esimiehenään toimii ravintolapäällikkö. Henkilöstöä siis on, mistä huolimatta nuppikohtaiset tuntimäärät ovat melko suuret. Onneksi meillä on oma ”resurssipankki” (meillä työskentelee tällä hetkellä 46 henkilöä kahdeksassa eri toimipisteessä).

      Koemme oikeasti suurta kiitollisuutta siitä, että olemme onnistuneet – alkuvaiheen pitkää ja vaikeaa tappiovuosien putkea säikähtämättä - kehittämään Ravintola Nuotan myötä jonkin asteisen vetonaulan paikkaan, jossa ei ole koskaan aiemmin ravintolatoimintaa harjoitettu. Siitä meidät on myös palkittu, usealtakin taholta. Ja niin: sen enempää Trip Advisorin ”Erinomainen kohde” -titteli, kuin Evento Awards 2020 -ravintolasarjan ja yleisönsuosikkipystin voitto, eivät siis suinkaan ole ”ostettuja titteleitä”, vaan pohjautuvat pitkälti asiakaskokemuksiin, sekä edelleen myös erinäisten asiantuntijaraatien näkemyksiin. Koemme tänä kesänä noin 30 000 asiakaskohtaamista pelkästään Nuotassa – pääosin turismia. Kokonaismäärä asiakaskohtaamisissa meillä lienee pitkälti yli 100 000. Tuohon joukkoon mahtuu myös syystä tai toisesta epäonnistuneitakin kohtaamisia, aina ei voi onnistua, mutta noita onneksi kuitenkin harvemmin. Kokemuksemme mukaan kiitosten tulvassa henkilökuntamme saa työtään kuitenkin tehdä.

      Tuolla keskustelun jossain kohdassa arveltiin, että ahneuttamme olemme haukanneet liian ison palan... Tuohon voin todeta yleisesti, että on yrityksellä ravintoloita sitten kolme, kymmenen tai vaikka tuhat, kysymys on aina onnistuneista konsepti- ja henkilövalinnoista. Ei yrityksen omistajien tarvitse olla kaikessa operatiivisessa toiminnassa mukana, vaan riittää että toimintaa pyörittää osaava ja motivoitunut henkilöstö. Omistajiston edustuksen, eli hallituksen, tärkein tehtävä on liiketoiminnan ylläpito ja edelleen kehittäminen – toiminnan jatkuvuuden varmistaminen.

      Asiakkaille huutamisesta (johon tuolla myös viitattiin): siihen tarjoutuu ainakin itselleni äärimmäisen harvoin tilaisuus, sillä en juurikaan ehdi osallistumaan toimipisteissämme asiakaspalvelutehtäviin, joissa meillä työskentelee tuossa(kin) lajissa itseäni kyvykkäämmät henkilöt. Viimeksi kun minua somessa moitittiin asiakkaalle huutamisesta, taisi tilanne olla se, että kyseinen henkilö oli ”hyökkinyt” ohjeiden mukaisesti toiminutta työntekijäämme kohtaan ja jatkoi purnaamista vielä suoraan minulle. Olen ennenkin tämän todennut, että puolustan henkilökuntaani väärinkohtelutilanteessa kuin leijonakuningas laumaansa...

      Tämä tästä, olipa mukava päästä kertomaan – ja avoinna ollaan joka päivä säistä piittaamatta. Tervetuloa nauttimaan palvelusta ja maukkaasta ruoasta :)

      • Anonyymi

        Aplodit! Tämä selvitys tyhjensi pajatson :) Esson baarin jutut voidaan taas katsoa hölynpölyksi :)


      • Anonyymi

        Et. Kuitenkaan suostu ottaman kritiikkiä vastan vaan ylimielisesti suhtaudut edelleen asiakaspalautteeseen! Kertoo paljon ylimielisyydestä


      • Anonyymi

        Et kestä minkään näköistä kritiikkiä, olet ilmeisesti nostanut itsesi kaiken tuon yläpuolelle, täällä on kerrankin mahdollista saada rehellistä asiakaspalautetta yritystoiminnastasi!


    • Anonyymi

      Silti en enää kannata ylihintaista Nuottaa. Annokset oli ennen suuria ja maistuvia, nyt pienentyneet ja hinta vaan nousee. Ennen oli kiva käydä ja istua, mutta ei enää!

      • Anonyymi

        Mutta kun kasvun kulmakertoimen täytyy jyrkentyä vuosi vuodelta (kop kop). Yritä nyt juntti ymmärtää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun kasvun kulmakertoimen täytyy jyrkentyä vuosi vuodelta (kop kop). Yritä nyt juntti ymmärtää!

        Kasvun kulmakerroin nousee investointien kautta, mikä suoritetaan masinoimalla tuottoa,se näkyy laadun ja asiakaspalvelun puutteina se on fakta, sen huomaa ensin asiakkaat!


    • Anonyymi

      Itse olet JUNTTI!! Jos ei kiinnosta enää käydä kyseisessä ravintolassa ylihintaisten ja osin venäläisille suunnattujen annosten takia, niin kai mielipiteensä saa kertoa. Ja miksi omistajan pitäisi keskustelu poistaa kun se on asiakkaiden kokemuksia. Kannattaisi ennemminkin ottaa opiksi, eikä miettiä laajentamisia.

      • Anonyymi

        Eihän tuo omistaja ollut ees poistamassa tuota vaan kertomassa Nuotan kuulumiset. Kait olis voinu poistattaakin koko setin, koska nimiä ei sais pitää näkyviin.


    • Anonyymi

      Pian avautuu uusi muikkuravintola Ukoskaan sinne Saimaan rantaviivalle.

    • Anonyymi

      Haastava tulee olemaan uusikin ravintola Ukoskassa. Jonkun verran näitä voisi paikallisena käyttää, jos olisi hyvä ruoka ja kohtuulliset annokset. Se ei vaan paikallinen kysyntä jaksa pyörittämään burgeriateriaa kahdelle oluen kanssa viidelläkympillä.

      • Anonyymi

        Missään ei sanota et sinne tulis ravintola. Kiinteistö on vain myyty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missään ei sanota et sinne tulis ravintola. Kiinteistö on vain myyty.

        Niinpä. Ihmiset tulkitsevat ihan omiaan.


    • Anonyymi

      Sen verran Nuotan edustajana vielä kommentoin, että tuo mainitsemani "kasvun kulmakerroin" on siis seurausta kiihtyvästä kysynnästä, ei siitä, että kysynnän kiihdyttäminen olisi meistä lähtevä tarve Nuotassa. Itse asiassa, puitteita vastaava kysyntä olisi monessa mielessä parempi, kuin puitteet ylittävä kesän mittainen hurrikaani, jossa vuosittaisista parannustoimista huolimatta jatkuvasti käännytetään asiakkaita ovelta, kun jo sisällä olevatkin asiakkaat hermoilevat pitkien odotusaikojen kanssa...

      Hinnoista ja tuotteiden koosta: ruokien hintoihin ei juurikaan ole muutoksia viime vuosina tullut, ja "annoskortit" ovat pysyneet vakioina jokseenkin alusta alkaen, joten ei nuo annoskootakaan ole muuttuneet. Jossain vaiheessa noin kuusi vuotta sitten hintoja kohotettiin kertarysäyksellä ja tuolla saatiin parannettua asiakatyytyväisyyttä odotusaikojen lyhentymisen myötä (mitä taisi kestää yhden kauden ajan). Annoskokoihin liittyen, ja verrattuna ihan alkuvuosiin, niin tietenkin meille on tullut alkuruokalistan myötä pikkuannoksia pääruokien lisäksi, mikä saattaa hämätä "äkkinäisen ruokailijan"... Iso olut halpeni hieman muutama vuosi sitten, ja 0,4 litrainen se on ollut jo viisi kautta. Tosiasia kuitenkin on, että mm. korkeiden raaka-aineisiin liittyvien laatukriteeriemme vuoksi olemme ehkä hintavimmasta päästä Imatralaisista ruokaravintoloista, mutta perusongelmaa me eli ruuhkaisuuttamme ja kysynnän kiihtyvää kasvua ei suinkaan helpottaisi hintojen pudottaminen...

      Hoksasin juuri myös sen, että moni alkuaikojen kanta-asiakas kaipaa varmaan paluuta perjantaisiin yökaraokeihin ja joka lauantaisiin live- & bileiltoihin, mutta tuohon ei ole paluuta, sillä a la carte -ruoan kysyntä vei murskavoiton, ja tuo laji sopii myös meille parhaiten. Myöskään meillä ei ole resursseja eikä innostustakaan pitkiin aukioloihin, sillä ruokailujen päättyessä ko 23 aikaan, on oma väkemme jo unta paitsi.

      Nuotta tekee parhaillaan paitsi historian parasta kauttaan, myös historian voimakkainta kasvua asiakasmäärissä. Tämän vuoksi meillä on käynnissä suunnittelu toimitilojen uudistamisen osalta.

      Lauantaina 31.7. Nuotan nykyisin harvakseltaan järjestettävät live-illat saavat taas jatkoa, kun Pepe Ahlqvist nousee poikansa Joelin kanssa lavalle klo 21. Tervetuloa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tässä tuli hyvät faktat pöytään. Itse olen tykännyt nuotasta vaikka se meidän käynti on 1-2 kertaa kesässä. Eipä ole ollut mitään valittamista. Yrtittäjäthän ei tee hyväntekeväisyyttä vaan se ratkaisee mitä viivan alle jää🙂👍 ja niin se kuu mennäkkin.


    • Anonyymi

      Mussuta mitä mussutat edustajana. Kokemus ja kuvat annoksista, ( siis omat ottamat kuvat) puhuvat puolestaan. Annoksien koot ovat pienentyneet. Mutta se siitä. Itse en ole teillä enää 2 kesään asioinut, eikä ole tarvetta käydä. Tänäänkin kävin oikein mielelläni lpr:ssa syömässä. Ruoka oli hyvää ja ennen kaikkea ei jäänyt nälkä.

      • Anonyymi

        Mikäs siinä jos haluaa olla kannattamatta asuinpaikkansa paikallisia yrittäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäs siinä jos haluaa olla kannattamatta asuinpaikkansa paikallisia yrittäjiä.

        Näillä bensan hinnoilla 80 kilometriä yhden ruuan perästä...Halpaa?


      • Anonyymi

        Kaikki tuo muu bueno.... (itsekin käyn kerran pari viikossa Lpr:ssa syömässä, ja jokseenkin aina oikein hyvää ruokaa), mutta pakko kysyä, liittyen ekaan lauseeseen: Onko sinulla joku erityinen syy olla töykeä? t. ihan sama "edustaja"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki tuo muu bueno.... (itsekin käyn kerran pari viikossa Lpr:ssa syömässä, ja jokseenkin aina oikein hyvää ruokaa), mutta pakko kysyä, liittyen ekaan lauseeseen: Onko sinulla joku erityinen syy olla töykeä? t. ihan sama "edustaja"

        Ei oo Lappeenrannassa takuulla rosson veroista ruokapaikkaa.


    • Anonyymi

      Ravintola Nuotan OIKEAT kuulumiset - ja pitkän kaavan mukaan - löytyvät tuossa muutamaa kommenttia ylempänä (28.7.2021 klo 14:20 ja 30.7.2021 klo 10:21). "Ravintola Nuotta" löytyy myös Facebookista, ja tuolta voi seurata kuulumisiamme. Mainiota loppukesää kaikille!

      Terveisin Timo Mankki

      P. S. Nuottakonsepti on saamassa rinnalleen ympärivuotista jatkuvuutta toisessa sijainnissa. Tästä julkaistaan lisäinfoa vielä ennen syksyn alkua ;)

      • Anonyymi

        Miksi nuotan taso on laskenut? Suhtaudut kaiken lisäksi ylimielisesti rehelliseen asiakaspalautteeseen!


    • Anonyymi

      Onko monia jotka käyneet päivittäin syömässä samaa lounasta ? Kommentteja . Paikkahan tosin nykyisin naapurissa

    • Anonyymi

      Nyt kannattais hintoja shimmailla ihan suomi-asiakkaan lompakolle sopivaksi kun venakot tuskin paljon saranoita kuluttavat tulevaisuudessa.

      • Anonyymi

        Raaka-aineet tulevat kallistumaan ja se vaikuttaa tietenkin myös hintoihin. Joten tuskin sorvaavat hintoja ainakaan alaspäin.


    • Anonyymi

      Kannattais keskittyä ihan perussettiin, eikä mihinkään hienoihin ruokiin. Nuotan alkuaikoina oli hyvät ja runsaat ruuat, ennenkuin tää yks tuli siihen hääräämään. Silloin vielä kannatti käydä ja oli mukavakin siellä käydä.

    • Anonyymi

      Yrittäjä ei kestä kritiikkiä! On nostanut itsensä sen yläpuolelle

      • Anonyymi

        Tuo pitää täysin paikkaansa


    • Anonyymi

      🎼🎤 T🤔🤔 MUCH 🐵 BUSINESS

    • Anonyymi

      Lappeenrannassa Lalo paras ruokapaikka

    • Anonyymi

      No jaa….

    • Anonyymi

      Missähän syöjät ovat? Autiolta näyttää. Lisäksi likaiset visiirit sekä "valkoiset" kaiteet kaipaisi pesua. Myös kukkien huolto jäänyt ihan retuperälle. Nämä on asioita joihin kiinnitän huomiota ja joista haluan maksaa (lue. hyvät puitteet)

    • Anonyymi

      Kokille 4000, osaiskohan sillä hinnalla jo hampurilaista lämmittää. Viimeeks oli käräytetty mustaksi.

      • Anonyymi

        Huomautitko asiasta?


    • Anonyymi

      Lähdin pois enkä palannut.

    • Anonyymi

      Onkohan ravintolan omistajalla tuttuja paikallisen lehden toimituksessa vai mistä Etelä-Saimaa ja Uutis-Vuoksi poimii juttujaan. Romujen myynnistä Vuoksen rannasta otsikoidaan työmäärän kohtuullistamisesta. Varmaan se työmäärää kohtuullistattaakin. Harvalla ravintolalla on kuitenkaan näin paljon ilmaista mainostilaa uutisosastolla.

    • Anonyymi

      Nuotan omistaja tylytti nuorta opiskelija tyttöä mikä haki töitä, tuosta ylimielisestä käytöksestä oli juttua Imatraryhmässä

      • Anonyymi

        Miksi omistajasta on tullut ylimielinen, tätä pohdittiin Imatralaisessa fb ryhmässäkin


    • Anonyymi

      Yrittää myydä pois kannattamattomia paikkojaan. Ylimielinen omistaja, niin tuskinpa saa työntekijöitäkään. Pitikö laajentaa reviiriä? Ois pitäny vaa Nuotan ja kehittänyt sitä. Nyt Nuotassa pienet ja kalliit annokset. En ole käynyt 3-vuoteen,kun annokset muuttui/pieneni, hinnat kallistui ja asiakaspalvelun taso heikentyi. Onneksi on ravintola Sula. Pidän heidän ruuastaan, paikasta ja ilmapiiristä.

      • Anonyymi

        Sulassa on vielä uutuuden viehätystä, siksi siellä käy porukkaa. Vuodet näyttävät näyttää mitä sillekin paikalle käy.


      • Anonyymi

        Vuosia olin Nuotan asiakas, eräänä iltana kun kävin siellä henkilökunta riiteli keskenään, tunnelma oli kireä lievästi sanottuna,henkilökuntaa liian vähän , paikka suljettiin 21.30 ruokaa ei saanut enää 21.00 aikaan,miksi laittaa paikka kiinni kauniina kesäpäinänä niin aikaisin? Asiakkaita olisi kyllä riittänyt, jossain kohtaa kyselin että miksi paikka suljetaan niin aikaisin,vastaus oli että ei tämä mikään ryyppypaikka ole omistajan mukaan... no en sinne ryyppäämään ollut menossakaan vaan ainoastaan syömään ja istumaan iltaa parin kaljan kera sekä nauttimaan kauniista kesäillasta, melko tylyn vastauksen sain ylimieliseltä omistajalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuosia olin Nuotan asiakas, eräänä iltana kun kävin siellä henkilökunta riiteli keskenään, tunnelma oli kireä lievästi sanottuna,henkilökuntaa liian vähän , paikka suljettiin 21.30 ruokaa ei saanut enää 21.00 aikaan,miksi laittaa paikka kiinni kauniina kesäpäinänä niin aikaisin? Asiakkaita olisi kyllä riittänyt, jossain kohtaa kyselin että miksi paikka suljetaan niin aikaisin,vastaus oli että ei tämä mikään ryyppypaikka ole omistajan mukaan... no en sinne ryyppäämään ollut menossakaan vaan ainoastaan syömään ja istumaan iltaa parin kaljan kera sekä nauttimaan kauniista kesäillasta, melko tylyn vastauksen sain ylimieliseltä omistajalta

        Mikäköhån paikka se sit on, ku ei se mikään gourmet paikkakaan ole?
        Parilla kympillä palaneita hampurilaisia ja miljöö lähinnä linja-autoaseman paari.


    • Anonyymi

      Imatraryhmässä monet ovat huomanneet omistajan käytöksen muuttuneen,

      • Anonyymi

        Jos et pysty palvelemaan asiakkaita ilman hermojen menetystä ei kannata jatkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos et pysty palvelemaan asiakkaita ilman hermojen menetystä ei kannata jatkaa.

        Tyyppi laajenti liikaa ei kestänyt enää kasetti koossa


    • Anonyymi

      Nimestä päätellen kalaravintola.

      • Anonyymi

        Onko kolme ankkuria sitten laivaravintola?


    • Anonyymi

      Huoh....
      Niin karjalaista tyyliä tää anonyyminä haukkuminen. Ihmettä vaan, kaikista nalkutuksista huolimatta, niin kyseinen kuppila on lähes täynnä iltaisin säästä riippumatta.
      Yleensä odotusaika kertoo siitä että paikalla on muitakin kuin sinä. 😆
      Itse olen vasta tänä kesänä päässyy tutustumaan Nuotan ruoka tarjontaan, niin voin sanoa että jokainen maistamani ruoka on ollut täydellistä ja annoskoot huiman isoja. 😋
      Millään ei jaksa syödä esim hampparia+rapuja. Mäkkärin aterioita menisi 3 🤣
      No, mutta...
      Yrittäminen on kovaa, sen tiedän itse entisenä yrittäjänä, joten lippu vaan korkealle Nuotan pyörittäjät 💪

      • Anonyymi

        Hehheh. Ravintoloitsijako itse kommentoi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hehheh. Ravintoloitsijako itse kommentoi.

        Noup, esittelin jo itseni entisenä yrittäjänä,


    • Anonyymi

      Kohtapuoliin joo, paljon on myyntihalukkuutta konsernissa. Kojut seisoo luukut kiinni.

      • Anonyymi

        Kyllikin grillillä kävi kato alkuhuuman jälkeen. Mitä sitä auki pitämään väkisin jos ketään ei käy? Pahoin pelkään Niskan tuoreelle grillille käyvän samoin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllikin grillillä kävi kato alkuhuuman jälkeen. Mitä sitä auki pitämään väkisin jos ketään ei käy? Pahoin pelkään Niskan tuoreelle grillille käyvän samoin...

        Taisi GRK:n siltainsinöörit olla suurin asiakaskunta Kyllikin grillillä? Paikalliset lopettivat käymästä kun uutuuden viehätys hävisi..


    • Anonyymi

      Oispa vielä Epon grilli....

      • Anonyymi

        Mc Ilves.


      • Anonyymi

        Tänä päivänä moinen nakkikoppi ei enää menisi terveysviranomaisilta läpi.


    • Anonyymi

      Saatto hinnat ja tason vaihtelu vaikuttaa pikkisen.

    • Anonyymi

      Mutta ei väliä, parempaa saa muualta.

      • Anonyymi

        Missä täällä Imatralla muualla syöt esim. leppäsavulohta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä täällä Imatralla muualla syöt esim. leppäsavulohta?

        Kotona


    • Anonyymi

      Nuotta onkin tarkoitettu ns. paremmalle väelle. Roskaihmiset voi käydä Lidlissä hakemassa punalappunakkeja.

      • Anonyymi

        Me tehtaan väki syömme satamassa hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Me tehtaan väki syömme satamassa hyvin.

        Näin on! Rouvani (200 kg) ei ihan saa mahaansa täyteen, mutta tuttujen kanssa on mukavaa jutella kartongin tekemisestä ja suunnitella ensi talven Thaimaan reissua. Sielläkään ei tule kuin tuttuja vastaan.


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4643
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4522
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      614
      4130
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3077
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2651
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2193
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      346
      2144
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      209
      2121
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1745
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe