Alussa loistava paikka,nykyään palvelun taso mennyt alaspäin,henkilökunta riitelee asiakkaiden kuullen,pinna kireellä...liian vähän henkilökuntaa palkattu?? Ruokia sai jonottaa tolkuttoman kauan... Mankki miksi laskit tämän menemään näin huonolle tasolle??Nuotta oli ennen viihtyisä paikka
Ravintola Nuotta
133
8969
Vastaukset
- Anonyymi
Ei ole sääli ! Vaan peiliin kattomisen paikka !
- Anonyymi
Liian monta rautaa tulessa. Ahneella on paskainen loppu.
- Anonyymi
Herra siellä takarivissä on oikeassa
- Anonyymi
Monta vuotta sitten oli viihtyisä ja edullinen paikka. Todella hyvää ruokaa ja käytiin useamman kerran kesässä syömässä ja ottamassa muutamat. Nyt on todella kallis paikka, mitä ihmeellisempi ruokia, (venäläis) tyyliin osa. Saa jonottaa ja pienet annokset. Osalle jää nälkä. Itse en ole enää viime kesän jälkeen nuotassa käynyt. Onneksi on muitakin paikkoja vielä.
- Anonyymi
No tuo on kyllä totta, aattelinkin olenko ainoa jolle on näin käynyt tämän paikan kanssa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No tuo on kyllä totta, aattelinkin olenko ainoa jolle on näin käynyt tämän paikan kanssa.
Jonotusajat pitkät, hamppari perunoilla törkeän kallis,jampurilaisen koko pienentynyt mäkkärin euronjuusto tasolle,pitääkö oikeasti olla ahne ja karkottaa asiakkaat pois??? Kyllä vituttaa kun yrittäjä pilaa hyvän paikan..kusee omaan pesäänsä ja pahasti
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No tuo on kyllä totta, aattelinkin olenko ainoa jolle on näin käynyt tämän paikan kanssa.
Et ole
- Anonyymi
Hintataso on sellainen, etten ole käynyt vielä kertaakaan. Grillillä olen.
- Anonyymi
Sehän on täydellinen paikka "näyttäytymiseen". Ei pyöri köyhät jaloissa ja voi laittaa someen kuvia, millä saa köyhät seuraajat vihreiksi kateudesta.
- Anonyymi
Kaljaa tilatessani huomasin nuotan tuoppien koon pienentyneen,veloitus oli toki ison kaljan verran,mistä ne ovat keksineet tuon mielikuvitus ison kaljan??? Siinä yksi asia mikä pisti silmään
- Anonyymi
Keskituloiset voi painua kotiin itkemään.ite käyny monta kertaa ja ruoka on todella hyvää! Ihan turhaa vollotusta.olkaa tyytyväisiä että on paikka missä käydä.yrittäjää on helppo haukkua.perustakaa ite ravintola tämmösenä aikana Imatran kokoiseen kylään j ottakaa leipä siitä
- Anonyymi
Sinä selvästi kuulut parhaaseen A-tyhmään!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sinä selvästi kuulut parhaaseen A-tyhmään!
Ja sinä olet jotain rajapatsaan tai sienimäen roskaväkeä
- Anonyymi
Ainahan sitä vähän pitää valittaa nykyään ! Mutta ei siitä kannata välittää jos muutama mummeli ja ukkeli purkaa sydäntä Suomi24 ?
- Anonyymi
Sitä se laajentuminen teettää ,rahat on jostain vedettävä,ne saa kun palvelua ja laatua huononnetaan sekä hintoja nostetaan
- Anonyymi
Halpa paikka ja halvan oloinen lafka.
Tarttis tehrä jottain. - Anonyymi
Illallinen kahdelle
- Anonyymi
Alkaa Timon paletti hajota pahasti. Vielä sitä nakkikioskia Varaosakeskuksen vieressä pitää, mutta nyt on liian monta paikkaa. Hinta ja laatu ei kohtaa.
- Anonyymi
Tuossahan se vika juuri on ,haukataan liian suuri kakku,pilataan nuotta ja näin karkoitetaan asiakkaat
- Anonyymi
Joskus laitoin kyseiselle kaverille viestiä että miksi paikka menee kiinni kesäiltoina klo 22.00 ,se suuttui,mies ei kestä kritiikkiä yhtään, kesällä ennen paikka oli auki pidempään,niin silloin hyvinä aikoina..
- Anonyymi
Hinta ja laatu kohtaavat justa tasan niin kauan kuin porukkaa käy. Ja nyt näyttää käyvän.
- Anonyymi
Nuotalla oli pakka sekaisin jo viime kesänä..päin helvettiä meni jo silloin
T:vuosia olen jo ollut asiakkaana ja nähnyt miten taso on laskenut - Anonyymi
Oikeesti mokomassa nakkikioskissa esimiehen esimies? Aikamoinen ja raskas henkilöstörakenne ei ihme että hinnat on mitä on...
- Anonyymi
Näin monta kommentoijaa ja aika moni sitä mieltä, että hintataso liian korkea, palvelu huonontunut ja annokset pieniä. Turha täällä haukkua kenenkään asuin-aluetta. Luuletkos itse asuvas paremmin kun muut tai että sinulla enemmän rahaa kun sienimäellä asuvalla😂. Ei kannata yleistää, jos siellä joku vähä osaisempi. Itse tulen hyvin toimeen, mutta en kannata tuollaista yrittäjää enää. Menen ensi viikolla Lpr:n ja Savonlinnaan syömään ja kannatan heitä. Nämäkin rahat olisivat voineet mennä vaikka Nuottaan, jos se olisi vielä käymisen arvoinen paikka.
- Anonyymi
Niin, onhan sienimäellä oma ruokapaikka Mocambo 😂
- Anonyymi
Se onkin tämä Mocambon porukka joka Nuottaa arvostelee 😀
- Anonyymi
En ole kyllä käynyt koskaan Mocambossa, mutta Nuotassa olen ja siksi kirjoitin arvostelun muiden lisäksi. Enkä asu lähelläkään sienimäkeä tai patsasta, mutta tiedän että siellä asuu paljonkin vaurasta porukkaa. Kaikille kun ei ole asuinalueella väliä,mutta Ravintolan palveluilla ja tasolla on😉
- Anonyymi
Ne ei tiedä miten heikko taso siellä on... erehtyvät ainoastaan kerran elleivät ole jotain perverssejä....
- Anonyymi
Taso ei voi olla heikko niin kauan kuin siellä käy porukkaa. Sitten se vasta on heikko kun siellä ei käy enää ketään, edes kanta-asiakkaat.
- Anonyymi
Takautuvasti saatu titteli ,sen jälkeen alkoi laajentuminen ja laatu sekä palvelu on pelkkää kuraa
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Takautuvasti saatu titteli ,sen jälkeen alkoi laajentuminen ja laatu sekä palvelu on pelkkää kuraa
Mutta silti siellä vaan käy porukkaa. Eli joidenkin mielestä homma taas toimii.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Taso ei voi olla heikko niin kauan kuin siellä käy porukkaa. Sitten se vasta on heikko kun siellä ei käy enää ketään, edes kanta-asiakkaat.
Väki vähenee kun totuus paljastuu,itsekkin käynyt nuotassa jo vuosia,näin se vaan valitettavasti on että paikka tällä hetkellä savustaa asiakkaansa ulos
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Väki vähenee kun totuus paljastuu,itsekkin käynyt nuotassa jo vuosia,näin se vaan valitettavasti on että paikka tällä hetkellä savustaa asiakkaansa ulos
Katotaan...Ei vielä sanota mitään.
- Anonyymi
Jep ! Kerran oli aikoinaan äänestys suomen parhaasta bubista jonka voitti karhunmäen Morrison bub ! 😂😂😂
- Anonyymi
Se on pub, ei bub.
- Anonyymi
Pahan äänisellä halvalla porssella päristelee johtaja. 2-tahti Wartburgi olis melkein hienompi :) Luulin ekana äänistä rätti-citikaksi :) Mie köyhä poika vaan ajelen vanhalla Dodgella missä Gumminsin turbo puhaltelee ja välillä viheltelee..
- Anonyymi
Mauton koko porsse ja etenki viel pilattu jollain numeroilla kyles niinku ois olevinaa joku kilpa auto. Mut jokkaine tyylillää. Dodge kyl äijäpeli 👍👍👍👍
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mauton koko porsse ja etenki viel pilattu jollain numeroilla kyles niinku ois olevinaa joku kilpa auto. Mut jokkaine tyylillää. Dodge kyl äijäpeli 👍👍👍👍
Porsse on legenda, toisin kuin joku dodge.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Porsse on legenda, toisin kuin joku dodge.
Ja seventy seveni on ravintola verrattuna nuottaa
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ja seventy seveni on ravintola verrattuna nuottaa
Seveni on pikaruokapaikka.
- Anonyymi
Edellisenä kesänä ei ollut mitään valittamista ainakaan meidän siellä käydessä. Ruuassa meni ehkä hieman pitkään mutta juomaa, kun riittää niin sillä ei ole väliä. Pitää käydä testaamassa onko meno muuttunut kuten täällä väitetään.
- Anonyymi
Onko jo sisävessat saatu vai täytyykö kusta tuoppiin vielä....bajamajaan paskoa jos ei ole muistanut immoiumia nappailla ennen syömään menoa?
- Anonyymi
Silti vaan käy porukkaa. On se jännä 😉
- Anonyymi
Tuo on kyllä laajalti huomattu,ahneus pilaa monet hyvät paikat
- Anonyymi
Kyllä siellä porukkaa eilen oli 👍
- Anonyymi
Pääasia et porsse kulkoo!
- Anonyymi
Käykö kukaan kulmilla Zorbaksessa? Maistuuko kreikkalainen ruoka Imatralaisille🤔? Kaikkea se pitää yrittäjän yrittää.
- Anonyymi
Tietenkin yrittäjän pitää yrittää, sehän se on homman nimi. Joo maistui kyllä :)
- Anonyymi
Juu, fetajuusto kolmio taisi olla 5€, tukussa alle euron kpl, kate kohdallaan🙂
- Anonyymi
Tietääkseni tämä yrittäjä ei kuppaa kaupunkia kuten eräät vai olenko väärässä?
- Anonyymi
Kyllä kuppaa asikkaiden kustannuksella
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä kuppaa asikkaiden kustannuksella
Tietysti hinta pitää olla sellainen, että se kannattaa. Toisin kuin eräät imevät kaupungin rahoja omille yrityksille minkä me maksamme veroista!
- Anonyymi
Olet väärässä
- Anonyymi
Olet väärässä.
- Anonyymi
Se Ravintola on Imatran parhaalla paikalla kesäisin ! 👍
- Anonyymi
Se ravintola siellä ukonniemen sillan kupeessa on parhaassa paikassa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Se ravintola siellä ukonniemen sillan kupeessa on parhaassa paikassa.
Missä siellä on silta?
- Anonyymi
Kolmen Ankkuria on nykyisen yrittäjän myötä saavuttanut Nuotan alhaisen tason.
- Anonyymi
Miten sekin on onnistuttu pilaamaan??
- Anonyymi
Se on se viina, se on se viina......
- Anonyymi
Elä vaiha, nuuskuttele vaan.
- Anonyymi
Itsekin olen huomannut tason laskun viime vuosina. Lisäksi yksi suuri syy miksi ei ole nyt hinkua sinne ollut on se, että näin korona tilanteessa kaikissa some kuvissa näkyy, että suojaimia ei käytä koko henkilökunta. Etenkin omistaja itse jatkuvasti patsastelee kuvissa ilman maskia. Siellä kuitenkin valmistetaan ihmisille ruokaa, luulisi suojautumisen kiinnostavan.
- Anonyymi
Ainakaan tämä omistaja ei juurikaan Nuotan kuvissa patsastelee, maskissa eikä ilman... Oma väkemme testailee ahkerasti seutukunnan muita ravintoloita, jolloin paitsi ei kuormiteta muutenkin ruuhkautumisherkkää keittiötämme, säilytämme hyvän tuntuman siihen, mitä ja miten muualla tarjotaan - ja ihan äkkisiltään ei kyllä muistu mieleen ensimmäistäkään seutukunnan ravintolaa, jossa nyt koronan perustasolla ollessamme henkilökunta, keittiöväestä puhumattakaan, käyttäisi maskia...
- Anonyymi
En ole käynyt koko kesänä Nuotassa, mutta 3 Ankkurissa olen. Facessa oli jokin aika sitten keskustelua kuinka Nuotan omistaja oli huutanut jollekin asiakkaalle puhelimessa. Kävivät tätä keskustelua facessa. Mutta ei omistajan silti pitäisi asiakkaalle huutaa. Muitakin kuulee ja näkee ja asiakaskati lisääntyy. Jos omistajalla on pinna kireä, niin purkakoon sen muualle. Itse en kyseisen herran puljuun astu enää!
- Anonyymi
Nonni... Ravintola Nuotan edustaja täällä :) Kuulin juuri tästä keskusteluketjusta, joka näyttäisikin olevan suurelta osin aika rempseää provokaatiota & verbaalista karikatyyriä :D Tämän saisi varmaan poistettuakin, mutta sen sijaan kirjoitankin tuoreet kuulumiset - ja piiitkän kaavan mukaan - kun ketjun lukijoita näyttäisi kuitenkin olevan jo lähelle 2000 henkilöä.
Nuotalla menee oikein mainiosti, itse asiassa paremmin kuin koskaan. Meriittejäkin joskus tulee – eikä suinkaan maksettuja ;) – ja kasvun kulmakerroin näyttäisi iloksemme, ainakin vielä toistaiseksi, jyrkkenevän vuosi vuodelta (kop kop). Uutta ympärivuotista ravintolatoimintaakin on taas syksyllä käynnistymässä ;)
Perustin Nuotan vuonna 2009 eli nyt on jo 13. kausi menossa. Kuuden tappiollisen aloituskauden jälkeen meno kipusi jo vähän plussan puolelle vuonna 2015, jolloin alkoi käänne monessa mielessä: irtauduimme muista siviilitöistämme kokonaan, uppouduimme - tuoreena yrittäjäpariskuntana - ravintola- & catering toimintaan, käynnistimme Nuotan livet ja karaoket, starttasimme rantabaari Bikini Bayn ja risteilyt osana Nuottaa, rakennutimme kattoterassin, muokkasimme menua vuosittain kysyntää paremmin vastaavaksi, rekrysimme väkeä vuosi vuodelta lisää, laajensimme asiakaspaikkoja telttaratkaisuin, laajensimme anniskelualuetta (tänä päivänä Nuotan anniskelulupa sallii tuhat asiakasta), jne. Loimme myös lisää toimipisteitä, jolloin meille muodostui oma ”resurssipankki & asiakaspalvelukoulu”. Muutoksia tehtiin paljon, matkalla joitakin virheitäin, joista sitten kurssia oikaisten jatkoimme kokemusta rikkaampana.
Voimakkain muutos kasvun kulmakertoimessa - ja yhä ylös päin - tapahtui kauden 2018 jatkeeksi. Pitkät odotusajat, minkä tiedostimmekin jo kaudella 2016 haasteeksemme alkoi eskaloitua. Haasteeseen olemme vastanneet vuosittain toteutetuin teknisin ja logistisin muutoksin, mutta on niin, että ainoastaan uudistamalla toimitilat täysin, pystytään kasvuun enää vastaamaan. Toinen mistä purnataan jonkin verran, on ilta-aukioloaikamme: emme hyödynnä koronarajoitteiden sallimaa aukioloaikaa, ja tämä johtuu siitä, että olemme ruokaravintola, emme ”yökerho”.
Nuotassa työskentelee parhaillaan seitsemäntoista kokoaikaista työntekijää, joista reilu puolet salissa ja loput keittiössä. Salia johtaa pätevä hovimestari ja keittiötä johtaa hienoin meriitein varustettu keittiömestari. Heidän esimiehenään toimii ravintolapäällikkö. Henkilöstöä siis on, mistä huolimatta nuppikohtaiset tuntimäärät ovat melko suuret. Onneksi meillä on oma ”resurssipankki” (meillä työskentelee tällä hetkellä 46 henkilöä kahdeksassa eri toimipisteessä).
Koemme oikeasti suurta kiitollisuutta siitä, että olemme onnistuneet – alkuvaiheen pitkää ja vaikeaa tappiovuosien putkea säikähtämättä - kehittämään Ravintola Nuotan myötä jonkin asteisen vetonaulan paikkaan, jossa ei ole koskaan aiemmin ravintolatoimintaa harjoitettu. Siitä meidät on myös palkittu, usealtakin taholta. Ja niin: sen enempää Trip Advisorin ”Erinomainen kohde” -titteli, kuin Evento Awards 2020 -ravintolasarjan ja yleisönsuosikkipystin voitto, eivät siis suinkaan ole ”ostettuja titteleitä”, vaan pohjautuvat pitkälti asiakaskokemuksiin, sekä edelleen myös erinäisten asiantuntijaraatien näkemyksiin. Koemme tänä kesänä noin 30 000 asiakaskohtaamista pelkästään Nuotassa – pääosin turismia. Kokonaismäärä asiakaskohtaamisissa meillä lienee pitkälti yli 100 000. Tuohon joukkoon mahtuu myös syystä tai toisesta epäonnistuneitakin kohtaamisia, aina ei voi onnistua, mutta noita onneksi kuitenkin harvemmin. Kokemuksemme mukaan kiitosten tulvassa henkilökuntamme saa työtään kuitenkin tehdä.
Tuolla keskustelun jossain kohdassa arveltiin, että ahneuttamme olemme haukanneet liian ison palan... Tuohon voin todeta yleisesti, että on yrityksellä ravintoloita sitten kolme, kymmenen tai vaikka tuhat, kysymys on aina onnistuneista konsepti- ja henkilövalinnoista. Ei yrityksen omistajien tarvitse olla kaikessa operatiivisessa toiminnassa mukana, vaan riittää että toimintaa pyörittää osaava ja motivoitunut henkilöstö. Omistajiston edustuksen, eli hallituksen, tärkein tehtävä on liiketoiminnan ylläpito ja edelleen kehittäminen – toiminnan jatkuvuuden varmistaminen.
Asiakkaille huutamisesta (johon tuolla myös viitattiin): siihen tarjoutuu ainakin itselleni äärimmäisen harvoin tilaisuus, sillä en juurikaan ehdi osallistumaan toimipisteissämme asiakaspalvelutehtäviin, joissa meillä työskentelee tuossa(kin) lajissa itseäni kyvykkäämmät henkilöt. Viimeksi kun minua somessa moitittiin asiakkaalle huutamisesta, taisi tilanne olla se, että kyseinen henkilö oli ”hyökkinyt” ohjeiden mukaisesti toiminutta työntekijäämme kohtaan ja jatkoi purnaamista vielä suoraan minulle. Olen ennenkin tämän todennut, että puolustan henkilökuntaani väärinkohtelutilanteessa kuin leijonakuningas laumaansa...
Tämä tästä, olipa mukava päästä kertomaan – ja avoinna ollaan joka päivä säistä piittaamatta. Tervetuloa nauttimaan palvelusta ja maukkaasta ruoasta :)- Anonyymi
Aplodit! Tämä selvitys tyhjensi pajatson :) Esson baarin jutut voidaan taas katsoa hölynpölyksi :)
- Anonyymi
Et. Kuitenkaan suostu ottaman kritiikkiä vastan vaan ylimielisesti suhtaudut edelleen asiakaspalautteeseen! Kertoo paljon ylimielisyydestä
- Anonyymi
Et kestä minkään näköistä kritiikkiä, olet ilmeisesti nostanut itsesi kaiken tuon yläpuolelle, täällä on kerrankin mahdollista saada rehellistä asiakaspalautetta yritystoiminnastasi!
- Anonyymi
Silti en enää kannata ylihintaista Nuottaa. Annokset oli ennen suuria ja maistuvia, nyt pienentyneet ja hinta vaan nousee. Ennen oli kiva käydä ja istua, mutta ei enää!
- Anonyymi
Mutta kun kasvun kulmakertoimen täytyy jyrkentyä vuosi vuodelta (kop kop). Yritä nyt juntti ymmärtää!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mutta kun kasvun kulmakertoimen täytyy jyrkentyä vuosi vuodelta (kop kop). Yritä nyt juntti ymmärtää!
Kasvun kulmakerroin nousee investointien kautta, mikä suoritetaan masinoimalla tuottoa,se näkyy laadun ja asiakaspalvelun puutteina se on fakta, sen huomaa ensin asiakkaat!
- Anonyymi
Itse olet JUNTTI!! Jos ei kiinnosta enää käydä kyseisessä ravintolassa ylihintaisten ja osin venäläisille suunnattujen annosten takia, niin kai mielipiteensä saa kertoa. Ja miksi omistajan pitäisi keskustelu poistaa kun se on asiakkaiden kokemuksia. Kannattaisi ennemminkin ottaa opiksi, eikä miettiä laajentamisia.
- Anonyymi
Eihän tuo omistaja ollut ees poistamassa tuota vaan kertomassa Nuotan kuulumiset. Kait olis voinu poistattaakin koko setin, koska nimiä ei sais pitää näkyviin.
- Anonyymi
Pian avautuu uusi muikkuravintola Ukoskaan sinne Saimaan rantaviivalle.
- Anonyymi
Haastava tulee olemaan uusikin ravintola Ukoskassa. Jonkun verran näitä voisi paikallisena käyttää, jos olisi hyvä ruoka ja kohtuulliset annokset. Se ei vaan paikallinen kysyntä jaksa pyörittämään burgeriateriaa kahdelle oluen kanssa viidelläkympillä.
- Anonyymi
Missään ei sanota et sinne tulis ravintola. Kiinteistö on vain myyty.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Missään ei sanota et sinne tulis ravintola. Kiinteistö on vain myyty.
Niinpä. Ihmiset tulkitsevat ihan omiaan.
- Anonyymi
Sen verran Nuotan edustajana vielä kommentoin, että tuo mainitsemani "kasvun kulmakerroin" on siis seurausta kiihtyvästä kysynnästä, ei siitä, että kysynnän kiihdyttäminen olisi meistä lähtevä tarve Nuotassa. Itse asiassa, puitteita vastaava kysyntä olisi monessa mielessä parempi, kuin puitteet ylittävä kesän mittainen hurrikaani, jossa vuosittaisista parannustoimista huolimatta jatkuvasti käännytetään asiakkaita ovelta, kun jo sisällä olevatkin asiakkaat hermoilevat pitkien odotusaikojen kanssa...
Hinnoista ja tuotteiden koosta: ruokien hintoihin ei juurikaan ole muutoksia viime vuosina tullut, ja "annoskortit" ovat pysyneet vakioina jokseenkin alusta alkaen, joten ei nuo annoskootakaan ole muuttuneet. Jossain vaiheessa noin kuusi vuotta sitten hintoja kohotettiin kertarysäyksellä ja tuolla saatiin parannettua asiakatyytyväisyyttä odotusaikojen lyhentymisen myötä (mitä taisi kestää yhden kauden ajan). Annoskokoihin liittyen, ja verrattuna ihan alkuvuosiin, niin tietenkin meille on tullut alkuruokalistan myötä pikkuannoksia pääruokien lisäksi, mikä saattaa hämätä "äkkinäisen ruokailijan"... Iso olut halpeni hieman muutama vuosi sitten, ja 0,4 litrainen se on ollut jo viisi kautta. Tosiasia kuitenkin on, että mm. korkeiden raaka-aineisiin liittyvien laatukriteeriemme vuoksi olemme ehkä hintavimmasta päästä Imatralaisista ruokaravintoloista, mutta perusongelmaa me eli ruuhkaisuuttamme ja kysynnän kiihtyvää kasvua ei suinkaan helpottaisi hintojen pudottaminen...
Hoksasin juuri myös sen, että moni alkuaikojen kanta-asiakas kaipaa varmaan paluuta perjantaisiin yökaraokeihin ja joka lauantaisiin live- & bileiltoihin, mutta tuohon ei ole paluuta, sillä a la carte -ruoan kysyntä vei murskavoiton, ja tuo laji sopii myös meille parhaiten. Myöskään meillä ei ole resursseja eikä innostustakaan pitkiin aukioloihin, sillä ruokailujen päättyessä ko 23 aikaan, on oma väkemme jo unta paitsi.
Nuotta tekee parhaillaan paitsi historian parasta kauttaan, myös historian voimakkainta kasvua asiakasmäärissä. Tämän vuoksi meillä on käynnissä suunnittelu toimitilojen uudistamisen osalta.
Lauantaina 31.7. Nuotan nykyisin harvakseltaan järjestettävät live-illat saavat taas jatkoa, kun Pepe Ahlqvist nousee poikansa Joelin kanssa lavalle klo 21. Tervetuloa.- Anonyymi
Kiitos 👍 Taas tuli silkkaa faktaa länkyttäjien mutuilun sijaan.
Ja mitä tulee Pepeen... https://youtu.be/F1EzEsVpM4M - Anonyymi
Tässä tuli hyvät faktat pöytään. Itse olen tykännyt nuotasta vaikka se meidän käynti on 1-2 kertaa kesässä. Eipä ole ollut mitään valittamista. Yrtittäjäthän ei tee hyväntekeväisyyttä vaan se ratkaisee mitä viivan alle jää🙂👍 ja niin se kuu mennäkkin.
- Anonyymi
Mussuta mitä mussutat edustajana. Kokemus ja kuvat annoksista, ( siis omat ottamat kuvat) puhuvat puolestaan. Annoksien koot ovat pienentyneet. Mutta se siitä. Itse en ole teillä enää 2 kesään asioinut, eikä ole tarvetta käydä. Tänäänkin kävin oikein mielelläni lpr:ssa syömässä. Ruoka oli hyvää ja ennen kaikkea ei jäänyt nälkä.
- Anonyymi
Mikäs siinä jos haluaa olla kannattamatta asuinpaikkansa paikallisia yrittäjiä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mikäs siinä jos haluaa olla kannattamatta asuinpaikkansa paikallisia yrittäjiä.
Näillä bensan hinnoilla 80 kilometriä yhden ruuan perästä...Halpaa?
- Anonyymi
Kaikki tuo muu bueno.... (itsekin käyn kerran pari viikossa Lpr:ssa syömässä, ja jokseenkin aina oikein hyvää ruokaa), mutta pakko kysyä, liittyen ekaan lauseeseen: Onko sinulla joku erityinen syy olla töykeä? t. ihan sama "edustaja"
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kaikki tuo muu bueno.... (itsekin käyn kerran pari viikossa Lpr:ssa syömässä, ja jokseenkin aina oikein hyvää ruokaa), mutta pakko kysyä, liittyen ekaan lauseeseen: Onko sinulla joku erityinen syy olla töykeä? t. ihan sama "edustaja"
Ei oo Lappeenrannassa takuulla rosson veroista ruokapaikkaa.
- Anonyymi
Ravintola Nuotan OIKEAT kuulumiset - ja pitkän kaavan mukaan - löytyvät tuossa muutamaa kommenttia ylempänä (28.7.2021 klo 14:20 ja 30.7.2021 klo 10:21). "Ravintola Nuotta" löytyy myös Facebookista, ja tuolta voi seurata kuulumisiamme. Mainiota loppukesää kaikille!
Terveisin Timo Mankki
P. S. Nuottakonsepti on saamassa rinnalleen ympärivuotista jatkuvuutta toisessa sijainnissa. Tästä julkaistaan lisäinfoa vielä ennen syksyn alkua ;)- Anonyymi
Miksi nuotan taso on laskenut? Suhtaudut kaiken lisäksi ylimielisesti rehelliseen asiakaspalautteeseen!
- Anonyymi
Onko monia jotka käyneet päivittäin syömässä samaa lounasta ? Kommentteja . Paikkahan tosin nykyisin naapurissa
- Anonyymi
Nyt kannattais hintoja shimmailla ihan suomi-asiakkaan lompakolle sopivaksi kun venakot tuskin paljon saranoita kuluttavat tulevaisuudessa.
- Anonyymi
Raaka-aineet tulevat kallistumaan ja se vaikuttaa tietenkin myös hintoihin. Joten tuskin sorvaavat hintoja ainakaan alaspäin.
- Anonyymi
Kannattais keskittyä ihan perussettiin, eikä mihinkään hienoihin ruokiin. Nuotan alkuaikoina oli hyvät ja runsaat ruuat, ennenkuin tää yks tuli siihen hääräämään. Silloin vielä kannatti käydä ja oli mukavakin siellä käydä.
- Anonyymi
Yrittäjä ei kestä kritiikkiä! On nostanut itsensä sen yläpuolelle
- Anonyymi
Tuo pitää täysin paikkaansa
- Anonyymi
🎼🎤 T🤔🤔 MUCH 🐵 BUSINESS
- Anonyymi
Lappeenrannassa Lalo paras ruokapaikka
- Anonyymi
No jaa….
- Anonyymi
Missähän syöjät ovat? Autiolta näyttää. Lisäksi likaiset visiirit sekä "valkoiset" kaiteet kaipaisi pesua. Myös kukkien huolto jäänyt ihan retuperälle. Nämä on asioita joihin kiinnitän huomiota ja joista haluan maksaa (lue. hyvät puitteet)
- Anonyymi
Kokille 4000, osaiskohan sillä hinnalla jo hampurilaista lämmittää. Viimeeks oli käräytetty mustaksi.
- Anonyymi
Huomautitko asiasta?
- Anonyymi
Lähdin pois enkä palannut.
- Anonyymi
Onkohan ravintolan omistajalla tuttuja paikallisen lehden toimituksessa vai mistä Etelä-Saimaa ja Uutis-Vuoksi poimii juttujaan. Romujen myynnistä Vuoksen rannasta otsikoidaan työmäärän kohtuullistamisesta. Varmaan se työmäärää kohtuullistattaakin. Harvalla ravintolalla on kuitenkaan näin paljon ilmaista mainostilaa uutisosastolla.
- Anonyymi
Nuotan omistaja tylytti nuorta opiskelija tyttöä mikä haki töitä, tuosta ylimielisestä käytöksestä oli juttua Imatraryhmässä
- Anonyymi
Miksi omistajasta on tullut ylimielinen, tätä pohdittiin Imatralaisessa fb ryhmässäkin
- Anonyymi
Yrittää myydä pois kannattamattomia paikkojaan. Ylimielinen omistaja, niin tuskinpa saa työntekijöitäkään. Pitikö laajentaa reviiriä? Ois pitäny vaa Nuotan ja kehittänyt sitä. Nyt Nuotassa pienet ja kalliit annokset. En ole käynyt 3-vuoteen,kun annokset muuttui/pieneni, hinnat kallistui ja asiakaspalvelun taso heikentyi. Onneksi on ravintola Sula. Pidän heidän ruuastaan, paikasta ja ilmapiiristä.
- Anonyymi
Sulassa on vielä uutuuden viehätystä, siksi siellä käy porukkaa. Vuodet näyttävät näyttää mitä sillekin paikalle käy.
- Anonyymi
Vuosia olin Nuotan asiakas, eräänä iltana kun kävin siellä henkilökunta riiteli keskenään, tunnelma oli kireä lievästi sanottuna,henkilökuntaa liian vähän , paikka suljettiin 21.30 ruokaa ei saanut enää 21.00 aikaan,miksi laittaa paikka kiinni kauniina kesäpäinänä niin aikaisin? Asiakkaita olisi kyllä riittänyt, jossain kohtaa kyselin että miksi paikka suljetaan niin aikaisin,vastaus oli että ei tämä mikään ryyppypaikka ole omistajan mukaan... no en sinne ryyppäämään ollut menossakaan vaan ainoastaan syömään ja istumaan iltaa parin kaljan kera sekä nauttimaan kauniista kesäillasta, melko tylyn vastauksen sain ylimieliseltä omistajalta
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vuosia olin Nuotan asiakas, eräänä iltana kun kävin siellä henkilökunta riiteli keskenään, tunnelma oli kireä lievästi sanottuna,henkilökuntaa liian vähän , paikka suljettiin 21.30 ruokaa ei saanut enää 21.00 aikaan,miksi laittaa paikka kiinni kauniina kesäpäinänä niin aikaisin? Asiakkaita olisi kyllä riittänyt, jossain kohtaa kyselin että miksi paikka suljetaan niin aikaisin,vastaus oli että ei tämä mikään ryyppypaikka ole omistajan mukaan... no en sinne ryyppäämään ollut menossakaan vaan ainoastaan syömään ja istumaan iltaa parin kaljan kera sekä nauttimaan kauniista kesäillasta, melko tylyn vastauksen sain ylimieliseltä omistajalta
Mikäköhån paikka se sit on, ku ei se mikään gourmet paikkakaan ole?
Parilla kympillä palaneita hampurilaisia ja miljöö lähinnä linja-autoaseman paari.
- Anonyymi
Imatraryhmässä monet ovat huomanneet omistajan käytöksen muuttuneen,
- Anonyymi
Jos et pysty palvelemaan asiakkaita ilman hermojen menetystä ei kannata jatkaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jos et pysty palvelemaan asiakkaita ilman hermojen menetystä ei kannata jatkaa.
Tyyppi laajenti liikaa ei kestänyt enää kasetti koossa
- Anonyymi
Nimestä päätellen kalaravintola.
- Anonyymi
Onko kolme ankkuria sitten laivaravintola?
- Anonyymi
Huoh....
Niin karjalaista tyyliä tää anonyyminä haukkuminen. Ihmettä vaan, kaikista nalkutuksista huolimatta, niin kyseinen kuppila on lähes täynnä iltaisin säästä riippumatta.
Yleensä odotusaika kertoo siitä että paikalla on muitakin kuin sinä. 😆
Itse olen vasta tänä kesänä päässyy tutustumaan Nuotan ruoka tarjontaan, niin voin sanoa että jokainen maistamani ruoka on ollut täydellistä ja annoskoot huiman isoja. 😋
Millään ei jaksa syödä esim hampparia+rapuja. Mäkkärin aterioita menisi 3 🤣
No, mutta...
Yrittäminen on kovaa, sen tiedän itse entisenä yrittäjänä, joten lippu vaan korkealle Nuotan pyörittäjät 💪- Anonyymi
Hehheh. Ravintoloitsijako itse kommentoi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hehheh. Ravintoloitsijako itse kommentoi.
Noup, esittelin jo itseni entisenä yrittäjänä,
- Anonyymi
Kohtapuoliin joo, paljon on myyntihalukkuutta konsernissa. Kojut seisoo luukut kiinni.
- Anonyymi
Kyllikin grillillä kävi kato alkuhuuman jälkeen. Mitä sitä auki pitämään väkisin jos ketään ei käy? Pahoin pelkään Niskan tuoreelle grillille käyvän samoin...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllikin grillillä kävi kato alkuhuuman jälkeen. Mitä sitä auki pitämään väkisin jos ketään ei käy? Pahoin pelkään Niskan tuoreelle grillille käyvän samoin...
Taisi GRK:n siltainsinöörit olla suurin asiakaskunta Kyllikin grillillä? Paikalliset lopettivat käymästä kun uutuuden viehätys hävisi..
- Anonyymi
Oispa vielä Epon grilli....
- Anonyymi
Mc Ilves.
- Anonyymi
Tänä päivänä moinen nakkikoppi ei enää menisi terveysviranomaisilta läpi.
- Anonyymi
Saatto hinnat ja tason vaihtelu vaikuttaa pikkisen.
- Anonyymi
Mutta ei väliä, parempaa saa muualta.
- Anonyymi
Missä täällä Imatralla muualla syöt esim. leppäsavulohta?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Missä täällä Imatralla muualla syöt esim. leppäsavulohta?
Kotona
- Anonyymi
Nuotta onkin tarkoitettu ns. paremmalle väelle. Roskaihmiset voi käydä Lidlissä hakemassa punalappunakkeja.
- Anonyymi
Me tehtaan väki syömme satamassa hyvin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Me tehtaan väki syömme satamassa hyvin.
Näin on! Rouvani (200 kg) ei ihan saa mahaansa täyteen, mutta tuttujen kanssa on mukavaa jutella kartongin tekemisestä ja suunnitella ensi talven Thaimaan reissua. Sielläkään ei tule kuin tuttuja vastaan.
Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1848495
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264598- 504158
- 573669
- 513156
- 502920
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262626- 382404
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382083- 292066