Marja avaa suloisen vittunsa

språkrådgivning

Julkaisin tämän aikoinaan vanhalla nikilläni kynä. Siihen kertyi niin paljon sekalaista ainesta, että julkaisen sen uudestaan.

Marja oli jo 70:n ikäinen.

Hän oli saanut kutsun tuttaviensa Esan ja Kaarinan mökille. Oli odotettavissa, että vanhan tavan mukaan saunottaisiin yhdessä. Marja ajatteli, että nyt oli tilaisuus, mikä nuorena jäi käyttämättä. Edellisenä iltana ennen lähtöä hän poisti kaikki vittukarvat Veetillä.

Perillä mökillä odotti yllätys, sillä kaveriporukan vanha jäsen, Pekka, oli myös siellä. Marjalle muistui mieleen, että aikoinaan oli vietetty aikaa porukalla, myös saunassa.

Silloin 60-luvulla oli ollut olevinaan sopimatonta, kun Pekan kyrpä oli kovettunut kivikovaksi, kun olivat kahdestaan saunassa Marjan kanssa. Muut olivat silloin uimassa. Marja ei ollut huomaavinaan, mutta hän ymmärsi sen vahvasti osoittavan, että Pekka piti häntä viehättävänä.

Opiskelut ja työ hajottivat porukan, mutta harvakseltaan oli pidetty yhteyttä puhelimitse. Oltiin taas saunassa. Marja huomasi, että Pekka osoitti syrjäsilmällä suurta kiinnostusta hänen vittuunsa. Mutta kyrpä ei hänellä noussut. Kun toiset olivat vilvoittelemassa, Marja avasi jalkansa aivan levälleen. Hänellä oli ihana vittu.

Pekka havaitsi sen olevan tahallista, joten hänkin rohkaistui puhumaan: "Varmaan muistat, kun minulla nuorena otti eteen. Minua silloin ujostutti niin, etten edes voinut puhua siitä, mutta nyt olen jo ymmärtänyt, että tytöt pitävät tahatonta reaktiota imartelevana,"

"Seisotus loppui kuin seinään, kun sain verenpainelääkityksen. Nyt jo varmaan ikäkin olisi esteenä. Kiihottuneisuus on kyllä tallella. Sinun paljas vittusi on satumaisen kaunis. Miten olet saanut sen sheivatuksi niin tarkoin?"

- "Veet-voiteella."

"Saanko kokeilla sitä varovasti sormella?"

Marja nyökytti päätään. Pekka siveli sormellaan hänen suloista vittuaan ja totesi: "Todella tasainen. En ole nähnyt niin kaunista edes netissä." Marja rohkaistui ja avasi sukupuolielimensä käsillään. "Se on sinulle."

Porukka oli käynyt uimassa ja vilvoittelemassa, mutta tuli nyt takaisin saunaan: "Jaha, täällä te vielä olette?" - "Olemme kyllä, mutta nyt on meidän vuoromme vilvoitella."

Marja asettui pukuhuoneen penkille, nosti jalkansa samalle tasolle kauaksi toisistaan ja levitti siroilla sormillaan vitun aivan auki. Pekka ryhtyi hyväilemään hänen klitoristaan kielellään. Marja oli aivan pakahtua herttailusta. Pekka hyväili myös häpyhuulia ja peräaukkkoa. Marja kiemurteli hyvästä olosta ja laukesi lopulta raivokkaasti.

Pekka kertoi, että oli kyllä kokeillut eräitä erektiolääkkeitä, mutta niistä kaikista tuli vain outo olo. Sen sijaan seksihalu oli muuten tallella. "Jos toisaalta hyväilet kiveksiä ja niiden väliltä ja alta, ja minä vedän kyrpää edes takaisin, voin minäkin laueta. Kun lähtevät uimaan, kokeillaan saunassa. Ja niin tehtiin. Orgasmi oli voimakas, ei niin voimakas kuin nuorena, mutta se toi kylläisen tunteen.

Kaikki olivat tuttuja keskenään, joten mitään ei tarvinnut salata. Marja ja Pekka hankkiutuivat samaan huoneeseen ja samaan sänkyyn. Siellä jatkettiin herttailua koko mökkeilyn ajan.

Aamulla jatkettin aamupalalla. Tytöt tarjoilivat. Kellään ei ollut aluspöksyjä, ei myöskään sitten päivällä.

Mökkeilyn loppuessa Marja ja Pekka sopivat tapaamisen jatkamisesta. Marja otti hänet aina vastaan alapää paljaana ja veetattuna sekä tarjoili teetä ja pikkuleipiä. Sitten oli herttailun vuoro.

7

4045

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • språkrådgivning

   Marja avaa suloisen vittunsa 2

   Oli kulunut jokunen viikko. Esa soitti Marjalle: "Olemme ymmärtäneet, että olette kimpassa Pekan kanssa. Näin Kaarina kertoi juteltuaan sinun kanssasi puhelimessa.
   Tervetuloa meille visiitille. Mökillä on jo liian kylmä, joten kutsumme tänne.

   Kaarina kertoi, että olit kesällä suoraa päätä avannut suloisen vittusi Pekalle ja Pekka oli siitä pitänyt kovin. Olisi sääli, jos se jäisi näin vähänäyttöiseksi. Juttelimme Kaarinan kanssa perusteellisesti ja kuvittelimme, että olisitte tytöt kauniissa puserossa koko vierailun ajan ja alapää sheivattuna ja muutenkin paljaana. Silloin tällöin, oikeastaan aika usein, avaisitte sormin koko kauneuden auki ja näyttäisitte sen hyvin huolellisesti ja hitaasti.

   Jos haluaisitte, tytöt voisivat myös masturboida, ja jos me miehet kiihottuisimme, niin kuin arvelen, voisimme onanoida katsellessamme. Kaarina on jo valmiiksi ommellut sievät tabletit tytöille istuma-alusiksi ja miehille sperman pyyhkimiseksi.

   Marja oli aivan ihastunut. "Juuri sitä mekin Pekan kanssa mietimme, mutta emme vielä tohtineet ehdottaa. Meillä on runsaasti seksiä keskenämme, joten jos toivot, näytän vierailulla erityisesti sinulle ja Kaarina Pekalle."

   Sovittiin aika. Kun tulimme heidän luokseen ja soitimme ovikelloa, Marja oli jo portaikossa riisunut hameensa. Pöksyjä hänellä ei ollutkaan. Heti, kun ovi avautui, Kaarina avasi tervehdykseksi ihanaakin ihanamman vittunsa aina emättimeen asti ja näytti sitä erityisesti minulle. Samoin Marja avasi sukupuolielimensä aivan auki, ja Esa sanoi totuuden mukaisesti: "Ovatpa ne aivan ihanat. Tervetuloa!"

   Kaarina johdatti peremmälle ja ojensi tabletit, sekä Marjalle että minulle. Tytöt asettuivat lepotuoleille tabletit allaan ja näyttelivät uskomattoman kauniita elimiään.

   Tee oli jo valmista. Nautittiin sitä pikkuleipien kera. Teen jälkeen Kaarina ehdotti: "Minusta tuntuisi kovin hyvältä, jos Pekka hyväilisi vittuani ja minä Pekan kyrpää. Varmaan myös Esa ja Marja haluaisivat samoin." Hyväily oli niin miellyttävää, että pian kaikki olivat saaneet orgasmin, hiukan eri tahtiin, mutta kaikki.

   Sokeriksi pohjalle jäi tyttöjen onanointi myöhemmin illalla. Katselimme toistemme vaimojen herttaista esitystä, ja laukesimme itsekin suunnattomaan hyvänoloon. Tabletit olivat hyvään tarpeeseen. Päätimme, että parin viikon päästä tapaamme meillä.

   Kun lähdimme pois, tytöt vielä avasivat vittunsa jäähyväisiksi. Nättiä ja herttaista. 🌹

   Julkaisin novellin uudestaan ihan vain lukemisen helpottamiseksi.

   • Anonyymi

    Kaunis juttu isolla Koolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaunis juttu isolla Koolla.

    Kiitos! 🌹👀 T. ex-språkrådgivning


  • Anonyymi

   Ihan juttu, täydet pisteet

   • Anonyymi

    Tarinassa on liikaa henkilöitä, neljä.
    Kertomus rönsyilee pahasti, ei tiedä kenestä kulloinkin puhutaan. Sekavaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarinassa on liikaa henkilöitä, neljä.
    Kertomus rönsyilee pahasti, ei tiedä kenestä kulloinkin puhutaan. Sekavaa.

    Tämä onkin jatkuvasti nimimerkkiä vaihtava tyhjäpää luuseri yök 🤑


  • Anonyymi

   Sinänsä ihan mukava pikku tarina, mutta kerronta on kovin hapuilevaa. Välillä näkökulma on kaikkitietävän kertojan, toisinaan teksti etenee kolmannessa persoonassa, mutta poukkoaa joskus 1. persoonaan. Tämän takia tarina rönsyilee ja sitä on hiukan hankala seurata: kuka on äänessä, kenen näkökulmassa juuri nyt ollaan jne.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   148
   4087
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   255
   2676
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2193
  4. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   16
   1907
  5. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   49
   1186
  6. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   45
   1101
  7. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   111
   1092
  8. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   147
   946
  9. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   31
   861
  10. Jos kaivattusi

   Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
   Ikävä
   64
   803
  Aihe