Eminemin musa kauppallistumassa

koo

No nytpä päätin tehä tästä ihan oman aiheen, kun olen tätä kauan miettinyt. Tarkoitus ei ole aiheuttaa närää faniessa vaan keskustelua.
Itsekkin olen aina kova fani ollut, mutta täytyy sanoa että Encoreen olin hippasen pettynyt. En ihan sitä odottanut..
No joka tapauksessa, mä olen vahvasti sitä mieltä, että Eminemin kulta ajat olivat silloin kun ilmestyi Slim Shady ja Marshall Mathers LP, Eminem Showkin on vielä ihan ok, mutta Encore lätty on sellasta poprappiä. Mitä muut olette mieltä?
Toki en tymää sitä, etteikö encorella oilsi hyviä biisejä, Mockingbirdikin on ihan mahtava, mutta kokonaisuudessaan albumi oli muihin miehen aikaisempii tuotoksiin verrattuna mun mittakaavassa pikkanen floppi..
Keskustelua!

12

3432

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hippo

   Eikö Eminemin tuotanto ole aiemminkin ollut kapallista? Minulla ei ole yhtään Eminemin levyä, mutta sama ilmiö tuntuu vaikuttavan kaikissa artisteissa: Tuore tähti alkaa vähitellen toistamaan itseään, ja sitten alkaa kokoelmilla rahastaminen. Todellisen artistin tunnistaa kyvystä uusiutua. Eminem on kuitenkin okei! Voitti jopa Oscarin! Jännä nähdä mitä E seuraavaksi keksii.

   • koo

    Jos kuuntelet aijempia levyjä kuten Slin Shady Lptä, se ei ole mielestäni läsheskään samanlaista kuin encorella. Toki se on aina ollut kauppallista mutta se on tosiaan menny siihen itsensä toistoon ja pop rappiin. Täälläkin odotetaan innola mitä herra seuraavaks keksii.


  • static x

   oon aikalailla samaa mieltä sun kanssas

  • Jorma.Kovanen

   "Encore" oli silkkaa Eminemiä niin hyvässä kuin pahassakin. Kaupallisuus on sikäli huvittava juttu, että ns. "hardcore"-fanit kaikkoaa siinä vaiheessa kun artisti leviää laajempaan tietoisuuteen. Kuka helvetti levyttää ja julkasee musiikkia itselleen ja viidelle kaverilleen? Jos tätä haluaa, lienee parempi pysyä siellä treenikämpällä?

   Oletettavasti maalataan/kirjoitetaan/riimitellään/sävelletään sitä varten, että joku ostais ko. tuotoksen. Eikö? Parhaassa tapauksessa tienataankin jotain.

   Moni kotimainenkin artisti/bändi on tehnyt musiikkia vuosikaudet ja noussut "pinnalle" vasta viime aikoina, esim. Kotiteollisuus(ex-Hullu-ukko&kotiteollisuus).

  • namisu

   Olen myös vanha eminem fani. Uudempi tuotanto ihmetyttää mua kovasti, koska se on niin erilaista kuin vanhempi. Ärsyttää, koska vanhempi on mielestäni huomattavasti parempaa kuin uudempi. Nyt biiseistä on tehty sellaista teinipoppinaksutusräppiä mikä suorastaan suututtaa. Kaupallisemmaksi on todellakin mennyt. :

  • tämä encore

   sain itekki kyllä kuunnella encoren moneen kertaan läpi ennen ku sieltä alko jotain hyvää löytymään. ekoilla kerroilla piti skippailla jotain biisejä jotka alko ärsyttävästi tms. nyt kyllä uppoaa sekin levy. tajuaahan eminem itekki missä vaiheessa sen ura on menossa ja puhuu siitä myös levyllä. mutta joo kyllähän eminemin musiikki nykyään myy enemmän ku ennen eli on kaupallistunu. mutta ei tässä minun mielestä mitään sielun myymistä kaupallisuudelle oo tapahtunu.. katotaan seuraava levy (jos encore-nimi ei viittaa uran lopettamiseen)

  • Yo-yo

   Rap on läpeensä kaupallista musaa. Miettikää nyt lökärit hetki oikeasti !!!!!!!!

   niillä on omat vaatemerkit, automerkit, kenkämerkit, hajustemerkit, pölynimurimerkit, karkkimerkit, hampurilaismerkit, korumallistot, kännykkämerkit, asemerkit, silmälasimerkit, kynämerkit, verhomerkit, kondomimerkit, vessapaperimerkit, banaanimerkit

   JA TE VIELÄ PUHUTTE ETTÄ ONKO KAUPALLISTUMASSA !!!!!!

  • maissis

   mä oon samaa mieltä, että sen musa on todella kaupallistumassa. toisaalta se on ihan hyväkin juttu, mut taas sitte toisaalta ei. mä oon eminemistä tykkäilly kolmisen vuotta ja voin sanoo, että taso on jonkin verran laskenu. the eminem show on kyllä paras levy ja marshall mathers lp hyvänä kakkosena, mutta encorella on eniten niitä "huonoja" biisejä. ne on menossa poprappiin ja se ei oo kovin hyvä juttu. mä en tykkää niistä "popbiiseistä" tyyliin just lose it, ass like that, real slim shady...siis onhan se hyvä, että osaa tehä hauskojakin kappaleita, mutta mä pidän siitä, kun on jotain tärkeempääkin sanottavaa kuin, että britneyllä ja jessicalla on hyvä perse. kiitos sain sanottua kantani ja olen nyt hiljaa:)

   • Nimetön

    Ooot ihan täysin oikeessa! :)


  • Nelly.F

   Itsekkin vähän petyin encore levyyn mutta pystyy sitä kuuntelemaan kuitenkin jotenkin.Ehkä eminemillä nousi maine päähän.

   • Jerry Low

    HEI AJATELKAA VÄHÄN!

    Ehkä EMINEM räppäs silloin ennen hyvin ku sillä oli jotain järkevää sanottavaa! Ku se oli niin vitun köyhä ja se halus tappaa Kimin ja vielä Haleyki,mut se on nytte jo saavuttanu kaikki haluamansa,ja se on rikas ja kaikki menee hyvin.
    Ehkei sillä nytte hei ookkaa mitää muuta ´sanottavaa ku Britneyn ja Jessican perse. THANK YOU


   • SLIM SHADY HAILIEJADE
    Jerry Low kirjoitti:

    HEI AJATELKAA VÄHÄN!

    Ehkä EMINEM räppäs silloin ennen hyvin ku sillä oli jotain järkevää sanottavaa! Ku se oli niin vitun köyhä ja se halus tappaa Kimin ja vielä Haleyki,mut se on nytte jo saavuttanu kaikki haluamansa,ja se on rikas ja kaikki menee hyvin.
    Ehkei sillä nytte hei ookkaa mitää muuta ´sanottavaa ku Britneyn ja Jessican perse. THANK YOU

    Anteeks vaan mutta Eminem EI OLE IKINÄ halunnut tappaa Hailieta. Jumalauta Hailie on sen tytär! Eminem rakastaa Hailieta todella paljon, Em on sanonut että se on isä ennenkun Eminem, jos Hailie tarvitsee jotain / haluaa viettää aikaa isänsä kanssa niin em on sanonut että se peruis vaikka keikan sen takia. Ainoa asia minkä takia Eminem ei tehnyt itsemurhaa kun sen paras ja läheisin ystävä Proof kuoli on sen tyttö, hailie oli ainoa syy siihen miksi hän ei tappanut itseään. Eminem tekee kaikkensa sen eteen että hailie on onnellinen ja hän on iloinen. Hailie on eminemille tärkein asia maailmassa. Se jos joku rakastaa omaa lastansa kokp sydämmestään ja tekee sem eteen kaiken että on hyvä olla. Mutta onham Hailie jo 17-18vuotias..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   75
   1336
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   68
   1195
  3. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   55
   914
  4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   138
   906
  5. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   77
   819
  6. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   31
   784
  7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   162
   773
  8. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   766
  9. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   59
   754
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   76
   675
  Aihe