Kellään Burrelin kanssa ongelmaa, että väittää suojakoodia vääräksi vaikka se on oikein?

Anonyymi

Ensimmäistä kertaa ostin riistakameran. Burrel S12 hd sms pro 4g:n ja olen kyllä pettynyt pahasti. Ensinnäkin kamera on todella hidas ottamaan kuvia. Kohde ehtii lähteä kokonaan pois kuvasta ennen kuin se napsaisee kuvan. Kameran edessä pitää heilua useampi minuutti jos haluaa päästä kuvaan. Lisäksi vaikka sen laittaisi kuvaamaan kotona seinää, niin se ottaa turhia kuvia noin 10 per yö, vaikka on asetettu niin että ottaa kuvan vain kun havaitsee liikettä. Lisäksi vaikka vaihdoin kellonajan ja päiväyksen oikein, niin kuvissa kellonaika on aina useita tunteja edellä.

Pahinta oli kuitenkin nyt kun päätin että säädän kameraa normaaliherkkyydestä herkemmäksi, niin eihän se päästä mua edes kirjautumaan. Väittää että suojakoodi on väärä, vaikka se on mulla sekä muistissa että lapulla ja 100% varmasti oikein.

Jopa kiinalaiset kolmenkympin wifillä toimivat pienet valvontakamerat toimii paljon paremmin kuin tämä Burrel. Jotenkin käsittämätöntä miten yli 200 euron kamera voi olla näin pilipalituote. Roskiin kai pitää nakata, kun eihän tuolla enää mitään tee kun asetuksiakaan ei pysty enää säätämään. En tiedä saako palauttaakaan enää, kun on kerta ottanut käyttöön.

3

5828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näköjään se koodi oli Burrelin mielestä edelleen 000000, vaikka sen eilen muutin. No sentään sai tuon nyt auki. Kellonajan se oli myös säätänyt itse myöhemmin väärin, sekä tunnit että minuutit, vaikka senkin laitoin eilen oikeaksi. Jännä juttu, kun aikavyöhykekin oli kuitenkin valittuna oikein. En tiedä onko tuo mun kamera sitten joku maanantaikappale vai onko yleistä että noita säätöjä pitää käydä tekemässä useampi kerta ennen kuin ne menee perille. Kuvanoton viiveenkin oon laittanut 0 sekuntiin, mutta silti siinä kestää. Nytkin ehdin heilutella kättä kameran edessä, näyttää sille naamaani ja viedä sen tuijottamaan nurkkaan seinää ennen kuin se otti vasta siitä seinästä kuvan.

      -aloittaja

    • Anonyymi

      Siinähän on tehdasasetukset valmiina, poista PIN koodin kysely niin alkaa toimimaan

    • Anonyymi

      Aika paskoja laitteita on. Hidas ottamaan kuvia ja nyt 2 v jälkee alkoi temppuilee niin että taitaa olla toimintakelvoton. Ei lähetä, valikot jumitta, ja nyt yjtäkkiä kyselee suojakooodia ja ei pääse sisään. En enää oistais. Ja todella tedella vanhanaikainen laite jo ilmestuessään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe