koiran arvo

Anonyymi

eräs tuttavani haukkui meidän rotukoirat halvoiksi koiriksi, ja sanoi että niiden suvulla on ollut arvokkaita koiria, että ne on maksaneet paljon. mä sanoin, että ootpa tyhmä ihminen, kun mittaat koiran arvon rahassa. jos oot maksanut paljon koiristas niin omaapa on tyhmyyttäs. meidän koirat ei ole sen huonompia vaikka maksaisivat vähemmän. eikä se edes tiedä paljonko meidän koirat on maksaneet, eikä meillä mitata koiran arvoa sillä paljonko niiden hinta on ollut. aika typerä ihminen kun haukkuu meidän koiria vähemmän arvokkaiksi.

4

178

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ja vielä sanoi miedän koiraa mielenvikaiseksi, kun se haukkuu. mä sanoin että ite jätkä oot mielenvikainen kun haukut meidän koiria. koiran kuuluukin haukkua joskus. tänne mahtuu ääntä kun asutaan maalla.

  • Anonyymi

   vahtikoiran kuuluukin haukkua. menispä jätkä arvostelemaan meidän naapurin rotukoiraa, kun he ovat saaneet sen ilmaiseksi sukulaisiltaan. sais varmaan äkkilähdöt niiden tontilta, jos haukkuis niiden koiraa arvottomaksi, kun se on ollut ilmainen. koirat on meidän perheenjäseniä olipa niiden hinta mikä hyvänsä. en minäkään hauku kenenkään perheenjäseniä arvottomiksi olipa kysessä koira tai ihminen.

  • Anonyymi

   koiran arvo ei ole rahassa vaan merkityksessä. Rakkain koirani oli ilmainen seropi jolta sain seuraa ja ystävyyttä 13 vuotta 9 kk, kunnes halvaus iski ja loppu tuli, tosin ei yllättäin sillä viimeiset pari vuotta köytiin eläinlääkärissä useampi kerta.

  • Anonyymi

   mut tää jätkä ei sitä tajua, se varmaan on vaan kateellinen meidän koirista, kun sillä ei itellään ole. haluaa vaan loukata, loukkaa koirilla kun ei muuta keksi. meille kaikki koirat on rakkaita ja yhtä arvokkaita, ei rahassa vaan muuten. ärsyttää sellanen ihminen joka mittaa kaiken rahassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9985
  2. Sofia Belorf ja Stefan Therman herättivät huomiota aamuvarhain,huutoriita ökyjatkojen jälkeen

   Ja stebu taas ollu auton ratissa 🤣🤣🤣🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2571
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1411
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1095
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1057
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1027
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   45
   1011
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   957
  Aihe