Sotkamon Tokmanni

Anonyymi

Sotkamon Tokmannin kuitit kannattaa tarkistaa aina. Lähes joka kerta on jotain hinnoista huomauttevaa. Myydään tarjoustuotteita normaalihinnoilla. Hyllystä löytyy eri hinta kuin kassalla, jos kysyt aisasta aina on syy toisen työtekijän kun ei ole hintoja päivittänyt, eikä eikä myöskään kassakoneelle ole pävitystä hinnoista tehty. Sitten hinnat ei koske just niitä tuotteita minkä kohdalla tarjouslappu vaan tarjous on toiselle tuotteelle. Myös punaiset alelaput joita löytyy tuotteista laitetaan toiselle puolelle missä viivakoodi vaikka laitat tuotteet hihnalle niin että punainen lappu näkyy se kummasti jää kassalla huomaamatta. Ainoastaa taitaa olla 1-2 kassalla olevaa kenen jäljiltä kuitit on olleet oikein tai joskus ollut virhe, he myös ovat aidosti tilanteesta pahoillaan, vaan toiset käyvät päälle kuin yleinen syyttäjä jos erehdyt asiasta sanomaan. Saako ne jotain provikkaa jos pystyy huijaamaan asiakasta. kun kerran vauhtiin päästy niin myös tuotevalikoima esim. vaatteista on heikko verrataan muihin tokmannin liikkeisiin. Talvivaatteita vieläkin roikkuu hengareissa. Eihän Tomannilla ole tietysti pakko käydä, vaan kun täältä et valitettavasti muusta kaupasta löydä jotain tuotetta muualta kuin Tokmannilta, niin on ainut vaihtoehto. Muissa Sotkamon liikkeissä ei ole tätä samaa ongelmaa ollut, hinta on on ollut se mikä pitääkin.

5

577

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Elä välitä sama homma myös Kajaanissa aina perivät ylihintaa. Se on tarkoituksellista ilmeisesti kyseisessä ketjussa.

  • Anonyymi

   Sama homma muuallakin Tokmanneissa. Yrittävät pitää aivan minimimäärän porukkaa töissä ja työntekijöillä koko ajan hirveä kiire. Ei vaan ehdi tehdä töitään kunnolla.

   Täältä voi lukea työntekijöiden kommentteja: https://www.tuntopalvelu.fi/yritys/tokmanni-oy

  • Anonyymi

   Se on juuri noin kuin kirjoitit. Ei voi olla pelkkää inhimillistä erehdystä kun tarjoustuotteissa on niin usein virhe Tokmannin eduksi. Sotkamon Tokmanni minustakin kaikkein pahin, mutta virheitä myös muissa Tokmanneissa. Moni ei tarkasta kuittiaan, eikä kaikki jaksa jäädä selvittämään euron-parin kuusetusta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vai ei muita löydy. Kajaanissa on sinullekin vaihtoehtoja, vaan taidat olla sitä sorttia että valittaa pitää joka asiasta.
   Tuollainen "asiakas" ansaitsisi porttikiellon.
   Jos älykkyytesi ei riitä katsomaan että otat oikean tuotteen niin suosittelen ulkoistamaan kaupassa käynnin muille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2553
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   92
   1425
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1413
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1080
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1004
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   935
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   887
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   884
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   32
   841
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   781
  Aihe