Privaatissa

språkrådgivning

Henna opiskeli diplomi-insinööriksi. Opiskelu kesti kauan, ja vanhemmillakaan ei ollut mahdollista paljon auttaa, eikä tehnyt mieli ottaa kovin paljon lainaakaan. Hän oli kaunis ja hänen sukupuolielimensä olivat niinikään kovin kauniit. Koska hän vielä oli vallan estoton, sivubisnes selvisi kuin itsestään.

Hän uhrasi aikaansa privaatin mallina. Studion omistaja oli tiukasti sanonut, että tehtävään ei saa kuulua minkäänlaista prostituutiota, ei edes koskettelua, vaan pelkkää näyttämistä. Omistaja halusi kokonaan välttyä syytteeltä parituksesta.

Prostituutioon Henna ei tuntenutkaan halua, mutta hän ihan mielellään näytti yleisen kauneutensa lisäksi suloista vittuaan. Ohjelmaan kuului taivuttelu, yksityiskohtainen ja rauhallinen vitun näyttäminen useampaan kertaan, emättimen supistelu, itsetyydytys ja kaikenlainen keimailu. Usein hän onanoidessaan sai ihan oikean orgasmin.

Asiakas runkkasi samalla, ja suuntasi ejakulaationsa isoon paperipyyhkeeseen.

Henna oli kovin taitava ja miellyttävä. Hän oli ystävällinen. Vittuaan näyttäessään hän syvästi tajusi, kuinka välttämätöntä miesten on katsella. Samalla hän sai itsekin runsasta mielihyvää ihailusta. Hän käytti taiteilijanimeä Naana. Studion ovella oli lappu, milloin kukin malli esiintyy. Naanan vuorolla oli tungosta, joten hän ansaitsi hyvin.

Kerran tuli asiakkaaksi hänen opiskelutoverinsa Vesa. Ei ollut ollut paljon tekemisissä Vesan kanssa. Molemmat yllättyivät, mutta sivuuttivat sitten lievän tuttavuutensa, ja esitys alkoi normaaliin tapaan. Mutta toistensa tunnistaminen toi kyllä lisämaustetta.

Molempien seksuaalinen kiihotus nousi tavallista korkeammalle. Henna tunsi, miten vittu paisui äärimmäisen kireälle. Teki suorastaan kipeää. Vittu valui myös kiimalimaa tavalla, jota Henna ei vielä ennen ollut kokenut.

Hän halusi näyttää Vesalle vieläkin yksityiskohtaisemmin kuin muille ennen. Henna avasi sormillaan vitun niin auki kuin sai. Kun hän vielä ponnisti, näky oli pelkkää kaunista emätintä pienten häpyhuulien ympäröimänä. Fantastisen kaunista.

Hennan esitys päättyi kiihottavaan masturbaatioon. Hän oli niin kiihottunut itsekin, että orgasmin lähestyessä heitelehti holtittomasti ja päästi suustaan sekavia ääniä. Orgasmi oli valtava, mutta niin oli Vesallakin, aivan sekopäinen.

Istunnon päätyttyä Vesa kiitteli Hennaa ylenpalttisesti: "Olen kyllä käynyt privaateissa ja nähnyt nättejäkin tyttöjä, mutta en koskaan sinun kauneutesi ja taitosi veroista. Saanen kiittää sinua tavallista suuremmalla juomarahalla. Hennan teki mieli suudella ja syleillä Vesaa, mutta ei voinut sen takia, mitä omistaja oli määrännyt.

Kun seuraavan kerran oli Naanan vuoro, perhoset jo kouristelivat vatsassa: "Tuleekohan Vesa uudestaan?" Jono oli pitkä, mutta Vesa oli jo ensimmäisenä: "Kertoi Hennalle, että ei ollut saanut mielestään hänen herttaista ilmettään ja ihanan ihanaa vittuaan. Kuvaili vuolain sanoin, kuinka hekumallisen kaunis se on, ja kuinka oli tehnyt mieli suudella sitä, mutta ei voinut, kun oli teroitettu privaatin sääntöjä: katsoa saa, mutta ei koskea.

Ja taas käytiin ohjelma läpi, mutta vielä suuremmalla intensiteetillä, kuin edellisellä kerralla. Naanan sukupuolielimet olivat puhjenneet täyteen kukkaan. Yhdessä peppuaukon kanssa ne olivat kuin ruusun kukka ja nuppu. Naana työnsi myös sormensa peräreikään, mitä hän ei ollut vielä koskaan tehnyt. Hän keimaili ja avasi kauneutensa keskusta uudestaan ja uudestaan. Naana ja Vesa joutuivat hurmion valtaan. Yhtaikaa he kokivat sellaisen ilotulituksen, että järki vallan pakeni. Molemmat läähättivät.

Ajan päästä Naana lausui: "Täällä on yhdet säännöt, mutta jos haluat, voimme tavata myös yksityisesti toisaalla, eikä silloin peritä maksua. Minusta tuntuu, että ehkä viihtyisimme yhdessä."

Vesa: "Taatusti viihdymme. Sano vain aika ja paikka, niin tapaamme." - Henna: "Ihan jo huomenna perjatai-iltana sopii, mutta tehdään niin, että bylsitään ensin minun kämpälläni ja sitten lähdetään viihteelle. Ei sitä viihteellä muuten kestä, kuin kunnolla ponnahtaneena. Sopisko viiden aikaan, että keritään kunnolla olla kahdestaankin ennen viikonlopun iltaohjelmia?" - "Sopii."

3

3878

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Privaatissa 2

   Sovittuna aikana Vesa tuli Naanan luo ja ojensi upean ruusukimpun ja suuteli tämän suloista vittua. Naana oli nimittäin aivan alasti jo ovella. Sitten hän otti Naanan syleilyynsä ja suuteli suulle, poskille, kaulalle, rinnoille, vatsalle ja taas vitulle. Hän työnsi kielensä vitunrakoon, klitorikselle ja hakeutui kielellään syvälle emättimeen.

   Henna lausui: "Minun vittuni on niin odottanut sinun kyrpääsi, etten viime yönä oikein saanut untakaan. Ajattelin, kuinka työnnät ahneen kyrpäsi ahneeseen vittuuni. Onanoin sitä ajatellessani moneen kertaan. Riisutaan nopeasti, ja siitä tulee totta."

   Vaatteet lensivät ja Vesan kyrpä seisoi kivikovana yläviistoon. Henna vei Vesan kuin hengen hädässä sängyn päälle. Itse asettui Vesan alle: "Nai, bylsi, nussi, nussi, pane. Olen sinun tahdoton huorasi. Köyri, pane minun vittuani, nussi puhki. Minä rakastan sinua."

   Vesa tuskin sai kyrvän sisään, kun molemmille jo tuli valtava orgasmi. Seinät kaatuivat kämppä pyöri. Hiukan toivuttuaan Vesa alkoi nuolla Hennan vittua ja peräaukkoa. Henna valitti ja ulisi uuden kiihkon vallassa. Vesan kyrpä seisoi taas. Henna otti Vesan kyrvän suuhunsa ja Vesa nuoli Hennan vittua. Oltiin 69-asennossa. Molemmat imivät kiihkon vallassa ja taas kohta laukesivat. Meno oli himokasta, aivan tolkutonta.

   Puolen tuntia syleilivät, suutelivat ja hyväilivät. Sitten Naana sanoi: "Käydäänkö pesulla? Minulla on tuossa termoskannussa tuoretta kahviakin, mutta panin sen siihen, kun arvasin, ettei suinkaan voi aloittaa kahvilla. Ja sitten on kahvin kanssa herkkujätskii herkkuhillon kera.

   Käytiin pesulla. Pesivät toisensa ja aivan erityisellä hellyydellä toistensa sukupuolielimet. Ja sitten kahville.

   Ja taas bylsimään, nyt jo paljon rauhallisemmin. Vesa pyysi, että Henna ei tekisi yhtään mitään, vain vajoaisi ajatuksiinsa ja nauttisi Vesan hyväilystä. Vesa kosketti sieltä ja täältä, siveli kevyesti sormenpäillään ja hieroi voimakkaamminkin. Henna vaipui unelmiin. Kuin kuvanauhana kaikki ihana valui hänen silmiensä ohi. Tätä kesti puolen tuntia ja Henna kiihottui niin, ettei meinannut paikoillaan pysyä.

   Henna ei kestänyt enää. Hän tarttui Vesan kovaan kyrpään ja työnsi sen vittuunsa. Vesa painoi sen pohjaan asti. Veti hiukan takaisi, ja taas pohjaan. Henna kiemurteli kuin mieletön: "Ihana, rakas Vesa!" - "Ihana rakas Henna."

   Ja taas orgasmi oikein sydämen pohjasta ja suuren rakkauden sävyttämänä.

   Kesäilta oli lämmin, joten Hennakaan ei tarvinnut ulkoilua varten kuin mekon ja villatakin. Mekko oli niin lyhyt, että suorana seistessä juuri ja juuri ei voinut havaita, ettei hänellä ollut pöksyjä, mutta jos vähänkin kumartui, voi havaita. Toistaiseksi hän sitoi villatakin vyötärölle, mutta se oli siinä odottamassa, jos ilta viilenee.

   Käveltiin pitkä lenkki. Jos sattui ihmisiä kohdalle, Henna kyykistyi muka sitomaan kengännauhojaan ja samalla näytti sheivatun vittunsa ja upeat häpyhuulensa. Vesaa tämä ekshibitionistinen taipumus kiihotti niin, että hänellä oli kestoseisokki.

   Välillä istuttiin puistonpenkillä, jolloin mekko luonnostankin nousi ylös, mutta Henna vielä istui hiukan jalat auki. Kaunista, hurmaavaa. Kyllä ohi kulkevien miesten kelpasi katsella.

   Oli jo myöhä, kun palasivat kämpille, vielä bylsivät, mutta sitten nukahtivat Vesan sormi Hennan emättimessä.

  • Anonyymi

   Millä puolella Henna opiskeli?

   • ånyo

    Siin ompi sellane niikuu ongelma, et nää novellien henkilöt tuppaa oleen mielikuvitushenkilöi, siis virtuaalisii, niiku muute kyöpelitiki. Tällei siis varsinki ihanat tytsyt. Mollaan kuiteski kuultu niiltä, siis kyöpeleiltä, kun ne opiskeli samaa ja vaikkei noo olemaskaan, et Henna eli Naana opiskeli vahvavirta-alaa.

    Naana oli sanonuki, et siinon kaiken enämpi niiku latausta ja soon kyl kiihkeetä. Ja sit se suuniitteli Viron ja Suomen väliset molemmat tasavirtakaapelitki, jois meri oli niiku paluujohtimena. Näin ne kyöpelit ainaski kerto ja nei oo viet kertaakaa puhuno omiaan.

    ex-språkrådgiving, nykyne ånyo


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   9262
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   5472
  3. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   110
   2765
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1919
  5. Martina käynyt jo läpi...

   ........stripparin (Esko), kiinteistövälittäjän (Stefu), palomiehen (Kris), rikollisen (Baha), 2 lätkäjätkää (Hannes, Pikkarainen) Voisiko seuraava m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1369
  6. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   50
   1170
  7. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1117
  8. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1046
  9. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   979
  10. Nainen, en kestä

   Tää menee nyt liian syvälle. Näivetyn ilman sua, ja päivät ovat painajaisia kun ei sua näy. Kuka oikein olet, kun vuokses sydän on taas mullin mallin.
   Ikävä
   27
   850
  Aihe