Sama urakoitsija tekee sutta?

Anonyymi

Miksi kaupunki valitsee urakoitsijakseen aina saman maarakennusurakoitsijan. Kappelintie alle vuoden on jo reijillä ym. kivetykset keskustassa sikin sokin. Eikö ole mitään vastuuta? Kaupunki maksaa satoja tuhansia ja hommat kusee. Herätkää hyvät ihmiset näkemään mihin teidän veromarkat valuu. Ei ole pakko aina halvinta ottaa. Hyvä-velihommat on saatava loppumaan. Kaikki urakoitsijan jäljet vaadittava korjaamaan tai korvaamaan. Sen jälkeen ei valita enää yhtään mihinkään hommaan.

13

1361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kinnusen kepu-demari-hyväveli korporaatio hoitaa hommat.Ei sinne kukaan muu väliin pääse.

    • Anonyymi

      Kyllä tälle voidaan tehdä, paljonkin, kun pistetään teknillinen lautakunta ojennukseen. Lautakunnan esittelijä pistettävä tiukille virkansa puolesta. Jos esittelijä ei huomaa tai välitä urakoitsijan jäljistä on tehtävä vaihto henkilöstä. Miten on mahdollista, että Vaarinvuoren tien pätkän rakennustarjous on alle puolet muiden tarjouksista. Maksatetaanko loput joillain ylimääräisillä lisäkorvauksilla? Onko todellakin niin että näin suositaan kyseistä urakoitsijaa?

      • Anonyymi

        Kunnan ylläpitämien tie/katualueiden ja tori/piha-alueiden kunnossapidon kustannukset taitavat hipoa pilviä meillä? Esim. keväällä liukkaudentorjunnassa käytettyjä hiekoitushiekkoja poistettiin useiden päivien ajan kuorma-auton nokkaan asennetulla painevesipesurilla pesemällä torialueella, ym. kaupungin hallinnassa olevila alueita. Valvooko kukaan teknisen toimen viranhaltija näitä töitä ja niiden laskutuksia ja jos valvoo, niin onko hän perillä siitä mikä on realistinen aika/ hinta ko. ylläpitotöiden tekemiselle? Kyllä asioista ymmärtämättömiä virkamiehiä ja veronmaksajia taitaa olla aika helppo kusettaa.


    • Anonyymi

      Miksi ei valvota urakoitsijan hoitovastuita ja takuita töittensä jäljiltä. Käykääpä päiväkodin takan istutettuja pöheikköjä ihailemassa ym. Ei taida olla kaikki yrittäjät samalla viivalla.

    • Anonyymi

      Olisiko jo aika tehdä tälle käsittämättömälle toiminnalle jotain. Joku saisi jo laittaa kunnassa porukkaa kilometritehtaalle. Missä on meidän päättäjien päät, ovatko jatkossakin pensaassa ja jatkavat tätä edelleenkin.

    • Anonyymi

      Rankkasateet tulossa. Tehkääpä jo rannanpuolen asukkaat hiekkasäkkejä valmiiksi. Tulva tekee tuhoja teidän autotallessanne. Tien hiekat löytyy uimarannasta.

    • Anonyymi

      Kuka helvetin apina sitä siltaa kans urakoi kun jumalauta ei tuu valmista millään....

    • Anonyymi

      Aamulla ajelin Kappelintiellä vesisateella, näin kuinka isot vesimassat menivät suoraan iäkkään ihmisen autotalliin. Nyt Kemppainen vastuuseen tienrakennus urakastaan. Vuosi sitten tehtiin syyspimeässä ja jopa pakkasella asfalttitöitä kyseisellä tiellä. Urakkasumma yli kolmesataa euroa. Tien pientareet ovat vieläkin kesken. Onko maksettu jo koko summa? Toimialapäällikkö on vastuussa urakoitsijan valinnasta. Kuka maksaa asukkaille aiheutuneet vahingot? Miksi tätä katsellaan vain sormien lävitse?

    • Anonyymi

      Niin tuo urakkasumma oli tietääkseni 350 000€. Näin kalliilla summalla pitää vaatia tien korjaus ja ei enää ikinä kunnanhommia . Näyttöä on jo useammasta urakan tyrimisestä.

    • Anonyymi

      Ei riitä paikkaukset, vaan koko tie on uusittava. Reikien paikkailuun ei saa suostua. Tälle jätkälle on annettava opetus.

    • Anonyymi

      Oli näköjään rakennettu jonkinlainen valli iäkkään ihmisen liittymään. Vesihän jää lillumaan nyt tielle. Ei herran jestas näin voi korjata jälkiään. Pistäkää nyt se jätkä korjaamaan tie oikein.

    • Anonyymi

      Näköjään jokaisen kaupungilta saadun urakan jälkeen näytellään sama loppunäytös. Viime tingassa räävitään takuutyöt näyttämään valmiilta jotta saadaan takuurahat. Kaupungin hommat hoidellaan vasemmalla kädellä aina muiden urakoiden jälkeen. Niin näyttää olevan kappelintienkin kohdalla. Isolla rahalla ja jumalattomalla kiireellä tehtiin viime syksynä ja jopa pakkasilla tietä, ja jälki on sen mukaista. Olisiko jo kaupungin aika ryhdistäytyä ja katsottava ketä elätetään näillä urakoilla.

    • Anonyymi

      Kappelintiellä on käynyt kuhina kun etsitään syyllisiä tien heikkoon kunnostukseen ja suunnitteluun. Seuraavaksi ilmeisesti tullaan roitumaan lisää rahaa kaupungilta. Tiettävästi 350 000€ jo saatu siihen jo upotettua. Oliko syyllinen suunnittelija vaiko urakoitsija? Jos olisi valittu jo alkujaan kunnollinen urakoitsija, olisi jo kaikki hoidettu. Kauanko tätä suojatyötä tuetaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe