Rezum hoito - eturauhasen pienentämiseksi!

Anonyymi

Onko oheinen toimenpide tehty. Jos on, voitko kertoa kokemuksia ja auttoiko niinkuin lupaavat?

17

6769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tietoa olisi kiva saada. onko Eiran sairaala ainoa paikka, jossa tätä menetelmää käytetään.

    • Anonyymi

      Aloittaja. Eiran sairaala tekee, kai ainoana Suomessa ko. hoitoa. Olen menossa sinne lääkärin vastaanotolle, mutta on helvetin kallis n. 5000,- on 10 sekunnin hoito?
      Hoito on mielestäni fiksuinta mitä on nyt keksitty. Putkessa, joka ohjataan eturauhasen kohdalle, on käyrä neula, jolla käydään eturauhaseen tuikkaamassa useamman kerran eri kohtiin kuumaa höyryä. Se polttaa eturauhasen sisältä osan kudoksesta, jonka aineenvaihdunta poistaa n. 3 viikon aikana.
      Kaikenmaailman höyläykset- viherlaserit on perseestä. Virtsaputken seinämät ja ympärillä olevaa eturauhasta höylätään tai poltetaan pois. Haava jää avonaiseksi ja eturauhasen kudos on avoinna virtsaputkeen?!? Voi vittu miten tämä alkeellinen menetelmä on voinut olla käytössä jo vuosia. Ei ihme että leikatuilla on impotenssia, virtsankarkailua ja vaikka mitä. Jos lekurin puheet vakuuttavat, menen tähän hoitoon, ja kerron tarkkaan miten meni ja auttoiko hoito. Ko. asian harkitsijoita on varmasti paljon. Ps. Duodart ( yhdistelmälääke ) syöminen on kasvattanut tissit ja mieliala yleensä viikkoja painuksissa, paneminenkin kiinnostaa harvoin. Lääke on aina lääke ja vaikuttaamyös muuhun, kuin vaivaan.

      • Anonyymi

        Kirjoitat asiaa. Itse kävin höyläyksessä - polttivat hermot piloille, tuli Peyronien tauti, tunto meni, siemensyöksy meni ja tuli erektio-ongelma, orgasmi hävisi, kaikki seksuaaliset toiminnot tuhottiin! Nyt lääkäri ehdotti korjaukseksi penisproteesia! Etukäteen valehdeltiin, että on täysin ongelmaton rutiinitoimenpide.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitat asiaa. Itse kävin höyläyksessä - polttivat hermot piloille, tuli Peyronien tauti, tunto meni, siemensyöksy meni ja tuli erektio-ongelma, orgasmi hävisi, kaikki seksuaaliset toiminnot tuhottiin! Nyt lääkäri ehdotti korjaukseksi penisproteesia! Etukäteen valehdeltiin, että on täysin ongelmaton rutiinitoimenpide.

        Missä olit höyläyksessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä olit höyläyksessä?

        Tampereella Taysissä - kannattaa kiertää kaukaa.


    • Anonyymi

      Onko kukaan käynyt?

    • Anonyymi

      Kertokaa ihmeessä joku kokemuksista rezum-hoidosta. Kiinnostaisi kovasti.
      Perinteisestä höyläyksestä kun lukee täältä kokemuksia, niin tuntuu,että lähes kaikilla mennyt pieleen. Ehkä nämä, joilla höyläys on mahdollisesti onnistunut, eivät kirjoittele/kommentoi täällä.
      Sama tuntuu olevan hormonihoitojen kanssa, esim.duodart. Sapeli on väsähtänyt, masentaa ja tissit kasvaa. Eli siinä mielessä olisi kiva kuulla tuosta rezum-hoidosta

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Hinnasta viis - aion minäkin mennä Eiraan Rezumiin vielä tämän vuoden puolella - jos lääkäri samaan johtopäätökseen tulee. Odotan innokkaasti kokemuksianne!

      • Anonyymi

        Lääkärin höpinöistä leikkaustatavan suhteen ei kannata noteerata. Höyläys ja viherlaser ovat teurastukseen verrattavia, vanhanaikaisia menetelmiä. Vertaa käytettyjen leikkauksien tekniikkaa, ja niistä kirjoituksia. Rezum vaikuttaa kaikkein järkevimmältä toimenpiteeltä, joka jättää kaikki toiminnat ennalleen - tärkeimpänä seksuaaliset kyvyt.
        Laita ihmeessä tänne tekstiä miten hoito sujui - ja jälkihoito. Kiinnostuneita on satoja, jossei tuhansia.


      • Anonyymi

        Hei " hinnasta viis", kävitkö Rezum hoidossa Eiran sairaalassa. Jos kävit, kerro ihmeesää kuulumisia.


    • Anonyymi

      Minulle Rezum tehtiin viime heinäkuussa. Sen jälkeen jouduin pitämään katetria kaksi viikkoa, mikä oli aika hankalaa aikaa, mutta siitä selvittiin. Seurasi vahva parin viikon lääkekuuri, joka aiheuti huimausta ja heikotusta. Seuraavaksi lääkäri totesi, että virtsarakko ei ole sopeutunut uuteen tilanteeseen, vaan luulee, että eturauhanen on yhä iso. Sanoi hän, että joissakin harvoissa tapauksissa joutuu lopun ikää syömään lääkettä. Minä sain kolmen kuukauden kuurin, jonka aikana tilanne tasaantui. Nyt olen ollut pari kuukautta ilman lääkitystä ja mietin, pitäisikö ottaa yhteys lääkäriin. Tilanne on kaiken kaikkiaan varsin hyvä. Pissalla käynnit ovat vähentyneet, mutta varsinkin aamuisin suihku on heikohko ja muuttuu lopussa tiputteluksi. Joku harva kerta tuntuu myös, että rakko ei kunnolla tyhjentynyt. Luulen kuitenkin, että kannattaa elää näiden pikkuoireiden kanssa pikemmin kuin ruveta jatkuvasti lääkkeitä syömään. Ja seksi sujuu aivan kuten ennenkin. Ikää on 75 v.

    • Anonyymi

      Missä tuo Rezum hoito tehtiin?

    • Anonyymi

      Lääkäri totesi viime vuonna että eturauhaseni 7 kertaa normaalia suurempi .- Määräsi Finasterid 5mg/ päivä eturauhasta pienentämään.-
      Eivät enään hormoonit hyrrää kuin ennen lääkityksen alkua, ja siemensyöksyä runkatessa tuskin puolta teelusikkaa :´-(

      Lopun alkua?

    • Anonyymi

      Ens perjantaina menossa Hyvinkäälle Rezum toimenpiteeseen. Nähtävästi ainoa paikka HUS:in alueella jossa tätä julkisella puolella tehdään. Lähetteen sain Aavan urologilta joka itse tekee näitä hoitoja Eiran sairaalassa. Siellähän se olisi maksanut tuon noin 5000.- euroa. Tätä Hyvinkäällä tehtävää mahdollisuutta ei kai liiemmin mainosteta ja itsekin kuulin siitä vähän kuin vahingossa kun Aavan uroterapeutti siitä kertoi.

      Odotan toimenpidettä mielenkiinnolla.

    • Anonyymi

      Minulle tehtiin Rezum hoito elokuussa 2022 Peijaksessa. Heillä on kuulemma oma laite. ( Ei siis vuokrailla muualta. Operaatio ei kestänyt kuin hetken. Vehkeeseen oli laitettu katetri, jota piti pitää viikon päivät. Oli vähän hanklaa, mutta ei liian. Kun katetri poistettiin, tuli virtsa valuen, ei paineella. Tämä parani koko ajan ja n. 2 kk päästä virtsa tuli paineella ja siemensyöksykin oli palautunut ennalleen. Kävin juuri 27.9-2023 1 -vuoden kontrollissa. Eturauhanen oli kasvanut vähän, mutta kaikki toiminnon, kuin 20 vuotta sitten. ÄLKÄÄ HYVÄT MIEHET MENKÖ HÖYLÄYSLEIKKAUKSEEN!!! Vaatikaa Rezum hoito! Höyläys on vanhanaikainen, verinen toimenpide, joka vain silpoo paikat ja tekee tuhoa seksuaalisuuteen ja virtsaamiseen, ja kaikkeen elämisen laatuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe