Sisaruksien uusi alku

Siskoni Disa oli 17 ja minä Bo 18. Jo ennen murrosikää Disa oli ruvennut käymään erikseen saunassa, joten en ollut nähnyt häntä aikoihin alastomana, en edes vähissä vaatteissa.

Yllätys olikin sitä suurempi, kun hän tuli minun puolelleni aivan alastomana. "Pyydän sinulta apua, jonka voin saada vain mieheltä, kun en osaa toisilta tytöiltä oikein pyytää. Olen ollut lukevinani, että nuoret miehet pitäisivät yleensä enemmän posliinista. Kai se pitää paikkansa?"

Vastasin, että kyllä minullakin on sellainen käsitys, ja itsekin olen sitä mieltä. Disa jatkoi: "Monet tuttavani jo seurustelevat, ja arvattavasti heillä on myös seksiä. Minullakin on jo aika asettua tyrkylle ja korostaa parempia puoliani. Jos sinulle sopii, valtuutan sinut ottamaan minut posliiniksi."

- "Tietysti sopii, ja olen aivan imarreltu, että kelpaan. Tehdään se kahdessa vaiheessa. Ensin otan tukanleikkuukoneella pitkät karvat niin lyhyiksi, että saa jo selvän käsityksen, millainen posliini olisi, sitten loput vaahdon kanssa. Odota hetki, niin käyn hakemassa tukanleikkuukoneen."

Disa ei ollut edes lyhennellyt karvoitustaan, joten se oli jokseenkin peittävä. Kysyin Disalta, panisiko hän pahakseen, jos tallentaisin karvat sievään laatikkoon muistona ajasta, jolloin hänellä oli aivan luomu. Disa vastasi: "Olen aivan otettu, jos teet niin. Vähän samoin, kun pitkätukkaiselta tenavalta katkaistaan ensimmäisen kerran kutrit ja pannaan muistoksi talteen. Minäkin saan joskus tulevina vuosina katsella säilyttämiäsi vittukarvoja, mutta nyt posliiniksi."

Pyysin Disaa ensin pyllistämään, mutta peräaukon ymparillä ei ollut mitään. Sitten pyysin häntä kääntymään selälleen ja ottamaan tyynyn niskan taa ja toisen pepun alle. Disa levitti jalkansa, ja sain vaivattomasti ajeltua hänen luomunsa tukanleikkuukoneella pari milliä pitkäksi.

Haukoin henkeäni. Paljastui, että Disalla oli aivan upeat ja todella runsaat sisemmät häpyhuulet. Ne suorastaan kirkuivat kauneuttaan, mutta myös oli hänen vittunsa muoto aivan täydellinen. Eteen työntyvä häpykumpu sai minun ennestään keulivan penikseni kivikovaksi. Pyysin Disalta anteeksi, että hänen vittunsa aiheutti niin voimakkaan reaktion - mutta niin vain aiheutti.

Sanoin Disalle, etten pysty pitämään penistä tiukkojen housujen sisällä kaksin kerroin, kun tekee niin kipeätä. Minun on riisuttava housuni, ja annettava kyrvän olla aivan vapaana, mutta syy on kyllä Disan itsensä, sillä reaktion on kyllä aiheuttanut hänen poikkeuksellisen kaunis vittunsa.

Ja se oli kyllä kaunis. Sisemmät häpyhuulet olivat erityisen suuret ja ryppyiset. Ne olivat vielä paksut, voimakkaan violetin väriset ja muodostivat kukkakuvion. Klitoris oli luonnostaan esillä jo seisoma-asennossakin. Kauniimpaa ei voi kuvitella. Sanoin Disalle, että hänen on suorastaan pakko näyttää vittuaan niin monille miehille kuin suinkin. Olisi synti piilotella tällaista aarretta.

Kysyin Disalta, oliko hänellä ennestään käsitystä, kuinka täydellinen vittu hänellä on. Disa sanoi, ettei itse asiassa ollut, sillä ei se ollut vielä silloin ihan tällainen, kun se peittyi karvojen taa: "Mutta pakko myöntää, että se on kaunis myös omin silmin, vaikkei se tullutkaan mieleen. Kuvittelin kyllä saavani infoa, millainen se olisi miehen silmin."

Jatkoin: "Tietänet, että on joitakin naisia, jotka pitävät aivan sopimattomana, jos mies lausuu jotakin myönteistäkin naisen ulkonäöstä. Koska en ole tällaisista asioista voinut keskustella sinun kanssasi, olen ollut äärimmäisen varovainen, etten vain loukkaa sinua tahattomastikaan.

En siksi ole maininnut mitään upeasta olemuksestasi, kauniista tukastasi, herkistä kasvonpiirteistäsi ja ihanista muodoistasi ja miellyttävästä luonteestasi. Äsken sain myös nähdä sievääkin sievemmän peräaukkosi. Nyt uskallan kertoa kaiken: olet täydellinen.

Mutta nyt minulla on ihan pakosta pyyntö sinulle. Helpota minun oloani runkkaamalla kyrpääni, ennen kuin otan höylällä sängenkin. - "Totta kai. Joko samanaikaisesti tai peräjälkeen joudut myös hyväilemään minun vittuni, sillä se on aivan liian kiihottunut, turvoksissa ja vaativa, jotta voimme jatkaa ennen laukeamista. Muuten, kiitos vielä kerran, että kerroit sen olevan miehen silmin erityiskaunis.

Molemmat olimme niin ylikiihottuneet, ettei siinä kauaa voinut hyväillä. Runkkasimme toisiamme yhtaikaa ja laukesimme samalla hetkellä myrskyisesti. Siinä sekamelskassa annoin Disalle suukon suoraan suulle, eikä hän lainkaan pannut vastaan.

Eikä hän pannut vastaan siinäkään, kun annoin toisen suukon hänen ihanalle vitulleen. Eikä siinäkään, kun nostin ylös takapuoltaan ja hyväilin kielelläni hänen suloista peräaukkoaan.

5

3998

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sisaruksien uusi alku 2

      Disa asettui selälleen ja levitti jalkansa. Sivelin runsaasti vaahtoa ja annoin sängen jonkin aikaa pehmetä. Disa jutteli samalla. Sanoi, että lapsellisuuttahan se oli, että piti aikoinaan käydä erikseen saunassa. Mutta ei peruakaan voinut koska siinä olisi taas ollut kynnys ylitettävänä.

      Mitä enemmän aikaa kuitenkin kului, sitä hölmömmältä snadina tehty valinta tuntui. Lopulta, kun oli jo aikuinen, täytyi ajatella uudestaan: "En ole näin aikuisena keksinyt, että olisi yhtäkään syytä ujostella alastomuutta. Lisäksi menetin sen, että olisin voinut matkan varrella kysyä sinulta sitä sun tätä. Tai vain jutella rennosti. Oli korkea aika palata lapsuuden kuvioon."

      Vastasin: "Ei se oikeastaan sinun eikä minunkaan vika ollut. Kulttuuri vain ohjaa monet vikaraiteelle ja keskusteluyhteys katkeaa lopullisesti. Olisi minullakin ollut paljon kyseltävää ja juteltavaa. Erityisesti olisin kysellyt, mistä tytöt tykkää ja mistä eivät. Mutta parempi näin kuin lopullinen puhumattomuus. Nythän olemme löytäneet uudestaan toisemme, ja voimme aina jutella ja turvautua toisiimme."

      Disa: "Eikä meillä enää ikinä ole mitään salaisuuksia. Kunhan olet saanut sheivattua, saat lausua arvelusi, onko immenkalvoni tarpeeksi venynyt, jotta olen valmis yhdyntään. Ei näes tee mieli kokea kipua ensimmäisessä yhdynnässä."

      Sheivaus onnistui hyvin. Jos oli vittu kaunis jo sänkisenä, nyt se oli superkaunis. Disa huuhtoi sen vedellä ja katseli sitä ihastellen peilistä. Kaunis, mikä kaunis. Sanoi: "Saat, jos edelleen haluat, sheivata sen säännöllisesti ja lisäksi erikoistilanteissa, kun pitää olla vittu paljaana, kuten bilettäessä, poikien kanssa, saunassa ja uidessa. Otan huomioon, että tarvitset sheivatessasi runkkausapua, mutta niin tarvitsen minäkin."

      Minä: "Totta kai otan mielelläni avun vastaan, varsinkin sinulta, mutta pelkästään se, että saan sheivata ihanan vittusi, on enemmän kuin kohtuullista. Ja voit odottaa, että olen milloin tahansa valmis hyväilemään vittusi orgasmiin."

      Disa: "Kiitos jo etukäteen, mutta nyt immenkalvoon. Kun avaan vittuni aivan auki, immenkalvo jo näkyy. Kun työnnät sormesi sen reiän läpi, ehkä saatat saada käsityksen, onko se tarpeeksi venynyt."

      Työnsin sormen reiän läpi ja sanoin, että sivusuuntaankin liikkuu helposti, mutta aivan varman tuloksen saa tukevalla pullolla. Kun sen painaa vittuun suu edellä, tuntee heti miten suuri aukko on." Hain keittiöstä pullon, ja pyysin häntä kertomaan miten syvälle sen voi työntää ilman kipua. Totesin: "Selvä juttu, täysin venynyt ja valmis ottamaan paksunkin kyrvän vastaan."

      "Kun seurustelet poikien kanssa, ei sinun tietenkään tarvitse antaa vittua kelle tahansa, mutta jos mies vaikuttaa miellyttävältä, älä pihtaa edes heti tavattaessa, sillä muuten mies saattaa menettää mielenkiintonsa sinuun. Sinun miellyttävyydellä ja kauneudella on varma, että jonkun kerran tärppää."

      Alkoi jo tuntua kestämätön kiihotus molemmilla. Sekä Disa että minä onanoimme toisillemme. Taas annoin suudelman Disan suulle, vitulle ja peräaukolle. Lepäilimme toisiimme kietoutuneina.

      Juttelimme ja tulimme siihen tulokseen, että olisimme, jos suinkin mahdollista kahden ollessamme, täysin alasti kuin pikkulapsina saunassa tai uidessa, ja aina valmiina hyväilemään toisen sukupuolielimiä.

    • Sisaruksien uusi alku 3

      Olimme Disan kanssa samassa koulussa ja kävelimme kotiin usein yhtä matkaa, mutta koska Disa oli luokkaa alempana, koulupäivän loppu ei aina sopinut yhteen. Nytkin pääsi jo tuntia aikaisemmin. Disa oli kotona jo riisunut ja odotteli minua alasti.

      Kun tulin kotiin, minulla tietenkin otti eteen, ja Disakin kertoi, että vittu esiintyi vaativana. Ihan ensimmäiseksi hyväilimme toistemme elimet orgasmiin. Orgasmi oli ihana, suunnattoman ihana.

      Kerroin Disalle, miten uusi alku oli vapauttanut. Ennen oli tarvinnut salaa runkkailla, mutta nyt ei tarvinnut kuin vain mainita, sillä mikään ei ollut salaista, ja heti toinen oli valmis runkkaamaan, yleensä molemmat. Kovin helppoa. Lisäksi yksinään onanoiminen oli radikaalisti vähentynyt, sillä samalla sai katsoa toista ja nauttia täysillä.

      Kerroin, miten silmät olivat ikään kuin avautuneet kauneudelle. Disan alaston vartalo ja ihana vittu eivät olleet vain kiihottavat, vaan äärettömän kauniit. Sain ahmia kauneutta enemmän, kuin edeltä olin edes kuvitellut. Sanoin suoraan, että Disa oli tehnyt minusta esteetikon. En ikinä olisi voinut kuvitella minua kauneuden ihailijana.

      Disa oli todella otettu, sillä hän ymmärsi, että sanani tulivat suoraan sydämestä, eikä niissä ollut vähääkään mielistelyä tai liioittelua. Hän oli oikeasti onnellinen.

      Vaikka olin herkistynyt naiskauneudelle, huomasin, että muukin kauneus sai uutta sisältöä. Luonto oli entistä kauniimpi, kukat entistä kauniimpia, kaikki hehkui kauneutta. Oli, kuin olisin kellunut kauneudessa.

      Mutta kaikkein kaunein oli edelleen Disan vittu. Kerroin, etten saa kyllikseni hänen sukupuolielimistään. Siihen Disa vastasi: "Vaikka joutuisimme aivan eri suuntaan, joka kerran tavatessamme avaan sinulle vittuni, ja sinä saat suudella sitä niin paljon, kuin haluat.

      Meillä ei kummallakaan ollut tarkoituksena, että olisimme korvanneet toistemme suhteet, vaan pidimme selvänä, että sekä romanssisuhteiden että sosiaalisen elämän tuli jatkua yhtä vilkkaana. Itse olin ollut jo parin tytön kanssa yhdynnässä, ja Disallekin korostin, ettei hänen pidä väheksyä romanssiin tähtäämistä. Hän sanoi, että niin pian, kuin löytää mieluisan pojan, antaa tälle heti vittua, koska ei siinä mitään menetä ja toisaalta se voi olla kiinteän romanssin alku.

      Sanoin, että ehkä on kuitenkin lisättävä hiukan siihen, mitä sanoin biletyksestä. Jos bileissä on poikia enemmän kuin tyttöjä, olisi pojilla varmaan kurjaa, jos joku joutuisi olemaan ilman vittua. Fiksut tytöt antavat näillekin, mutta eivät missään tapauksessa sano, että tasapuolisuuden takia. Ei kenenkään mielialaa ole syytä madaltaa. Silloin tyttö saattaa joutua hiukan uhrautumaankin.

      Samoin tietysti myös toisinpäin, jos bileissä on enemmän tyttöjä kuin poikia, fiksut pojat tietysti antavat kyrpää kaikille tytöille. Ravintolassa tai tanssipaikalla ei kuitenkaan voi noudattaa tasapuolisuutta.

      Disa täytti 18. Nyt hän pääsi ihan laillisesti ravinteliin. Heti kun vain ehti, saatoin Disan ravintolaan, mutta sovittiin, että minä pysyttelen taka-alalla, enkä ole häntä tuntevinani. Kaunis ja miellyttävä kun oli, tanssittajia oli jonoksi asti. Miellyttävin poika valikoitui kuin itsestään. Tämä oli hienostunut herrasmies, Björn.

      Menivät miehen opiskelijakämpille. Sekä Disa että Björn suorittivat toistensa alapesun, ja sen jälkeen yhtyivät. Pitivät toisistaan niin paljon, että syntyi pysyvä romanssi, Disan ensimmäinen ja jo pysyvä. Disa oli sen yön pois. Kun sitten tapasin hänet, kysyin, miten meni.

      Disa kertoi, että hän ei ollut osannut ikinä kuvitella, miten ihanalta miellyttävän miehen kyrpä tuntui vitussa. "Oli kuin olisi ollut pumpulissa. Yhdyttiin lukuisia kertoja. Kiitos rohkaisevista sanoista ja hyödyllisistä vihjeistäkin. Levitän sinulle kiitokseksi vittuni."

      Disa levitti ja supisteli emätintään ihanasti, mutta ei enää jaksanut itse laueta, runkkasi kuitenkin minun kyrpäni. - "Jo tänä iltana tapaamme Björnin kanssa uudestaan." Sanoin Disalle: "Olet ihanin tyttö, jonka tunnen."

    • Sisaruksien uusi alku 4

      Disa oli edelleen sidottuna kouluumme, mutta Björnillä alkoi ulkomailla kolmen kuukauden harjoittelujakso. Sopivat, että näin pitkä aika ei oikein kipristelemättä onnistunut ilman oikeaa seksiä, joten kummallakin olivat vapaat kädet.

      Huomasin, että Disa tarvitsi taas useammin, yleensä kerran pari päivässä vitun hyväilyä ja peräaukon nuolemista. Halusin olla hänelle oikein kiltti ja nuolin vittua ja peräreikää jopa tunteja. Disa iloitsi hyvästä olosta ja antoi itselleen luvan nauttia. Hän myös piti huolen, että minä sain oman osani: onanoi minut orgasmiin. Toisinaan runkkasimme itsemme orgasmiin ja näytimme nautintomme toisillemme.

      Tuttavamme suunnittelivat bileitä. Ei tarvittu erityisiä biletysasuja, kunhan vain oltiin sukupuolielimet paljaina. Pojat toivoivat näin tytöiltä ja tytöt pojilta. Sovittiin, että "estojen poistamiseksi" kenenkään ei tarvitse olla sikahumalassa ja alkoholitontakin juomaa on myös tarjolla. Näin bileiden muistikuvatkin ovat kauniita, eläviä ja pysyviä.

      Sheivasin Disan bileitä varten huolella. Menin sinne Disan kanssa. Osa bileväestä oli jo tullut ja riisunut sukupuolielimet paljaaksi. Kun Disa riisui minihameensa, oli selvä, että hän oli bileitten prinsessa.

      Vaikka kaikilla tytöillä vittu oli äärettömän kaunis, Disalla oli turpeine häpyhuulineen, tummine violettisine väreineen, pitkine klitoriksineen, hienostuneine posliineineen ja aivan valiomuotoisine vittukumpuineen kuitenkin aivan omaa laatuaan.

      Kävi niin, että poikia oli enemmän kuin tyttöjä. Annoin ihan tahallani kyrpää eniten vaatimattomille herttaisille tytöille, joten tytöt saattoivat antaa vittua kaikille muille pojille. Koska ei tarvinnut ujostelun vuoksi hakeutua sivukammariin, yhdyttiin aina vain samassa huoneessa. Disakin yhtyi peräti neljän pojan kanssa.

      Tunnelma oli hyvin rento ja hyväntahtoinen. Minäkin yhdyin kahdesti erään erittäin miellyttävän tytön kanssa. Siitä syntyikin pysyvä romanssi, joka kantoi eteenkinpäin.
      Tytön nimi oli muuten Margit, joka pojan toivesisko.

      Bileet olivat niin onnistuneet, että päätimme pitää uudet muutaman ajan päästä. Seuraavana aamuna itse kunkin täytyi mennä kotiin. Sovin pikaisesta tapaamisesta Margitin kanssa, ja palasin Disan kanssa kotiin. Matkalla Disa kertoi, että oli ollut miellyttävä tuntea myös muiden poikien kyrpä vitussa. Ja nyt tunsi itsensä oikeaksi aikuiseksikin, kun oli ollut yhdynnässä useamman kanssa. Disa sanoi olevansa aina valmis bileisiin.

      Jo bileissä Disa aukaisi minulle suloista vittuaan ja supisteli kauniisti emätintään, mutta nyt kotona taas uudestaan. Minulle tuli vahva erektio. Disa sanoi, että hänestä tuntuu, kuin vittu halkeaisi suuren paineen alaisena. Niin hyväilimme toisillemme hellän orgasmin, enkä voinut olla nuolematta hänen suloista peräaukkoaankaan. Orgasmi oli hellä, mutta räiskyvä.

      Ruokaillessa kerroimme fossiileille, että olimme ohittaneet nuoruuden ujostelun, ja voimme käydä taas yhdessä saunassakin, sekä fossiilien kanssa että kahdestaan. Isäfossiili kertoi: "Emme me mihinkään ujosteluun tähdänneetkään, mutta lapsillakin tulee olla oikeus ITSE päättää, mitä haluavat."

      "Pannaan nyt juhlan kunniaksi sauna lämpiämään ja mennään sinne kaikki, ´niin kuin silloin ennen´. Luulen, että tulee mieleen muistoja menneeltä ajalta. Äiti varmaan voi juhlan kunniaksi pyöräyttää mansikkakakun saunakahvin kanssa."

      Juttelimme saunassa että saunakahvilla pitkään ja perusteellisesti. Kerroimme myös, miten biletykset ja romanssit olivat onnistuneet. Äitifossiili: "Voitte pitää seuraavat bileet meillä. Margit on tervetullut milloin tahansa, vaikka olemaan, ja kun Björn palaa ulkomailta, on samoin tervetullut. Eikä ole vähäinen seikka sekään, että olette taas löytäneet toisenne."

    • Sisaruksien uusi alku 5

      Rakkaus Margitin ja minun välilläni syveni edelleen. Ystävyys siskoni Disan kanssa ei olisi saattanut olla herttaisempi. En lainkaan ujostele myöntää, että Disan suunnattoman kaunis vittu toi runsasta iloa. Hoidin sitä lämmöllä ja jo tottuneesti. Disan poikaystävä Björn palasi ulkomaanharjoittelultaan, ja heilläkin meni oikein hyvin.

      Päätettiin pitää meillä bileet. Äiti oli hankkinut parikymmentä sievää kangastablettia istuinaluseksi, koska oli odotettavissa että sekä poikien että tyttöjen märkyys olisi suuri. Hankittiin olutta, siideriä ja limua, sekä pottulastuja ja muuta naposteltavaa, myös runsaasti nakkeja ja pottusalangia.

      Fossiilit menivät bileviikonloppuna ystäväpariskunnan luo, missä yhtyivät ja herttailivat toistensa puolison kanssa, niin kuin niin usein aikaisemminkin.

      Jokainen sai tuoda mieleisiään levyjä tai tiedostoja. Entisen kokemuksen perusteella oli odotettavissa, että jos tyttöjä ja poikia on suunnilleen saman verran, kaikki voivat yhtyä kolmenkin kanssa. Tällä kertaa olikin niin, joten todettiin, että niin tehtäisiin. Pantiin sauna lämpiämään, jotta yhdyntöjen välillä voisi käydä huuhtomassa ainakin sukupuolielimet, vaikka muuten yhdyttiinkin samassa tilassa eli olohuoneessa.

      Kun väkeä ryhtyi tulemaan, Disa odotti heitä jo vittu paljaana, samoin minä kyrpä jo valmiiksi edessä. Sekä tytöt että pojat alkoivat heti kehottamatta riisumaan alapään paljaaksi. Olivat pukeutuneet niin lyhyisiin puseroihin, että puseron helmat eivät estäneet näkyvyyttä. Kaikki tytöt olivat nätisti posliinina.

      Yhdellä tytöllä oli kuukautiset. Hän oli laittanut tamponin vittuunsa, antoi tamponin narun roikkua, ja oli sitonut siihen punaisen rusetin. Kertoi, että kuukautiset eivät hänelle itselleen olleet este yhdyntään, mutta hän hyvin ymmärtää, jos ne jollekin pojalle on. Hänelle oli kuitenkin erittäin mieluisaa päästä bilettämään, vaikka vain näkemään poikia jotka kyrpä keulien tanssittavat tyttöjä.

      Ja kyllä keulivatkin kaikilla pojilla. Aloitettiin tanssilla. Kukaan tytöistä ei jäänyt yli, sillä kaikille riitti tällä kertaa mies. Tanssittiin pari kappaletta. Tytöt olivat aivan innostuneita, kun kyrpäpystyinen mies tanssitti, eikä mitään tarvinnut ujostella tai teeskennellä huomaamattomuutta. Tytöt saivat myös tuntea, kuinka he olivat ihailtuja ja kuinka heidän paljas vittunsa sai miehet kiihotuksiin.

      Kaikkea se äitifossiili osaakin ajatella. Oli ostanut paksu pinkan paperinenäliinoja, joilla varsinkin tytöt tanssin lomassa pyyhkivät runsaita kiimanesteitä, jotka pyrkivät reisille.

      Tanssin jälkeen kukin tyttö aukaisi vittunsa pojille lähemmin nähtäväksi ja supisteli herttaisesti emätintään. Pojat saattelivät tytöt sängyille ja työnsivät kyrpänsä tytön emättimeen. Laukesivat pian, ja niin tytötkin, sillä olihan siinä jo esileikkiä liiaksikin.

      Myös kuukautistytön tanssipartneri tahtoi yhtyä tytön kanssa. Ryhdyttiin vain muutamiin järjestelyihin. Alle pantiin kaksi pyyhettä. Tyttö otti tamponin pois, mutta säilytti rusetin. Koska kuukautisaikana vittu ei useinkaan ole yhtä liukas, tyttö oli varustautunut liukuvoiteella, jota hellästi siveli pojan kyrpään ja poika tytön vittuun. Yhdyntä oli hyvin antoisa, miellyttävämpi kuin olisi voinut luullakaan.

      Yhdynnän jälkeen tyttö kävi saunassa valuttamassa ylimääräisen sperman pois. Poika huuhteli ja kuivasi hänen vittunsa ja tyttö työnsi sinne uuden tamponin. Sitoi taas rusetin tamponin nauhaan ja poika talutti tytön takaisin muiden seuraan. Kaikki tapahtui sellaisella hellyydellä, että väki ounasteli, onkohan siinä muutakin takana. Ja olihan siinä. Heille syntyi seurustelu, mutta vielä bileiden aikana antoivat vittua ja kyrpää muillekin.

      Disa kuiskasi korvaani: "Kun äsken ponnahdin Björnin kanssa, se totisesti tuntui ihanalta. Mutta olen kokenut suunnattomia ihanuuksia sinunkin kanssasi. Olen nauttinut täysin mitoin, kun ihailet minun vittuani, sormetat, suutelet peräaukkoa, klitorista, häpyhuulia ja suullekin."

      "En tiedä enää mitään muuta, mitä emme olisi tehneet kuin varsinainen yhdyntä. Jos tahdot, saat survoa ahneen kyrpäsi minun kyltymättömään huoranvittuuni. Olen sinun irstas lutkasi. Tahdon sinetöidä ystävyytemme siveettömimmällä tavalla. Pane, nussi minut puhki, köyri kuin yleistä naista. Nussi, laske mällisi minun sisälleni. Olen sinun likainen lunttusi, katunaisesi."

      Siinä kaikkien nähden Disa tarjosi minulle vittunsa, ihanimman jonka tiedän, ja minä survoin kyrpäni sinne sisälle.

      • Disa sanoi minulle seuraavana päivänä: "Suunnattoman iloissani meidän sisaruksien palanneista luontevista väleistä sanoin sinulle, että vaikka joutuisimme aivan eri suuntiin, joka kerran tavatessamme avaan sinulle vittuni, ja sinä saat suudella sitä niin paljon, kuin haluat. Nyt siihen on EHDOTTOMASTI lisättävä, että saat panna sinne JOKA KERRAN ihanan kyrpäsi ja nussia ja köyriä minua pyörryksiin asti. Rakastan sinua, oma veli."

        Vastasin: "Rakastan sinua, oma sisko. Joka kerran, kun koko lopun elämäämme vain joskus tapaamme, suutelen sinua, myös sinun persereikääsi ja vittuasi, työnnän kyrpäni sinun sisällesi ja laukean sinun vittuusi. Kyrpä ja emätin saavat tuntea toistensa hellän kosketuksen, eikä mitään ole siinä välissä, ei mitään. Rakas Disani!"


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe