Maxin kesäloma Ebba-serkun kanssa

Max 17 wee oli aina ennen viettänyt pariviikkoisen kesäloman fossiilien kanssa etelän auringossa, mutta nyt korona-aikana matkustusrajoitukset panivat sen suunnan kiinni.

Fossiilit kuitenkin järjestivät kuukauden loman maalle. Siellä oli myös saman ikäinen Ebba-serkku, joka kuulemma poti seuran puutetta. Max oli kyllä kolme vuotta sitten käynyt siellä, mutta Ebba oli juuri silloin rippikoululeirillä, joten hän ei ollut koskaan nähnyt serkkuansa. Maxia tietysti vähän jännitti, millainenhan serkku on.

Matka oli aika pitkä. Ensin useampi sata kilometriä junalla ja sitten vielä 50 linja-autolla. Ebba oli pysäkillä vastassa. Teki miellyttävän vaikutelman heti ensi näkemältä. Vaikka ei ollut ennen Ebbaa edes nähnyt, tämä käyttäytyi kuin vanha tuttu.

Ebba oli muotoutunut täysin naiseksi, ja kauniiksi naiseksi. Pitkä tukka oli vaalea kuin Suomi-neidolla, valloittava hymy, suuret eloisat silmät, kauniit meikittömät kasvot, pienehköt rinnat, upeat muodot. Siinä perille kävellessä Ebba tarttui Maxin käteen kuin Max olisi ollut poikaystävä, antoipa vielä suullekin suudelman. Max oli aivan yllättynyt ystävällisestä vastaanotosta.

Ebba kertoi, että hän yöpyi kesän aitassa, ja sinne oli Maxillekin petattu vuode. Ebba kertoi, että hän on tottunut nukkumaan aivan alasti: "Ei kai se sinua häiritse?" - No, hyvä kuulla. Silloinhan minunkaan ei tarvitse totuttautua talon tavoille, sillä olen itsekin nukkunut alasti. Taitaa olla sukuvika.

Ebba jatkoi: "En malta olla näyttämättä sinulle hiukan ennakkoon." - Ebba nosti lyhyen minihameensa helmaa, jolloin paljastui, ettei hänellä ollut lainkaan pöksyjä, mutta sitäkin edustavampi vittu, posliini, aivan upean muotoinen, eteen voimakkaasti kaareutuva, sisemmät häpyhuulet ja klitoris suloisesti esillä.

Maxilla otti eteen. Kuin tahdoton kone, hän ryhtyi hyväilemään Ebban ihanaa vittua. Tunsi, että se oli aivan märkä. Työnsi sormensa Ebban emättimeen ja havaitsi, että kaikki oli aivan märkää. Sormetti myös klitorista.

Ebba tunsi, kuinka ihanoituksen väreet kulkivat läpi kehon: "Tuntuu niin ihanalta, että ei voi keskeyttää. Mennään tuohon metsän suojaan, ja hyväile minulle orgasmi. Minä runkkaan sinun kyrpäsi. Pärjätään tällä tähän asti. Aitassa saat saat sitten työntää kyrpäsi vittuuni niin usein kuin haluat.

Rupesin lounastamaan pillereitä jo kaksi kuukautta sitten, kun kuulin, että olet tulossa. Muille olen harvakseltaan antanut kumin kanssa, mutta onhan siinä sivumaku.

Vavisuttavan orgasmin jälkeen jatkettiin kävelyä, ja kohta oltiin perillä. Ebban fossiilit toivottivat tervetulleiksi ja kertoivat heti tuoreeltaan, että tilan tontilla on metsälampi, jossa voi ilkosillaan uida ja ottaa aurinkoa ja bylsiäkin, milloin tekee mieli, niin ettei sitä varten tarvitse aina vetäytyä aittaan. "Niin, ja varmaan jo huomasitkin Ebban tyylistä, että meillä seksiasiat eivät ole tabu."

Ebba näytti makuusijan aitassa. Siinä se oli valmiiksi Ebban vieressä, oli vain leveämpi sänky. Ebba riisui alasti ja minä perässä. Asettui kontalleen ja työnsin takaapäin kyrpäni suoraan hänen läpimärkään vittuunsa. Ei ollut vielä esileikin aika.

Vain muutaman työnnön jälkeen saimme molemmat niin mielettömän orgasmin, että heittelehdimme sekopäisinä ja Ebba huusi kuin mieletön. Taatusti Ebban fossiilit kuulivat, mitä tapahtui.

Huuhdoimme saunassa sukupuolielimet ja asetuimme ruokapöytään. Ebban isä: Juhlaahan tämä sinun vierailusi on. Ebba kyllä oli antanut vittua muutamalle pojalle, mutta perin harvoin. Yleensä on joutunut harrastamaan dildoa ja sormettamista. Tilanne kyllä korjautuu, kun Ebba muuttaa kaupunkiin opiskelemaan, mutta toistaiseksi vallitsee vielä ´puute ja kurjuus´ kuin punikkilaulussa.

5

3189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olimme Ebban kanssa lähdössä metsälammelle. Äiti-Ebba neuvoi: "Ebba tietääkin, mutta tiedoksi sinullekin, että kannattaa ottaa kunnollinen filtti alustaksi ja puhallettavat tyynyt pään alle.

      Voit sitten siirtää oman tyynysi Ebban pepun alle, kun työnnät kyrpäsi Ebban vittuun, tai nuolet sekä vittua että peräaukkoa. Vihjeenä, että Ebba tykkää peräaukon nuolemisesta kuin punaisesta polkupyörästä.

      Limua mukaan riittävästi, ja jos aiotte olla siellä kauemmin, ottakaa myös riittävästi syötävää. - Ebba: "Turhaan huolehdit. Ollaan jo pakattu, ja kaikkea on. Kyllä me selviämme tästä matkasta, vaikka se onkin hyyyvin vaaaikea."

      Ei sinne ollut kuin varttitunnin kävely. Lampi oli muuten isompi, kuin olin kuvitellut. Ebboilla oli venekin. Idyllistä. Katselimme sopivan paikan, levitimme filtin, puhalsimme tyynyt ja riisuimme vähät vaatteemme.

      Minulla olikin vain shortsit ja Ebballa kevyt ja lyhyt kesähame, joka juuri ja juuri peitti, ettei Ebballa ollut pöksyjä, sama minihame kuin vastassa ollessa, supernätti kuitenkin, kolminkertainen pitsireunainen helma ja kukkakuvioinen kangas. Vaan kyllä Ebba oli vielä nätimpi.

      Ennen lähtöä olimme aikaa käyttäen bylsineet, joten meillä ei nyt ollut siihen kiire. Kävimme uimassa. Siihen meni tunti ja kuivatteluun auringossa vartti. Ebba ehdotti, että käytäisiin soutelemassa.

      Ebba asettui airoihin: "Ei muuten olisi väliä, mutta soutaja joutuu olemaan jalat harallaan, joten sinulla on mieluista katseltavaa. En salaa, että pyrin kiihottamaan sinua - ja itseänikin - veneilyn jälkeiseen herttailuun."

      "Huomasitko muuten, että tuossa uidessamme pesin peräaukon oikein pesunesteen kanssa. Kyllä se äitifossiili tiesi, että tykkään peräaukon nuolemisesta kuin punaisesta polkupyörästä. Soudun jälkeen tilaan sinulta sitä lajia vähintään tunnin."

      Ei se lampi nyt kuitenkaan niin iso ollut, että veneilyyn sai haaskattua aikaa loputtomasti, mutta kyllä täytyy sanoa, että Ebban avonainen posliinivittu ja emättimen sievä supistelu piti huolen kivikovasta kestoseisokista.

      Filtillä laitoin Ebban selälleen ja toisen tyynyn pepun alle. Kieleni kävi ahneesti nuolemaan Ebban persereikää. Ebba ei yrittänyt peitellä, kuinka hän nautti. Tässä asennossa saatoin välillä nuolla myös hänen klitoristaan ja häpyhuuliaan. En ole kovin uskonnollinen, mutta nyt oli sellainen tunne, että jotakin äärimmäisen pyhää ja puhdasta on tapahtumassa. Ebba kiemurteli ja uikutti.

      Työnsin kieleni hitusen matkaa Ebban perseen sisällekin. Ebba tuli aivan hulluksi. Hän sanoi, ettei kestä enää. Vaati että työnnän kyrpäni hänen saastaiseen vittuunsa - näin hän sanoi.

      Nussin ja köyrin häntä kuin hengen hädässä. Hän veti minut niin lähelle, että saattoi kosteat huulensa minun suutani vasten, eikä hän lakannut suutelemasta silloinkaan, kun olimme saaneet käsittämättömän voimallisen orgasmin. Suutelimme yhtä mittaa puolen tuntia.

      Käänsin Ebban kontalleen ja aloin taas kyltymättömästi suutelemaan hänen kyltymätöntä persereikäänsä. Ebba kiihottui uudestaan. Työnsin sormeni hänen perseeseensä ja kyrvän vittuun. Liikuttelin sormeani hänen perseessään ja tunsin, kuinka hän nautti. Taas laukesin Ebban emättimeen samalla kun laukesi hänkin.

      Lepäilimme suudellen ja toisiimme kietoutuen. Lopulta hän sanoi: "Nyt todella tajuan, mitä lauluntekijä oli kokenut, kun sanaili ´Järjen veit, ja minusta orjas teit´. Tuli toinenkin laulu mieleen, Édith Piafin Hymne à l´amour: ´Dieu réunit, ceux qui s’aiment´, eli ´Jumala yhdistää ne, jotka rakastavat toisiaan´. En enää ikinä luovu sinusta, koska Jumala on meidät yhdistänyt."

      - "Enkä minä sinusta, rakas!"

      Kävimme lammessa huuhtoutumassa, Syötiin leipiä ja juotiin limua. Kävimme filtille pitkäksemme. Hyväilin hiljalleen sormenpäilläni Ebban vittua, niin kevyesti, hiljaa ja rakkaudella, kuin osasin.

      Juttelin: "Olin heti, kun bussista ulos astuin, myyty mies. En olisi voinut kuvitella, että serkku, jota en ole edes nähnyt, ottaa heti kädestä kiinni, suutelee suulle, avaa vittunsa, pyytää hyväilemään sitä ja runkkaa toisen kyrvän."

      "En olisi voinut kuvitella, että heti aitassa otat kyrvän vittuusi. Vaan en olisi voinut myöskään kuvitella, että jossakin perheessä seksiasiat ovat niin mutkattomia ja HELPPOJA. On todennäköistä, että olisimme ryhtyneet keskenämme seksiin, sehän on selvä, mutta näin mutkattomasti. Olet todellinen aarre."

      "Maailmassa hukkautuu aikaa valtavasti turhaan vetkutteluun, kun sen voisi käyttää iloitsemiseen ja nauttimiseen. Rakastan sinua niin, että ihan kipeätä tekee." Työnsin sormeni hänen emättimeensä. Nukahdimme herttaiseen päivälepoon.

      • Alussa kerron Maxin osasta hän-muodossa, sitten siirryin huomaamattani minä-muotoon. Excusez-moi!


    • Ebban luokkatoveri Bea oli saanut kesätöitä jäätelökitskasta osuusliikkeen kulmilta. Tapasimme hänet sattumoisin siellä, kun kävimme kylillä. Esittäydyin Ebban poikaystävänä ja kutsuimme hänet Ebboille.

      Huomasin, että hänellä välähti jotakin päässänsä, joten odotin hänen tuloaan uteliaana. Hän esitti asiansa suoraan heti tultuaan. Kertoi, että hänenkin täytyy tässä valmistautua mahdollista seurustelua varten, joten on laittauduttava posliiniksi: "Pojat kuulemma pitävät sitä nätimpänä ja kiihottavampana. Siinä on vain se ongelma, että itse en vielä osaa, ja tuntuu aivan ällöltä, että tyttö kajoaisi minun sukupuolielimiini."

      "Veljeä ei minulla ole, eikä vielä ole tietenkään poikaystävääkään. Jos Ebba antaa luvan, pyydän yksinkertaisesti sinulta apua. Luultavasti antaakin, sillä tiedän jo etukäteen, että suhtautuu lunkisti seksiasioihin. En muuten olisi kysynytkään."

      Ebba nyökytteli päätään hyväksyvästi: "Tottahan toki, me kyllä tykätään toisistamme ältsisti, mutta ethän sinä Maxia aio ryöstääkään, eikä se muuten onnistuisikaan."

      Vastasin: "Tuttu juttu. Mullon yks luokkakaveri Lillemor, joka kertoi ihan samalla tavalla. että se kammoaa tytön kosketusta vittuunsa, eikä sillä ole veljeäkään. Se tuli pokkana minun luokseni ja kysyi asiallisesti, voisinko auttaa aluksi sheivauksessa."

      "Sanoin sille, että nykyajan tytöthän tajuavat ilman muuta, että pojalla ottaa siinä eteen ja tytölläkin tapahtuu vastaava voimakas reaktio, mutta kaikki eivät uskalla ajatella, että täytyy saada lauetakin. Jos suostut runkkaamaan kyrpäni, minä voin myös sormettaa sinut, tai sitten onanoimme toistemme nähden, kummin vain."

      "Lillemor on asiallinen ja terävä tyttö, oikein miellyttävä."

      Bea sanoi, että tietenkin me teemme samoin, ja molemmilla tavoilla. "Minä olen sitten sheivannut Lillemorin vitun noin kerran viikossa. Eikä voi kieltää, että vastavuoroinen runkkauskin on oikein kivaa, vaikka emme millään muotoa seurustelekaan. Emme tietysti ole kertoneet luokkatovereille halaistua sanaa. Sinullekin kerron vain siksi, että asut taatusti kaukana, ja oletan, että et turhia lavertele."

      "Niin, että vastaavilla periaatteilla. Haluatko aluksi, että käytän karvanpoistoainetta vai höylää ja vaahtoa. Kumpikin muuten saattaa aiheuttaa vitun kutiamista tai näppylöitä, mutta lyhyeksi ajeltu on kyllä yhtä nätti. Vaikka heti. Lämmitetään sauna, niin on rennompaa. Samalla uudistetaan myös Ebban vittu."

      Kun sauna oli puolilämmin, mentiin. Bea halusi koettaa Veet-voidetta. Onneksi sitä olikin talossa. Ja kävi juuri niin, kuin olin arvannutkin. Bea sanoi, että olin ihan oikeassa. Hänen vittuansa suorastaan pakotti, ja minulla seisoi jäykkänä. Mutta pakotti Ebballakin. Aloitettiin siis runkkauksella. Seisottiin kolmiossa, tytöt sormetti ja minä runkkasin kyrvän.

      Kun paineet hellittivät, leikkasin saksilla Bean enimmät karvat ja kysyin: "Saanko tallettaa muistoksi?" Bea vastasi, etten vain saa, vaan minun täytyy. On kiva sitten mummona muistella ensimmäistä poslinoitusta.

      Levitin runsaasti Veetiä molempien tyttöjen vitulle ja kaavin viiden minuutin päästä pois sänkineen. Kehotin tyttöjä huljuttamaan runsaalla vedellä. Käsittelin molempien kauneuden keskuksen hieromalla vaseliinilla.

      Tulipa nättiä. Bea ihasteli uutuutta. Ja minä kehuin kuinka peittävän karvoituksen takaa paljastui ihana vittu. Ei se ollut pois Ebbalta. Kyllä hän tiesi, että hänellä oli kaikkein suloisin. Olin sen aikaisemmin niin selvästi maininnut. Mutta Bea oli onnensa kukkuloilla: "Niin kauan, kuin olet paikkakunnalla, saat huolehtia posliinistani." ​

      Tytöillä oli vittu taas kiihottunut kivun rajoille ja minun kyrpäni kovettui. Sormetin molemmat tytöt, ja he vuoro-ottein runkkasivat kyrpäni.

    • Bea oli ollut bestiksensä Harrietin kanssa uimarannalla. Pukukopissa Harriet oli huomannut, että Bealla on nätti posliini: "Tahtoo samanlaisen, sehän on nätti. Vaan en minä vaan uskalla, kun pelkään, että höylä sieppaa mutruisesta häppäristä ison palan, ja siinä sitä sitten ollaan, kamaloituneena keskellä lätäkköä. "

      Bea: "Jos osaat varmasti pitää salaisuuden, niin kerron, ettei se olekaan höylällä, vaan Veet-voiteella, ja sen kyllä on tehnyt Ebban poikis Max, todella hieno herrasmies ja tarvittaessa hyvin suppusuinen. Oli alkanut sillei, et Maxin luokkakaveri Lillemor oli kammonnu tytön kosketusta vittuun. Sillä ei ollu veljeekään, ja sekin oli pelänny, et itte tekee sutta ja sekundaa. Oishan se kaamee juttu."

      "Mut sitten se oli bonjannu, että Maxhan on tunnettu herrasmies ja kaikkien luokan tyttöjen suosikki. Se oli kysyny Maxilta, et voisko Max sheivata. No, se oli suostunu sillä puheella, et tarttee olla realistii ja tarvittaessa sormettaa ja runkata vastavuorosesti, ettei paineet kasva liikaa. Ja se on sitten ottanut sitä posliiniks kerran viikossa, eikä ne oo kertonu muille luokalla mitään."

      "Sit mää satuin huomaan et mul on sama juttu, tartteis sheivata, mut ei oo sheivaajaa, niin kysyin Maksilta apuu, kun kuulin, että Ebba oli alkanu oleen sen kanssa. En kyllä arvannu, et kysyin ammattimieheltä, mut se kun ei kehuskele. Kaikki luokan tytöt on muuten antanu sille vittua bileissä, eikä se silläkään kehuskele. Oikeesti se Lillemorkin on antanu, mut ei ne sillä kumpikaan kehu."

      "Niet soita ja kysy Maxilta. Mullekin se lupautu heti, kun selitin, et ilman muuta runkataan."

      Harriet soitti minulle. En tuntenut ennestään Harrietia, muttei hämmästynytkään, sillä olin jo tottunut, että ERITTÄIN salaiset asiat sopivasti liikkuvat pienessä kylässä. Harriet pani vielä panoksen korkeammalle. Lupasi, että saan myös bylsiä jos tekee mieli. Sanoin, että kysyn Ebbalta mielipidettä bylsimisestä: "Mutta nyt heti tänne Ebboille."

      Ebba sanoi minulle, että tietysti saa bylsiä: "Eihän oikea seurustelukaan estä biletysherttailua. Ja muutenkin olen sinusta satavarma, sillä minulla on oikeasti tunne, että Jumala on meidät yhdistänyt. Pannaan taas sauna lämpiämään, minäkin tulen mukaan, mutta minun vittuani ei tarvitse tällä kertaa sheivata."

      "On kyllä myönnettävä, että olen ollut hiukan kateellinen Bealle, kun sen bestis Harriet on niin viksu ja vilmaattinen, mutta sitten kun löysin sinut, kateus kyllä haihtui. Me kuulumme yhteen, ja on se kyl enemmän kuin tyttöbestis."

      Harriet valitsi höylän ja vaahdon. Leikkasin saksilla pitkät karvat. Harrietkin pyysi tallentamaan ne. Sitten levitin vaahtoa vitun täydeltä. Harriet sanoi, että tuntuupa kivalta. Ajoin kyrpä pystyssä höylällä varovasti, ja tulos oli kyllä silkkinen.

      Ihastelin yhtään liioittelematta Harrietin posliinivitun suurta kauneutta. Hänelläkin olivat turpeat tummat sisähäpyhuulet, kukkakuvioiset, yhdessä sievääkin sievemmän persereiän kanssa kuin tumma ruusu ja nuppu vierekkäin. Sanoin nämä asiat myös ääneen. Harriet oli aivan otettu.

      Pyysin Harrietia huuhtomaan runsaalla vedellä. Asetin hänet takaisin selälleen, korokkeen pepun alle ja ryhdyin kuin mieletön nuolemaan hänen peräreikäänsä. Harriet voihki, huusi ja kiemurteli. Lopulta hän vaati: "Työnnä lainakyrpäsi huoran vittuun, pane ja nussi, bylsi ja köyri."

      Panin kyrpäni hänen emättimeensä, joka nielaisi sen syvyyksiinsä. Vieresssä Ebba oli alkanut kiivaasti sormettaa. Laukesimme kaikki kolme yhtaikaa kuin pyörremyrsky olisi käynyt ylitse. Ihanaa!

    • Seurustelu Ebban kanssa sujui ja kehittyi ilman pienintäkään kitkaa. Meille tuli mieleen, että pitäisimme yhdistetyt bileet ja kihlajaiset. Ostettiin molemmille samanlaiset yksinkertaiset sormukset, minullekin osoittamassa, ettei Ebba ollut omaisuutta, vaan kuuluimme IKUISESTI yhteen.

      Emme maininneet kutsutuille, että ne olivat myös kihlajaiset, vaan puhuimme vain bileistä. Tietysti kutsuttiin Bea, ja Harriet. Harriet oli jo kerinnyt löytämään poikiksen. Lillemor oli aivan otettu, kun hänetkin kotipaikaltani kutsuttiin. Lillemor kertoi, että hän tietää kaksi poikaa, jotka myös mielellään tulevat.

      Siinähän ne olivat, tasaluku tyttöjä ja poikia, Ebban ja minun lisäksi kolme kumpiakin. Tytöt jo etukäteen ymmärsivät olla tullessaankin vittu paljaana, ja vihjaisivat, että pojatkin riisuisivat alaosan paljaaksi. Ei tarvitse edes alussa ujostella, että kyrpä seisoo. Sehän on bileissä tarkoituskin.

      Mietittiin Ebban kanssa etukäteen, että hän antaisi vittua kaikille kolmelle pojalle ja minä kyrpää kaikille kolmelle tytölle. Jos vielä jaksaisimme, lopuksi toisillemmekin.

      Hankittiin siiderit, oluet ja limut ja tavalliset biletyssyötävät. Oli todella kaunista katseltavaa, kun tytöt olivat lyhyissä kesäpuseroissaan vittu niin sievänä. Selitimme, että tarkoitus oli, että kaikki tytöt saisivat herttailla kaikkien poikien kanssa.

      Aloitettiin vapaamuotoisella tanssilla, jossa kuka tyttö milloinkin hytkyili milloin kenenkin pojan kanssa. Ensimmäinen yhdyntäpari olisi se, joka sattui kohdalle musiikin tauotessa.

      Tytöt olivat innoissaan kun pojat tanssivat kyrpä pystyssä ja kosketellen pakottavan kiihottunutta vittua. Musiikin tauottua tytöt avasivat vittunsa ammolleen ja supistelivat emätintään herttaisesti. Ottivat mallia tosistaan. Taluttivat tytöt alustoille ja survoivat kyrpänsä tytön vittuun. Herttaista ja kaunista.

      Ei vielä jaksettu eikä tarvittu esileikkejä. Käytiin saunassa huuhtomassa kyrpä ja vittu. Tanssittiin pitempään ja hyväiltiin toisen elimiä kauan, ennen kuin työnnettiin kyrpä sisälle. Sekä pojat että tytöt kiemurtelivat nautinnosta. Kun kaikki pojat olivat lauenneet tytön emättimeen, käytiin taas saunassa huuhtomassa.

      Ja vielä kolmas kerta. Pidettiin tauko, ja lounastettiin biletyssapuskoja. Kaikki muut olivat jo herttailleet keskenään, paitsi Ebba ja minä.

      Emme tehneet suurta numeroa kihlajaisista. Näytimme porukalle kihlasormukset ja pujotimme ne toistemme käteen. Ebba avasi vittunsa kaikille, näytti sen hyvin hyvin rauhallisesti ja yksityiskohtaisesti, asettui kontalleen ja työnsin kyrpäni Ebban sulovittuun. Joku aloitti ja kaikki yhtyivät lauluun siinä nussiessamme: "Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea teille, paljon onnea vaan."

      Laukesin Ebban vittuun, mutta vielä nuolin hänen anuksensa. Kaikki onanoivat laulaessaan.

      Melkein kaikki tytöt ja pojat halusivat parin tunnin päästä bylsiä uudestaan: "Parit vapaat. Kuka poika tahansa saa nussia ketä tyttöä tahansa, niin kauan kuin jaksaa." Aamusella ruvettiin nukkumaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe