aina värillisiä

Anonyymi

on se kummaa, nykyään joka mainoslehtiseen, telkkarimainokseen ja kaikkiin mihin nyt pystyykäänkin aina laitetaan joku "värillinen" , Telia, olympiamainokset ym, ainaan joku väriviallinen on mukana. mihin tällä pyritään? sit lukee palstoilla et suomessa on vaan niin ja niin vähän maahanmuuttajia, no ainakin mainosten perusteella niitä on 50% jopa enempi. eikö enää valkonaama kelpaa ees mainoksiin, miksi sit lakumainokset kiellettiin,siinähän olis ollu mamuu ihan kunnolla.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Brassikahvinviljelijä käveli pellolla ja kehotettiin tukemaan suomalaista yrittäjää.

    • Anonyymi

      On se kummaa, ettei persujen hyväksyntää pyydetä edes noin pieneen asiaan.
      Kyllä pitäisi.

      • Anonyymi

        kokoomus alkaa olla samoilla linjoilla perus-suomalaisten kanssa, järkiintyvät.. :o(I)


    • Mainoksiin pannaan lähes aina myös hyvin kauniita naisia ja tosi komeita miehiä, mutta niistä ei kukaan valita, vaikka heitäkin on tosi pieni osuus väestöstä.

      Mainokset eivät kuvaa, eikä niiden tarkoituskaan ole kuvata todellisuutta. Ei mainostettua tavaraa tai palvelua saisi realismilla myytyä. ; )

      • Anonyymi

        no miks rumat värivialliset sit sallitaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        no miks rumat värivialliset sit sallitaan?

        Kauneus on katsojan silmissä. Sinä olet ruma sisältä.


      • Anonyymi

        miksi pitäs valittaa ja on kaunis nainen tai mies mainoksessa, sehän on hyvä vaan. Mut et väriviallinen joka paikkaan :o(I)


    • Anonyymi

      Suvakki idooteille kaikki kumallisuus on kuin huume hörhölle päivän piikki.

    • Anonyymi

      Tämä "väritys" on osa siedätyshoitoa ja auttaa tottumaan kansanvaihtoon ennen invaasiovaihetta josta muuten voisi tulla jopa väkivaltainen. Suomi on sitoutunut GCM sopimukseen mikä takaa afrikan tai arabian maiden oikeuden muuttaa milloin tahansa halutessaan suomeen elämään, tämä sopimus tehtiin kaikessa hiljaisuudessa tuo on kuitenkin merkittävin sopimus ja selkeä lupaus esm ilmasto tai väestön liikasvun yhteydessä olemme sitotuneet luopumaan suomalaisten ertyisestä oikeudesta isänmaahamme oikeu käytännössä annettiin suurten kehitysmaiden kansoille, poliittinen itsenäisyys menetettiin jo aienmin Eun myötä talous lopullisesti yhteisvelassa jne. silti tämä sopimus takaa afrikan ja kehitysmaiden väestölle oikeuden suomeen ja vieraslajien valtasuhde on aina historiassa, kaikkialla johtanut alkuperäisväestön tuhoon, väestönsiirto ja vaihto halutaan siedätysohjauksella viedä läpi mahdollisimman vähällä verevuodatuksella , tuossa ikäänkuin rautalangasta väännetään jotta uudet alkukantaiset kultuurit ottavat valta-aseman. Suomalaisten asema tulisi olla uhanalaisten kansojen joukossa kuten pieni ryhmä saamelaisia onjo.

      • Anonyymi

        niimpä. se tässä just kuinka pieni kansakunnan/kansan pitää olla ,että sitä ja sen kulttuuria ruvettais suojelemaan: suomen väkiluku lasketaan jo kohta kuuteenmiljoonaan, mutta vain siksi kun tänne tulee näitä sosiaalipakolaisia ja tuovat omaa kiihkouskovaista kulttuuriaan, ja näille ollaan valmiit rakentamaan kouluja ja rukouspaikkoja, kielletään siinä ohessa meidän omat pitkät kulttuuriset perinteet joulu- ja kevätjuhlia myöten. meillä on omat alkuperäisvähemmistömmekin ja mekin olemma kohta vain vähemmistönä. Täälläkin missä asun voi sanoa ,että kymmenestä vastaantulijasta 7 on muualta tulleita ja työttömiä. Milloin suomen politiikot uskaltavat myöntää asian, että pakolaiset riittää ja näiden holhoaminen. :o(I)


    • Anonyymi

      Älä menetä yö uniasi, peukku suukkiin, ja sit äiskän aamupuurolle, ja katoo Kauniita ja Rohkeita, ei muunväriset häiritse.

    • Anonyymi

      Olen havainnut saman asian.Aina haastatteluissa,kadulla kujilla osuu tötterön eteen joku värillinen.Luulisi,että jos meidän väestömäärä on suurempi niin sattuma osuisi vaaleampaan useimmin.
      Ei tarvitse olla joku persu,tai muunkaan puolueen edustaja.Tavis kansalainen on tämän huomioinut jo pitemmältä ajalta.Valitettavasti.

    • Anonyymi

      Tarkoitus on piilosyöttää meille tuo värillinen hapatus. Täyttä probagandaa mielestään oikeassaolevilta(saavat niin pieniä orkuja kun hymistellään paremmuutta paska-sakilla!!!

    • Anonyymi

      Suomessa on vasta(?) korkeintaan pari prosenttia enemmän tai vähemmän tummia kansalaisia eli matuja. Kuitenkin mainoksissa heitä alkaa olla jo PUOLET!?

      Mistä on kysymys? No siitä, että yrityksetkin on valjastettu mamutuspropagandan tekoon tässä Mamulandiassamme.

      Suomalaiset manipuloidaan tottumaan suureen mamumäärään etukäteen. Varsinkin lapset ja nuoret ovat tuon aivopesun kohteena.

      Jotta suomalainen kansa ei vaan hyväksyisi vaan jopa kannattaisi omaa tuhoutumistaan! Mikä on kavalin teko ja juoni, mihin suomalaisvastainen eliittimme voi sortua…

    • Anonyymi

      Se alkoi jo pari vuosikymmentä sitten kun suomessa oli kolme mustaa. Heidät nähtiin vähän joka mainoksessa . ( musta kostaja) Tämä on ollut tietoista doktrinaatiota jonka tarkoituksena on ollut murtaa kansallinen yhtenäisyys. Nykyään se ei enää ole tarpeen ja nämä mainokset heijastelevat suomen väestön alasajoa. Tehtävä suoritettu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1719
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1678
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1209
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1047
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1001
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 9
      976
    Aihe