Olitko onnellinen 1-3 vuotta +- 2kk sitten?

Eli kolmena edellisenä kesänä suunnilleen näihin aikoihin?

Mulle meinasi eilen käydä niin, että nousin sängystä ns. väärällä jalalla ja olin vähän alakuloinen aamulla. Mutta mulla on lääkkeiden lisäksi muitakin keinoja hallita ahdistusta ja rationalisoida pahaa oloa. Tässä tapauksessa mietin eilen millaista elämäni oli 1-3 vuotta sitten, eli kesinä 2018-2020. Ja ja, eilinen päivä ei mennyt missään nimessä piloille, vaan ahdistus helpotti ja mielialani koheni.

2018 kesänä se mun alkoholismi alkoi lähteä jo vähitellen käsistä. Kuten olen sanonutkin niin kiskoin kännit jokaikinen päivä 6/2018-4/2020 välisenä aikana, ja kun oli hippasen toleranssia niin 12-pack kaljaa oli sellainen hyvä krapulantasoitussetti tai pohjat känneille. Myös se poikuus housuissa aiheutti pientä painetta korvien väliin, sekä se että silloin heinäkuussa pitämän parin viikon lomani aikana kukaan kavereistani ei ehtinyt/halunnut nähdä kanssani, eli aika lailla yksin meni se loma ja kesä noin muutenkin. Olin siis aika ahdistunut, huonotuulinen, katkera jne. Elokuussa ostin Viton ja myin W202:n pois, joka oli jälkikäteen ajatellen virhe, mutta joskus ne oppirahat pitää maksaa itse kunkin.

Kesällä 2019 mulla oli näihin aikoihin edelleen tyttöystävä, näimme viikottain, ei juurikaan riidelty, nainen ei pihdannut jne. mutta itse olin varsinkin yksin ollessani varsin kireä siitä miten taitavasti nainen onnistui aina väistämään puheet tunteista, jotka ilmeisesti olivat mua häntä kohtaan voimakkaammat kuin toisinpäin. Samoin se miten yksityiskohtaisen tarkka nainen oli siitä, ettemme nähneet hänen lapsensa läsnäollessa. No itsehän jo ensitreffeillä naureskelin, ettei mua välttämättä kiinnosta uusioperhearki, mutta toki myöhemmin vähän pehmensin sanomisiani ja naureskelin että tuskin se taapero mua puree jos tarjoan vaikka jäätelön hänelle tms. mutta ei auttanut. Pidin silloinkin parin viikon kesäloman, mutta nukuin lomalla tyyliin 5-6 tuntia yössä, potkaisin suutuspäissäni kangastennarit jalassa vanhaa leivinuunia ja jouduin käyttämään kainalosauvaa ehkä viikon ajan, jouduin juurikin elokuussa sairaalan päivystykseen todella pahan ahdistuskohtauksen kourissa ja noin 2 promillen kännissä, Vito oli tähän mennessä niellyt jo parisen tonnia korjauksiin 5400e ostohintansa lisäksi yms. muuta kivaa. Ja syyskuussa tosiaan äitini joutui sairaalaan, mistä ei sitten enää kotiutunut koskaan.

Viime kesänä olin ollut yli puoli vuotta suhteessa, joka voi ainakin mun osaltani koko ajan yhä huonommin. Heinäkuun alussa pistin poikki, sillä tässä tapauksessa naisen tunteet mua kohtaan olivat paljon voimakkaammat kuin toisinpäin. Ja kun tiesin itse millaista se on roikkua sellaisessa löysässä hirressä, niin koin parhaaksi ja reiluimmaksi ratkaisuksi lopettaa suhteen. Alkoholin suhteen pistin korkin kiinni huhtikuussa 2020, mutta myönnetään että varsinkin siinä akuuteimmassa toipumisvaiheessa viime kesänä mun piti käyttää jonkinlaisena "laskuvarjona" vaihtoehtoisia ratkaisuja, joita oli ryypätessä aika harvoin käytössä. Määriin en mene, mutta ei sekään halpaa lystiä ollut, 3-numeroinen summa viikossa. Ja sinänsä vähän jossittelua, mutta saattoi epäsuorasti pelastaa henkeni muutaman kerran, kun rutiininomaisesti olin esim. lähdössä ostamaan lähikaupasta olutta, mutta kotiovea lukitessani pysähdyin kysymään itseltäni että wtf jätkä, mitä sä nyt oot tekemässä. Viime elokuussa vaihdoin Hiasen romun Transitin romuun, ja persnettoa oli tullut joka autonvaihdossa sen Viton hankinnan jälkeen, eikä ollut Viton vaihtoarvo kovin kaksinen loppuvuodesta 2019 kun siitä luovuin.

Ja jos miettii nykyhetkeä ja tätä kesää, niin koronapandemia ja työuupumukseni ovat asiat sikseen, mutta niistä huolimatta voin mielestäni paremmin kuin aiempina kesinä. Alkoholi ei enää edes alitajuisesti näyttele minkäänlaista roolia elämässäni, viikko/kuukausitasolla eniten käyttämääni päihdettä kuluu noin 1/3 viime kesään verrattuna, omien reseptilääkkeiden päivittäistä annosta olen omatoimisesti vähentänyt, eikä satunnaiset ahdistuskohtaukseni ole olleet enää mitään maailmaa kaatavia jotka olisivat vaatineet käyntiä esim. sairaalan päivystyksessä. Yksinäisyys eli suht vähäinen kaverien määrä harmittaa edelleen hieman, mutta toisaalta ei näillä päivittäisillä koronaluvuilla ole välttämättä kiva että kukaan tulee kähmimään simupenkkini rattia, saati joku kamunainen meikäläistä. Rellu on kiva ja hyväkuntoinen auto, sen olen monessa yhteydessä todennutkin joten ei sen pidempää litaniaa siitä. Ja yksi symbolisesti todella tärkeä asia tapahtui tän vuoden keväänä/alkukesästä, eli tuli vihdoin se perintöveropäätös, ja maksoin verot välittömästi samana päivänä pois, vaikka sen olisi voinut maksaa kahdessa erässäkin. Ja Tinderistä poistuminen on säästänyt hermoja kummasti. Olen hyväksynyt sen, että olen sinkku "toistaiseksi" ja tässä elämäntilanteessa se on varmasti vain hyväkin asia, mutta tottakai pidän silmät auki sopivan tyttöystävän suhteen, ja olen ehkä nostanut rimaani takaisin hieman ylemmäs.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuli maksimipituus vastaan.

      Niin tavallaan pelaan vähän upporikasta ja rutiköyhää tällä hetkellä mitä naisasioihin tulee, mutta olen senkin huomannut että olen aina voinut yksin/sinkkuna ollessa paremmin kuin suhteissa ollessani. Joten nyt kun sen tietää millaista naisten kanssa on olla, niin onpahan vähemmän mitään paineitakaan nuoren miehen päässä, vaikka sinkkuna joutuisin tovin olemaankin.

      Miten muut koette, onko elämänlaatunne tällä hetkellä parempi vai huonompi kuin esim. kolmena viimeisenä kesänä? Koronapandemia toki varmasti osaltaan vaikuttaa, mutta noin muuten, se huomioiden, tai siitä huolimatta?

    • Anonyymi

      On kerrasasankin huvittavaa kun joskus näen itse kaikenlaisia hahnoja, kuin wonder woman, kissanainen sellaisia unessa

      Elokuvamaisia seikkailu-unia.

      • Sattuuhan noita, onhan mullakin kerran Dirt Rallyssa "toiminut" kartturina se Yhdysvaltain kongressitalon mielenosoituksiin osallistunut "QAnon-shamaani" Jake Angeli. Siinä se istui muistaakseni Opel Adamin pelkääjän paikalla sarviin, turkiksiin ja USA:n lippuun pukeutuneena ja luki nuotteja, kun itse vedet silmissä nauraen yritin ajaa parhaani mukaan, samalla kun ihailin Uuden Seelannin upeita viidakkomaisemia ja kauniita turkooseja merimaisemia 😅 Maalissa sitten annettiin "haastattelijalle" yhdessä jotain MAGA-myönteisiä lausuntoja, sivuuttaen täysin ajosuoritukset, sijoitukset tai auton tutuman 😁


    • Anonyymi

      No jos yksin voit paremmin kuin suhteessa niin nyt voit alkoholiin käyttämäsi rahat laittaa huoriin ja ei suhteita niin saisit pimppii eli kivaa elämää

      • Periaatteessa joo, mutta en sitten tiedä johtuuko se lääkkeistä vai onko ollut osatekijänä jo teini-iässä tyttöongelmien suhteen, mutta mulla ei ole niin kovaa fyysistä tarvetta että viitsisin asioida prostituoidun kanssa. Olen asiaa pohtinut jo kauan ennen mitään lääkityksiä, että olenkohan jonkinasteinen aseksuaali, demiseksuaali tms. joten siinä mielessä sinkkuna oleminen ei tee ollenkaan tiukkaa, varsinkin kun se poikuus ei enää roiku takaraivossa. Enemmänkin emotionaalista läheisyyttä ja ystävyyttä mä kaipaan, ja tarkemmin ajatellen olen sitä monessa suhteessa ollessanikin saanut vähemmän kuin p***ua. 🙄


      • Anonyymi
        p234racing kirjoitti:

        Periaatteessa joo, mutta en sitten tiedä johtuuko se lääkkeistä vai onko ollut osatekijänä jo teini-iässä tyttöongelmien suhteen, mutta mulla ei ole niin kovaa fyysistä tarvetta että viitsisin asioida prostituoidun kanssa. Olen asiaa pohtinut jo kauan ennen mitään lääkityksiä, että olenkohan jonkinasteinen aseksuaali, demiseksuaali tms. joten siinä mielessä sinkkuna oleminen ei tee ollenkaan tiukkaa, varsinkin kun se poikuus ei enää roiku takaraivossa. Enemmänkin emotionaalista läheisyyttä ja ystävyyttä mä kaipaan, ja tarkemmin ajatellen olen sitä monessa suhteessa ollessanikin saanut vähemmän kuin p***ua. 🙄

        No jos ei pimpin tarvetta niin kyllä vissiin moni prostituiodulla on asiakkaina että ei seksiä vaan läheisyyttä ja juttelu kaveri


      • Anonyymi kirjoitti:

        No jos ei pimpin tarvetta niin kyllä vissiin moni prostituiodulla on asiakkaina että ei seksiä vaan läheisyyttä ja juttelu kaveri

        No joo onhan sellaisiakin, mutta en mä siitäkään todennäköisesti saisi paljoakaan irti, että tietäisin jonkun halailevan mua vain maksua vastaan. Samaten en ymmärrä jotain vapaaehtoisia seurakunnan ystäväpalveluita tms. tai ainakaan en omakohtaisesti haluaisi kokeilla, tai no joillekin senioreille sellaiset kai on suunnattukin lähinnä. Mutta noin ylipäätään ei se ole kiva, että toinen tekee jotain maksusta tai velvollisuudentunteesta.


    • Anonyymi

      Kolme vuotta sitten olin edellisenä vuonna muuttanut pysyvästi tähän maahan jossa nyt asun, ja todella onnellinen. Useamman vuoden hanke oli toteutunut. Asun siellä missä haluan lopun elämäni viettää ja missä tahdon kuolla sitten aikanaan.

      Nyt tunteet on vähän tasaantuneet ja euforia haihtunut, mutta edelleen olen onnellinen että pääsin vihdoin paikkaan missä tunnen oloni hyväksi ja missä tunnen olevani kotona.
      Ja sanonpa nyt heti tässä että tällä ei ole yhtään mitään tekemistä yhdenkään miehen kanssa, eikä naisen sen enempää. Ihan omasta yksityisestä onnestani on kysymys.

      Korona-aika on asetttanut omat haasteensa mutta ei vaikeuttanut elämääni oikeastaaan ollenkaan. Paitsi tietysti liikkumisen kannalta, esim. naapurimaihin tai pitemmälle ei ole päässyt. Työmatkat jäi kokonaan. Nyt sekin helpottuu tuntuvasti kun koronapassi tuli käyttöön. Se on minullakin puhelimessa ollut heinäkuusta asti.
      Työt olen tehnyt netissä kotona, ja siinä on monta hyvää puolta. ei ruuhkissa ajoa tuntia aamuin ja illoin työmatkoilla, ei tarvitse huolehtia pukeutumisesta paitsi kun on nettipalaveri tms. Aamulla ei ole kiire ylös, työpaikka on vaikka omassa sängyssä missä voi vallan mainiosti näpytellä konetta. Paitsi että se ei ole tapani.
      Kavereitten ja työkavereittten tapaamiset on vaatineet järjestelyjä, mutta viihdyn tosi hyvin yksin, siitä ei ole huolta. Puhelin on keksitty, viestit yms.
      Kapakoissa en käy joten sitäkään en menetä.
      Elän sinkkuna ja se on oma valintani joten ei tuota ongelmaa.
      Olen varsin ratkaisukeskeinen ja mieluummin haen ratkaisun kaikkeen kuin istun ja valitan.
      Niin että hyvin menee mutta menkööt! :D

    • Ja tarkemmin kun ajattelee vielä kolmea noita edeltävää kesää, niin ei nekään ihan putkeen mennyt.

      2017 kesällä voin suht hyvin, enkä muistaakseni koko sinä vuonna joutunut käymään sairaalan päivystyksessä. Tosin olin sinkkunakin koko sen vuoden. Jaguarilla yritin lievittää jotain omaa tyhjyydentunnetta ja tehdä vaikutusta naisiin, mutta kaikkihan sen muistaa miten siinä kävi. Reilun kuukauden jälkeen purettiin kaupat myyjäliikkeen kanssa mokomasta 3k€ pommista. W202:lla ajoin pääosin.

      2016 kesällä vointini oli yhtä siksakkia. Välillä oli kivojakin päiviä ja hetkiä, ja sitten sellainenkin muistaakseni parin viikon aikajana, jolloin jouduin käymään kolmesti sairaalassa. Tosin juuri noihin aikoihin lääkitykseni oli vielä vähän hakusessa, eikä ollut vielä vakiintunut siihen miksi myöhemmin samana vuonna, ja sellaisena se on pysynytkin. Keväällä 2016 olin hieman ihastunut erääseen kamunaiseen kenen kanssa vietin paljon aikaa ja hänen silloinen suhde veteli ihan viimeisiään. Mutta kun he erosivat, niin tyrin ihan itse mahdollisuuteni väärään aikaan väärillä sananvalinnoilla, ja se jäi kieltämättä vähän kaivelemaan. W202 oli tänäkin kesänä käytössä.

      Ja 2015 äitini sai tosiaan sen diagnoosinsa, kävi ekassa leikkauksessa, ja sai alkuun 6-12kk ennusteen, joka myöhemmin hieman muuttui, mutta ei ne helppoja viikkoja olleet, täytyy sanoa. Silloin kun äitini oli operaatiossa, niin varsin moni tuttumme tiesi asiasta, sillä äiti itse oli kertonut sen heille. Itse purin sinä päivänä yhtä romua, että oli jotain muuta järkevää tekemistä, kuin istua koneella odottelemassa puhelua sairaalasta. Ironisinta on se, että lähipäivät huomioiden sinä iltana soitti ensin äitivainaa nukutusainetokkurassa heräiltyään operaatiosta, ja myöhemmin soitti eräs 1945 syntynyt vanhan liiton automies johon olin tutustunut työni kautta, ja ikäerosta huolimatta sanoisin että olimme ystäviä. Hän kysyi ensin miten leikkaus meni, ja sen jälkeen että miten mä olen jaksellut. Ja se oli paljon häneltä, kun ulkonäkö oli iästä huolimatta kuin Lemmy Kilmisterillä, kirosanoja ei säästelty, nortti paloi, ja jos yhteiset autohommamme ei aina menneet ihan putkeen niin punaista luuria pukkasi välillä 😁 Hän kuoli kesällä 2018 ja mulle jäi sellainen käsitys, että viimeiseksi jääneessä puhelussamme hän alkoi itkemään ennen kuin löi punaista luuria. Olin tällöin tietoinen hänen vakavasta sairaudestaan, ja toivotin vain juhannukset ja tsemppiä noin yleisesti ottaen, mutta en pahemmin kysellyt tai voivotellut hänen terveydentilastaan, tiesin että hän ei olisi halunnut puhua siitä.

    • Anonyymi

      Ja jos voima ja koneet kiinnostaa niin nyt tulee alfa tv llä
      Tractor pullingia eli full pull

      • Ei ole tullut lajia seurattua, mutta tuli mieleen että kaverillani Bicky Royal miehellä on keuliva Chevy Silverado. Oon muutamia kertoja ollut sen kyydissä ja onhan se aika ärjy laite kaikkine virityksineen, muutoksineen ja ilokaasujärjestelmineen. 😊 Muistan että ekaa kertaa olin hänen Silveradon kyydissä Myllyn parkkihallin ylimmällä (ulko)tasanteella jossa Bicky ajoi kahdella pyörällä parkkialueen päästä päähän. Välillä lavalla olevista kajareista soi Daruden Sandstorm, Bomfunk MC:n Freestyler, Mr Lova Lova -biisi yms. mutta keuliessa pärähtää soimaan Crash Bandicoot pelin Hog Wild kentän taustamusiikki https://www.youtube.com/watch?v=hpevyPrwIio 😊😊😊


    • Mulla heräs pari kysymystä.

      Ensinnäkin mitä työtä pystyit tuona aikana tekemään, koska töissähän sun oli oltava tuolla kulutuksella.

      Toiseksi, missä välissä ajoit sitä autoa, jos kuitenkin joit joka päivä sen mäyräkoiran usein kännit päälle.

      • Anonyymi

        Aiheellisia kysymyksiä niin nyt haluan kuulla periksen vastaukset


      • Ihan samaa työtä tein mitä olen tehnyt viimeiset yli kymmenen vuotta, eli ajoneuvo- ja kuljetustekniikan komponenttien markkinoinnin dynaaminen ammattilainen. Tosin silloin valtaosan ajasta kun alkoholismini oli pahimmillaan, äitini asui kotona / oli elossa, jolloin esim. laskujen maksamiset sun muut kotitalouden kulut jaettiin, eli toisin sanoen asumiskuluni olivat vielä pienemmän kuin mitä nyt. Mutta käytännössä lähes kaikki nettotuloni menivätkin sitten ryyppäämiseen, en mä sen Viton oston jälkeen kauheasti hifistellyt elämässä. Ja Vitonkin korjauskuluja maksoin säästötililtäni, kaikkinensa taisi tehdä noin seitsemän tonnin loven kukkaroon se auto kun huomioidaan ostohinta, korjauskulut, vaihtoarvo, siitä seurannut arvonalenemaketju jne.

        Ja sehän se petollista onkin, että tarpeeksi paljon kun on treenannut juomista, niin voi vaikuttaa ulkoisesti hyvinkin skarpilta vaikka olisi saman/viimeisen vuorokauden aikana juonut ties kuinka paljon. Ei esim. äidilläni tai eksilläni ollut mitään käsitystä ongelmani vakavuudesta, vaikka joskus vähän nalkuttivatkin. Luojan kiitos ei koskaan liikenteessä tapahtunut mitään, niitä kameratolppasakkoja ja ajokortin menettämistä lukuunottamatta. En mäkään elämässä ihan pienestä tunne syyllisyyttä, mutta se olisi ollut jo aika diippiä shittiä jos olisin onnistunut satuttamaan jotakuta liikenteessä kun tasoittelin oloani auton ratissa nelosoluella. Käsittämättömän tyhmänrohkeaksi alkoholi teki ainakin mut, tietyn pisteen jälkeen millään ei ollut mitään väliä. Jos nykyään syön toisinaan huvikseni panttaamiani reseptilääkkeitäni, tai en muulla tavalla ole täysin selvinpäin, niin ei tulisi mieleenkään lähteä rattiin, ei aina välttämättä edes seuraavana päivänä. Ei siinä paljoa omakannasta tulostettu resepti paina, jos tieliikenteessä ollessa maailma pyörii kuin olisi ajanut Indycar-autolla Texasin ovaalia monta kymmentä kierrosta Project Carsissa, ja jotain sattuisi sellaisessa tilassa ajaessa. Jokin arkijärki joko kasvanut elämänkokemuksen myötä, tai sitten alkoholi vain tyhmensi niin totaalisesti mut eikä sopinut mulle.


      • p234racing kirjoitti:

        Ihan samaa työtä tein mitä olen tehnyt viimeiset yli kymmenen vuotta, eli ajoneuvo- ja kuljetustekniikan komponenttien markkinoinnin dynaaminen ammattilainen. Tosin silloin valtaosan ajasta kun alkoholismini oli pahimmillaan, äitini asui kotona / oli elossa, jolloin esim. laskujen maksamiset sun muut kotitalouden kulut jaettiin, eli toisin sanoen asumiskuluni olivat vielä pienemmän kuin mitä nyt. Mutta käytännössä lähes kaikki nettotuloni menivätkin sitten ryyppäämiseen, en mä sen Viton oston jälkeen kauheasti hifistellyt elämässä. Ja Vitonkin korjauskuluja maksoin säästötililtäni, kaikkinensa taisi tehdä noin seitsemän tonnin loven kukkaroon se auto kun huomioidaan ostohinta, korjauskulut, vaihtoarvo, siitä seurannut arvonalenemaketju jne.

        Ja sehän se petollista onkin, että tarpeeksi paljon kun on treenannut juomista, niin voi vaikuttaa ulkoisesti hyvinkin skarpilta vaikka olisi saman/viimeisen vuorokauden aikana juonut ties kuinka paljon. Ei esim. äidilläni tai eksilläni ollut mitään käsitystä ongelmani vakavuudesta, vaikka joskus vähän nalkuttivatkin. Luojan kiitos ei koskaan liikenteessä tapahtunut mitään, niitä kameratolppasakkoja ja ajokortin menettämistä lukuunottamatta. En mäkään elämässä ihan pienestä tunne syyllisyyttä, mutta se olisi ollut jo aika diippiä shittiä jos olisin onnistunut satuttamaan jotakuta liikenteessä kun tasoittelin oloani auton ratissa nelosoluella. Käsittämättömän tyhmänrohkeaksi alkoholi teki ainakin mut, tietyn pisteen jälkeen millään ei ollut mitään väliä. Jos nykyään syön toisinaan huvikseni panttaamiani reseptilääkkeitäni, tai en muulla tavalla ole täysin selvinpäin, niin ei tulisi mieleenkään lähteä rattiin, ei aina välttämättä edes seuraavana päivänä. Ei siinä paljoa omakannasta tulostettu resepti paina, jos tieliikenteessä ollessa maailma pyörii kuin olisi ajanut Indycar-autolla Texasin ovaalia monta kymmentä kierrosta Project Carsissa, ja jotain sattuisi sellaisessa tilassa ajaessa. Jokin arkijärki joko kasvanut elämänkokemuksen myötä, tai sitten alkoholi vain tyhmensi niin totaalisesti mut eikä sopinut mulle.

        Hyvin olisit siis sinäkin saattanut käydä kivitalossa...


    • Anonyymi

      Viimeiset vuodet olen multitaskannut töissä kolmen ihmisen hommia, ettei lomatkaan riittäneet palautumiseen. Nyt uuden edessä ja olo kuin puristetulla luutturätillä. En ollut onnellinen, mutta kiireessä sitä ei tajua vastakuin jälkikäteen. Epävarmuus vituttaa, eikä vastaavaan paskaankaan huvittaisi palata, mutta terveysongelmat sentään katosivat.

    • Anonyymi

      En ole ollut onnellinen moneen vuoteen, elämääni on pilannut sellainen mikä aloitettiin lupaa kysymättä. En olisi koskaan tarvinnut sellaista "auttamista"!

      • Anonyymi

        Se on aiheuttanut monella tapaa stressiä ja pysyvää haittaa, sairaudet. Antaisin heti pois kaikki ne vuodet, jos se vain jotenkin olisi mahdollista!


    • Anonyymi

      En ole vuosiin ollut onnellinen, enempi ollut murheita ja suruakin kuin jotain iloa ja onnea. Läheisten poismenoja sattunut kesäaikaan, vuosi sitten kuoli yksi sisaruksista ja noin nelisen vuotta sitten menetin äitini. En edes muista milloin olisi ollut onnellisia kesiä, ehkä parikymmentä vuotta sitten viimeksi.

    • Aika tasan 3 vuotta sitten olin onnen kukkuloilla. Mulla oli 40-vuotis synttärit ja sit olin onnellisesti rakkauden leiskuvassa suhteessa. 😁

      Mutta sitten ykskaks koko pakka räjähti. Minun lapsuuden ystävä yllättäin kuoli omalle kotisohvalleen.

      Että kovia tunteita laidasta laitaan oli 3 vuotta sitten.🤔

    • Kolme vuotta sitten syksyllä mulla nyrjähti nilkka ikävästi sienimetsällä.

    • Luin omat vuodatukseni läpi, ja edelleen nousi yksi kysymys mieleeni. Miten ihmeessä olen onnistunut tuohon aikaan naisasioissani niin hyvin, ainakin jos sitä mitataan lukumäärällisesti, vaikka ongelmani oli tuolloin todella pahoja ja itse sellainen punakka pöhöttynyt 95kg laihaläski 😮 Sittemmin kun asiani ovat olleet paremmalla tolalla, itse olen jälleen suht terveennäköinen normaalipainoinen mies, ei ole tarvinnut pyöritellä ja kiemurrella asumismuodosta vaan on voinut sanoa asuvansa yksin jne. niin Tinderissä tapahtui jokin ihmeellinen täyskäännös, ja kuten olen kertonutkin niin olen viime vuoden heinäkuun jälkeen käynyt kolmilla yksillä treffeillä 🙄

      Ei ne palstaätmien vuodatukset, tai omat trollaukseni kilttien ja kunnollisten miesten kohtalosta ja naisten pskoista miesvalinnoista ihan perättömiä liene 🙄 Viinamiehen kertomista totuuksista puhumattakaan.

    • Anonyymi

      Oon ollut onnellinen ainakin vuodesta 2000. Viimeiset kolme vuotta olen elänyt ihan normaalia elämää koronasta huolimatta tyttöystäväni kanssa jonka tapasin ekan kerran vuonna 2009. Oon perus onnellinen ollut aina eikä mikään saa mua masentumaan vaikka jotain pahaa tapahtuisi niin se on sitten vaan eteenpäin mentävä elämässä.

      Ei siis ole mitään pahaa tapahtunut mulle ellei äitini kuolemaa oteta huomioon. Oon onnellinen ajasta tyttöystävän kanssa. Käytiin kesällä vaeltamassa 11 päivää lapissa. Käytiin myös viime ja edellisvuonna. Mukavaa aikaa kahestaan lapissa erämökeissä ja teltassa.

      Olisin kyllä onnellinen yksinkin sillä kova luonne oon ja pärjään kyllä mutta tykkään seurustella eikä elämää kuulu elää yksin. Oon myös laihtunut tänä vuonna 10 kg että se on kai hyvä asia.

    • Anonyymi

      Olin meinaan pääsin panemaan naista kesäkuussa tänä vuonna joten olen nyt tosi onnellinen. Viime vuonnakin pääsin ja siitäkin onnestä on hyötyä tämä vuosi.

    • Anonyymi

      Olin silloin, ja olen nyt. Oikeastaan aina sellainen perusonnellisuus. Joskus se tosin on ollut taka-alalla, kun tapahtuu kaikkea ikävää, sellaista mikä kysyy hermoja, voimia, jaksamista "jaksaa jaksaa", vaikkei oikein jaksakaan. Vuodet 2007 ja 2012-13 pahimpia onnettomuuden vuosia, mutta eivät nekään ihan onnettomia olleet.

      - Sheena

    • Anonyymi

      Oon työttämänä onnellinen. Otin lopari 4 vuotta sitten ja olen sen jällkeen voinut hyvin koko ajan.

    • Monella näyttää tässäkin ketjussa olevan se kuolema semmonen ihmeellinen asia. Mutta se kuuluu elämään, ei siinä mitään erikoista. Muistan kun olin pikkupoika ja kun joka vuosi oli häät ja joskus kahdetkin. Nyt on mennyt jo 15 vuotta, kun on joka vuosi ollut hautajaiset ja joskus kahdetkin. Ainoo ongelma omalta kohdalta on kun noi viis kymppiset lähenee ja vielä pitäis keväällä pitää valokuvanäyttely. Että jos tosta ei selviäkään talven yli. Yhet näyttelyt onneks pidin kolme vuotta sitten, mutta terveys oli niin heikko, etten oikein saanut markkinoitua sitä. Menee kaikki tilitkin kiinni kun kuolee, youtube, instagram, flickr niin ei jää mitään jäljelle. Kirjan oon kyllä aatellu tehä, omakustanne. Semmonen positiivinen asia, kun oli toi helle jakso. Niin keuhkoista lähti joku limatulppa pois ja alkoi henki kulkeen. Oon päässy juoksemaankin. Että tommonen ventoline minkä sain työterveydestä, niin ei mitään auttanu. On vaan aika epätodennäköistä että tällänen helle toistuu, että mun ongelma ei oikeestaan ole edes kylmä talvi, vaan enemmänkin kolee kesä. Sellaset kun vuosina 19 ja 20.

    • Anonyymi

      Vain pillua saava mies on onnellinen. Jos ei saa on masentunut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1250
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      37
      1085
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      60
      970
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      175
      944
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      42
      800
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      122
      745
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      718
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      693
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      661
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      647
    Aihe