Ihmiskunnan nykytilanne galaktisen politiikan valossa

Anonyymi

Liekö palstalla koskaan keskusteltu Penny Kellystä?

Hän on tuottanut suuren joukon videoita joissa käsitellään muukalaisia, ihmiskunnan tilannetta, henkisyyttä, ihmisen energiakehoa - siis tyypillistä new age matskua. Ymmärtääkseni hän on kontaktihenkilö ja osa hänen tuotantonsa sisällöstä on peräisin hänen muukalaiskontakteiltaan.

Hän valottaa seuraavalla videolla ihmiskunnan tilannetta muukalaisten/ galaktisen politiikan näkökulmasta.

https://www.youtube.com/watch?v=zUXYDNiicn4

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko Suomen hallitus tietoinen galaktisesta politiikasta? Nyt on otettava yhteyttä päättäjiin ja vaadittava heitä muotoilemaan asian täysin selväksi niin että myös seuraavat hallitukset tulevat noudattamaan sitä. Kaikki jonninjoutavat ilmaston lämpenemiset sun muut pipertäjien ajatukset on kertakaikkiaan saatava uudelle tolalle.
      Onhan sentään kysymys universumia mullistavasta galaktisesta politiikasta. Sen merkitys tulee muuttamaan kaiken aikaisemmin opitun.
      galaktisesta politiikasta
      Penny Kellyn isä oli kuuluisa hillybilly tanssija ja kuplettilaulaja sekä filmitähti Gene Kelly

    • Anonyymi

      Jonkinlainen galaktinen politiikka on varmastikin todellisuutta, mutta se tulisi ymmärtää erillisenä "Jumalan" politiikasta ja suunnitelmista. Jos esimerkiksi sivilisaatiotamme kohtaisi suuri onnettomuus - tai peräti täydellinen tuhokin - lähitulevaisuudessa, kuten hyvin monet (etenkin uskonnolliset ihmiset ja tahot) odottavat, niin se olisi "Jumalan suunnitelmaa". Siis "Jumalan" vähän tavallista laajemmin ymmärrettynä, eli Hierarkkiset Korkeimmat Taivaan Voimat.

      ET-voimien läsnäolosta ei ole vähänkään asiaan perehtyneillä enää epäilystäkääån, mutta eivät he ole täällä pahantahtoisessa mielessä (aiheuttamassa sivilisaation loppuua, valloittamassa maaplaneettaa tms). On meneillään jotain suurta johon heidänkin on puututtavaa.

    • Anonyymi

      Tavallisen tolkun ihmisen suhtautuminen puheisiin galaktisesta politiikasta, tai galaksin kansojen suunnitelmiin ja toimiin ihmiskuntaa kohtaan on varsin ymmärrettävästi varautunutta. Hänen käsityksensä mukaan politiikka on ihmisten toimintaa ihmisiä kohtaan, ja ufot, muukalaiset tai galaksin kansat ovat politiikkaan kuulumattomia asioita.

      Kaikki oletettu tieto galaktisen politiikan olemassaolosta, tai sen sisällöstä perustuu kanavointeihin tai kontaktihenkilöiden kertomuksiin. Se tieto muodostaa käsitysten joukon joka on itsensä kanssa verkottunut, ja irrallaan tavallisen tolkun ihmisen käsityksistä politiikasta. Galaktisesta politiikasta ei kerrota uutisissa eikä kirjoiteta lehdissä.

      Voiko sitten galaktisesta politiikasta kerrottuun tietoon luottaa, voiko siihen luottaa mitä Penny Kelly videollaan kertoo? Tavallisen tolkun ihmisen mielestä varmaankaan ei, hänelle Kellyn kertomat asiat ovat ilmiselviä ufojuttuja. On liian paljon vaadittu että hän olisi muuta mieltä.

      Kykeneekö ufo harrastaja tai ufo tutkija sitten arvioimaan Kellyn videon sisältöä? Mielestäni kyllä. Jos hänellä on eri lähteistä (kanavointi, kontaktihenkilöt ja myös normaali lehtien ja uutisten kertoma tieto) saatua tietoa, joka tukee tai on tukematta Kellyn kertomia asioita, niin hän voi sen pohjalta arvoita Kellyn kertoman tiedon tosiasiallisuutta.

      • Jos puheille ei ole backuppia tai evidenssiä, niin kyllä minun mielessäni puheet jää puheiksi, enkä ala tältä pohjalta edes katselemaan kenenkään kanavointeja.

        Sen sijaan esimerkiksi Lazar on paljon kiinnostavampi tapaus. Hänen puheensahan perustunevat omiin kokemuksiin ja ovat yksi toisensa jälkeen jälkeen todistettuja enemmän tai vähemmän.

        Hänen historiansa pyyhkiminen osoittaa millainen mahti salailijoilla on. Tosin salailijatkaan eivät ole täydellisiä, sillä he ovat tehneet virheitä.

        Lazar jäi koulun vuosikirjaan vaikka viranomaiset väittää ettei hän koskaan kyseistä koulua käynytkään. Lazarilla on palkkashekkejä firmasta joka toimi suoraan Area 51 alaisuudessa vaikka viranomaiset väittää ettei hän ole siinäkään koskaan ollut.

        Voi hyvinkin olla olemassa galaktista politiikka ja se on jopa todennäköistä, mutta siihen tarvittaisiin tueksi jotakin muutakin kuin välillisiä todisteita.

        Välillinen todiste on mielestäni se että on varsin selkeää että täällä hengailee useita rotuja useista eri paikoista ja ajoista. Se että kukaan heistä ei ole alkanut heittämään showta, isottelemaan ja uhittelemaan kertoo siitä että jokin on pitänyt heitä kurissa ja järjestyksessä.


      • Anonyymi

        >>Tavallisen tolkun ihmisen suhtautuminen puheisiin galaktisesta politiikasta, tai galaksin kansojen suunnitelmiin ja toimiin ihmiskuntaa kohtaan on varsin ymmärrettävästi varautunutta. Hänen käsityksensä mukaan politiikka on ihmisten toimintaa ihmisiä kohtaan, ja ufot, muukalaiset tai galaksin kansat ovat politiikkaan kuulumattomia asioita<<

        Galaktinenm Liitto on eräänlainen tähtikansojen YK ja luonnollisesti yksi monista vastaavista liittoumista. Galaktisen Liiton yläpuolella toimii kuitenkin "Taivas", eli voimat jotka esimerkiksi loivat aurinkokuntamme ja määräsivät maaplaneetan asutettavaksi. Galaktinen politiikka on siis alisteista jumalalliselle suunnitelmalle.


    • Anonyymi

      Kelly kertoo aloituksessa viitatulla videolla muutamia syitä miksi maapallo ja sen asukkaat ovat jollain lailla kiinnostavia kohteita galaksin porukoille. Muukalaisten hänelle kertoman skenaarion mukaan ihmiskunta ja maapallo on pyritty valtaamaan, ottamaan salakavalasti yhden muukalaisryhmän haltuun, ilman showta, isottelua tai uhittelua.

      Tämä yritys olisi epäonnistunut ja kyseiset muukalaiset olisivat vetäytyneet pois. Heidän luomansa vallankäytön rakenteet ovat kuitenkin vielä olemassa ja ihmiskunnan olisi tarpeen muuttaa ne.

      Vallankäytön rakenteilla muukalaiset tarkottavat tässä yhteydessä uskontoja, rahajärjestelmää, valtioidenjärjestelmää ja vastakkainasetteluja, kilpailua resursseista, sotia, yms joktka ovat seurausta em järjestelmistä.

      Tarvittava muutos ei synny uskonnollisten, poliittisten tai talouselämän johtajien toimesta, vaan tavallisten ihmisten toimesta. Heidän on muutettava käsityksiään.

    • Anonyymi

      Me luomme koko ajan omilla teoillamme sitä maailmaa jossa me ja jälkeläisemme tulevaisuudessa elämme. Me voimme toimia sosiaalisesti yhteisömme parhaaksi ja etsiä kaikkia osapuolia hyödyttäviä ratkaisuja yhteisöjen välisissä kysymyksissä.

      Me voimme myös toimia omaa etuamme tavoitellen, kilpailla toisten samalla tavalla toimivien ihmisten kanssa.

      Nämä toimintamallit johtavat kahteen hyvin erilaiseen tulevaisuuteen, kahteen hyvin erilaiseen maailmaan.

      Kellyn videolla otetaan sama asia esille, muistaakseni hieman yksityiskohtaisemmin ja toisessa asiayhteydessä.

    • Anonyymi

      Galaktisen politiikan valossa? Skientologina olen tästä hyvin positiivisesti yllättynyt! Meillä on nimittäin jo pitkä tuntemus galaktisesta politiikasta ja sen seurauksista, alkaen muinaisesta galaktisesta hallitsijasta Xenusta joka miljoonia vuosia sitten tappoi avaruusolioita maapallollamme. Soittakaa vain meille jos tarvitsette apua!

      • Anonyymi

        "Soittakaa vain meille jos tarvitsette apua!"

        Missä vaiheessa voin luovuttaa koko omaisuuteni teidän yhteisöllenne, Suomessahan scientologiaa ei ole hyväksytty uskonnoksi, ja pestautua työorjaksenne koko loppuelämäni ajaksi?

        Nimim. Epätietoinen mutta utelias


    • Anonyymi

      uomen aatelisto koettaa saada diplomaattisia koskemattomuutta itselleen. Tässä auttaa Venäjän aatelisto eli Oligarkit. Kun aatelisto on diplomaatti asemansa saanut he alkavat keppihevostalli kansalaisten päällä. Tämä johtaa levottomuuksien joiden kautta Vasemmisto koettaa nousta valtaan. He pyytävät Venäjän avuksi sotilaallisesti ja tästä seuraa selkkaus jossa Yhdysvallat NATO avusteisesti hyökkää Suomeen. Tästä seuraa vain verinen sota, joka tuhoaa Suomen infrastruktuurin ja sadoin tuhansin ihmisiä kuolee Seuratkaa silmä kovana missä on Venäjän kollaboraattoreita. Yksi paikka ovat hyväntekeväisyysjärjestöt.

      Toisaalta juonessa on mukana myös uskonnollisia liikkeitä yhden sellaisen pyhäkkö löytyy Helsingin Hietalahdessa,he haluavat kostaa Suomelle historian vääryyksiä.
      Johtohahmona sieltä löytyy eräs Guy

      • Anonyymi

        Avaruus uskonto on tätä suorittaessa keinovalikoimassa. NASA on julkaissut lavastettu ja videoita ufokohtaanisista vuodesta 2013 alkaen. heillä on käytössään myös lentäviä lautasia mutta ihmisen rakentamia eikä teknologiaa ole saatu alieneilta vaan se on ihmisen keksimään.

        Jossain vaiheessa miehitys vaiheessa taivaalle ilmestyy ihmisen rakentamia lentolautasia ja näillä yiritetään uskotella alienien saapuneen. Taivaalle voidaan myös heijastaa hologrammina valtava lautanen. Voittipa sitten Venäjä tai yhdysvallat. Niin hallintoa ei pidä totella. Joudumme vain ghettoihin ja orjiksi mikäli emme taistele vastaavan.

        Älkääkä missään vaiheessa uskotko hyökkjiä ja heidän hallintoaan ekstrayetestiaaleiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe